Ce s-a discutat la intalnirea Bilderberg din anul acesta, la St Moritz ?!

BILDERBERG REPORT 2011   INFORME CLUB BILDERBERG 2011 club bilderberg 2011 4 640x640x80

In primul rand, deja nu se mai neaga existenta unui astfel de grup, intalnirile anuale devenind evenimente politice mondiale, despre care se vorbeste deschis in presa. In urma cu cativa ani, chiar existenta unui asemenea grup era negata, asociata cu „teoria conspiratiei”, etc. Fapt inedit: desi toti participantii primesc invitatii pentru a putea veni, un grup parlamentar din Norvegia, a incercat sa „forteze” intrarea, desi nu aveau invitatii! Nu au fost lasati inauntru, dar… inceputul a fost facut: daca intrunirea e de interes public, publicul cere sa fie in cunostiinta de ce se discuta acolo!

Dar iata subiectele principale de discutie, asa cum au „transpirat” de la unul din participanti:

Irak

A fost unul din subiectele centrale ale discutiilor: care va fi in continuare rolul armatei americane pe teritoriul irakian, stiindu-se ca de la 01 Oct. 2011 aceasta ar trebui sa transmita toata puterea inapoi guvernului irakian ales? Nimeni nu are nici-o idee, dar sigur  e ca americanii nu au de gand sa se mai retraga de acolo vreodata! Daca motivul initial pentru atacarea Irakului a fost „gasirea armelor de distrugere in masa”, ulterior, acestea neexistand acolo s-a spus ca „Irakul trebuie democratizat”!  Printre „pilonii” acestei  democratizari este si  „ambasada americana”, o constructie gigantica de 1 miliard de $$$, care poate fi vazuta din spatiu, fiind de aceeasi marime ca si…Vaticanul!  Costurile acestei „democratizari” sunt teribile: cateva mii de miliarde de dolari cheltuiti, 5000 de soldati americani morti, peste 1 milion de irakieni ucisi! Cobcluzia: misiunea a fost „un esec spectaculos”!

Orientul Mijlociu

„Primavara revolutionara araba” apare din ce in ce mai … funesta! Bielderberd au decis ca „orice mijloace de represiune vor fi incurajate pentru a se inabusi revoltele”! Zona va trebui  sa devina campul unui  „razboi perpetuu”, cu exceptia Israelului si aliatului de nadejde, Arabia Saudita! Instabilitatea acestei zone va permite celor din Bielderberg sa impinga pretul petrolului spre 150-180$/baril, acesta fiind si scopul ! Asta va pune o mare presiune pe UE si mai ales pe China, domolind avantul lor de…”progres” si hegemonie! Miza nu este ca Wall Street sa controleze pretul petrolului, ci prin acesta chiar… „piata financiara mondiala”!

China

Una din cele mai mari ingrijorari ale Bilderberg este intrarea Chinei pe piata africana, ca o superputere! Faptul ca spre deosebire de Europa si America, China nu a avut „colonii” o face sa fie privita cu mai mare incredere si mai usor de acceptat de guvernele si populatiile locale! Acum,  China State Construction Engineering Corporation (CSCEC) este cea care construieste giganticul complex al Cartierului General al Uniunii Africane in Addis Abeba, care va deveni acelasi lucru ca ceea ce este Bruxelles pentru Europa!   Bielderberg a trebuit „sa ia cunostinta” de faptul ca, „companiile private nu pot concura si face fata cu compania de stat numita China”!

Mai mult, politica Chinei a pus in umbra America si aliatii ei vest europeni, prin relatiile bune dezvoltate cu Libia, Tunisia si Egipt, care au simtit in aceasta perioada tulbure sprijinul chinez!

Puterea economica a Chinei

Dupa previziunile FMI, China va deveni „liderul economic mondial” incepand cu 2016! In termeni reali, folosind criteriul “purchasing power parities” (PPP) – paritatea puterii de cumparare, care compara cat castiga versus de cat pot cumpara cetatenii prin salariile lor in economiile locale.  Oricum parerea generala a Bilderberg este ca „indiferent cine va fi ales viitorul presedinte  american, acesta va fi ultimul presedinte al celei mai mari economii mondiale”!

China va ajunge sub PPP la 11,2 mii de miliarde $$$ in acest an si la 19 mii de miliarde $$$ in 2016 ! In acelasi timp America va creste de la 15,2 la  18,8 mii de miliarde $$$ in 2016.

Aceasta shimbare de lider mondial este considerata de Bilderberg „cea mai rasunatoare poveste a acestui secol!”

