Un nor urias cuprinde toata CN Fukushima ! Ce se intampla acolo ?!!!


39 comentarii on “Un nor urias cuprinde toata CN Fukushima ! Ce se intampla acolo ?!!!”

  1. […] Usca, Androxa, Caius, Clipe de Cluj, Coolnewz, Cristi, Gabi123, Gabriela Elena, Gabriela Savitsky, George Valah, Ilarie, Ioan Sorin Usca, Luna, Luna Patrata, Mesterul Manole, Mirela Pete, Rokssana, Se poate, […]

  2. […] Un nor urias cuprinde toata CN Fukushima ! Ce se intampla acolo ?!!! – George Valah Vizualizari :8 […]

  3. gabriel spune:

    acolo se intampla sa se scrie o poveste care incepe asa: a fost odata o natiune numita ….in Tara Soarelui Rasare…..Balauri ce aruncau flacari si nori grosi de fum,….
    Trista poveste!!

  4. lili3d spune:

    Cineva spunea, pe undeva, că extratereştrii se implică pentru a nu fi aşa mare dezastrul !?
    Nu poate fi verificat.
    Oricum, într-un timp relativ scurt, oamenii vor fi afectaţi din punctul de vedere al sănătăţii. Nu doar japonezii.

    • George Valah spune:

      Nu stiu daca se implica si…”in ce sens”! Cert este ca o uriasa farfurie zburatoare, s-a deplasat lent, la joasa inaltime pe deasupra CN chiar in primele zile! (videoclipul a fost apoi retras de pe Youtube) dar si alte OZN-uri au fost vazute in acea perioada deasupra Japoniei, pe unde erupeau vulcanii..,.

  5. gabriel spune:

    in povestea asta, cred ca vom avea soarta calului lu’ Fat -Frumos: ni se vor pune in fata carbuni aprinsi si pana nu i-om minca, nu ne cresc aripi cu care sa zburam. Asa ca avem doar doua variante: ori martoaga cu bube, ori cal alb zburator. (pai daca n-am vrut de buna voie, atunci papam jar, asta e!)

  6. Just Me...Carla spune:

    prefer sa ma abtin…oricum am spus suficiente lucruri deja….oricum e scris si pus deoparte…..gnosticii stiu ce spun…..o da,chiar stiu…………..

  7. Just Me...Carla spune:

    …daca Et au facut-o, ei stiu de ce,dar daca nu ei au facut-o ,Fukushima nu are nici o sansa sa afecteze pe nimeni…….asta e clar…….doar daca nu aveam chiar nevoie de ajutor in transformare………s-ar putea sa nu fie nici pe departe grav pentru un anumit tip de” A.D.N”….iar APA e atat de utila pentru a scapa de……doar APA poate distruge acel tip de ” ADN”…….stii la ce ma refer, la exact acea energie despre care era vorba ca multi nu vor rezista……energie…..A––A………..

    • gabriel spune:

      Carla, dar Fukushima deja afecteaza mii si mii de oameni…
      Spune putin mai clar despre ce APA si ce ADN este vorba. PLEEEEASE!

  8. Just Me...Carla spune:

    si totusi nu m-am putut abtine 😀

    • Carmen spune:

      chiar asa Carla, spune mai mult despre APA. Stiu ce vrei sa spui despre ADN dar nu stiu cum e cu APA. Si de ce APA si nu apa?!…Si ca sa fiu in ton cu Gabriel, zic si eu, PLEEEEEASE!…

  9. Just Me...Carla spune:

    😀 😀 …who looks outside,dreams…who looks inside awakes…..

  10. Carmen spune:

    chiar am crezut ca ai ceva nou sa-mi spui…

  11. Just Me...Carla spune:

    gabriel :
    Carla, dar Fukushima deja afecteaza mii si mii de oameni…
    Spune putin mai clar despre ce APA si ce ADN este vorba. PLEEEEASE!

