Stiri scurte: 23.04.2018

-Trump ii transmite lui Kim: sanctiunile economice nu vor fi ridicate fara denuclearizare!

Trump to tell Kim no economic sanctions relief without denuclearization: report

-Iranul avertizeaza N Koreea sa nu faca intelegeri cu Trump, caci acesta nu se tine de cuvant!

Iran Warns North Korea Against Making Deals With Donald Trump

-Turcia trece de ” linia rosie” impusa de Rusia si intra in orasul Maria la numai 15Km de Aleppo, Siria,  in care tocmai se restabilea viata normala iar populatia se reintorcea acasa!

Putin Issues Ultimatum to US while Turkey Crosses Syrian Red Line

US forces, accompanied by Kurdish People's Protection Units (YPG) fighters, drive their armored vehicles near the northern Syrian village of Darbasiya on April 28, 2017. (Photo by AFP)

-Turkish President Recep Tayyip Erdogan  spune ca US a inarmat gratis cu 5000 de camioane de armament kurzii din N Siriei!

– Rebelii sirieni au predat in ultimele ore 30 de vehicule blindate si alte arme fortelor ruse si siriene .

Militants hand 30 armored vehicles to Russian military in Syria

-Irakul se aliaza cu Siria si Rusia formand o noua axa care sa combata ISIS in ambele tari! Coalitia vestica se teme ca alianta va fi si contra lor!

Iraq ‘JOINS FORCES’ with Syria, Russia and Iran Creating New Axis

-Dupa atacul cu rachete asupra Siriei, Rusia se pare ca a livrat sub un camuflaj (la propriu!) de fum, sisteme de aparare AA, S-300 pe care le-a descarcat de pe cele doua nave cu armament ajunse in Tartus.

Russia Put Up A Smoke Screen To Hide Delivery of S-300 SAMs To Syria According To Claim

-Trump le spune studentilor rusi aflati la studii in UK sa se reintoarca imediat acasa in Rusia!

Putin Tells Students Living in UK – Come Home IMMEDIATELY

Chinese structures and buildings on the man-made Subi Reef at the Spratlys group of islands are seen 18 kilometers (11 miles) away from the Philippine-claimed Thitu Island off the disputed South China Sea

-Un nou proiect de „granite nationale” va ajuta China sa-si solidifice noile pretentii teritoriale din M Chinei de Sud!

New Draft Border May Help Solidify Beijing’s Claim in S China Sea – Reports

-US in soc, dupa ce India i-a avertizatat ca „ei nu sunt China” sa se inceapa un razboi economic cu taxe impotriva lor!

US in Shock as India Warns United States we are not China on its

The aircraft carrier group of the United States Navy led by USS Harry S. Truman, front, and a ship escort are seen leaving the port of Norfolk heading for the Middle East. File photo

-Portavionul american USS Harry S. Truman a ajuns in Mediterana la 6 zie dupa atacul cu rachete asupra Siriei si va mai sta acolo „pentru a descuraja Rusia”. O singura racheta rusesca  „Zirkon” poate insa  scufunda portavionul!

Extended Stay: US Carrier May Reportedly Remain in East Med. to ‘Contain’ Russia

LOGO

Did the West Just Lose World War III by Forfeit?

-A pierdut  deja vestul WW3 prin „abandon”?Dupa atacul asupra Siriei pe motive nefondate in care 75% dintre rachete au fost doborate iar daunele la sol au fost nesemnificative si anuntul  US ca-si va retrage trupele de acolo acestea fiind inlocuite de o coalitie araba, pentru moment razboiul mondial a fost evitat…

Did the West Just Lose World War III by Forfeit?

 

-Baza militara  secreta a Indiei de pe …Luna!

India ISRO SECRET Military Space Base in Moon (Chandrayaan 2 Mission)

-Accidental chiar din partea guvernului american a fost dezvaluita modalitatea prin care populatia econtrolata/manipulata mental, prin intermediul mijlacelor de comunicatie care pot primi si trimte semnale wireless, ex telmobile,turnuri de telefonie, etc! Acestea sunt capabile sa va modifice starea psihica, gandurile, functiile organelor din corp, ba chiar sa va citeasca gandurile si sa  vi  le modifice! Acestea sunt folosite ca arme psihotronice in domeniul de frecvente joase Extremely Low Frequency (ELF) in  domeniile  (3-30 Hz)  Very Low Frequency (VLF / 3-30 kHz)  si  Super Low Frequency (SLF / 30-300 Hz). Aceste  campuri electromagnetice se sincronizeaza cu creierul uman care devine astfel „captat”. Mai intai undele cerebrale ale indivizilor „tinta” sunt scanate si identificate frecventele lor unice, dupa care aceste arme psihotronice incep sa modifice prin rezonanta undele cerebrale ale individului .

Alt U.S. patent  din 1998   “Thermal Excitation of Sensory Resonances”  descrie aparatul care prin microunde sau o raza laser poate produce asupra persoanei „somnolenta, confusie mentala, relaxare, „un zambet tonic”, caderea ploapelor, senzatia unui „nod in stomac”, pierderea brusca de fecale, excitatie sexuala…etc!”

United States patent din 1990  “Cryogenic Remote Sensing Physiograph”descrie aparatul care poate citi de la distanta undele cerebrale ale unei persoane! 

In imaginile de mai sus  sunt descrise modul de functionare si intercorelare dintre aparatele wireless si turnurile de telefonie mobila si diferitele efecte care pot fi provocate la comanda asupra persoanelor.

Coloana din stanga:

-Stergeri de memorie si inducerea de actiuni gresite, mofificari ale simtului auzului-pierderi de auz, sau sa auzi lucruri inexistente (ex voci care iti comanda sa ucizi pe cineva!), mancarimi bruste in zona globilor oculari, modificarea/manipularea  cailor respiratorii inclusiv emiterea involuntara de suete de vorbire, accelerarea fara motiv a ritmului batailor inimii, inducerea fara nicio cauza cutanata a unor mancarimi  pe corp mai ales in zonele greu accesibile si cand se executa o treaba cu maini murdare, miscari involuntare fortate ale bratelor. mai ales  cand se executa o treaba delicata, semzatii de durere intensa, intepaturi in zona membrelor, uneori chiar intepenirea acestora, zvacnituri ale membrelor, carcei in degetele picioarelor, etc

Coloana din dreapta:

Citirea gandurilor sau emiterea de ganduri false, (ganduri care nu iti apartin!), controlul viselor(vise induse din exterior), inducerea de „viziuni” uneori asociate cu miscarile propriului corp, tiuituri in urechi (tinitus) auzirea microundelor, semzatia de pleoape transparente, miscari involuntare ale falcilor, scrsnirea dintilor, trosnete ale muschilor mai ales ai celor ai spatelui, pierderea preciziei in actiunea mainilor uneori asociata si cu cea a mersului…

‘Mind Control’ Leak? US FOIA Request Reveals Docs on ‘Psycho-Electronic’ Weapons

Government accidentally sends file on „remote mind control” methods to journalist

Your Cell Phone Is a Psychotronic Weapon of Mass Mind Control

 


4 comentarii on “Stiri scurte: 23.04.2018”

  1. Mircea Simionescu spune:

    La Multi Ani, dragul nostru George ! Gand bun de la mine.


Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.