Stiri scurte:15.12.2016

The State | TheState.com

House Intelligence Committee Chairman Rep. Devin Nunes, right, with Rep. Mac Thornberry, R-Texas.

-CIA refuza cererea electorilor de-a le furniza o nota informativa despre „posibila implicare a Rusiei in procesul electoral al US, 2016” (Adica …”ce ba, voi chiar ati crezut ca…?GV)

CIA refuses House intel committee request for briefing on Russia hacking probe

The CIA seal is seen displayed before President Barack Obama speaks at the CIA Headquarters in Langley, Va., Wednesday, April 13, 2016

-CIA nu a putut produce nici macar o singura dovada a amestecului Rusiei in votarea din US!

CIA Shows ‘No Single Piece of Evidence’ of ‘Russian Involvement’ in US Election

 

https://i1.wp.com/blog.oup.com/wp-content/uploads/2013/09/Federal-Reserve-HQ.jpg

-E oficial: Federal Reserve vrea sa-l ruineze pe Trump!

NY Times: A Trump Economic Boom? The Fed May Stand in the Way

– Lovitura neasteptata: Trump cere numele tuturor celor implicati in excrocheria „incalzirii globale”!

Geoengineering Watch

99u

-Ingineria climatica de racire artifciala globala continua…

Climate Engineering Chemical Cool-Down Continues

-Rusofobia si antitrumpismul bantuie acum prin America!

Russophobia & Anti-Trumpism  Running Wild In America 

ZeroHedge

-Un memebru al Parlamentului britanic se gandeste „daca nu cumva Rusia s-a implicat si in brexit”!

British Member Of Parliament Accuses Russia Of Manipulating Brexit Vote

-Ultimele stiri din Aleppo arata ca orasul a fost eliberat aproape in intregime. Ciudate sunt insa distorsiunile si falsele informatii ale mediei vestice despre acelasi evenient prin care  se incearca  blamarea armatei siriene pentru actele comise acolo de Daesh!

 

-Est Aleppo, dupa eliberare, vazut dintr-o drona…

Drone footage shows devastation of deserted eastern Aleppo (EXCLUSIVE VIDEO)

This image posted online on Saturday, Dec. 10, 2016, by supporters of the Islamic State militant group on an anonymous photo sharing website, shows gunmen with a shoulder-propelled weapon east of Palmyra city, in Homs Provence, Syria

-Armata siriana si aviatia rusa au oprit inaintarea teroristilor Daesh in Palmyra.

Syrian Army, Russian Jets Stop Further Terrorists’ Advance in Palmyra

– Jurnalista canadiana expune la UN minciunile si deformarile din massmedia vestica  fata de situatia reala de pe teren in razboiul fin Siria!

-ME Lavrov spune ca „vestul se foloseste de minciuni sfruntate in a incerca sa-si demonizeze oponentii”!

Russian top diplomat says West resorts to outright lies trying to demonize its opponents

A 160-man combat team from Skaraborg Armoured Regiment trains on the island of Gotland in the Baltic deploy in Visby harbour, Sweden. File photo. © Soren Andersson / TT News Agency via Reuters

-Guvernul Suediei le spune municipalitatilor „sa se pregateasca de razboi”! 

Sweden tells municipalities to prepare for war

– Se pregateste Obama sa provoace un razboi cu Rusia sub pretextul situatiei din Siria?

Is Obama Setting-Up War With Russia By ‘Unraveling’ The Situation In Syria?

-Toate ajutoarele vestului, au fost directionate spre grupurile teroriste nu spre populatia civila in Siria!

All Western Aid for Syria Sent to Terrorist Groups, Not Civilians – Assad

In this file photo, a member of the Iraqi counter-terrorism forces walks by Daesh weapons factory in Fallujah, Iraq. (By Reuters)

-Daesh isi fabrica singuri arme la scara industriala, cu materiale aduse din Turcia!

Admiral Harry Harris, head of the US Pacific Command, addresses the Lowy Institute in Sydney on December 14, 2016. (Photo by AFP)

-US avertizeaza China impotriva „atitudinii agresive” din M Chinei de Sud

Taiwan Affairs Office spokesman An Fengshan signals for questions from a journalist at a routine press conference in Beijing, Dec. 14, 2016. (Photo by AP)

-China avertizeaza US impotriva recunoasterii Taiwanului .

-Sfarsitul „valorilor europene”…

-Planul illuminati pentru 2017…

Deer at dawn

-Un extract de coarne de cerb ar putea fi leacul pentru refacerea tesuturilor nervoase deeriorate/

Scientists are studying deer antlers to find new ways to treat human nerve damage

Reclame

59 comentarii on “Stiri scurte:15.12.2016”

 1. anonim spune:

  OBAMA egal SATAN

  • WildWind spune:

   Obama este doar o marioneta condusa de „baietii” care conduc jocul sistemului. La fel si Putin. La fel si Trump. La fel si Xi Jinping. La fel si Kim Jong-un. La fel sunt toti „marii” lideri politici si religiosi(da, inclusiv Dalai Lama). La fel toti „marii oameni de afaceri” sau bancheri. La fel toti „marii” artisti, actori, cantareti. La fel si cei care conduc mainstream media, precum si „marii” jurnalisti. La fel toate numele celebre din media alternativa(David Wilcock, David Icke, Steven Greer, Alex Jones, etc).