    …stii Gabriel,chiar stii raspunsul….l-ai procesat imediat ce ai citit mesajul meu……vei vedea ca de acum vei primi toate raspunsurile la intrebarile tale, pe loc………chiar nu exagerez….vei vedea……
    o zi minunata va doresc !

  12. Just Me...Carla spune:

    Carmen :
    chiar am crezut ca ai ceva nou sa-mi spui…

    chiar daca esti putin ironica,imi esti draga asa cum esti,scepticismul semnifica intelepciune,iti voi da un link util…..de acolo mai ai o singura „piesa” de asezat si vei afla raspunsul…..sunt convinsa ! pup si o zi buna !

  13. Carmen spune:

    Multam George de explicatii si de mesajul de intampinare. Bine (ca) v-am gasit! Imi cer scuze pentru greselile din mesajul anterior. Era pe inserat si nu m-am obosit sa aprind lumina … Am sa vad imediat linkurile dar nu promit ca nu mai intreb… Noapte buna tuturor.

  14. Just Me...Carla spune:

    Carmen :
    n-am fost ironica deloc si te-ai inselat si in privinta sceptcismului. doar vreau sa aflu cat mai multe si daca de regula ma multumesc cu dialogul dontre voi, de data asta am crezut ca pot obtine mai multe info de la tine. astept linkul pt care multumesc anticiat (ca si pt remarca cum ca ti-as fi draga ) si o seara buna si tie!
    p.s. sunt sceptica doar referitor la partea cu “mai ai o sngura piesa de asezat si vei afla rapunsul”….

    …am inteles Carmen,atunci am gresit eu si pentru acest lucru imi cer iertare !….esti perfecta asa cum esti ….ai tot dreptul sa fi sceptica referitor la puzzle….dar vei vedea ca raspunsul a fost dintotdeauna la tine ,vei stii cu siguranta….cu mare drag as dialoga cu tine oricand,insa ceea ce expun intotdeauna este …..nu pot spune acum,dar sunt sigura ca ma vei intelege……nu vreau sa influentez,fiecare va simti in adancul inimii
    la momentul oportun,va stii ……si cine stie ? poate afla mai mult decat stiu eu ,mult mai mult……ascunzand raspunsul voi lasa constiinta d-voastra libera sa receptioneze mult mai multe informatii decat as face-o spunand rezultatul ,sau opinia pe care mi-am format-o deja ,nu vreau sa limitez pe nimeni…..pup si multumesc pentru intelegere…..desi mai am si eu „scapari” uneori 😀 sunt doar om….

    • Carmen spune:

      ‘neatza Carle, ‘neata George,
      Am sa incep spunandu-ti fara multa filosofie ca ai dreptate referitor la raspunsul aflat in fiecare din noi. Acum vreo doi am primit prin mail de la un cunoscut, o trilogie a scriitoarei Ariana Havah. Am mai pomenit despre asta intr-o discutie scurta cu George.
      Nu stiu de ce nationalitate este doamna si nici daca sunt singurele carti pe care le-a scris, dar continutul lor este contemporan. Cand mi-au fost trimise, mi s-a indicat si o ordine de citire a lor, nu pentru ca ar fi avut vreo legatura intre ele ci pentru a ridica gradual nivelul de intelegere. De departe pot sa spun ca prima m-a uluit. Nici urmatoarele nu au fost rele, dar prima, care se numeste „Inuaki, reptilianul din mine”, n-as putea sa-ti sun cum, mi-a raspuns la intrebari pe care nu stiam ca le am si daca as fi constientizat, n-as fi stiut nici cui, cum, sau in ce fel sa le adresez ca sa nu par …”dusa”… :)).
      Acum, intelege si tu, sunt un om respectabil, cu principii morale si crescuta cu simt de raspundere ridicat. Mi-e greu sa cred ca lucrurile sunt sau vor fi exact cum sunt descrise in carte. Dar nu pot sa neg ca sunt atrasa de domeniu si as vrea sa primesc sugestii despre ce sa intreb si mai apoi, raspunsul integral. Nici nu vreau mult, nu-i asa? 😉 Sunt novice asa ca fii indulgenta. Si nu-ti face probleme referitor la filtru. De regula nu inghit informatia cu putina apa. E drept ca e un puzzle, cartea „mi-a aprins lumina”, dar ce simteam in intunericul din jur mi-e greu sa cred ca poate fi adevarat. Sunt ancorata in realitate si ancora mea poarta nume de barbat, absolvent al unei facultati de fizica care vrea dovezi, altfel nu discutam ca se uita urat… De aici nevoia de vorbi cu voi si altii ca voi, cu preocupari comune.
      Citind, am simtit intuitiv ca lucrurile sunt sau ar putea fi de maniera in care sunt expuse in carte. dar intuitia nu este un lucru palpabil si te poate insela. Totusi, de ce simt asa?! Nici pana la carte n-am fost chiar straina de domeniu. Dar nu stiam de ce natura sunt interventiile si cu atat mai putin cum sa le interpretez.
      In fine, daca n-ai citit nimic de Ariana Havah si esti interesata, am versiunea electronica. E destul sa-mi indici o adresa de mail si vom avea un punct de plecare comun.
      Si te rog, nu sfii sa mai aduci mai multa lumina in „camera” mea daca ai certitudini. Nu promit sa nu te contrazic, au si piedicile rostul lor.
      Sa ai (aveti) o zi perfecta!

