Stiri scurte: 21.03.2017

-„Donald Trump isi va da curand demisia” spune democrata Dianne Feinstein!

Donald Trump will resign ‘soon’, says top Democrat Dianne Feinstein

U.S. President Donald Trump looks on following a swearing-in ceremony for Defense Secretary James Mattis at the Pentagon in Washington, U.S., January 27, 2017.

-Trump a redus cu 98  de miliarde datoria  US in primele 2 luni de mandat!

Trump Cuts US Debt by $98 Bln in First Two Months as Treasuries Dip

 

‘Fully ready to be lethal’: US-led NATO battalion to be deployed to Poland

– Un batalion de 1100 de militari americani „cu forta letala” se vor alatura trupelor NATO din Polonia „pentru a  descuraja amenintarile Rusiei”!(Cel mai sigur ar fi un  „no fly zone” deasura Rusiei si anihilarea apararii AA a acestora, ca in Irak. Apoi va fi simplu… GV)

‘Fully ready to be lethal’: US-led NATO battalion to be deployed to Poland

-Primul contingent din cei 800 de militari btitanici au ajuns in Estonia, pentru a- apara de „agresivitatea Rusiei”

First of 800 UK troops arrive in Estonia to face off against Putin as part of Nato show of strength

-Contributiile pe tari ale membrilor NATO …

Merkel Offers ‘Olive Branch’ To Russia As „Solution To Many International Conflicts”

NATO logic: British troops in Estonia, good. Russian soldiers in Russia, bad

-„Logica NATO”: trupele britanice masate in Estonia sunt  un lucru „bun”, soldatii rusi in Rusia, sunt un lucru „rau”!

NATO logic: British troops in Estonia, good. Russian soldiers in Russia, bad

– Avioane de lupta ale Israelului sprijina aerian trupele ISIS din Siria!

Israel is ‘acting as air power for ISIS’ – investigative journalist

 • US are 200.000 de militari desfasurati in 177 de tari!

America First? 200,000 Troops Deployed To 177 Nations

-Colapsarea increderii in Vest…

The Collapse of Trust in the West — Paul Craig Roberts

-In spatele zambetelor, China se pregateste pentru ce-i mai rau, sa contracareze toate penalitatile comerciale pe care i le-ar impune US!

Behind The Smiles: China „Prepares For The Worst”, Will Counter All US Trade Penalties

MailOnline - news, sport, celebrity, science and health stories

French and British soldiers stand around a German A7V tank captured at Villers-Brettoneux in May 1918. The French artillery fired more than 330,000,000 shells during the First World War, which is more than 210,000 rounds each day

-Imagini color din WWL,  galerie foto.

The trenches in COLOUR: Extraordinary colourised images bring to life the horrors facing French soldiers during the First World War 

 

 

Anunțuri

6 comentarii on “Stiri scurte: 21.03.2017”

 1. sai baba spune:

  ceva pareri de la acest articol?… merita atentie?
  „.. Actualizare Ben Fulford (20.03.2017) – Republica SUA acceptă schimbarea destinului omenirii

  Cabala adoratoare a satanei a suferit înfrângeri importante săptămâna trecută pe toate fronturile, surse multiple ne informează. Cea mai mare veste este că președintele american Donald Trump a anunțat săptămâna trecută că Statele Unite ale Americii Corporation deținută de cabala, fondată în 1861 a fost înlocuită cu Republica Statelor Unite ale Americii, care a fost înființată în anul 1776. Pentru mai multe detalii despre aceasta vezi aici: http://alcuinbramerton.blogspot.jp/

  Acesta este motivul pentru care discuția guvernamentală din SUA s-a închis pe 15 martie, pentru că ridicarea limitei datoriei publice, care este de 20 trilioane $ la care s-a ajuns nu a reușit să se materializeze. Datoria a aparținut Corporației, nu Republicii. Corporația a fost declarată în stare de faliment și nulă de datorii, surse multiple sunt de acord. Aceasta este pentru că secretarul de stat al Corporației SUA-Rex Tillerson și sclav al acționarului de top al Corporației, David Rockefeller Jr., a eșuat în efortul său de a obține fonduri pentru ei din Asia săptămâna trecută, surse ale societăților secrete din Asia spun.
  (În data de 21.03.2017 s-a făcut anunțul oficial la TV că David Rockefeller a murit la 101 ani – să-i fie sufletul în Iad, dacă există…,n.b.)

