Stiri scurte: 25.06.2011

– Doi roboti: unul terestru si altul o drona elicopter trimisi sa inspecteze zone periculoase ale reactorului 2 Fukushima, au „clacat” datorita radiatiilor! robotul terestru a fost recuperat, celalalt, zace pe acoperisul avariat al reactorului!

Two Robots Fail At Fukushima (Radiation Killed Them?)

– La un test medical s-a gasit ca locuitorii din prefectura Fukushima, 40Km distanta de CN, au o radioactivitate interna de 3mSv acumulata in ultimele 2 luni, de 3X mai mare decat doza anuala permisa!

3 Millisieverts Internal Radiation In Fukushima Residents

– NASA a decis: tulburarile de clima se datoresc lui „La Nada” adica afectarii circuitului normal a Gulfstreemului! (Sa nu uitam: asta se datoreaza intreruperii Curentului Bucla din Golful Mexic care se unea cu „Curemtul Golfului” provocat de dezastrul eruptiei de petrol al sondei BP! GV)

What’s to Blame for Wild Weather? „La Nada”

– Cresterea numarului de anomalii genetice inclusiv la animale si embrioni umani se datoreaza folosirii de ierbicid Roundup in agricultura !

Birth Defects Caused By Roundup

– America isi voteza „finantarea razboiului <ilegal> din Libia”

– America isi retrage o parte din trupele din Afganistan… pentru a le pregati pentru Pakistan! (Cine fuge dupa mai multi iepuri…nu eu spun, asa zice „vorba”! GV)

– In plan secund/principal, tot America se pregateste sa stea in Irak si Afganistan pentru… luung lung timp! (Hmm… si daca vor fi „asimilati” de populatiile locale si peste un timp sa apara talibani blonzi inalti vorbitori de ” Pashto ” (dialect afgan) ?Sau similar in Irak? GV)

Permanent US Iraq and Afghanistan Occupations Planned

House Votes To Fund Illegal Libyan Massacre

Afghan Withdrawal Shifts US Focus To Pakistan

– Reviste medicale de varf, se opun vaccinarilor si fluorurarii apei potabile pentru populatie!

Leading Medical Journals Slam Vaccines & Fluoride

– Un asteroid gigant intre 10-15m diametru va trece luni la o distanta de 20X mai aproape decat Luna, de Pamant! (cam…17.000Km! GV)

Giant Asteroid To ‘Narrowly Miss’ Earth

– Israel face 5 zile de exercitii de aparare contra atacurilor cu rachete si arme chimice!

Israel 5 Day Drill Preps For Missile, Chemical Attacks

– Gaddafi cere incetarea atacurilor barbare asupra Libiei!

Stop The Barbaric Attacks Pleads Gaddafi

– In „fuga” din Afganistan, „vestul” isi pierde „stransoarea” asupra „lumii”! (adica…a-nceput sa-i „tremure mana”? ehehee…era odata un Alexandru, Gingis Han, Attila, etc…dar, fiecare la randul lor s-au crezut ‘imparatii lumii”, pana…n-au mai fost! GV)

In Fleeing Afghanistan, West Loses Grip On World

– America si UE vor sa dea pe piata rezervele de petrol de urgenta, pentru a impiedica cresterile de preturi ale acestuia!

Obama Releases Emergency Oil Reserves to Bolster Popularity

West To Release Emergency Oil Halt Rising Fuel Prices

– Propaganda UN asupra schimbarilor climatice (nu i se mai zice..”incalzire globala” ca prea era „gogonata”! GV) expusa ! Cand s-au verificat sursele listate ca „bibliografie” in sprijinul „ideii”, ce sa vezi? Ele nu erau studii stiintifice sau masuratori ci… „agenda financiara” a unor mari companii interesate in „domeniu”! (ca sa vezi: au ajuns „oile” sa fie mai informate decat „lupii”! GV)

UN Climate Propaganda Exposed

– 2 luni de dieta poate sa restabileasca starea de sanatate in cazul  diabetului tip 2 !

2 Month Diet Can Reverse Type 2 Diabetes

Recomandari:

Teo Negura, Rokssana, Carla, Theodora,Luna Patrata, Proortodox, Schtiel, Ioan Usca, Klausen , IvanuskaProscrisGabi, Lili3d, Stropi de Suflet, Admin, 2012


2 comentarii on “Stiri scurte: 25.06.2011”

  1. […] ,george v ,andy ,ioanusca ,ana usca ,caius ,shayna ,teo negura ,george valah […]

  2. […] datorii: Gand Licitat, GL, George, George Valah, G Valah, George V, G V, GV2, GV3, GV4, GV5, GV6, GV7, Griska, Ilarie, Ilaarie,  Ioan Sorin Usca, […]


Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.