  15. gabriel spune:

    …stii Gabriel,chiar stii raspunsul….l-ai procesat imediat ce ai citit mesajul meu……vei vedea ca de acum vei primi toate raspunsurile la intrebarile tale, pe loc………chiar nu exagerez….vei vedea…
    Carla, am privit acea foto ce apare in dreptul comentariilor tale…Este adevarat ca nu am mai avut nevoie de raspunsuri pt ca am vazut un chip de o frumusete tulburatoare,..uluitoare, nu stiu cum sa zic. Din punctul meu de vedere! Nu mai conta nicicum ce vroiam sa aflu…
    Dar dupa ce am revenit la textul tau cu a.d.n., adn si apa, mentalul a intrat din nou in nori. ..In plus, ma trimiti la facut puzzle asa, pe nepusa masa, aici pe blogu lu’ Domnu George. Pai e frumos sa ai asa pretentii mari de la unul ca amine? Asa ca, fara multi eeee la please, da drumul la explicitare. Pe scurt, ca sunt sanse sa ma prind. Deci?…….
    Multam lu’ Domnu George pt ingaduinta, ca l-am facut martor la complimentele pt Carla!

  16. Just Me...Carla spune:

    exact George !!!!……in zona unde scrie mare fumatul interzis,defapt poti fuma in voie…..adica ADN este influentat doar din interior,in afara,adica in atmosfera nu exista nimic ce poate afecta in mod direct sau indirect ADN-ul Uman, momentan…..frica alimenteaza si accelereaza schimbarile,transformarile, prin intermediul apei …..APA este unica datorita celor 3 stari de agregare……….”Suprafaţa de separaţie dintre un lichid şi vaporii săi este întotdeauna un loc neliniştit: moleculele se mişcă mereu între cele două stări. Când densitatea vaporilor este mică, din lichid pleacă mai multe molecule decât cele care revin. Dimpotrivã, când densitatea vaporilor este mare, mai multe molecule se întorc în lichid decât pleacă. Aceste transformări au loc pe măsură ce fluidul de lucru trece prin diferitele părţi componente ale unei instalaţii de „condiţionare a aerului.” ………inteligent sau nu ?…………..Fenomenul Fukushima este doar fum fara sa existe foc,in limba romana se numeste Panica……..de ce sa te mai obosesti sa creezi arme mortale cand ai buzunarele goale pe timp de criza ,din moment ce detii cea mai puternica arma pe care o poti controla si poti sa-i dai o titulatura atat de banala ,”selectia naturala”,seceris sau cum vrei sa-i spui……………….si mai ramane si valul cu aceasta ocazie,adica toate” erorile genetice” ce vor aparea in curand (ele fiind experimente facute in urma fraternitatii cu alte civilizatii) si apar de ceva vreme,vor avea ca de obicei un „tap ispasitor” pe nume energia atomica,nucleara,radiatii etc etc……..iar aici vorbesc de hibrizi in toata puterea ,nu siamezi sau………..acea Mare Trecere de care se vorbeste va schimba frecventa vibratorie a materiei,adica tot ceea ce poarta „masca” va ramane fara,va fi descoperit,astfel ca diferentele majore ce vor fi dezvaluite ca fiind realitate,cu ajutorul PANICII ,vor avea o Acoperire spun ei consistenta……deci, don’t worry be happy !!!