   Pe planeta asta nu poti sa fii „mare” daca nu esti al sistemului.

   • sai baba spune:

    ..”cei mari” sunt ai sistemului, deci sunt „falsi”. Dar despre ..”cei mici”..?

    • WildWind spune:

     Cei „mari” sunt „falsi” din punctul nostru de vedere. In sinea lor cred ca ei se considera „sinceri”. Unii dintre ei stiu foarte bine ce fac. Majoritatea habar n-au despre ce e vorba. De sus in jos, in toate domeniile, sunt niste structuri piramidale de conducere care ofera „beneficii” celor care intra in structura. Marea majoritate a pamantenilor fac tot ce pot ca sa faca parte dintr-o structura. Studii, examene, diplome, orice pentru a fi cat mai sus in structura.
     Cei „multi”, extrem de dezinformati(TV, mainstream media), vrand-nevrand joaca dupa cum se canta. Asta e categoria „oilor albe”. Behaie mai mult sau mai putin nefericite dar sunt linistite ca fac parte din turma si fac tot ce pot ca sa nu fie eliminate din turma(sistem).

     O alta categorie sunt „oile galbene”. O oaie galbena este o oaie alba mai „spiritualizata”. Oile galbene se cred superioare celor albe pentru ca ele sunt convinse ca detin adevarul(religios, spiritual). Aici intra toti ultrareligiosii, reiki, yoga, reconectatii, silva ultramind, theta-healing, adeptii lui Nassim Haramein si altii asemenea.

     Mai sunt si unii care s-au prins mai mult sau mai putin ca ceva nu e in regula. Categoria „oaia neagra”. Se informeaza din „media alternativa”(de fapt, opozitia controlata). Oile negre se cred superioare celor albe si celor galbene. Ele cred ca „s-au prins” cum se joaca jocul. Unele dintre oile negre incearca sa lupte contra sistemului si sa-l schimbe. In ce masura reusesc, se vede cu ochiul liber.

    • Dana spune:

     WW, iata si parerea unui istoric al religiilor, M. Eliade „Cresti­nul intelege viata – fapt de o considerabila insemnatate, ce intrece cu mult comorile stiintei si ale filosofiei!”

   • George Valah spune:

    Adica… „sa fii mare” in sistem fara sa faci parte din el?
    Cred ca e o problema de falsa identificare (manipulare mentala) a scopului vietii: de mic esti „educat” sa consideri anumite „valori” si „reusite in cadrul sistemului”, fara de care tot prin manipulare esti indus sa vezi si „nereusitele” (cele care nu se incadreaza in reusitele-a fi mare, in cadrul sistemului)….
    Iisus a fost „mare”? A facut parte din „sistem”?

    • WildWind spune:

     Bineinteles ca e o problema de falsa identificare. Suntem invatati sa ne identificam cu exteriorul, sa incercam sa schimbam exteriorul si sa acumulam cat mai multe „valori” din plan fizic. Aici intervine cu brio ego-ul.

     Da, Iisus a fost si este „mare”. Probabil ca va continua sa fie „mare” inca multa vreme.

     Nu stiu daca personajul Iisus chiar a existat. Dar indiferent daca a existat sau nu, conceptul de Iisus, ideea de Iisus, religia care a fost creata pe baza lui Iisus a fost si este a sistemului. Toate categoriile de oi cad in capcana Iisus. Este valabil pentru orice religie.

    • George Valah spune:

     „Exteriorul” nu exista… E jocul de oglinzi buclucase al interiorului care isi ridica propria stacheta tot mai sus inainte de a o depasi in „n” variante posibile! Te-ai intrebat de ce singura forma de existenta in Univers, e… „cuantica” si „unicitate”? Asa simplu si complex?

     Iisus nu numai ca a existat, dar a fost capabil sa cuprinda TOT ce era posibil ca variante care sa-L contrazica eliminandu-le pe toate… Toate variantele de esec rezolvate, toate posibilitatile de implinire reusite, toate indoielile risipite si toate implinite cu mijloace omenesti! Ceeea ce nu s-a intamplat atunci, sunt „variatiuni” din tema, reiterari ale „oglinzilor buclucase” reduse la cmmnc…

    • WildWind spune:

     De acord ca „exteriorul” nu exista. E doar o proiectie a interiorului. Iar „sistemul” cel mult hulit este doar rezultanta proiectiilor interioare ale noastre. Aici e „marea smecherie”. „Sistemul” este cumulul ego-urilor noastre. „Sistemul” este Profesorul. Pentru „sistem” am venit noi aici.

     Nu inteleg ce ai vrut sa spui prin „singura forma de existanta in Univers, e…”cuantica” si „unicitate”.

     La capitolul „Iisus” nu mai am nimic de adaugat.