  Surse ale familiei imperiale japoneze spun că speculantul familiei Rockefeller, Henry Kissinger, împreună cu Rex Tillerson au amenințat familia Imperială, într-un efort nereușit de a încasa un fals de 40 trilioane de dolari din obligațiuni ale Băncii Mondiale, astfel încât aceștia să poată păstra Corporația SUA, și a-l plasa pe lacheul lor, Ichiro Ozawa ca prim-ministru al Japoniei. Ozawa este disprețuit în cercurile guvernamentale japoneze și nu îi va fi permisă ocuparea acestui post, astfel cererea a fost respinsă, surse de dreapta japoneze spun. Cu toate acestea, armata SUA este determinată de a scăpa de actualul prim-ministru Shinzo Abe și de ministrul de finanțe Taro Aso, care a blocat afacerea, deoarece aceștia sunt disperați de a menține operațiunile lor internaționale. Acesta este motivul pentru care mass-media japoneză este inundată cu povești care expuneau scandaluri în care era implicat Abe. Abe reprezintă o facțiune de extremă dreapta care a vrut să înceapă un război cu China și va fi probabil eliminat curând.

  Există discuții în curs de desfășurare, pentru cine să-l înlocuiască pe Abe și Societatea Dragonul Alb recomandă ca fiind relativ curat și competent pe Hideo Higashikokubaru ca prim-ministru interimar, care ar reprezenta consensul birocrației japoneze și a altor brokeri de putere. Surse ale societăților secrete din Asia, la rândul lor, spun că nu există nici o alternativă la Abe în prezent, așa că discuțiile sunt în curs de desfășurare. Rothschildzii și Rockefellerii, de asemenea, au încercat să se ferească de a merge în faliment, prin preluarea Coreei de Nord. Coreea de Nord este locația unei mari comori de minerale prețioase și alte resurse subterane situate în jurul muntelui sacru coreean Paektu, surse ale societăților secrete asiatice spun.
  Aceasta poate fi confirmată acum de ramura franceză a familiei Rothschild, care a pus în scenă asasinatul falsului Kim Yong Nam în Malaezia recent, pentru a-l discredita pe Kim Jong Un și a-l elimina de la putere. Ei au sperat să-l înlocuiască cu falsul fiu mai mare al lui Kim Yong Nam (Kim Han Sol), sperând să-l prezinte ca moștenitor legitim al tronului coreean. Societățile secrete din Asia nu au fost păcălite de acest lucru și au spus că Rothschild-zii au fost, nu CIA cei care se aflau în spatele acestui complot eșuat, surse ale Societății Dragonul Alb spun.

  Rex Tillerson, la rândul său, a amenințat în mod public săptămâna trecută să preia Coreea de Nord prin forță militară, în numele stăpânilor lui, Rockefellerii. „Rex poate să latre tot ce vrea pentru Rocky, dar nici un război nu va fi permis în Peninsula Coreeană,” este ceea ce a avut de spus Pentagonul. Poate exista un război în Orientul Mijlociu, deși acesta este în scopul de a da jos închinători ai lui Satan care ocupă guvernul lui Israel, surse ale Pentagonului spun. Pentru a forța Israelul să facă pace, generalul de top al SUA, Joseph Dunford, s-a întâlnit săptămâna trecută cu regele Abdullah al II-lea al Iordaniei și a cimentuit o alianță împotriva Israelului, surse ale Pentagonului spun. Ca rezultat „Israelul este acum înconjurat de o coaliție militară formată din Siria, Liban, Hezbollah, Egipt, Iordania, Irak, Iran și Turcia și cei 3 Big: [China, SUA și Rusia], pentru a-l forța să facă pace”, au spus sursele.