  17. Just Me...Carla spune:

    …nu crede ce scriu…..glumesc ….formeaza-ti propria opinie,nu te lasa manipulat…..noul slogan 😀

  18. Just Me...Carla spune:

    …multumesc Gabriel,dar nu te lasa inselat,o vopsea de par buna si un fond de ten profesional chiar functioneaza 😀 …..ei bine mai trebuie sa si glumim uneori , multumesc mult Gabriel, ca dupa o zi destul de incarcata ai reusit sa ma faci sa zambesc ……multumesc si lui George pentru piesele potrivite,eram sigura ca va raspunde provocarii 😀 si imi cer iertare daca m-am „intins” mai mult de cat ar fi trebuit……dar voiam sa subliniez ca „ei” au schimbat de mult tactica…………noapte buna !!!

  19. Just Me...Carla spune:

    George Valah :
    OK! Daa… cu calu’, ce-au avut? Ca mai sunt si cai, berze, viezuri si…balene, care n-au nici-o vina! Sau…au ca… (ne)-”au acceptat”?

    ufff,chiar si crocodilul este dragut foc atunci cand e mic,dar asta nu inseamna ca atunci cand va creste nu va inghiti ucide un bivol………

  20. Just Me...Carla spune:

    nu va inghiti sau ucide….scuze…

  21. Just Me...Carla spune:

    Carmen :
    ‘neatza Carle, ‘neata George,
    Am sa incep spunandu-ti fara multa filosofie ca ai dreptate referitor la raspunsul aflat in fiecare din noi. Acum vreo doi am primit prin mail de la un cunoscut, o trilogie a scriitoarei Ariana Havah. Am mai pomenit despre asta intr-o discutie scurta cu George.
    Nu stiu de ce nationalitate este doamna si nici daca sunt singurele carti pe care le-a scris, dar continutul lor este contemporan. Cand mi-au fost trimise, mi s-a indicat si o ordine de citire a lor, nu pentru ca ar fi avut vreo legatura intre ele ci pentru a ridica gradual nivelul de intelegere. De departe pot sa spun ca prima m-a uluit. Nici urmatoarele nu au fost rele, dar prima, care se numeste “Inuaki, reptilianul din mine”, n-as putea sa-ti sun cum, mi-a raspuns la intrebari pe care nu stiam ca le am si daca as fi constientizat, n-as fi stiut nici cui, cum, sau in ce fel sa le adresez ca sa nu par …”dusa”… ).
    Acum, intelege si tu, sunt un om respectabil, cu principii morale si crescuta cu simt de raspundere ridicat. Mi-e greu sa cred ca lucrurile sunt sau vor fi exact cum sunt descrise in carte. Dar nu pot sa neg ca sunt atrasa de domeniu si as vrea sa primesc sugestii despre ce sa intreb si mai apoi, raspunsul integral. Nici nu vreau mult, nu-i asa? Sunt novice asa ca fii indulgenta. Si nu-ti face probleme referitor la filtru. De regula nu inghit informatia cu putina apa. E drept ca e un puzzle, cartea “mi-a aprins lumina”, dar ce simteam in intunericul din jur mi-e greu sa cred ca poate fi adevarat. Sunt ancorata in realitate si ancora mea poarta nume de barbat, absolvent al unei facultati de fizica care vrea dovezi, altfel nu discutam ca se uita urat… De aici nevoia de vorbi cu voi si altii ca voi, cu preocupari comune.
    Citind, am simtit intuitiv ca lucrurile sunt sau ar putea fi de maniera in care sunt expuse in carte. dar intuitia nu este un lucru palpabil si te poate insela. Totusi, de ce simt asa?! Nici pana la carte n-am fost chiar straina de domeniu. Dar nu stiam de ce natura sunt interventiile si cu atat mai putin cum sa le interpretez.
    In fine, daca n-ai citit nimic de Ariana Havah si esti interesata, am versiunea electronica. E destul sa-mi indici o adresa de mail si vom avea un punct de plecare comun.
    Si te rog, nu sfii sa mai aduci mai multa lumina in “camera” mea daca ai certitudini. Nu promit sa nu te contrazic, au si piedicile rostul lor.
    Sa ai (aveti) o zi perfecta!

