E.coli, superbacteria mutant ucigasa, creata in laborator ca sa ucida !

Informatia Nr 1:

Cercetatorii germani de la Institutul Robert Koch constata ca bacteria mutant E. coli are secvente ADN de  „ciuma” !

(Der Spiegel: Robert Koch Institute Says the new version of E Coli has Plague DNA)

E. coli e o bacterie de obicei inofensiva care traieste in interiorul intestinului uman. Dar „aceasta” E coli mutant, poate cu numai 100 de bacterii aflate in organism sa produca toxina Shiga care  declanseaza infectia: dupa o perioada de incubatie 2-10 zile, apare scaun diareic apos sau cu sange! Dupa aprox. 10 zile de la aparitia diareii, celulele rosii din sange brusc incep sa se dezintegreze , sangele nu mai coaguleaza iar rinichii se blocheaza! In multe cazuri, pacientii au nevoie de dializa ca sa ramana in viata! Este vorba de „hemolytic-uremic syndrome (HUS)”!

Informatia Nr 2:

Süddeutsche Zeitung raporteaza ca cercetatorul Karch a descoperit ca bacteria O104:H4 , responsabila pentru epidemie este o asa numita „himera” (chimera) care contine material genetic din diverse bacterii E. coli. De asemenea contine si secvente ADN de la bacteria ciumei, care o face deosebit de patogena!

Informatia Nr 3:

In  Natural NewsEven se pune intrebarea cum o bacterie super-rezistenta la 8 clase diferite de antibiotice, a ajuns in fluxul alimentar de vegetale ?! Aceasta E.coli face parte din tulpina O104, care in mod normal nu este rezistenta la antibiotice !  . Pentru a dobandi aceasta mutatie de rezistenta, bacteria a trebuit sa fie in mod repetat expusa la antibiotice devenind astfel rezistenta! Cand specialistii de la Institutul Robert Koch au decodat ADN-ul au constatat ca bacteria e rezistenta la urmatoarele clase de antibiotice:

penicillins
tetracycline
nalidixic acid
trimethoprim-sulfamethoxazol
cephalosporins
amoxicillin / clavulanic acid
piperacillin-sulbactam
piperacillin-tazobactam

In plus aceasta tulpina de O104 are abilitatea sa produca enzime speciale care ii dau asa zise „superputeri” numite tehnic   ( Extended-Spectrum Beta-Lactamases) ESBLs  care o fac rezistenta la  cephalosporins , cefuroxime, cefotaxime si ceftazidime ! In plus bacteria contine doua gene numite  TEM-1  si  CTX-M-15 care pur si simplu cauzeaza colapsarea organelor si moartea!

Cum se poate „obtine” o astfel de bacterie !

Exista o cale si numai una, prin care aceasta se poate intampla:

– Trebuie sa expui aceasta tulpina de E. coli la cele 8 clase de antibiotice! Asta nu se petrece simultan, ci pe rand si prin selectie se ajunge la indivizii ramasi care sa devina rezistenti! Acest proces de selectie genetica poate fi facut numai intr-un laborator special dotat pentru astfel de activitati : un laborator de bioinginerie pentru arme bacteriologice al armatei US  si anume cel din Ft. Detrick, Maryland .

http://www.opednews.com/articles/2/Forensic-evidence-emerges-by-Mike-Adams-110606-498.html

Articolul original dezvolta si argumenteaza mai departe subiectul in link:

http://blog.alexanderhiggins.com/2011/06/06/massive-breakout-of-e-coli-mutant-bacteria-bioengineered-with-plague-dna-23351/

Recomandari:

Teo Negura, Gabriela Elena, Rokssana, Irina, Carla, Theodora, Luna Patrata, Proortodox , Ioan Usca, Klausen , Proscris, Madi, Gabi, Veronica, Katy Lupascu, Schtiel, Ana


7 comentarii on “E.coli, superbacteria mutant ucigasa, creata in laborator ca sa ucida !”

  1. Nici n-ar fi pentru prima oară când „băieţii deştepţi” dau drumul unui virus din „cutia cu maimuţe” pentru a testa reacţiile.

    • George Valah spune:

      Se pare ca n-a mai fost doar „test” ci… „lovitura” cu „cap, coada si mesaj”!
      – „Uite cat de vulnerabili sunteti la atacuri teroriste cu arme biologice”!
      – Europenii nu prea sunt asa de entuziasti cu .. gaselnita americana de „lupta contra terorismului” !
      – Iranul este „marele specialist” la ora actuala in arme chimice si biologice de distrugere in masa! Deci…
      – Europenii „astia” prea si-o luasera „in cap” si mai trebuie sa stie cine este „buhaiu’ satului”! UE a pierdut si bani si reputatie in „acest episod” ! Victimele sunt…”colaterale”, ca de obicei!

  2. […] Mirela Pete, Gabi123, George Valah, Gând licitat, Rokssana, Theodora Marinescu, Supravieţuitor, Schtiel, Răzvan Cătălin Rinder, […]

  3. […] , Inceputuri , Gabi , Caius , Costin , Cristi , Lillee , Daniel , Deea , Irina , Matt ,  Greiere , George , Ilarie , Ioan U , Ana , AliceG , Principessa , Toscana , PavelIonut , Rokssana , Sebastyan , […]

  4. gogu spune:

    Bacteria incepe sa ucida si peste ocean. Asa ca, trebuie atacat si ras de pe fata pamintului, conform noilor reglementari de ”acolo” privind agresiunea, producatorul acestui agent patogen, oricare ar fi el, intrucit este un terorist international.

    • George Valah spune:

      Aceasta posibila varianta a fost deja prevazuta si utilizata inca din 9/11: ” de data asta vor ataca probabil …Bhutanul, zice-se ca acolo ar fi si gaze! Sau…nu?!!! 😀

  5. Just Me...Carla spune:

    normal !


Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.