Stiri scurte: 18.06.2011

– Necazurile unui presedinte american:

– I s-au taiat fondurile pentru razboiul din Libia

House Votes To Cut Obama Libyan War Funds

– 25 de senatori il preseaza sa se retraga din Afganistan

25 Senators Press Obama to Leave Afghanistan

– Pakistanul blocheaza aprovizionarea unei baze americane de decolare a dronelor (care apoi ii bombardeaza pe… pakistanezi! „Nerecunostinta” ! GV)

Pakistan ‘Blocking Supplies To US Base’

– China „are interese vitale in Grecia”! (Deci … „va face ceva”, sa si le protejeze? GV)

China’s ‘Vital’ Interests At Stake Over Greek Crisis

– FMI o „forteaza” pe Germania sa dea banii pentru Grecia! Mai inainte, nemtii voiau ca „toate cele 27” de state europene sa puna bani pentru ajutor! Dar… „poti sa rezisti cand FMI iti face o … sugestie”? GV)

Hardline IMF Forced Germany To Guarantee Greek Bailout

–  In Cambogia, vreo 200 de lucratoare dintr-o fabrica de confectii au lesinat in aceeasi zi de „epuizare ! ( Da, dar „a avea un loc de munca” e „fericirea suprema”! Parca asa ne invata si pe la noi tovarasu’ Boc, de la „centru” ! GV)

Cambodian Garment Workers In ‘Mass Fainting’ Outbreak

– Un cercetator japonez a „descoperit” cum se pot transforma fecalele umane din canalizare in….”friptura plina de proteine”! Din pacate, pretul de cost al unei astfel de fripturi este de… 20X mai mare ca al uneia facuta din carne, dar el spera ca in timp, pe masura ce si cererea „va creste”,  pretul de cost sa ajunga aproape egal cu al celei clasice!

– Pentagonul a pus un premiu de jumatate de milion de $$$, pentru cine gaseste solutia de a se putea calatori  in diferite sisteme solare! Prin tehnica actuala, o astfel de calatorie ar dura pana la cel mai apropiat sistem solar cam… 4000 de ani!

Pentagon Dreams Of Interstellar Travel

Recomandari:

Teo Negura, Gabriela Elena, Rokssana, Carla, Theodora,Luna Patrata, Proortodox, Schtiel, Ioan Usca, Klausen , Proscris, Madi, Gabi, Lili3d, Stropi de Suflet



6 comentarii on “Stiri scurte: 18.06.2011”

  1. […] ca se poate,     George Valah,     Teo Negura,   Androxa,    Rokssana,      Ana Usca,    Caius,    […]

  2. Just Me...Carla spune:

    😀 ce tare 😀 Interstellar Travel …pai si-au pierdut partenerii de afaceri ? ca pana acum totul era cenusiu sau cu solzi….eheeiii si-au dat seama ca baietii cu solzi le-au tras „teapa”,ei nu detin tehnologia in „safe mode”…….

  3. […] „Septuaginta redă printr-un singur verb grec, ποιέω, două verbe ebraice, bara’ (a crea), folosit numai avându-l ca subiect pe Dumnezeu, şi asah (a face). Aquila propune verbul […]

  4. […] x x x x x x x x x x x x x x x x […]


Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.