    neatza Carmen… si pup pentru increderea acordata de a ne impartasi in cateva cuvinte despre tine,stiam eu 😀 ,de asta am si afirmat ca imi esti draga ……informatiile mele despre aceasta scriitoare sunt zero,mi-a iesit de mai multe ori in cale ,insa nu am avut timpul necesar de a o citi ….mi-as dori tare mult sa-mi trimiti varianta prin email pentru ca m-ai facut extrem de curioasa 😀 (carla_kia@yahoo.com) ……
    in legatura cu simtirea intuitiva ce pot sa spun,decat ca este exact despre ceea ce vorbeam,este defapt o conexiune cu portalul,cu frecventa ce face legatura cu biblioteca universala Akhasa,poate fisioconexiune directa cu soft-ul „veghetorilor”,sau pursisimpluo aducere aminte,sunt convinsa ca simti uneori ca acele lucruri noi pe care la inceput le crezi noi,defapt le cunosti de foarte mult timp,efectiv stii ,pur si simplu……..
    despre dovezi , draga Carmen,regret, dar voi spune doar ca mintea este materie si daca vom crede vreodata ca mintea ne va da raspunsul ne vom insela,ea nu cunoaste nimic dincolo de materie deci nu va stii niciodata sa raspunda la asemenea intrebari cu atat mai putin deocamdata dovezi palpabile desi totusi nu sunt excluse definitiv…….. „organul” care se face „vinovat” de legaturile externe sau cu lumea exterioara ,din alte dimensiuni paralele este glanda pineala,functioneaza ca un receptor de frecvente,problema este ca ea nu functioneaza pana in momentul in care o vom „trezi” la viata simai apoi o vom „antrena”………. tu ai activ tot ce trebuie 😀 si la fel ca la mine si la multi altii ne ramane sa interpretam doar ceea ce receptionam,este foarte mult de dialogat pe aceasta tema si nimic nu este limitat,vom intelege ceea ce primim si cu ajutorul gradului de evolutie si cu ajutorul mentalului de aceasta data,dar mentalul nu este baza ci el doar proceseaza in functie de programul sau informatiile ce le detine…….niciodata nu va exista nimeni care poate spune ca detine adevarul absolut sau ca este novice sau este pe o treapta mai inalta de evolutie,cu totii suntem la fel ,dar avem cumva nevoie unul de celalat ,de asta intotdeauna am utilizat jocul de puzzle,fiecare va primi in felul sau si va procesa informatia individual……exact cum afirmi tu,trebuie sa „muncim” cu totii pentru a interpreta informatia care vine intotdeauna intuitiv si sub forma de simboluri……………….te-aminteles perfect,pentru ca eu ca economist amfost intotdeauna un Toma necredinciosul :D,insa trairile si gramezile de experiente m-au facut sa-mi schimb radical viziunea asupra realitatii,asupra vietii………….deci draga Carmen ,eu nici pe departe nu detin adevarul ,insa sunt in cautarea lui,la fel ca tine si multi altii ……cu mare drag voi dialoga cu tine in continuare ,add me in lista de mess de pe yahoo cand ai si tu timp si ne vom auzi……o zi minunata sa ai !!!

