Stiri scurte: 11.06.2011

– Primul mutant al Fukushimei: un… iepure !

– La Reactorul 3 (MOX) radiatiile sunt prea mari pentru a se purea lucra acolo! 9 lucratori au fost deja iradiati peste limitele admisibile, unul a fost gasit inconstient si trimis cu elicopterul la spital !

http://ex-skf.blogspot.com/2011/06/fukushima-i-nuke-plant-one-worker-fell.html

– Pe 8 Iunie a.c. s-a inceput testarea „noilor adrese de internet” intrucat cele vechi erau pe…”terminate”!

Next-generation Internet addresses tested

– China vrea sa cumpere „bucati din SUA”: pentru inceput doreste sa construieasca un oras care sa se „autosustina” pe o suprafata de 80 Kmp, langa Boise, Idaho! Acesta ar trebui sa devina o „zona economica speciala”, profilata pe industria constructoare de masini! Guvernatorul statului si ceilalti oficiali sunt incantati de aceasta idee! Orasul ar cuprinde unitati de productie, depozite, magazine, toate serviciile auxiliare necesare, locuinte pentru lucratorii chinezi ! Un mic detaliu: proiectule e promovat de China National Machinery Industry Corporation (Sinomach) care de fapt apartine guvernului chinez, adica…Partidului Comunist Chinez! Asa, s-ar forma in inima US o „colonie”  a Chinei ! Se mai prospecteaza asemenea posibile zone si pentru    Ohio, Michigan si Pennsylvania .   Aceste zone ar trebui sa se bucure de un tratament vamal special si s-ar gasi sub coordonarea Chinei! Deja guvernul federal a stabilit 257 de astfel de „zone de schimb liber”, ca parte din „liberul schimb global”!

(Wow! Ce mai asteptam?! Daca am cumpara si noi „bretele de plaja” late de 1m dar lungi, lungi de tot, am putea controla si taxa dintr-un foc tot ce intra si iese din SUA plus si ceva din China! Si daca nu le convine, punem bariera si…hatz! GV)

A 50 Square Mile Self-Sustaining City South Of Boise, Idaho

– Probabil auzindu-l pe presedintele nostru in magistralele cuvantari de pe la TV, Islanda vrea si ea sa-si schimbe Constitutia! Pentru asta s-a format un consiliu cu 25 de membri care vor consulta populatia prin intermediul Facebook, Flickr, Youtube, Twitter… despre alcatuierea ei! ( Ehh… au auzit ideea dar, n-au inteles-o: Constitutia trebuie sa „emane” de la presdinte si-atat! Iata cum se rateaza o idee … ! GV)

Iceland reviews constitution with help from online community

– Pakistan trimite acasa „instructorii militari” americani, aproape 3/4 din ei! ( Bun si daca aia se intorc apoi… „noaptea”, cu elicopterele?!! GV)

Pakistan sends home American military trainers as mutual mistrust deepens

– Egiptenii se plang: revolutia lor a fost o adevarata nenorocire! Cresterea economica a fost de „numai” 2% in loc de 5%, cat era planificata, 20% din rezervele valutare s-au „consumat”… (Si se mai plang! La noi „o reforma„, ne-a pus total pe butuci! Ehee.. daca ar fi fost revolutie… acum eram si noi la + 2% crestere economica! GV)

Image: Shopkeepers wait for customers in Sharm El Sheikh

‘This revolution was a curse’: Economic woes test Egypt

Recomandari:

Teo Negura, Gabriela Elena, Rokssana, Carla, Theodora, Luna Patrata Proortodox,   Schtiel, Ioan Usca, Klausen , Proscris, Madi, GabiAna

 


3 comentarii on “Stiri scurte: 11.06.2011”

  1. […] coridoarele lipsind cu desavarsire. Designerii isi descriu proiectul ca fiind “low-tech eco-efficient”, bazandu-se pe ventilatia naturala pentru reglarea temperaturii interioare. […]

  2. […] Alecu,     Teo Negura,    Bogdan Onin,     Deea Dulce,    Sophie,     George Valah,     Cristi,     Luna Patrata,     […]

  3. […] ,incaunipocrit, ado feck, androxa, luna patrata, supravietuitor,george valah,andy, teo […]


Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.