Un nor ciudat, se rasuceste !

 

Recomandari:

Teo Negura, Gabriela Elena, Rokssana, Carla, Theodora,Luna Patrata, Proortodox,   Verovers,   Schtiel, Ioan Usca, Klausen , Proscris, Madi, Gabi, Lili3d, Stropi de Suflet,


12 comentarii on “Un nor ciudat, se rasuceste !”

  1. […] de Cluj, Costin Comba, Cristi, Dulcea Deea, Flavius, Gabi123, Gabriela Elena, Gabriela Savitsky, George Valah, Ilarie, Ioan Sorin Usca, Irina Comba, Luna, Luna Patrata, Mesterul Manole, Mirela Pete, Nea […]

  2. gabriel spune:

    categoric, nor „natural” nu este. Prea lung, prea omogen, prea rotitor, prea la joasa inaltime, prea drept…
    Deci prea ca la tara nu e! (asta pt cine a vazut reclama la iaurt).
    Cred ca e format artificial, iar pt a-l explica ar trebui sa folosim cuvinte ca: unda, raza, vortex, cimp, propagare, emitator,…adica vocabularul de fizica aplicata. Mai putem aminti si cuvinte ca : experiment, secret, tehnologie, scop nedeclarat, …adica vocabularul de conspiratie aplicata.
    Intrebarea e: Daca in viitor vor aparea astfel de nori, …dar colorati, …vor mai avea chef de ras americanii?
    eu zic ca… da.

    • George Valah spune:

      Ar mai fi cateva intrebari:
      – de unde venea si unde se ducea, norul?
      – era singur sau cu mai multi?
      – de ce unii parinti nu isi supravegheza copiii, si-i lasa sa iasa cu „telecomnada” pe afara, la joaca?
      Ufff cam atat…. 🙂

  3. Carmen spune:

    De acord cu tine Gabriel, nu prea e de la tara norul americanilor. :))) Dar e stiut ca se antreneaza pentru legumicultura in Sahara.
    Tu George insa esti (sau ai putea fi), un parinte prea sever. Adica de ce nu s-ar juca si „aia mici” cu telecomnda alor mari?

    • George Valah spune:

      Probabil nu copiii ci „bunicu Sam” facea curetenie prin pod si a dat peste „trompeta de cavalerist”! A suflat in ea si…
      Oricum, eu stiu ca numai atunci cand pleci la drum, „impachetezi”! Deci… „de unde venea si unde se ducea norul”..? Ce mai avea prin „bagaje”? Probabil nimic ! Se plimba doar asa prin ograda casei ca sa vada cum ii sta si mai ales daca nu oboseste! Vorba-aia: nu faci baloane de sapun, daca nu le si vezi cum zboara!

      • Carmen spune:

        Well, iata ca stii raspunsul (ca s-o parafrazez pe Carla). Eu ma intreb serios, oare se testeaza gradul de admitere a ciudateniilor de catre rasa umana. (?!). Si zic asa nu pentru ca as crede ca alte rase fac experimente, ci altfel de minti, ori …alt fel de creiere…
        Adica…un elefant se legana pe o panza de paianjen si pentru ca ea ea nu rupea, a mai chemat un elefant..
        ?!

      • George Valah spune:

        Neeh…
        1 L-au facut la..tzara, crezand ca „n-o sa se vada”! Daca se voia publicitate il faceau deasupra LA sau Moscovei (dupa caz!) si mai era „si cu mesaj” pe deasupra!
        2 Avionul (cel cu „dara aia mica”), nu cred ca era pe acolo degeaba: voia sa vada cum arata si eventual sa-l mai aranjeze nitzel!
        3 Daca se face, asa cum se face, si o pui si „la tine acasa” eu cred ca e…”de-a casei” si vrei numai sa vezi „daca zboara”, inainte sa o scoti prin lume…
        4 Dar… ce vrei sa „faci cu ea” ?
        a) te uiti si te miri: „trasnita treaba”!
        b) o rasucesti si o tot misti, sa vezi pana unde ajunge! Apoi, pui in „ea” si alte chestii: muste mancatoare de „tot”, praf de scarpinat, tuse magareasca, sau..doar apa chioara din aia de ploua pe seara!
        c) nu stiu/nu pot raspunde
        😎

  4. Carmen spune:

    Oare?
    E pueril sa creada ca la ei la tzara e ca la altii la tzara… Tind sa cred ca fac testing pe esantioane mici pentru feedback. Ca mai tarziu pun si praf de purici, posibil, poate au mai pus.
    Si daca ar fi sa raspund punctual la ce ai zis mai sus, daca e „in curtea ta” dar nu-i a ta si ti-a fost data mura-n gura, sunt posibile toate variantele de raspuns de la pct. 4, cu partial varianta „C”.

    • George Valah spune:

      😀 La „ei” la tzara ESTE ca si la altii la tzara… doar nitzel mai bine organizat”, ‘cu productia”! 🙂
      „Testing pe esantioane” mi se pare chestia cu „orasul miraj” din China! Sau mai curand… „vaccinarea populatiei” contra unor astfel de puneri in scena cum se pregateste a fi „blue beam”!
      Daca te gandesti ca „altii” ti-au pus-o in curte, ca sa „o vezi si sa n-o pricepi” apoi sa te duci la culcare ingandurat, nu cred: prea mare efortul, prea confuz mesajul, prea mic rezultatul. Daca banuiesti ca „unii mici si cu ochii verzi” au facuta asta… iar nu „ma prind de mesaj”! Ei sunt suficient de isteti, sa ne scrie „mesaje gigantice prin iarba” sau sa fure vaca cu totul apoi sa o puna la loc, aproape completa. Dar sa se apuce de tors norii prin catune ca sa zica apoi: „I told you so..!” e… e… da, ma rog, se poate, sigur ca da, teoretic, orice se poate! Da nu sunt convins.

  5. Carmen spune:

    🙂

  6. […] n n n n n n n nn n n n n n n n […]


Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.