  22. gabriel spune:

    pt Carmen – mentalul, cu instrumentul sau numit creier, opereaza cu analize, comparatii, sinteze, deductii etc, iar pe baza acestora, precum si a educatiei, experientei si cunoasterii dobandite la un moment dat, emite comentarii si concluzii prin care se pozitioneaza intr-un anumit cadru.
    La o intrebare de genul cine ar castiga in lupta dintre un tigru si o balena, mentalul nu poate raspunde intrucat nu exista experienta anterioara -vietuitoarele facand parte din lumi diferite- .De aceea nu functioneaza nici analiza, deductia, comparatia sau logica.
    Ceea ce cauti tu Carmen este din alt film ca sa zic asa. Dintr-un film unde mentalul derapeaza, unde nimic nu poate fi demonstrat logic. Este un film in care se traieste si se simte. Este nivelul la care nu mai vorbim despre ceva, ci traim acel ceva. Diferenta este enorma, ca de la pamint la cer, ca de la creier la inima. Este diferenta dintre a sti si a fi. Cuvintele functioneaza aici, dar sunt doar cu rol de indicatoare catre ceea ce cauti, ele sunt doar harta care te ghideaza. Dar nu vor cuprinde Adevarul, nu-l vor enunta, nu-l vor demonstra. Adevarul nu are nevoie de enunturi sau definitii. El doar este.
    Mentalul ofera doar scari de mici dimensiuni, cu care te poti urca cel mult in pod sau pe casa, dar nu vei atinge niciodata cerul cu ele.
    Legat de „ancora”, nu-ti fa griji SI NU CAUTA „argumente logice”. Doar trairea, pasiunea, bucuria si bunatatea ta pot ajuta ancora sa iasa din sol. Sa faca saltul in gol, cum se spune.
    Ca vei parea dusa pt unul sau altul, acelasi sfat: nu-ti fa griji. In timp vei sti unde si cu cine poti discuta aceste lucruri, vei sti daca celalalt are nivelul necesar.
    Fiecare are ceea ce este!
    CARLA, am zis bine ?

    • Carmen spune:

      Esti foarte explicit in raspuns, adevarat tot ce spui. Stiul tau plastic si comparatiile m-au amuzat si mi s-au parut potrivite. Si e adevarat si ce-ai spus referitor la „ancora”. Sunt expansiva intr-un fel molipsitor, dar ma doare sa vad ca el nici macar nu incearca sa inteleaga, nu ia o secunda in calcul ca lucrurile pot capata dimensiuni nebanuite. As fi vrut ca macar in joaca sa inteleaga ca vreau sa „scormonim” impreuna.
      Si nu, nu-mi fac griji privind restul, pentru ca nu ma pasioneaza sa dezbat astfel de subiecte cu oameni care nu stiu nimic despre el si nici nu sunt interesati sa afle.
      O zi buna Gabriel!

    • George Valah spune:

      Daca iti raspunzi: „de unde stii tu toate astea?”, restul devine doar… fosnet de frunze. 🙂

