Stiri scurte: 08.06.2011

– Si Centrala Nucleara Daini, „varsa” 3000t de apa puternic radioactiva in ocean!! ( Din cate am auzit, inafara de CN Daichi (Fukushima) mai sunt alte doua care au avut avarii la cutremur! Numai in Japonia sa nu fii acum ! GV)

Daini Plant To Dump 3,000 Tons Deadly Water Into Sea

– NATO (America) continua razboiul din Libia, „ca sa rezolve” si zona aceea „nesigura”!

America’s Imperial War On Libya

– Iranul nu sta nici el degeaba „la rand”: in 2 luni ar putea avea prima bomba atomica, iar intre timp isi trimite submarinele prin Marea Rosie, sa vada „cine mai e pe acolo”!

Iran Could Make Nuke In ‘2 Months’ Claims ‘Expert’

Iranian Navy Sends Subs To Red Se

– UK isi trimit si ei „echipamente militare” pe la granita cu Yemen! ( Noi, mai asteptam? Iar ne-o iau altii inainte si apoi plecam ultimii! Yeeah ! GV)

Britain Says Military Assets Deployed Near Yemen

– Unul din 4 hackeri americani e un… informator FBI! ( Kiss and tell…! GV)

One In Four US Hackers ‘Is An FBI Informer’

– Ca sa vedeti: oamenii de Neanderthal, cresteau „orez modificat genetic”! Adica selectau specimene de orez, apoi le incrucisau ca sa obtina specii noi cu anumite calitati ! (parca asa facea si… Miciurin in URSS! GV)

A study has found that cavemen used a 'genetic-modifying' technique with rice which resulted in higher yields and better cultivation

Biotech Shills Says Neanderthal Made ‘GM’ Rice!

– Ca sa se obisnuaisca lumea cu „chemtrails” – darele chimice poluante lasate intentionat de avioane, in Hollywood au inceput sa se reediteze filmele vechi din 1971, punandu-le pe cer nori falsi tip chemtrails ! Ex: „Duelul”, „In sunetul Muzicii”- cerul nu mai e asa albastru ci mai…fumuriu! (Este ca nu o sa „ne prindem”? Doar asa a fost „mereu”! GV)

Is Hollywood Promoting Chemtrails? – Vid

– Un bucatar, isi baga degetele in ulei clocotind si… nu pateste nimic!

Chef Dips Hands Into Boiling Fat Without Burning .

Recomandari:

Teo Negura, Gabriela Elena, Rokssana, Carla, Theodora, Luna Patrata, Schtiel,   Proortodox , Ioan Usca, Klausen , Proscris, Madi, Gabi, Veronica, Katy Lupascu , Ana

 

 

 


2 comentarii on “Stiri scurte: 08.06.2011”

  1. Just Me...Carla spune:

    multumesc !


Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.