  Dată fiind această situație, prim-ministrul israelian și închinător la Satana, Benyamin Netanyahu, a zburat în China pe 19 martie ca să solicite protecție liderului suprem Xi Jinping. Surse ale Pentagonului au prezis că : „Bibi nu va primi, de asemenea, nicio învoială de la Xi, care ar putea cere stoparea atacurilor israeliene asupra Siriei, o returnare a Înălțimilor Golan, o soluție a două state pentru Palestina și înfrângerea ISIS, astfel încât China să poată reconstrui Orientul Mijlociu și a-l promova la integrarea Eurasiatică.”
  Familia regală a Arabiei Saudite este, de asemenea, în China căutând protecție după ce a eșuat să obțină azil în Japonia sau Indonezia, surse ale SDA spun. În timp ce în Japonia, în mod evident, un fals „Rege Salman”, care arăta mult mai tânăr decât regele real și care nu era senil ca rege real, a defilat prin fața camerelor de televiziune. Ceea ce înseamnă că regele real este mort și americanizatul Prinț Muhammad Bin Nayef este acum rege al Arabiei Saudite. Așa se explică de ce prințul saudit Bin Salman a zburat la Washington săptămâna trecută, pentru a căuta protecție de la Donald Trump. Această protecție nu i-a fost acordată, surse de la Pentagon spun. Trump a refuzat, de asemenea, o mită de la Salman, pentru a nu ajunge la faza să i se pună în aplicare „Legea antiteroare 9/11 pentru Arabia,” sursele continuă.

  Trump este, de asemenea, în prezent conștient de faptul că, Bill Gates și Son Masayoshi ar acționa drept surogat pentru Salman cu ofertele lor dintr-un fond de investiții de 100 miliarde $, spun ei.
  Trump, de asemenea, a refuzat să ia mita oferită de cancelarul german Angela Merkel săptămâna trecută, refuzând și lingăii Rothschild ca John McCain și Hillary Clinton, sursele continuă. Asta a fost ceea ce a fost în spatele refuzului public al lui Trump de a da mâna cu Angela Merkel. Sursele Pentagonului spun, de asemenea, că : „presiunea poate fi aplicată pe Franța, forțele speciale sau agenți CIA inserați pentru a-l preda pe Obama [un alt servitor Rothschild] din Tahiti, pentru a-l confrunta cu traficul de droguri, interceptarea convorbirilor telefonice, răzvrătire și alte acuzații.”

  Sursele CIA spun că Anthony Weiner și alți criminali pedofili „cântă precum canarii” și oferă FBI-ului o mulțime de dovezi cu privire la cercurile pedofile și magie neagră, legate de partea de top a structurii puterii occidentale. Regimul Trump este determinat, de asemenea pentru a termina industria drogurilor ilegale din America de Sud. Acesta este motivul pentru care US Coast Guard, „nu numai că va supraviețui reducerii bugetare, dar ar putea obține chiar și mai mulți bani, forțe navale, informații și asistență militară pentru a distruge cartelurile columbiene și mexicane ale familiei Bush”, spun sursele citate. Există, de asemenea, dovezi că eforturile de a opri spălarea de bani din droguri începe să dea roade. Surse din finanțele SUA spun că baronii drogurilor din America de Sud, au folosit dolarii lor din droguri pentru a cumpăra Dinari irakieni ca o modalitate de a spăla banii. Cu toate acestea, din moment ce facțiunea Clinton / Bush a pierdut alegerile din SUA, acești dinari nu sunt susceptibili de a deveni o monedă utilizabilă, sursele spun.

  Surse ale Societății Dragonul Alb spun că, deși de ani „războiul drogurilor” nu a reușit să facă nimic pentru a eradica aceste afaceri ilegale de 2-3 trilioane/an, soluția pe termen lung, în continuare va fi legalizarea și reglementarea substanțelor narcotice, astfel încât să se minimizeze daunele pe care le provoacă și deturnarea banilor din mâinile unor bande criminale. Există negocieri top-secret în curs de desfășurare în acest sens, sursele spun. Surse ale societăților secrete asiatice spun, de asemenea că, deoarece puterile occidentale refuză să predea controlul asupra sistemului de dolari SUA, se așteaptă acum să fie înlocuit, treptat, printr-un sistem care implică „patru sau cinci” monede-cheie. Între timp, Republica Statelor Unite ale Americii a fost de acord să sprijine un concept chinezesc: „o comunitate umană cu un destin comun.” Această idee chinezească a fost acceptată în unanimitate săptămâna trecută în cadrul Consiliului de Securitate al Organizației Națiunilor Unite. http://news.xinhuanet.com/english/2017-03/18/c_136139045.htm