    • George Valah spune:

     Sistemul e nu neaparat ci doar ocazional „profesorul”. pt ca pt cei mai multi „nu exista”, nu e perceput fiind inclus in zgomotul de fond… „Sistemul”… e vechi, foarte vechi si mii de ani s-a crezut ca e „adevarul” acestei lumi fizice, singurul care ii cunoaste tainitele si le foloseste pentru a se autogenera in stapan! Cu o singura „eroare”, asa cum un atom „impur” dintr-un semiconductor il face pe acesta sa accepte sau nu sa fie tranzitat electric…

     Universul e cuantic-adica discontinuu si „unic” pt ca nu exista doua particule „identice” pt ca… nu exista decat UNUL! Tot restul sunt „perceptii” din diferite unghiuri, stari, etc ale aceleiasi Unicitati, separate de propria divizare numita „cunoastere” sau… „inventarul de posibilitati”! Vibratii, vibratii… miscarea unui punct infinitdimensional pe un cerc care genereaza o sfera generatoare la randul ei a unui toroid de rotatie…

     De fapt, o singura „bila”, o infinitate de „rezonatori”…

    • WildWind spune:

     „Sistemul”/”Matrix” exista dintotdeauna. Indiferent ca cineva e constient sau nu de „sistem”, indifent ca cineva il considera „bun”, „perfectibil” sau „rau”, „sistemul” „exista” pentru ca noi il proiectam. Si il proiectam pentru ca avem nevoie de el, tot asa cum avem nevoie si propriile ego-uri. Avem nevoie de „sistem” tot asa cum cei din Startrek aveau nevoie de „holodeck”. Avem nevoie de „sistem”/”matrix” ca sa ne „perfectionam”, „dezvoltam”, „desavarsim”, „evoluam”, „exploram”. Chiar si cei care nu sunt deloc constienti de „sistem” sunt „elevii” „profesorului”(„boli”, „necazuri”, „imbatranire”, „moarte”). Cu cat cineva e mai constient de „sistem” si l-a inteles mai bine, cu atat mai putina nevoie are de „sistem” si cu atat mai putin „sistemul” il va „afecta”.

     Am incercat si eu multa vreme sa-mi „explic” cum e universul. In final mi-am dat seama de trei aspecte:
     1 La nivelul de constienta la care suntem si folosindu-ne de mental nu putem sti. Doar bajbaim si ne „pierdem vremea”. Suntem cam ca si pestele din acvariu.
     2 De fapt, nu conteaza. Am venit aici cu alta treaba, nu pentru a afla care sunt „mecanismele” si din ce si cum e facut universul. Incercarea de a afla e tot o „capcana” indusa de „sistem”. Dar asa „invatam”.
     3 Raspunsurile la intrebarile despre univers nu le putem gasi explorand exteriorul cu mentalul. Raspunsurile le putem gasi doar explorand interiorul cu atentia/observatorul.

    • Dana spune:

     No, thanks – „Alan Watts a fost un filozof și scriitor de origine britanică, cunoscut mai ales pentru popularizarea filozofiei orientale printre europeni. Watts a scris peste 25 de cărți și articole cu subiecte importante pentru religiile estică și vestică, fiind autorul lucrării The Way of Zen (Calea Zen), unul dintre primele bestseller-uri despre budism.” -https://ro.wikipedia.org/wiki/Alan_Watts Da parca nu erai cu religia sau poate e mai buna cea de afara.

    • WildWind spune:

     Am „evaluat” toate(sau aproape toate) religiile. In fiecare dintre ele sunt elemente interesante. Am fost si eu, pe rand „oaie alba”, „oaie galbena” si „oaie neagra”. Asta cred ca e parcursul firesc. Doar asa iti poti da seama ce iti poate folosi si ce nu. In final concluzia a fost ca religiile sunt doar o etapa. Sunt de ajutor atata timp cat nu te identifici cu ele.

     In filmuletul pe care l-am postat nu cred ca se face referire la budhism si nici la vreun concept religios.

     • George Valah spune:

      Desi pentru multi poate parea altfel, e bine sa clarific din nou:

      Buddhismul cu derivatul zen, crestinismul cat si alte filozofii considerate acum „orientale”, isi trag toate radacina din spirituaitatea si cultura dacica. Asta e realitatea. E pacat ca „in orient” multe s-au pastrat mai bine decat pe meleagurile „vestice” si mai ales ale noastre (desi de-aici au pornit!) Nu prin „negarea valorilor” ci prin intelegerea, respectul si practicarea lor, cineva e pe o cale a adevarului…

    • Dana spune:

     desigur GV, lui WW ar trebui sa-i fie clar „Nu prin „negarea valorilor” ci prin intelegerea, respectul si practicarea lor, cineva e pe o cale a adevarului”

    • Dana spune:

     WW, iata si parerea unui istoric al religiilor, M. Eliade „Cresti­nul intelege viata – fapt de o considerabila insemnatate, ce intrece cu mult comorile stiintei si ale filosofiei!”

     • George Valah spune:

      WW stie… Dar aplica principiile lui Ramakrishna: „Negati, negati-l pe Dumnezeu din tote puterile voastre.Si dupa ce veti epuiza toate argumentele, nu mai ramane decat acela ca Dumnezeu exista..”

    • WildWind spune:

     Multumesc, Dana!

     Amazing Grace, how sweet the sound,
     That saved a wretch like me.
     I once was lost but now am found,
     Was blind, but now I see.

     • George Valah spune:

      Parabola „fiului risipitor” e adanca: mai pretuiti sunt cei rataciti care se reintorc acasa” decat fii care au fost tot timpul alaturi… Pentru ca ratacitul „a trecut prin asta” si singur a ales sa se reintoarca! Cel „cuminte” poate oricand sa fie „atras dincolo”… 😉

    • WildWind spune:

     Nu, George, eu nu il neg pe „dumnezeu”. Sa-l neg pe „dumnezeu” ar insemna sa ma neg pe mine. Eu neg „dumnezeul” exterior.

