Stiri scurte: 09.10.2017

N. Korea praises ‘deterrent’ nukes as Trump continues to dismiss talks

-Liderul N Koreea Kim Jong-un numeste armele sale nucleare „puternice descurajari ale amenintarilor nucleare ale imperialismului US, pentru ei insisi si pentru intreaga lume”. Trump continua sa sustina ca nu poarta niciun fel de discutii cu partea koreana.

N. Korea praises ‘deterrent’ nukes as Trump continues to dismiss talks

-Pe fondul comentariilor pres D Trump  in privinta N Koreii „ca face ceea ce e de facut” si ” numai o singura solutie va rezolva problema”, Kim Jong-un isi ridica in slavi armele sale nucleare ca pe o garantie a suveranitatii si independentei tarii impotriva amenintarilor imperialismului US. (Exemplul Libiei si al Irakului care dupa ce au fost nevoite sa renunte la programele lor de aparare, au fost imediat ocupate si  distruse este argumentul pentru care Kim nu va renunta niciodata la armele si rachetele sale nucleare. )

Kim Jong-un Says North Korean Nukes ‘Protecting Sovereignty’ Amid US ‘Threats’

This photo taken on May 10, 2016 shows North Korean leader Kim Jong-un waving from a balcony of the Grand People's Study House to participants of a military parade in Pyongyang. (Via AFP)

-Prin Mai, US at fi incercat sa-l asasineze cu agenti chimici pe Kim Jong-un! (Pentru ca e terorist!GV)

 

Electricity

-S Koreea si-a dezvoltat tehnologia unei „bombe de stingerea luminii” care scoate din functiune reteaua electrica prin imprasierea unor filamente de carbon asupra tintei, paralizand-o si care ar putea fi folosita impotriva N Koreii in caz de izbucnire a conflictului…

South Korea Develops ‘Blackout Bomb’ Technology

President Donald Trump speaks to reporters before a security briefing at Trump National Golf Club in Bedminster, N.J., Thursday, August 10, 2017

-Trump invinovateste toata lumea si spune ca „jucatorul rau Iranul, finanteaza N Koreea si cauzeaza probleme in Orientul Mijlociu” si ca „va lua masuri contra lor in viitorul nu prea indepartat”. 

All-Around Villain? Trump Calls Iran ‘Bad Player’, Says Tehran ‘Funding N Korea’

US President Donald Trump waits to speak during a proclamation signing in the Oval Office of the White House in Washington, DC, October 6, 2017. (Photo by AFP)

-Guvernul US al lui Trump refuza sa semneze tratatul UN impotriva armelor nucleare. 

 

Iran may equate US forces to ISIS if tough new sanctions confirmed – Revolutionary Guard chief

-Teheranul a avertizat ca daca US continua cu sanctiunile asupra lor si va trece pe lista neagra Revolutionary Guard Corps (IRGC) drept organizatie terorista, atunci si ei ar putea considera fortele US egale cu ISIS acolo unde activeaza in Orientul Mijlociu.

Iran may equate US forces to ISIS if tough new sanctions confirmed – Revolutionary Guard chief

A ballistic missile is launched and tested in an undisclosed location, Iran, in this handout photo released by Farsnews on March 9, 2016

-Iranul nu va duce niciun fel de negocieri in privinta rachetelor sale balistice

Iran Rules Out Negotiations on Its Ballistic Missile Program

Crude oil prices today - Oilprice.com

Putin

-Realitatea geopolitica din Orientul Mijlociu se schimba dramatic: pe fondul retragerii militare si a micsorarii influentei economice a US de acolo, creste influenta triunghiului Rusia-Turcia-Iran si tot mai multe tari inclusiv Arabia Saudita, Egipt, Libia cauta aliante cu Rusia!

Is This The Geopolitical Shift Of The Century?

Saudi Arabia's Minister of Culture and Information Awwad al-Awwad and Russia's Culture Minister Vladimir Medinsky

-Arabia Saudita va organiza de-acum „saptamana culturii  ruse” la ei in tara. Tot ei declara ca US nu va influenta cooperarea lor cu Rusia

Saudi Arabia to host Week of Russian Culture — minister

Saudi top diplomat vows US won’t influence Riyadh’s cooperation with Russia

Russian President Vladimir Putin, right, and Saudi King Salman bin Abdulaziz Al Saud attend a welcoming ceremony ahead of their talks at the Kremlin in Moscow on October 5, 2017. (Photo by AFP)

-Kremlinul declara ca, cooperarea militara cu Arabia Saudita nu e indreptata impotriva cuiva anume. 