  Chinezii au dat de asemenea undă verde, pentru a merge mai departe cu o masivă infrastructură planetară, menită să facă lumea mai interconectată. Ca parte a acestui fapt, Republica SUA își dă tot sprijinul pentru activități militare în locuri precum Africa și Orientul Mijlociu, menite să nu perturbe lucrările de infrastructură ale Chinei, surse ale Pentagonului spun. Centrele de putere occidentale au început, de asemenea, să sprijine propunerea Societății Dragonul Alb, de a înființa o agenție occidentală de planificare a viitorului pentru a organiza proiecte majore de îmbunătățire a standardelor de viață ale lumii precum și de a restabili și dezvolta ecosistemele naturale. Acest lucru va însemna completarea oceanelor cu pește, refacerea pădurilor, transformarea deșerturilor și regiunilor arctice în oaze verzi și extinderea în univers. Să sperăm că vor fi în curând anunțuri în acest sens, însoțite de eliberarea de fonduri masive pentru a face posibile toate acestea.
  Există, de asemenea, negocieri preliminare în curs, pentru a marca noua epocă de aur, cu un nou sistem calendaristic ce va înlocui calendarul Gregorian pe care se bazează Occidentul. Acest lucru ar însemna o revenire la anul zero, în conformitate cu un nou calendar mondial. Sistemul ar trebui să se bazeze atât pe mișcările Soarelui cât și pe cele ale Lunii. O comisie de experți va stabili detaliile.”

  • Dana spune:

   citesc pt prima data despre existenta unor negocieri privind un nou calendar mondial, adica calendarul lui nwo?…

  • neicaion spune:

   Ceea ce afirmă Fulford, nu prea potriveşte cu deciziile, reale, pe care le emite Trump sau au loc pe mapamond, care în mare parte sunt publicate si aici, continua masare de trupe la graniţele Rusiei, ameninţări şi sancţiuni contra Iranului, etc., se găsesc şi pe acest site. Unde este libertatea promisă de Trump???, tind să cred că Fulford a fost înlocuit precum Cobra.

   • neicaion spune:

    … apropo, când Fukushima face ravagii…; „complectarea oceanelor cu peşte”…, „epoca de aur”, am mai auzit asemenea afirmaţii pe la aşa zişii „iluminaţi”…, şi cea mai tare; „transformarea deșerturilor și regiunilor arctice în oaze verzi și extinderea în univers”, nu zic că ne scoate deşteptăcinea afară din casă, dar ca să poţi înghiţi asemenea gogoşi, tre să fii, ori; tolomac total afon, sau dus cu pluta.
    Mulţumesc lui Dumnezeu, că nu îmi permite să cred asemenea bazaconii.

 2. George Valah spune:

  Un lucru e sigur: in timp ce lumea e atenta la „zdranganelele” care ni se vara sub ochi ca „stirile din lume”, prin spate de intampla lucruri se trag sfori, dar pare ca e un viespar care i-a murit „matca”! Nimeni nu mai e recunoscut drept „el lider maximo”, toti sunt contestati si fiecare incearca sa lege „aliante” de genul „fa-te frate cu dracu pana treci puntea’! Trasatura comuna „ciudata” a „timpului”: s-a renuntat la „minciunile credibile invaluitoare” si „se minte sfruntat, pe fata” (mai mult ca o verificare de loaialitate – „e, acu sa te vedem esti sau nu cu noi?!) minciuni care „nu tin nici 5 minute”! Si asta „mai ales” in ceea ce priveste „vestul”! Ailalti, „sunt asa cum au mai fost” si macar „consecventa” le da o oarecare „superioritate” fata de debusolarea vechilor „fosti” stapani ai lumii! Pe fondul „scapa cine poate”, cei care au ceva „rezerve” parasesc „corabia nebunlor”, ex Turcia (se rupe de NATO) UK (i se rupe de UE), etc!
  Prost e ca Romania a ajuns de rasu-plansu, ancorata in ideile prafuite ale „cum era odata” cu tot felul de mascarici „delegati sa ne reprezinte” in puncte cheie si care de fapt sa bage bete in roate si sa ne vanda cat mai ieftin si pagubos oricui…!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s