     Pe de alta parte, nu-mi place cuvantul „dumnezeu” in sine, tocmai pentru ca este asociat conceptului extern.

    • WildWind spune:

     You got me! 🙂

 2. Dacă ne-am întoarce măcar o țâră înapoi ,prin gândul vecinic al getului simplu pă exterior ,dar conținător și generator de multiversuri pe dinlăuntru ,am realiza că ne pedepsim singuri prin colțuri cu chipuri străine tare de scopul neamului nostru ,de maul căpătat din truda divinității .Dacă realizăm că păstorul acela simplu ,de demult este Tata alchimiei și-a fizicii cuantice pe dinlăuntrul său ,atunci n-am mai avea nevoie bieții de noi ,de învățături așezate cruciș și-aduse cu rea voință pe tărâmurile noastre de basm ,intenționat făcute pentru a ne uita menirea adevărată ca indivizi mai întâi și-apoi ca neam .Pentru unii dintre români ,vremurile lui Ler Împărat sunt mai valabile ca niciodată ,iar în lumea aceea simplă încă se petrece asemănarea dumnzeiască și nimeni nu-i poate pune capăt ,atâta timp cât nu-i dă de capăt,Tainele rămân ascunse celor care nu discern cadrul de zămislire dintre cer și pământ,la care pot fi părtași necondiționați.Țăranul român încă se întrepătrunde cu legile universului și vămile văzduhului ,iar păzitorii cerurilor dintr-înșii se fericesc ca nimenii alții pe-acest pământ .Sunt oameni în care cerul este tot atâta cu pământul,iar armonia aceea cutremurător de vie ,dă naștere chipului de-nfățișat ,ca regii și Magii unei lumi ,pe care indivizii complicați n-au s-o înțeleagă vreodată .Dacă tot suntem în pragul Sărbătorilor ,să ne abținem o clipă din noi și să lăsăm funia cerurilor să se dezvolte ,fericindu-ne până și carnea noastră netrecută încă. 🙂

   • Mulțumesc mult G.V. foarte frumos 🙂 …..În legătură cu cele de mai sus ,e bine să punem la punct câteva aspecte foarte importante .La destrămarea Atlantidei ,urmașii zeilor căzuți ,întunericii ,s-au constituit în Haita (cu conducătorul lor Hatan ,Sheitan,Satan )numită Aristocrates ,care au purces în ceea ce este India de astăzi și zonele limitrofe ,mai târziu,aceeași castă purta numele de Arieni ,iar ei au dus cu dânșii toate învățăturile opuse total adevăratei învățături Draveda .Toți cei care se afiliau pe parcurs acestei secte ,jurau răzbunare împotriva învățăturilor și împotriva Dumnezeului Adevărat .Toți aceia s-au separat la un moment dat formând diversele caste pe care le știm astăzi ca fiind budism,hinduism,islam ,Bonetele roșii,Bonetele galbene și ce mai au ei la momentul acesta ,nerecunoscând niciun zeu ori Dumnezeu atotputernic peste dânșii .Toată doctrina lor este bazată pe Negație (-) .Creștinismul are la bază Creatorul și Creația ,asumându-și aceasta prin afirmație din acumulare ,automat dau cu semnul plus ( + ) .Știința nemuririi sau Știința despre trup și suflet este una singură și a stat la baza Conceptului Kogayon ,ulterior codificat în doctrina Ortodoxă .Restul sunt detalii nesemnificative..

 3. Creștinismul defapt ,a fost creat ca o Creștere a materialului biologic de atunci , în adevăratul sens al cuvântului ,concept de creștere adus de către Rama ,cel văzut Mesia la finalul acelor cicluri,singurul purtător de sarcină + .La conceptul său se lucrează încă de la 5041 Î.Hr.,punându-se în operă de către Înțelepții pământurilor noastre (ABIOI) ,cu care s-au împerecheat urmașii lui Rama ,rezultând semizei .. Zamolxis al nost a introdus acest Concept peste tot Pământul și a fost dat în sarcină la anul 1 D.Hr .Acu se apropie și la noi finalul ciclului și vom vedea de câți Mântuitori a fost în stare Grădina Maicii Domnului.

  • George Valah spune:

   Nimic nu a aparut „pe cale logica” si nici atunci… Toate insa puse la punct de dinainte, pentru viitorime!
   Eu am gasit cu „cel putin” 1000 de ani inainte, a fost stiuta si prestabilita nasterea lui Iisus. A fost „ultimul Zamolxe”, cel mai mare, apoi n-au mai urmat altii!

   • WildWind spune:

    „Toate insa puse la punct de dinainte, pentru viitorime!”
    „…cu „cel putin” 1000 de ani inainte, a fost stiuta si prestabilita nasterea lui Iisus.”

    Da, cam asa ceva.

    Informatiile astea nu te pun pe ganduri? Cine a facut asta? Mos Craciun? Chuck Norris? Sau poate „sistemul”?

    O alta intrebare ar fi: De ce au facut asta? Ghici ghicitoare…

    • Dana spune:

     matrix-ul este un sanatoriu in care unii coopereaza iar altii fac/mentin sistemul ..

    • WildWind spune:

     „Matrix-ul” este o scoala unde toti am venit sa invatam.