  23. Carmen spune:

    Spre deosebire de alti oameni care isi incep in tinerete o cariera si apoi isi umplu viata cu ea, eu am activat in multe si destul de variate domenii.
    Intr-o zi monotona din vitata mea de casier la metrou (pentru ca am incercat-o si pe asta), in fata ghiseului s-a oprit un domn intre doua varste si a impins spre mine banii pentru o cartela. Era o statie aglomerata si persoanele treceau intr-un plan secund, atenta fiind indreptata mai mult la schimbul ban-cartela.
    Am „simtit” nevoia sa ridic privirea desi eram cufundata in gandurile mele si trecuta pe „casier automat”. Omul ma privea si zambea intr-un fel cumva complice.
    M-a intrebat: „nu te deranjeaza?”
    Am stiut clar la ce se refera, cu toate ca nici acum nu-mi dau seama de unde si am intrebat masinal si zambind la randul meu: „ce sa ma deranjeze?”.
    – Al treilea ochi, mi-a raspuns el, nu te deranjeaza? E deschis.
    Zambea in continuare si eu am pierdut brusc notiunea timpului. Parca ceva s-a oprit si am avut certa impresie ca omul e cumva…de-al meu. Nu stiu sa explic in ce fel era „de-al meu”, ca si cineva drag ipe care nu vazusem de mult si de care imi fusese dor.
    Nu-mi amintesc ce am raspuns, nici daca am raspuns. Cred ca nici nu conta. Era un „cineva” evoluat care m-a …”recunsocut”. A fost ca un salut intre doi oameni de acelasi fel. Dar daca lucrurile ar fi stat invers, nu stiu daca eu as fi stiut atat de bine ca el sa-l recunosc. De asta cred ca in stare bruta, n-ai prea mult de castigat cu pineala. Iar exercitii nu stiu sa fac. E doar asa cum zici, o veghe care ma nemultumeste.
    De-atunci am incercat de multe ori senzatia de „dor de-ai mei”.

  24. gabriel spune:

    haideti sa ne mutam cu scrisul la cea mai noua postare, cu femeia ce se scufunda cu balenele,la -1.5 grade.
    Multumim dl Geo pt articol!

  25. Just Me...Carla spune:

    gabriel :
    pt Carmen – mentalul, cu instrumentul sau numit creier, opereaza cu analize, comparatii, sinteze, deductii etc, iar pe baza acestora, precum si a educatiei, experientei si cunoasterii dobandite la un moment dat, emite comentarii si concluzii prin care se pozitioneaza intr-un anumit cadru.
    La o intrebare de genul cine ar castiga in lupta dintre un tigru si o balena, mentalul nu poate raspunde intrucat nu exista experienta anterioara -vietuitoarele facand parte din lumi diferite- .De aceea nu functioneaza nici analiza, deductia, comparatia sau logica.
    Ceea ce cauti tu Carmen este din alt film ca sa zic asa. Dintr-un film unde mentalul derapeaza, unde nimic nu poate fi demonstrat logic. Este un film in care se traieste si se simte. Este nivelul la care nu mai vorbim despre ceva, ci traim acel ceva. Diferenta este enorma, ca de la pamint la cer, ca de la creier la inima. Este diferenta dintre a sti si a fi. Cuvintele functioneaza aici, dar sunt doar cu rol de indicatoare catre ceea ce cauti, ele sunt doar harta care te ghideaza. Dar nu vor cuprinde Adevarul, nu-l vor enunta, nu-l vor demonstra. Adevarul nu are nevoie de enunturi sau definitii. El doar este.
    Mentalul ofera doar scari de mici dimensiuni, cu care te poti urca cel mult in pod sau pe casa, dar nu vei atinge niciodata cerul cu ele.
    Legat de “ancora”, nu-ti fa griji SI NU CAUTA “argumente logice”. Doar trairea, pasiunea, bucuria si bunatatea ta pot ajuta ancora sa iasa din sol. Sa faca saltul in gol, cum se spune.
    Ca vei parea dusa pt unul sau altul, acelasi sfat: nu-ti fa griji. In timp vei sti unde si cu cine poti discuta aceste lucruri, vei sti daca celalalt are nivelul necesar.
    Fiecare are ceea ce este!
    CARLA, am zis bine ?

    Perfect !!! mult mai bine decat mine….deci am avut dreptate ieri cand am afirmat ca stii …… 😀 Un weekend minunat iti doresc suflete cu nume de inger……

  26. Just Me...Carla spune:

    weekend minunat tuturor !!!…..ma voi intoarce la realitatea mea….o seara minunata !!!


Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.