Stiri scurte: 10.04.2017

Baltimore Post-Examiner

-Ideea „America  mai intai” cu care Trump a castigat alegerile, a fost se pare abandonata la Casa Alba, odata cu atacul lansat asupra Siriei!

Steve Bannon’s “America First” influence over in the White House

Russia Insider logo

-Mai multe mari agentii de stiri au raportat despre o declaratie comuna a Rusiei si Iranului ca „US a trecut prin atacul cu rachete, de linia rosie in ceea ce priveste Siria iar daca asa ceva se va repeta atunci se va raspunde prin forta oricarui agresor”. Insa nu e sigur si nu exista o confirmare de la Kremlin ca o asemenea declaratie a fost semnata formal de Rusia…

Reuters, Others, Report Fake Iran/Russia Statement on Syria — ‘Russia Insider’ Blindly Follows

mcmaster_0

 • McMaster,  consiierul pe probleme de securitate a lui Trump vrea razboi total si  US sa trimita in Iunie 150.000 de militari pe teren, in Siria! (Ii vor ajuata pe ISIS si Al Qaeda- opozitia, adica. GV)

Trump’s National Security Advisor Planning ‘Full-Scale War’ in Syria

Report: US Boots on the Ground in Syria by June

The Pantsir-S1 short-to-medium range gun-missile system at Russian Airbase in Syria

-Rusia a promis ca „va intari apararea antiaeriana a Siriei”, adica pentru o completa aparare  S-400 nu e suficient, vor  fi aduse si sistemele Pantsir, Buk si Tor care sa completeze.

Without Pantsir, Buk and Tor, S-400s Alone Not Enough to Cover Syria’s Skies

 

 • Ca raspuns la atacul cu rachete al US, Syrian Air Force a atacat si distrus depozitul de armament si munitie  al rebelilor construit de US in  Idlib.

Idlib: US-Made Arms Depot Destroyed in Syrian Airstrike

 

-Armata Siriei a deschis focul asupra unei drone americane care ii viola spatiul aerian, dupa atacul cu rachete de zilele trecute.

Syria Opens Fire at US Aircraft near Border with Turkey Following Washington’s Recent Aggression

 

-Ceea ce oficialii US au „uitat” sa mentioneze cand l-au invinuit pe Assad de atacul cu arme chimice e ca aceleasi chimicale toxice au fost folosite anterior de gruparile armate impotriva kurzilor in Aleppo!

 US Officials Fail to Mention When Blaming Assad for Idlib Chemical Attack

Syrian President Bashar al-Assad giving an interview. File photo

-Raspunsul lui Assad la discursul lui Haley, Ambasadoarea US la UN ca „el trebuie sa plece ca sirienii nu-l mai vor’  a fost: „Un presedinte ajunge la putere cu votul poporului si pleaca doar daca tot poporul o  cere, nu din cauza judecatilor US sau a UN Security Council, the Geneva Conference ori  Comunucatelor de la Geneva. De aceea astfel de declaratii pentru noi nu inseamna nimic. ” (Pai cu basescu si referendumul de la noi cum de s-a putut? GV)

Bashar’s Brilliant ‘Response’ to US Ambassador Haley’s ‘Assad Must Go’ Rant

MailOnline - news, sport, celebrity, science and health stories

Sweden's prime minister, Stefan Löfven (pictured at a memorial in central Stockholm), has furiously demanded that illegal immigrants be sent home

-Dupa atacul cu camion calcand multimea de vineri, PM Suediei a declarat ca „zilele emigrarii in masa si ale cautatorilor de azil nu se vor mai intoarce vreodata”!

Sweden will ‘never go back’ to the days of mass immigration after failed asylum seeker launched Friday’s truck attack in Stockholm, says the country’s shell-shocked PM

Chinese researchers are developing an advanced artificial intelligence processor, due to help China launch its foray into the global chip market

– China a creat chipul care  simuleaza creierul uman…

All Systems Go: China Spearheads New AI With Chip That Simulates Human Brain
– Ce s-a descoperit in Antarctica”: ruinele unei civilizatii extraterestre, o catastrofa climatica de acum 12.000 de ani care a inghetat intr-o ora intrega viata de acolo!

 • Un medic rus recomanda pentru intarirea sistemului imunitar: 10-15 s sa va bagati picioarele intr-in lighean cu apa cu sare si cuburi de  gheata …

 

Reclame

2 comentarii on “Stiri scurte: 10.04.2017”

 1. WildWind spune:

  Fake, fake, fake.

  O parte a mainstream media spune ca Assad a atacat cu arme chimice propriul popor(acum e momentul in care tinem un moment de reculegere si varsam niste lacrimi). Altii din mainstream spun ca atacul cu arme chimice, de fapt a fost un „false flag” al americanilor ca sa-si justifice atacul ulterior, cu rachete. Alte surse mainstream spun ca a fost un „false flag” al lui Putin ca sa-l sprijine pe prietenul lui, Trump. Can you believe that?! Mainstream media(Washington Post) a inceput sa faca „teoria conspiratiei”?!. Washington Post chiar te arunca „in bratele” lui Alex Jones de la InfoWars(controlled opposition) prin referiri directe.

  O parte a media alternativa spune ca, de fapt, atacul cu arme chimice a fost facut de „rebeli”.

  Toate variantele au un numitor comun: au fost omorati civili, printre care si copii(acum putem sa varsam din nou lacrimi).

  Trist si complicat, nu?

  Cine spune adevarul?

  Nimeni.

  Stirea despre atacul cu arme chimice este in sine o minciuna. De ce? Ca sa justifice pasul urmator: „distrugerea” bazei militare siriene.

  „Distrugerea” bazei militare siriene este la randul ei o stire falsa. Nu a fost nici un atac cu rachete Tomahawk. Fake.

  De ce atatea stiri contradictorii si fake?

  „Uite-asa se joaca fata,
  Si pe stanga si pe dreapta”

  Pe masura ce fata e jucata si invartita, devine tot mai confuza. Si in timp ce fata e confuza, „baietii” isi fac treaba.


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s