    • Dana spune:

     De acord, si scoala …

    • George Valah spune:

     Matrixul/sistemull e exact OPUSUL scolii: e cel care te paraziteaza „sa nu inveti” sau mai exact „sa inveti ceea ce e fals si sa adopti false valori, sa iti consumi timpul vietii in false cautari” si e manipularea „illuminati”! Adevarata „scoala” e „Wahe guru” cum o denumesc dacii sikh, unde Wahe guru e intreaga natura cosmica, sau spectacolul vietii fara limite in care ne, sau ar trebui sa ne acordam sau cum s-a pastrat si la noi „Ler Imparat”…

    • George Valah spune:

     „Sistemul” nu afost unul si acelasi de-a lungul timpului. Sistemul si puterea au mers alaturi, cum altfel… Doar ca au existat perioade si chiar asta probabil ca e contextul in care a aparut, „sistemul” era ceva „pozitiv” era cel care „tinea laolalta” legile, credintele spirituale, puterea… Apoi…. „puterea” a dezechilibrat „sistemul”,oar celelate au devenit subordonate, unelte de manipulare pentru scopul unic numit „PUTERE”! Legile au devenit partinitoare, credintele sterse sau deformate pt a sluji puterii…! Ceea ce e in ziua de azi e maxima pervertire a „sistemului” care a devenit din „pozitiv”, distructiv, pana la propria sa autodistrugere! caci sistemul incepe sa se surpe chiar dinauntrul sau…

   • Zalmoxis a fost unul singur și-a trăit între 633 îHr și 540 îHr ,ce apare după, nu e altceva decât urmaș din Zalmoxis ..

    • Deși sunt două linii distincte ,una e Lotul Martor ,iar celălalt e Lotul de Probare .Zamolxis era reîncarnarea lui Ler Împărat ,Moșul Românilor ,iar ceea ce întunecații numesc Matrix și ca fiind nefolositor ,este defapt conceptul de zidire , de Holografiere a spațiului românesc la început și-apoi peste tot pământul.Moșul românilor a criptografiat până la monoteizare forța de absorbție a zăcământului ,văzut sacru ca minereu și ca ambient pentru Eu-l român (iar asta implică evident și spațiul sideral (siderurgie) ) Aceasta e baza cultivării suflului divin și-al programelor neuro lingvistice .Spiritualitatea tracilor a fost populată de circa 70.000 de zei .
     Probarea cuvântului în sarcină biologică este în aceeași măsură a tuturor neamurilor de pe pământ,care sunt în total până la 5760 .Așadar avem două spații create ,Spațiul geografic concret senzorial ,care aparține credinței și abstractului și spațiul holografic sau logico concret care ține de două coloane ,de centrifugare și centripetare .Păi totul e fizică și chimie ,dar noțiunile acestea nu vin de la „”spiritualiști „”..Păi strămoșii noștri n-au fost simpli fierari și bijutieri ,avem dovadă Roșia Montana și tot nu ne ajunge încă 😦

    • George Valah spune:

     Zamolxe, Zamolxis, – denumiri latinizate… Probabil ca dacii il numeau „Zamolxos” iar pe „cel mai mare (IIsus!), asa cum e scris intr-o tablita de la Sinaia i-au zis „Zamolxoi”! Ca sa fie un „cel mai mare” era nevoie sa fi existat „mai multi” si nu doar unul… Firesc, pt ca asa cum cred, „zamolxos” nu era nume de persoana, ci „un nivel spiritual maxim” la care puteai ascede, iar odata ajuns acolo numele omenesc nu mai conta, deveneai ” cel unit/impacat cu Sine Insusi”! Iar dacii STIAU treptele ce trebuiau parcurse pentru a atinge perfectiunea spirituala, in templele sacre de la Sarmise-getusa! Pentru ASTA a fost distrusa si daramata cum n-a mai fost cetate cucerita de romani! Pentru ASTA, au construit „falsa” Sarmise-getuza de la campie, cu circ roman si tribunale, pentru a o vulgariza si a-i sterge urmele, pentru ASTA a fost cucerita partea din Dacia, dupa care toata a cazut, a fost imprastiata in cele 4 vanturi si risipita cum nicaieri nu s-a mai intamplat…. si din care pana in ziua de azi nu ne-am revenit si tragem ponoasele!

