09.11.2011 : Atentie asteroidul YU55 !

Novembercloseyu55

Are 400 m in diametru, e rotund si se afla in „coada” cometei Elenin! La data de mai sus el va trece cam la jumatatea distantei dintre Luna si Pamant!(v. clip) Dupa alte variante insa….

O discutie „scursa” dinspre NASA zice ca ar trece la doar 77.000Km de Pamant!Dupa difuzarea acestei vesti, sistemul de sonorizare al camerei de comanda control cu exteriorul a fost inchis!

Iata discutia:

„… acestea  sunt calculele mele, dar am revizuit (distanta) de la 0,24AU la 0,0004617AU la (timpul) 21:42pm pe 16 Oct. 2011. (al naibii de aproape!) Asta e cam 50.000 mile departare de pamant”

Quote from NASA Buzzroom:

„these are my calculations, but I’ve revised the 0.24AU’s down to 0.0004617 AU’s on 21.42pm 16th Oct 2011(pretty god dam close!) thats about 50,000 miles away from earth.”  NASA buzzroom was shut down a month later.

Dupa alte teorii, asteroidul ar putea lovi Pamantul in… Alaska!
De asemenea, telescoapele Wise si Polul Sud cu detectie in infrarosu, au fost scoase de pe net de NASA. detectia cu infrarosu este singura care poate vedea obiectele intunecate!

123 comentarii on “09.11.2011 : Atentie asteroidul YU55 !”

  1. Blue spune:

    gabriel :
    lucrare fff interesanta (de folos).
    industria farmaceutica este mai profitabila decat cea petroliera (pt comparatie).
    cercetarea anti-cancer este facuta doar pe fondurile industriei farma, deci aflarea leacului care sa vindece ar fi o lovitura pt ac industrie. Oamenii Bolnavi cronici SUNT MAI RENTABILI decat cei sanatosi.

    Da, foarte interesant: Citez:
    „Aşadar, dacăvreau săpăstrez metoda mea pentru contemporanii mei şi pentru posteritate şi dacă nu vreau să mor cu reputaţia de „şarlatan…”, …” Deci i-au mai zis şi alţii şarlatan…

    Dealtfel nu e de mirare dacă e un atât de fin cunoscător al corpului uman, afirmă: „Frigurile sunt o fermentaţie care se face în corp..” frigurile fermentaţie? Mortal, o fi de la „tulburel”…

    „Boala este aflarea materiilor străine în corp” … asta e fenomenală

    „Deci, două lucruri avem de făcut, pentru a vindeca pojarul.Trebuie să căutăm a regla mistuirea şi a lăsa drum liber căilor pielii, rinichilor şi maţului.” … hehehe

    Sunt curios de două lucruri.
    1.. Oare câţi o fi fraierit ăsta şi cam câţi bani o fi făcut?
    2.. Dacă vreţi să vă sinucideţi, de ce nu încercaţi cu lama pe vene? E mult mai rapid şi mai puţin chinuitor…

    Vindecătorul ăsta de din genul la care te duci să te tratezi de tuse măgărescă, îţi dă medicamente şi dacă nu mori de la medicamente, după o săptămână scapi de tuse. Dacu nu te duci să te tratezi la el te ţine şapte zile 😀

    Am o vecină de vreo 80 de ani care atunci când răceşte iarna, noaptea iese în curte pe zăpadă goală puşcă şi urlă de trei ori cât o ţin puterile (către boală probabil) „Du-te-n p***a mă-tii”, apoi merge în casă, „bagă” două păhărele de pălincă, două piramidoane şi se culcă acoperită de trei plăpumi. Transpiră şi se trezeşte ca nouă. Udă dar sănătoasă.

    E clar de ce Dan Diaconescu, Tudor Barbu şi alţii nu trebuie să îşi ceară scuze de la cei care deja şi-au scris testamentul în vederea venirii Cometei Elenin cu asteroidul YU55 la remorcă pentru faptul că absolut convenabil comeata aia s-a evaporat înainte de a o vedea cineva … … hehehe … oameni buni, sunteţi delicios de haioşi….

    Hai să vă povestesc ceva… anul trecut, tanti aia de care zicem ceva mai sus şi-a amintit când a crezut în copilărie a diavolul l-a luat pe tatăt său. Locuia într-un cătun şi a văzut nopatea pe la două o lumină printre nişte tufe dincolo de care era un drum de ţară. Şi azi se miră de ce diavolul umbla ci IMS-ul şi după ce, la vreo săptămână, tatâl ei s-a întos cu ochii vineţi şi zicea că diavolul i-a luat tot pământul…

    Tot ea a auzit la televizor cum se numeşte moneda Botswaneză. Fiind precupeaţă care vinde la piaţă ce cultivă în grădină, a zis odată:
    „Uite, dacă aş fi mai tânără, aş emigra acolo, in Bosvana, aş vinde ieftin, o legătură de ceapă trei p**e… 😀
    M-am gândit să îi şi arăt cum arată o astfel de bancnotă. 😀

    • George Valah spune:

      Draga Blue, iti inteleg revolta: ce altceva poate sa faca cineva cand ceea ce era baza solida” a ceea ce stia se dovedeste a fi …fals! Inteleg si de ce te revolat exprimarea in romana arhaica, comparata cu limba sintetica si lipsita de nuante de azi, despre care un „lider” in comentarii tv spunea ca … „40% e luata din franceza”… ! Inteleg si ca aprecierile tale nu se bazeaza pe criteriile stiintifice caum ar fi : cerccetarea, experimentarea, colectarea si prelucrearea datelor, repetabilitatea, etc…. Sistemul e vechi, clasic si de mult consumat: e cel prin care se condamnau in trecut „la ardere pe rug” vrajitoarele,( adica orice persoana indezirabila sau… nonconforma) prin care Galileo putea numai sa se retraga zicand totusi ” E pur si muove..” etc. Personal nu dau doi bani pe speculatii verbale care nu au si verificarea in practica, indiferent cata „autoritate” crede cineva ca are..
      Ideea cu „cati bani” o fi facut „cutare” e de asemenea jalnica si profund asociata cu confuzia de la noi… : „banii daca sunt „facuti” si nu „furati” reprezinta UN MERIT si nu ceva de blamat. Reciproc, saracia nu reprezinta nici un pacat nici vre-un merit special, ci numai o stare de disconfort.
      Multa sanatate…
      PS. “Frigurile sunt o fermentaţie care se face în corp..” frigurile fermentaţie? Mortal, o fi de la “tulburel”…
      Cam asta e genul de argumentatie de care si eu ma distrez: ironia nu tine loc de nimic, nici macar de … umor.
      „Deci i-au mai zis şi alţii şarlatan…” daca da, cati bani or fi „primit” si aceia? (Merge?)
      „Deci, două lucruri avem de făcut, pentru a vindeca pojarul.Trebuie să căutăm a regla mistuirea şi a lăsa drum liber căilor pielii, rinichilor şi maţului.” … hehehe :” Asa mi s-a vindecat copilul de pojar cu ani in urma. he he he !

  2. Blue spune:

    George Valah :
    Ca “fost beneficiar” al tratamentelor lui Kuhne, stau la dispozitie cu orice detalii sau clarificari ar avea cineva nevoie…

    Aşa de curiozitate, ce boală ai avut, şi ce tratament ai făcut?


Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.