Irlanda

Irlanda e un cosmar si se profileaza ca ea va deveni un „protectorat european”! Somajul :oficial” este de 15% dar se estimeaza ca real ar fi de 21%! Numai dobanzile la datoriile pe care le au, reprezinta 50% din valoarea impozitelor pe salarii din tara, iar datoriile de 125 miliarde euro, sunt de 100% valoare PIB! Partea dramatica a ceea ce se intampla acolo este o „tripla criza”: criza a datoriilor, criza politica si criza politico-economica!

Pentru a ajunge sa controleze ceea ce se intampla in interiorul ei, UE are ca plan o acaparare masiva de „puteri” in viitorul imediat! Daca planul se aproba, guvernul UE va stabili el insusi  in viitor  regulile si va administra statele nationale! Iar acelui stat care va contesta sau nu se va supune masurilor draconice impuse de UE, i se va retrage dreptul la vot! 

Grecia

Grecia e moarta. Este o schema Ponzi care s-a epuizat. Ea ar cere din ce in ce mai multi bani, pentru a se mentine in aparenta miscare, dar efectul e acelasi: terminat! Bilderberg stie: Grecia nu va fi niciodata capabila sa isi plateasca datoriile pe care le are! Singura problema care Bilderberg o mai are, este „cum sa para pentru restul lumii, ca vrea sa ajute Grecia, cand de fapt nu mai doreste sa mai cheltuiasca nici-un ban cu ea”!De fapt, se discuta deja cum sa iasa Grecia din moneda „euro” aceasta fiind solutia pentru a proteja celelalte economii din UE-euro!

Pakistan

China este noul „cel mai bun prieten” al Pakistanului. Asta tocmai cand Obama primise acordul sa „neutralizeze” armele nucleare pakistaneze – pentru ca ele sa nu ajunga in mana vreunui stat agresiv – sa isi deplaseze trupele si avioanele militare spre aceasta tara! Iar China declara raspicat ca „orice atac asupra Pakistanului ul va interpreta ca pe un atac asupra Chinei!”

Replica este India, putere nucleara cu populatie de 1,2 miliarde  care in mare „prietenie” recenta cu US s-ar opune dusmanului traditional Pakistan si… China, alaturi de US &Co! Dar… Rusia e si ea alaturi de China, ceea ce schimba mult balanta!

Bilderberg si-ar dori un conflict India-China, si pana sa se „prinda” ei ca de fapt au fost asmutiti unii contra altora de US si Bilderberg, sa nu mai poata iesi din conflict fara a se alege cu prestigiul „sifonat”!

Apoi, Rusia ramasa singura, inconjurata din toate partile de baze americane, cu mirajul din sanul populatiei al „lebertatii si democratiei vestice”, ar cadea si ea ! Mai departe, „visul maret” de control total al economiei mondiale ar fi de neoprit!

Economia

Treptat, puterea va trebui transferata din mana organelor alese ale statului in cele ale decidentilor economici: bancile si marile concerne ! Practic asta ar conduce la o piata de „risc zero” asupra celor ce imprumuta! (statul nemaiavand nici-o putere, bancile vor urmarii debitorii pana in panzele albe si-si vor recupera orice datorie si dobanzile ei! GV) Aceasta oligarhie financiara va inlocui democratia! Rolul European Central Bank, FMI,  World Bank, Bank of International Settlement,  Federal Reserve va fi acela de a  ” face sigure recuperarea datoriilor” celor care au facut imprumuturi!

In Europa, va fi ECB (european central bank) care va incerca sa preia controlul asupra  guvernelor statale…

Concluzii

Ceea ce avem azi, nu e ocriza de lichiditati, ci o criza de solvabilitate. SUA are datorii de 14,3 mii de miliarde de $$$ ! In plus guvernul merge pe un deficit anual de 1000 de miliarde $/an, de 3 ani incoace! SUA e falimentara iar dolarul pierde 12% din valoare anual! China vinde bonuri de tezaur americane „cu frenezie”, iar cand acestea vor deveni scadente, se crede ca va fi „un spectacol de zile mari” cu SUA neputandu-le onora!

http://www.domasjefferson.com/news/bilderberg-2011-discussions-leaked-via-moles-inside

Recomandari:

Teo Negura, Gabriela Elena, Rokssana, Carla, Theodora,Luna Patrata, Proortodox, Schtiel, Ioan Usca, Klausen , Proscris, Madi, Gabi, Lili3d, Stropi de Suflet


4 comentarii on “Ce s-a discutat la intalnirea Bilderberg din anul acesta, la St Moritz ?!”

  1. […] poţi dărui? Dăruieşte tot ce ai şi vei avea […]

  2. […] o o o o o o o o o o o o o o o o o […]

  3. […] o o o o o o o o o o o o o o o o o o […]


Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.