 4. C.J spune:

  Excelent G.V ,asta a fost !!! dar nu e tot ,poporul dac s-a sacrificat cu bună știință ,știind că doar astfel vor putea Tăinui învățăturile și doar așa vor putea Dăinui în timp ,ca genă întru sfințire .Deceneu ,ca Mare Preot ,a fost un extraordinar strateg din toate punctele de vedere ,el știa de asasinatele care se pun la cale și poate mai mult de atât ,dar avea viziunea viitorului ,știind că luptele nu se vor termina niciodată ,a preferat să creeze o strategie astfel încât Conceptul Kogayon să-și facă treaba în ascuns,fără ca marile imperii să-și dea seama de asta ,nici chiar urmașii geto-dacilor nu au avut știință de asemenea lucru,decât cei mai mari Sacerdoți .Prin urmare ,au trecut la o altă etapă ale aceleiași doctrine ,Cu iubire de Dumnezeu și de aproape ,cu smerenie și tot tacâmul ,cu ritualurile bisericești și tot ce trebuie ,în așa fel încât ,domolind populația întru moralitate ,n-a făcut altceva decât să cucerească întregul pământ ,prin inimile oamenilor,prin senzorial ,prin lucrarea Kogayon care s-a făcut la nivel Holografic pe tot pământul și pur și simplu tot ce era sarcină vie intra in acest concept de mântuire ,toate lucrurile petrecându-se la interiorul omului ,alchimizându-l.
  Conceptul de Mântuire ,Creștere , a fost adus prima dată cu mai mult de 13.000 de ani îHr și de atunci e pus în operă în mai multe etape ale sale ,astfel că, fiecare ciclu dă roadele sale,adică zeii sau cei 144.000 de aleși de care se amintește în Biblie ,dar 144.000 este cifra simbolică ,iar tema aceasta necesită mult timp alocat explicațiilor……de aceea istoria pare a se repeta deși nu se întâmplă asta,,de aceea apocalipsa sau revelația rămâne valabilă pentru toate timpurile ,de aceea e Cartea Sfântă ,fiindcă într-însa există toate aceste Taine ale întregului pământ ,de aceea spune Iisus : Cerul şi pământul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece. …tocmai pentru că țin de spațiul holografic și nu de cel geografic…..
  Prin Codul fonogenetic ,Știința Nemuririi Kagyo Magye ,Știința Cuvântului (Kogayon) deslușește necesarul vremurilor și prin sistemele lor de calcul se poate afla din datele fiecărei persoane,Destinul și Împlinirea lui ,adică dacă a atins nivelul mântuirii sau nu ,ori dacă îl poate atinge .De aceea sfinții părinți ortodocși ne tot spun despre pericolul ce ne paște odată cu globalizarea și centralizarea datelor .Pe vremuri au ucis 40 .000 de copilași ,tocmai pentru că la ignoranța de-atunci se temeau de ceea ce știau că va urma ,nu era vorba de profeții ,ci de împlinirea Legii ,ori după cum scrie și la Biblie, Irod avea nevoie de cei trei magi pentru a-l recunoaște,a-l găsi pe Iisus .Oare de ce ? Păi e simplu,doar acei magi aveau cunoașterea necesară pentru a calcula și recunoaște Mântuitorul ceea ce au și făcut .,prezentându-șe la nașterea sa ,așa că sărbătoriți Crăciunul cu toată ființa d-voastră ,e mult mai bine să ne vedem de ritualurile noastre fiindcă așa cum ați văzut ,depindem de văzduhul nostru fiecare și doar din învățăturile locale ne putem ridica la așteptările sale ,restul e rătăcire ,nu ne zidește cu nimic .Din carnea pământului acestuia ne luăm noi maul și-atunci să-i fim recunoscători și celui care ne-a zidit cu iubire dându-ne posibilitatea de a crește și-a da roade bune și frumoase și încă ceva ,fiecare Neam își are începutul și sfârșitul său aici,unii mai devreme ,alții mai târziu ,Providența știe .Globalizatorii de azi poate că nu au magii de ieri,dar au tehnologie și pot afla ceasul fiecăruia dintre noi …. E bine să fim Treziți ,căci nu știm când se întâmplă și să nu dăm urechea la cei care ne atrag atenția de la lucrurile ziditoare.Eu una nu dau doi bani pe Wilcock ,sau Icke sau mai știu eu ce spiritualiști făcuți peste noapte ,după ce au citit douăzeci de cărți de dezvoltare personală și aiurează din fiecare câte un fragment,realitate este cu totul alta ,iar ei nici măcar n-o ginesc de la distanță ….Și vorba ceea ,Nu se dau mărgăritare porcilor că le tăvălesc în noroi …
  Plumbul a stat la baza căderii Atlantidei ,plumbul a dus la involuție pe plan mental ,la DEGENERARE biologică .Cam toate obiectele de uz casnic din vremea lor ,erau făcute pe bază de plumb ,iar în reacție cu alte metale și substanțe din organism ,au dus la această degenerare biologică,Totul se explică științific .Zamolxis odată ce a atins nivelul maxim ca Mental Superior ( Mântuire ,devenind asemenea Tatălui din Cer ) ,consideră patru tipuri de EU ,după forma în care acestea pot fi transmise în sarcina biologică ,adică în viu ,în plus față de atlanți folosește elementul carbon ,care are electronegativitatea 2,5 și se exprimă precum un cadru de comunicare dintre ființele umane și cer ,asta înseamnă Sfințirea în sine .Metalele pe care le-a folosit Zalmoxis sunt Fier (Eu pătrunzător),Zinc ( EU perceptiv) ,Siliciu (Eu-l informațional sau de pătrundere ) și Germaniu (Eu-l ductil sau de moșire ,ursare ,conductiv) ,iar dintre toate elementele folosește numai aurul,cuprul și argintul ,iar aceasta explică ceea ce reprezintă numele celor trei poduri .Podul de aramă este Conștiința umană ,Podul de argint este conștiința în coborâre de la Tată la Mamă ,divină ca atare și Podul de aur care este conștiința divină transmisă în om ,acu înțelegeți ce este Roșia Montană pentru pământ și de ce este dorită cu atâta ardoare Patria noastră …..Minereul din rokă stă la baza lumii întregi ,acesta este și baza tuturor Graiurilor ,căci în funcție de minereul prezent ,așa ne este și graiul ,în Banat e unul,în Ilfov altul și tot așa în toate zonele țării ,dar Limba cu adevărat Ziditoare o găsim numai în Biserică ,tot ce e ritual acolo e numai spre creșterea noastră mentală ,împreună cu toate elementele de care am vorbit până acu .Este posibil să nu fi putut explica foarte exact ,din pricină că e foarte greu să transpui un limbaj tehnic în așa fel încât să se priceapă cât de cât ,e foarte greu …Toate lucrurile pe care vi le-am scris aici ,sunt așa cum le-am înțeles eu din munca și scrierile lui nenea Albu Gral ,dumnealui a citit toate înscrisurile din Basarabi,Ialomicioara ,Argeș ,Templu Șinca și din multe alte locuri ,dar mai ales de la Sarmisegetusa Regia ,despre poporul român . De preferat să-l studiați d-voastră singuri ,fiecare individ are un nivel diferit de percepție .În final trebuie să spunem că Biblia nu spune nimic altceva decât din ceea ce este ,doar că are un alt mod de a o face .Doamne ajută tuturor și cer scuze că m-am întins la scris ,dar trebuia să se întâmple și asta ,trebuie să știm adevărul ,indiferent cât de mult ne-ar lua să-l găsim .

