Stiri scurte:12 .03.2018

Las Vegas Review-Journal Logo

People watch a TV screen showing North Korean leader Kim Jong Un and U.S. President Donald Trump, left, at the Seoul Railway Station in Seoul, South Korea, Friday, March 9, 2018. (AP Photo/Ahn You ...

-Casa Alba anunta oficial ca „nu vor fi impuse conditii suplimentare N Koreii inainte de intalnirea dintre cei doi sefi de stat…

White House officials say no more conditions added to North Korea meeting

President Donald Trump smiles during State of the Union address in the House chamber of the U.S. Capitol to a joint session of Congress Tuesday, Jan. 30, 2018 in Washington

-Duminica Trump declara ca „e gata sa renunte la noile taxe de import pe produsele din oel si aluminiu, daca si UE renunta la taxe pe importurile din US!

Art of the Deal: Trump Pledges to Cancel Tariffs if EU Drops Duties on US Goods

In this July 18, 2012, file photo, a pedestrian walks past credit card logos posted on a downtown storefront in Atlanta. After a stint of frugality, Americans have returned to their borrowing ways. But are they getting into the kinds of debt trouble that lead to recessions? In 2017, U.S. consumers now owe roughly $12.73 trillion to banks and other lenders for mortgages, car loans and credit card spending, according to the New York Federal Reserve. That exceeds even the total before the last financial crisis.

-Datoriile americanilor pe credit carduri au atins 1000 de miliarde de dollari!

Unregulated Capitalism at Work: US Credit Card Debt Hits $1 Trillion

ZeroHedge

Washington Examiner, Undersecretary of Defense for Research Michael Griffin spune ca „rachetele hipersoice ale Chinei pot ameninta „intrega flota maritima militara de suprafata a US!”

Pentagon Official: China’s Hypersonic Missiles Could Threaten US Navy’s „Entire Surface Fleet”

Cyber space

-Miao Wei, Minister of Industry and Information Technology din Chna anunta ca vrea sa lanseze reteaua de net 6G, care sa fie folosita la „internetu lucrurilor”!

The Future is Now: China Announces Start of 6G Network Technology Development

-US a prezentat azi la UNSC proirctul de rezolutie asupra Siriei care ar fi o totala incetare a focului pentru 30 de zile, ceea ce ar impiedica fortele guvernamental si Rusia sa curete ultimele ramasite ale  gruparilor teroriste sprijinite de coalitia US care mai activeaza un  apropierea Damascului…

US Draft Res. on Syria Allows No Loopholes for Russian, Gov’t Strikes – Envoy

 

-Radioactivitatea de la Fukushima, mai rea ca oricand, produce mutatii in vietuitoarele de pe coasta de vest a Americii!

Fukushima Extinction Level Event Spawning American Monster Mutations Fukushima ELE E.L.E.

– Mii de persoane au murit in timpul dezastrului nuclear de acum 7 ani in laboratoarele secrete de arme nucleare din apropierea CN Hukushima!

Dupa 7 ani, guvernul japonez nu ofera niciun fel de informatii  cetatenilor sai despre nivelul de radiatii, asa ca  in perticular cei ce au cunostinte in acest domeniu monitorizeaza singuri situatia!

Yoichi Shimatsu – Tracking Fukushima’s Nuclear Weapons Sites

Warhead Lab Leaks Killed Thousands
In The Fukushima Disaster

‘Citizen scientists’ track radiation seven years after Fukushima

Newstarget.com

-Un studiu socant arata ca penicilina administrata gravidelor sau copiilor in primele stagii de viata le afecteaza creierul celor din urma facandu-i sa creasca rai si violenti!

Shocking study finds that penicillin changes childrens’ brains, causing them to grow up angry and violent

Technology Times Home

-Adaugarea de oxitocina in produsele lactate face ca cei ce  le consuma sa devina pasivi  si sa nu mai reactioneze ceea ce… „reduce xenofobia”!

USE OF OXYTOCIN IN DAIRY ANIMALS AND ITS HARMFUL EFFECTS

Oxytocin-enforced norm compliance reduces xenophobic outgroup rejection

BBC

Those who survive cardiac arrest are often left with permanent heart failure

 

– O noua sansa la viata pentru cei ce au suferit un infarct si mare parte din muschiul inimii a murit! O echipa de biologi de la University of Cambridge’s Stem Cell Institute, condusi de  Sinha, au pus la punct o noua metoda de regenerare a inimii:  din sangele pacientului se pot in anumite conditii produce celule stem, care apoi sunt crescute in tesut muscular in vase Petri, care apoi e implantat in locul musculaturii moarte din inima devenind tesut sanatos!

Cardiac arrest kills off parts of the heart. Once dead, the cells don’t recover. But scientists may have come up with a way to reverse this – and potentially save thousands of people.

– O noua aplicatie de telmobil, arata rutele prin care cineva poate intra ilegal in US fara a fi prins de politia de frontiera…

 

Reclame


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.