Sriri scurte (de seara): 23.06.2011

– Japonia, prefectura NODA, oras Chiba: Oficialitatile orasului AU DECIS ca limita maxima anuala  admisibila de radiatii pentru copii sa fie de 1mSv, nu de 20mSv cat s-a hotarat de catre guvernul central! Drept care ei vor lua toate masurile ca aceasta limita sa fie respectata! (Disciplina japoneza e… exact ceea ce TREBUIE sa fie: maximum de efect cu minimum de efort, in folosul comunitatii! GV)

City in Chiba Prefecture sets independent radiation dose standard for children

– Sunt folositi copiii japonezi drept „cobai” pentru cercetari in domeniul radiatiilor?! Iata cateva fapte cel putin surprinzatoare la ceea ce se intampla acolo:

       – la o scoala din  orasul Aizu daca parintii doresc ca orele de ed. fizica sa se desfasoare in sala, ei trebuie sa faca o cerere scrisa catre scoala! Scoala stie foarte   bine ca parintii se feresc sa ceara „tratament special” pentru copiii lor! De regula, orele de sport se fac afara!

        – Unele scoli si gradinite le cer parintilor sa semneze un „consimtamant” pentru a-i lasa pe copii sa se joace in curtea scolii! Apoi, aceste „consimtaminte” sunt folosite pentru a acoperi orice intrebare de bun simt referitoare la pericolul la care se expun copiii!

– Unele clase de gimnaziu, ii ameninta pe elevi ca le va da”cea mai mica nota” daca vor „sari” peste orele de sport in aer liber, chiar daca asta le va scadea media generala si posibilitatea de acces in licee mai bune!

        – Directorii de scoli din Fukushima, fac presiuni asupra parintilor sa nu-si mute copiii la alte scoli mai sigure!

In plus, se face mare caz de „dozimetrele” la purtator distribuite copiilor, pentru „radiatiile primite”! Dar acestea nu masoara instantaneu zonele cu radiatii foarte mari, numeroase prin zona, ci doar… cantitatea totala acumulata de persoana intr-o luna!

#Radiation in Japan: Children as Subjects of Radiation Research?

– America: Pentagonul liber la atacuri cibernetice asupra altor state!

Obama Approves Pentagon Cyber Assaults for Espionage

– America se pregateste de incetare de plati?! Primele vizate sa nu-si mai primeasca baii datorati sunt…FMI si UE, ca „ei sunt principalii vinovati” de falimentul Americii !( Cam asa ar fi zis si.. Stalin: „cate tancuri are FMI?” GV)

EU & IMF Doom Both Sides Of The Pond

Recomandari:

Teo Negura, Gabriela Elena, Rokssana, Carla, Theodora,Luna Patrata, Proortodox, Verovers, Schtiel, Ioan Usca, Klausen , IvanuskaProscrisGabi, Lili3d, Stropi de Suflet, Admin, 2012


3 comentarii on “Sriri scurte (de seara): 23.06.2011”

  1. […] Mirela,     Silavaracald,     Povesti moderne,      Lecturi recenzate,    George Valah,    […]

  2. […] , Gabi , Caius , Costin , Cristi , Lillee , Daniel , Deea , Irina , Matt , Camelia ,  Greiere , George , Ilarie , Ioan U , Ana , AliceG , Principessa , Toscana , PavelIonut , Rokssana , Sebastyan , […]


Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.