  • George Valah spune:

   STIU ce ESTE Kogaion… dar merita mai mult decat un simplu coment pentru a discuta subiectul. E cu totul altceva decat isi inchipuie lumea sau s-a speculat pana acum! E mult mai profund si universal – sau asa a devenit apoi, peste timp.

   De-acord, marii preoti AU STIUT ca cetatea va cadea pana la urma,,, asa cum au citit si in stele nasterea Mantuitorului! Asa s-a nascut probabil si spiritul Baladei Miorita, ei „au vazut” ce urma, implacabil, soarta era pecetluita! Dar mai erau cate ceva de salvat:
   -Decebal trebuia sa lupte si sa moara eroic, ca exemplul sau sa ramana urmasilor si sa le hraneasca vitejia
   -Spiritualitatea daca trebuia sa traiasca… sa se raspandeasca in lume! Poate nu la nivelul „zamislirii de Zamolxi” – dar asta nu mai conta, dupa atingerea perfectiunii lui IIsus, ci macar ca „samanta” pentru alte popoare, poate chiar si pentru cei ce vor mai locui aceste pamanturi in viitor=noi! Si au reusit. Din nou, e prea important subiectul pebtru un simplu coment…

   • WildWind spune:

    Nu „exista” „soarta”. Cu atat mai putin „soarta pecetluita”. Nu se poate „citi in stele”.

    „Viitorul” nu „este scris”. Noi toti „scriem” „viitorul” prin ceea ce suntem acum. Din ceea ce suntem decurge ceea ce facem.

    „Nasterea Mantuitorului” nu a fost nici „citita in stele” si nici „prorocita”. A fost pur si simplu inserata in texte de „baieti” ca mai apoi tot ei sa se ocupe ca sa se „adevereasca” „prorocirea”.

    Spre deosebire de noi care gandim la scara de „timp” redusa(ani, zeci de ani), „baietii” planifica la scara foarte mare de „timp”(sute, mii de ani).

    Nici „sistemul”/”matrix-ul” nu stie dinainte ce se va intampla. Doar se adapteaza din mers la ceea ce suntem noi(la ce devenim noi).

    • Dana spune:

     cred ca in discutia noastra am folosit niste termeni improprii, matrix si sistem. Matrixul este una iar sistemul alta, matrixul (dar nu in acceptiunea filmului), este un spatiu/dimensiune cu un rol binedefinit, sa-i zicem scoala, in cadrul caruia unii ‘baieti de cartier’ fac ‘legea’ adica sistemul

    • George Valah spune:

     „Nu „exista” „soarta”. Cu atat mai putin „soarta pecetluita”. Nu se poate „citi in stele ”

     TOATE variantele posibile de viitor originate de un punct „A” de pe o linie temporarla, se implinesc in linii temporale diferite. „Citirea viitorului”, in bobi, I Ching, organe de animale sacrificate, cafea, tarot, „stele”, etc e perfect posibila si chiar stapanita de „initiaiti” pentru … Linia Temporara „aleasa” ca fiind contunuitatea celei prezente! Cum inconstient „alegem” contnuitatea liniei temporale in care ne vom gasi si mai ales cum STIE ghicitorul asta, e …adevarata „magie”, sau mai corect „capacitate de transcendere” a acestuia..

   • C.J spune:

    Absolut G.V ,păi îmi vedeți clar stângăcia în a reda fragmente din ceea ce a a fost sau ceea ce este ,nu am cum să evidențiez tot ce ar trebui spus despre un asemenea subiect ..