 

Secretary general of the Lebanese Hezbollah resistance movement, Sayyed Hassan Nasrallah, delivers a televised speech from al-Ain town in North Bekaa region on October 8, 2017.

– Liderul libian Hezbollah  Sayyed Hassan Nasrallah declara ca US nu permite ca Daesh sa fie distrusi si le furnizeaza ajutoare in Siria.

Turkish President Recep Tayyip Erdogan (File)

-Erdogan spune ca „umbra vestului e in spatele tuturor grupatilor teroriste, incluzand Daesh”! (Nu intelege valorile vestului si democratia, de-aia zice, de ciuda!GV)

‘West’s Shadow’ Behind All Terrorist Groups, Including Daesh – Erdogan

Syrian northwestern city of Idlib.

-Turcia lucreaza impreuna cu Rusia in operatiunile militare din Idlib, Siria.

Turkey ‘Working With Russia’ Amid Idlib Operation – Prime Minister

-Armata siriana impreuna cu ajutorul fortelor rusesti a intrat in punctul strategic de forta al ISIS Al-Mayadeen, afat la 35Km de Deir Ezzor.

Syrian Forces Enter ISIS Stronghold in Deir Ezzor

The Pentagon building in Washington, DC

– Rusia acuza US ca foloseste refugiatii drept scuturi umane pentru baza sa militara (ilegala) din Siria. Pentagonul dezminte acuzatia.

Pentagon Refutes Russian Claims US Base in Syria Uses Refugees as Human Shield

-Sute de mii de manifestanti in Barcelona contra independentei Cataloniei…

 

Adevarul despre atentatul din Las Vegas

 • Imaginile inregistrate pe camerele de luat vederi arata ca au fost mai multi atentarori care au tras de la mai multe etaje ale hotelului Mandalay. Acelasi lucru il declara si un turist vecin cu camera de unde se cazase si asa zisul „atentator singuratec”  Stephen Paddock.

 • Mai mult, una dintre victimele supravietuitoare spune  nu numai ca au fost mai multi tragatori din hotel, dar s-a tras si din interiorul multimii asupra lor!

Las Vegas Shooting Victim: ‘I Was Shot by a Gunman in the Crowd’

 • Alti  martori aflati in hotel la timpul premergator atentatului, spun ca au auzit mai multe voci discutand in camera unde era Paddock, dar FBI -ul le spune ca „li s-a parut” si le cere sa-si schimbe declaratiile! Si geamurile de la usa de intrare ale hotelului Bellagio din LV, au fost sparte de o rafala de mitraliera, dar acum security de acolo neaga ca s-ar fi inramplat asa ceva.

WOW! Surveillance Video Shows Stephen Paddock Practice Shooting Before Massacre

 • Ceea ce s-a intamplat cu-adevarat in atentatul din LV este cu totul altceva decat s-a dat publicitatii: Paddock se pare ca era de fapt un agent FBI infiltrat in ISIS din US, iar numarul mare de arme gasite in camera de hotel era pentru ca acolo urma sa aibe loc o tranzactie cu arme catre ISIS! Armele proveneau de la FBI  si li se incorporase mictochipuri RFID pentru a putea fi urmarite catre membrii organizatiei. Tranzactia se pare ca a fost un esec adevaratii teroristi afland de capcana, l-au impuscat in ceafa pe agentul infiltrat FBI Paddock apoi drept razbunare au deschis focul asupra multimii de la spectacol! FBI a vrut sa dea vina pe „atacatorul singuratec” sinucigas (care de fapt a fost omorat inainte de atentat!) pentru a nu se afla de implicarea lor in traficul de armament catre ISIS!

ISIS Gunmen In Vegas Executed
US Defense Spy Paddock

A sign warning of radioactive contamination

– Fara a se cunoaste sursa, statiile de monitorizare au depistat o crestere a izotopului radioactiv ruthenium-106 in spatiul aerian din Germany, Italy, Austria, Switzerland si France. concentratia este insa scazuta si nu prezinta pericol pentru organismele vii…

Airborne Radioactive Isotope Suddenly Sweeps Across Europe

Reclame

5 comentarii on “Stiri scurte: 09.10.2017”

 1. Giovanni Onika spune:

  Bine ai revenit cu stirile George, sunt sigur ca foarte multi te-au asteptat. Sa-ti dea Dumnezeu putere de munca, numai bine si multa sanatate !

 2. Dariusz spune:

  George, da cam lunga vacanta, nu crezi ?
  Te-am asteptat ca restul de plata……….


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s