NASA si-a anuntat toti lucratorii sa se… „pregateasca” !

Pe 10 Iunie ac, NASA a trimis catre toti angajatii sai un e-mail personal/familial cuprinzand un „plan de pregatire” ! Planul desi   are un „aspect nespecific, general”  parea a avea legatura cu evenimentul „cometa Elenin” !  Aceasta „cometa” este total atipica: cu o masa foarte mare, intunecata… Arata ca in clipul de mai jos:

Datele arata ca ar fi vorba nu despre o „cometa” ci „o stea pitica”, intunecata ! Despre efectele pe care acest „obiect” cosmic le-a avut pana acum asupra planetei noastre, am mai scris ! Sunt de retinut urmatoarele date calendaristice care urmeaza:

Septembrie 27 , 2011 – cel mai apropiat aliniament! (0,381 Unitati Astronomice) Pamantul, Elenin si Soarele se vor gasi pe aceeasi axa! (Elenin intre Soare si Pamant!) Se presupune ca pe langa alte fenomene telurice, atunci ar putea avea loc si o brusca schimbare a polilor Pamantului! (Eu as lua in considerare pentru fiecare data, o marja de cca 2 zile inainte si dupa ! Aici vad mai curand <si> o modificare a orbitei terestre fiind atras mai aproape de Soare! Cat de mult, mi-e greu sa estimez, probabil nu foarte mult in termeni… astronomici, dar suficient ca temperatura medie climatica sa creasca cu cateva grade, sa se evapore mai multa apa, cerul sa fie mai mult acoperit de nori, apoi se ajunge la un echilibru termic si se stabilizeaza! GV)

Octombrie 17 ac – Elenin se afla la „cea mai apropiata distanta de Pamant” (0,232 UA) 30 milioane Km ! (Aici cred ca e posibil ca multe sa se intample: in primul rand, daca  orbita Pamantului a fost deja modificata anterior pe 27 Sept, nimic nu mai corespunde in date si distante! In mod cert, un efect ar putea fi si atragerea din nou a Pamantului pe o …”alta” orbita, de data asta departandu-l de Soare! Dar initial ar fi tot o apropiere apoi descriind un fel de „S” Pamantul va urmari cumva traiectoria lui Elenin  pentru cateva zile…  GV)

5 Noiembrie ac – o noua aliniere, Elenin, Pamant, Soare, distanta 0,348 UA !Pe langa aliniere (posibile mari cutremure!) Pamantul va trece atunci si prin „trena” de meteoriti, asteroizi, care urmareste Elenin! Pamantul va fi lovit din greu !

23 Noiembrie ac – (0,596 UA) Eclipsa de partiala de Soare ! Pamantul  (asa cum a „ramas”) poate suferi pentru ultima data din partea lui Elenin!

21 Decembrie 2012 – ( 5,20 UA ) Ultimul aliniament Elenin, Pamant, Soare ! Apoi Elenin „dispare” in haurile cosmice de une a aparut…. pentru mii de ani!

In clip se vorbeste de o „pregatire” individuala, constand in: cum veti comunica cu membrii familiei (daca telefoanele nu vor functiona) punct de intalnire, regrupare a familiei (mai multe eventual), anumite bagaje de prima urgenta (medicamente, alimente, apa, haine, etc) gata pregatite, cat si orice alte masuri ar considera fiecare ca i-ar fi necesare! Posibil pericol major ar putea fi pentru cei care locuiesc in apropierea tarmurilor oceanice!

Intr-un raport al rusilor, se mentioneaza despre 5000 de bunkere care trebuie finalizate urgent in Moscova si despre constatarea ca Elenin pare a fi controlata de o inteligenta extraterestra! Aceasta intrucat cometa si-a modificat traiectoria, pe una mai aproape de Pamnt! Posibila coliziune, nu mai este exclusa !

Recomandari:

Teo Negura, Gabriela Elena, Rokssana, Carla, Theodora, Luna Patrata Proortodox,   Schtiel, Ioan Usca, Klausen , Proscris, Madi, GabiAna


11 comentarii on “NASA si-a anuntat toti lucratorii sa se… „pregateasca” !”

  1. […] Rewind, Gabi123, Gabriela Elena, Gabriela Savitsky, G V, George Valah, Giana, Gradina Visata, George, Griska,  Ilarie, Ioan Sorin Usca, Link Ping, Lumea lui Alex, Luna, Luna Patrata, Maria Popart, […]

    • George Valah spune:

      Sinereza in actiune ! Nu e scufundare propriuzisa, ci datorita vibratiilor seismice, in anumite tipuri de sol, apa e separata, asa cum la mare pe plaja, daca vibrezi piciorul in nisipul de la tarm, acesta devine lichid, eliberand apa. 🙂

  2. Just Me...Carla spune:

    data de 17 este cea mai periculoasa……crede ,stiu ce spun……

  3. grigore spune:

    Prea multe nus de comentat avand în vedere că nu prea știm de unde venim și unde trebuie să ajungem ! Cam atat restul rămâne de văzut.

    • George Valah spune:

      Poate ar fi bine sa incercam sa… aflam! Cat mai avem timp… Nici nu e prea complicat (n-am zis..”greu”!): doar sa lasam toate deoparate si sa ne punem intrebari, aceeasi intrebare pentru…1/2 ora, fara oprire… Ceva, ceva tot vom afla…. 🙂

  4. Just Me...Carla spune:

    … don’t worry……La presiune normală, schimbarea stării de agregare a unui corp are loc prin schimb de căldură între corp şi mediul înconjurător. Moleculele unui corp aflat la o anumită temperatură efectuează o mişcare de oscilaţie în jurul unor poziţii de echilibru, poziţii determinate de interacţiunile dintre molecule. Prin absorbţie de căldură din exterior se modifică atât energia cinetică medie cât şi energia lor potenţială. Atât timp cât corpul rămâne în stare solidă, modificarea energiei potenţiale este mult mai mică decât modificarea energiei cinetice. …..plus (+) http://www.scientia.ro/stiinta-la-minut/54-scintilatii-stiintifice-fizica/146-starile-de-agregare-ale-materiei.html

    ….acum vei stii raspunsul 😀 ……

  5. Vali spune:

    de parca atractia gravitationala s-ar manifesta brusc pe data de 27 septembrie…..efectele ar trebui deja sa se simta. orbita pamantului ar fi trebuit deja sa se modifice deoarece mai sunt doar 30 de zile. povesti de adormit copii de gradinita


Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.