 5. C.J spune:

  Creierul are capacitatea de a crea structuri vii din cuvinte,,iar Cortexul este centrul conceptului ,de aceea am interpretat eu cu ceva ani în urmă că la Cucuteni chiar asta ni se prezintă ,trunchiuri cerebrale și nu zeițe păgâne de fertilitate cum interpretează așa zișii istorici 😦

 6. C.J spune:

  Romanii credeau că au învins și că Dumnezeu Ler le-a fost alături,adevărul e însă parțial ,a ținut cu ei atâta timp cât Conceptul a intrat în Tăină ,iar dacă nu era așa ,sunt sigură că la ora aceasta n-am mai fi vorbit nici despre istorie nici despre nimic,fiindcă zeii căzuți din Atlantida ne-ar fi dat la gioale ,așa cum le dau astăzi celor din Siria ,majoritatea creștini și dânșii 😦 .Până la urmă trebuie să fim recunoscători cu toată ființa noastră,că istoria s-a derulat astfel și nu altfel…

 7. C.J spune:

  Vă aduceți aminte ? Isus a spus : Eu nu am venit să schimb Legea ,ci să o împlinesc ! O parte din lege șade în pântecul pământului ,minereu,alta în Tată,ceresc alta în Sf.Duh ,omul nu are nici o putere ,decât prin toate acestea ,iar așa zisa ieșire din Matrix nu înseamnă eliberare sau libertate,ci cădere prin răzvrătire față de Creația lui Dumnezeu și ieșirea din Conceptul pentru luminare umană,respectiv străluminare .

  • George Valah spune:

   „Eu nu am venit să schimb Legea ,ci să o împlinesc ” – Bineinteles! Toata spiritualitatea daca veche de mii de ani era acolo, dar nu-si atinsese inca varful; era o constructie gigantica prin vechimea si structurarea ei careia ii mai lipsea „ceva” pentru a fi total implinita: „piatra unghiulara” din varf, exemplul VIU al lui IIsus, fara de care ar fi ramas poate un alt „turn Babel” nicicand finalizat! Dar si aici, sunt multe de spus, neasteptate si uimitoare straluciri ale trecutului…

 8. sai baba spune:

  CJ, „cucutencele” nu par a fi zeite ale fertilitatii pt ca le lipseste „anumite aspecte”, dar nici trunchiuri cerebrale nu par a fi pt ca nu au in comun nici macar conturul.
  Ce mesaj ar dori sa transmita inaintasii? Poate… sa lase „indicatoare” catre propriul sine? Ce altceva ar merita „efortul”? Orice altceva e doar… matrix?
  aaa, stiu ca nu stiu nimic!

  • C.J spune:

   Posibil să nu pară ,dacă luăm pe sectoare ,dar dacă-mi permiteți vă mai pot face trimiteri la troițele creștinești și la sistemul senzorial uman ,ori la toți megaliții din Patria noastră ,care ne tot arată dar noi nu ne prindem ,că peste tot avem stânca în formă de capete și cel mai vizibil e Sfinx-ul și chiar asta ne interesează pe noi și-atunci mesajul real de la înaintași este unul singur : Când Mintea se împlinește ,apare Mântuirea ,fiindcă un zeu nu poate primi o astfel de funcție ,doar cu cele 2 procente de capacitate a creierului și nici cu 7 și nici cu 12 ,deci asta înseamnă Eu-l sau Myn-ul ,în fapt Myntoia ,iar ca să ajungem la acel nivel,avem nevoie de Cuvintele Vii salvate de către Biserică și de evanghelii și evident de ritualurile care se săvârșesc la ortodoxie .Toate acestea ne cresc de la interior .Matricea a fost făcută în interesul omului și nu împotriva sa ,iar de știut ,e perfect când ajungem să știm că defapt nu știm nimic ,e prima treaptă pe drumul adevărului .Eu fac trimitere la studiul direct al scrierilor d-lui Prof Albu ,așa este cel mai corect pentru toată lumea ,eu am venit aici doar pentru a aduce o altă viziune pe care oricine o poate studia și verifica ,eu nu sunt precum sectarii new age,eu chiar nu am nimic de câștigat ,O seară minunată !

 9. C.J spune:

  Nu se citește în stele ,se cunoaște sistemul care organizează totul ,doar că trebuie să fim sclipitori mental ,deci logici .Știința Nemuririi nu ține nicicum de rătăciri new age ,nu e un ghiveci cu câte un morcov din fiecare ,e Știință ,au la bază Tablele Mnesarhia ,Nivelanță,Tratare,Creștere,Conservare ,Diagnosticare,Destinogeție ,Ecologizarea ,Constantelor,Fizică Cuantică ,Chimie Cod Fonogenetic ,Matematică ,Runologie ,Semiografie,Hologramaje , și nu doar atât ,iar Biblia atenționează mereu : „Până când, proştilor, veţi iubi prostia?”
  (Pilde 1, 22) „Până când, proştilor, veţi iubi prostia? Până când, nebunilor, veţi iubi nebunia? Şi voi, neştiutorilor, până când veţi urî ştiinţa?
  23. Întoarceţi-vă iarăşi la mustrarea mea şi iată eu voi turna peste voi duhul meu şi vă voi vesti cuvintele mele.(Pildele lui Solomon) ,Cuvântul ,energia,sunetul toate conțin informație ,dar aceasta e brută ,trebuie prelucrată în funcție de Lege .

 10. C.J spune:

  La fondul genetic al Limbii Române au stat : Limba geto-dacică , Limba germanică(Imperiul Roman de origine germanică) și Limba Latină .Legile Belagines nu seamănă cu nimic din ce scrie pe tarabe astăzi ,chiar numele lor ne aduce dumirirea ,Bela Gines = Genele Frumoase ,sau Omul Nou ,perfect ,ceea ce la inspirat și pe Da Vinci ,în Omul Vitruvian .Ileana Co-sângeana ,Făt Frumos,,născut nu făcut ,basmele noastre spun totul ,de la Facerea Lumii ,
  Palatul de Cleștar din Cheile Bicazului și multe altele 🙂


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s