Stiri scurte:25.07.2011

– Ceea ce s-a petreecut in Norvegia zilele trecute, nu e nici pe departe clarificat! la Oslo s-a spus ca a fost un atentat cu „masina capcana” iar explozibilul ar fi fost ‘nitrat de amoniu” (ingrasamant chimic) Dar… nimic nu se potriveste cu aceasta teorie! In primul rand, dat fiind puterea exploziei, ea este echivalata cu 10t TNT – explozibil militar sau cam 20t de nitrat de amoniu! Ori o asemena cantitate ar fi incaput intr-un vagon de tren, in nici-un caz intr-un… autoturism! Interesant e ca 2-3 zile anterior exact in acea zona se facusera niste lucrari in sistemul de canalizare… Iar cu cativa ani in urma se facusera exercitii de simulare a unui „atac cu masina capcana” tot in acea zona!

„Motivul” si „cine” cu adevarat se afla in spatele acestor atentate sunt iar  intrebari…

Israel si mossad?  Norvegia sustinea cauza palestinienilor si dorea sa voteze pentru un „stat palestinian”. In plus indepartarea firmelor israeliene din piata petrolului norvegian, cat si criticarea acestora pentru ceea ce fac in Gaza …

NATOsa fie? Norvegia dupa ce cu greu si la presiunile americanilor si-au trimis 6 avioane care sa participe la bombardarea Libiei, tocmai anuntase ca de la 1 August isi va retrage fortele! Exemplul lor putea fi contagios, mai ales ca entuziasmul „coalitiei de vointa”  este tot mai scazut!

Sa fie francmasonul  Anders Behring Breivik un alt caz de „spalare a creerului” de executant  al unor ordine oculte ?

Un lucru e sigur: in  Norvegia linistea si pacea de dinainte nu vor reveni prea curand!

Norway Killer Used Police Uniform In Slaughter – Pics

Norway – The Second Tragedy Is The Lies

Atzmon – Norway Massacre A Reaction To BDS?

Masonic Symbolism Behind Norway Shooter

– In Pentagon circula un „ordin”: „pregatiti-va de razboi la toamna”! Septembrie? Se spune ca Israel vrea sa atace Iranul si sa implice si SUA in asta!

Pentagon Warning Order: ‘Prepare for War’ (By September?)

– Cel mai mare „rezervor” de apa din Univers a fost descoperit de doua echipe de astronomi, de la JPL Pasadena! Acest nor urias se afla masat in jurul unui quassar APM 08279+5255, cu o gaura neagra de 20 miliarde de ori mai masiva decat Soarele nostru, la distanta de 12 miliarde de ani lumina distanta! Apa aflata ar fi de 140 de mii de miliarde de ori mai mare decat toata apa de pe Pamant!

Quasar Drenched in Water Vapor

Astronomers Find Largest, Most Distant Reservoir of Water

– Noi cutremure in Fukushima!

6.2 Quake Hits Fukushima Prefecture, 6.4 Hit Saturday


5 comentarii on “Stiri scurte:25.07.2011”

  1. Just Me...Carla spune:

    hmmm ,ditamai rezervorul 😀 …….

  2. Just Me...Carla spune:

    in Norvegia,exact cum spui,de acord !!!

  3. Just Me...Carla spune:

    ce ma amuza ,Vlad Tepes e in spatele…..wow ….cand se spune de ceva in legatura cu Romania, deja stiu cine este in spate,tot aia de 2000 de ani,intunecatii,inveninatii …..

  4. Belsim spune:

    Mai baiatule, unde ai fost pana acum?:)
    Bravo pentru posturi! Sunt cu ochii pe tine!


Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.