Stiri scurte: 29.06. 2011

– Los Alamos inconjurat de flacari! Ce este acolo: 30.000 de butoaie de reziduuri de plutoniu + alte materiale radioactive! Deja urme din aceste materiale au fost gasite in aerul din zona!

30,000 Barrels Of Plutonium Waste Stored At Los Alamos

60 Los Alamos Stations Track Plutonium, Uranium In Air

– CN Fort Calhoun inundata si ..”in siguranta”!

– Pe langa „federali” si…Soros cumpara terenurile inundate de revarsarile raului Missouri! Stiu ei…”ceva”?!

Feds buying up farmland they flooded; Soros in on it!

– Islanda isi declara independenta fata de bancile internationale! Prin referendum, populatia a spus ca „nu e de acord” cu plata unor datorii pe care „bancile si le-au creat, prin management prost”! In fond, bancile sunt o afacere ca oricare alta si ele sunt  subiect de castig sau pierdere in functie de alegerile pe  care le fac! Faptul ca bancile aleg sa „ameninte” Islanda este o forma inaceptabila prin care oligarhia financiara vrea sa controleze guvernele si statele democratice!

Iceland Declares Independence From Intl Banks

– Grecia se opune neocolonialismului UE! Nici un ban din datoriile Greciei nu a ajuns la  si nu a fost cheltuit de poporul grec ci de oligathii financiari si guvern! Prin „noile imprumuturi” tarile precum Germania, Franta, nu ajuta Grecia, caci aceste fonduri se intorc tot la ele, ele acoperind platile „vechilor datorii”+dobanda noua! Adica, miliardele sunt date de banci catre ele insele si cu plusprofit!

Greece is standing up to EU neocolonialism

– Gaddafi s-ar putea sa-i „supravietuiasca lui Obama, care nu se stie daca va fi reales in 2012! La inceput Obama spunea ca  razboiul in Libia va dura „cateva zile” acum, dupa cateva luni, nu se mai stie… Intre timp, cam 2 milioane din populatia de peste 18 ani,  din totalul de 3,5 milioane, s-au inarmat si-i asteapta pe NATO sa „coboare cu picioarele pe pamantul libian”! Mai departe „scrie-n carte”!

Qadaffi: After you Brother!

– Asteroidul care de luni care a atrecut la vreo 12.000Km de Pamant (se estimase 17.000KM!) a „intarziat” cu 3,5 ore in a se arata, iar pana cu cateva zile in urma, astronomii habar n-aveau de existenta lui! Cam atat cu stiinta, „precizia” si credibilitatea !

2011 MD,astronomy

Asteroid hurtles within 7,600 miles of Earth… three-and-a-half hours later than predicted by scientists who first thought it was a piece of space junk

– Coreea de Nord a intrerupt studiile univeristare pentru…10 luni! Pana atunci, toti studentii vor pleca la munca in fabrici si uzine, in agricultura! Exceptie fac studentii care se pregatesc pentru licenta si cei strini. Intre timp,Kim Jong Il fiul  lui Kim Ir Sen, se pregateste sa predea puterea catre… fiul sau Kim Jong-Un!

North Korea shuts down universities for 10 months

– 3 ore de expunere la soare zilnic reduce riscul de cancer mamar cu 50%!

3 Hrs In Sun A Day Cut Breast Cancer Risk In Half

– Vitamina D si calciul, reduc riscul de cancer al pielii cu 50%

Vit D, Calcium Cut Skin Cancer Risk By 50%

– Vaccinele sunt adevarate „bombe cu fragmentatie”! Chiar ideea de „vaccin” contravine principiilor de baza ale biologiei: „integritatea sistemului imunitar”! In momentul cand vaccinul interactioneaza cu acest sistem imunitar introducandu-i „anticorpi specifici” el nu mai este „integru”!

Vaccines As ‘Cluster Bombs’

Recomandari:

Teo Negura, Rokssana,  Luna Patrata, Proortodox, Schtiel, Ioan Usca, Klausen , Ivanuska, Proscris, Gabi, Lili3d, VeroversStropi de Suflet, Admin, 2012,  Carla, Theodora




3 comentarii on “Stiri scurte: 29.06. 2011”

  1. Aduc din nou multmiri pentru ideea de a prezenta cele mai interesante stiri. Sotul meu a abandonat de tot alta varianta de informare. Ce este prezentat aici este suficient. Multumim!!!!

  2. […] recente Stiri scurte: 29.06.… on Christine Lagarde a fost numit…Theodora on Christine Lagarde a fost numit…Google […]

  3. […] datorii: Gand Licitat, GL, George, George Valah, G Valah, George V, G V, GV2, GV3, GV4, GV5, GV6, GV7, Griska, Ilarie, Ilaarie,  Ioan Sorin Usca, I S Usca, Jocuri, Link […]


Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.