Stiri scurte: 10.01.2012

– La Fukushima, cutremurele subterane se simt „ca exploziile unor bombe”, nu ca alte cutremure „normale”! Explozii „hidrovulcanice” cauzate de contactul „lavei nucleare cu panza freatica”?!

Fukushima Residents – Recent Quakes feel like bombs/explosions underground, not normal quakes

– Plutoniumul de la Fukushima, a inconjurat globul pamantesc! Durata de injumatatire a plutonium-239 este 24,200 de ani, iar a  uraniumului-238 este 4,460,000,000 years, fiind mai vechi decat Pamantul!

Plutonium From Fukushima Made It Around The Planet

– Manipularea media, „demonizarea  la comanda” a „inamicilor”, false informatii, omisunea adevaratelor stiri! Se va repeta si acum, pentru a se incepe razboiul cu Siria si Iran?

business

– Functionarii de pe Wall Street declara ca „vor pleca”, daca bonusurile nu vor fi „consistente”! 

Wall Street Employees Threaten To Quit If Bonuses Aren’t Up To Snuff

– Procurorul polonez care se ocupa cu investigarea prabusirii avionului la Smolensk unde a murit Presedintele Poloniei incearca sa se sinucida in timpul unei conferinte de presa! 

 File photo: Microscopic close-up, swine flu virus. (photo: AP)

rsn

– Virusul A(H5N1) transmisibil de la om la om, creat in laboratoarele  Erasmus Medical Center in Rotterdam a imbolnavit in forma sa „necontagioasa” anterioara cca 600 de persoane, iar rata mortalitatii a depasit 50%! In epidemia de gripa din 1918 care a ucis 100 milioane de persoane, doar 2% era rata de mortalitate din cei imbolnaviti! 

An Engineered Doomsday

– Pe masura ce se sudeaza uniunea statelor asiatice  ASEAN, influenta dollarului scade in acea zona.

New Asian Union Means The Fall Of The Dollar

ZeroHedge

– Pe ce cheltuieste Grecia banii obtinuti ca sponsorizare de la partenerii UE? Pe:  American Apache helicopters, fregate franceze, si  German U-Boats (submarine)! 

Greece Spends Bailout Cash On European Military Purchases

– Grecii  sunt furiosi dupa ce guvernul a inclus pe lista de „dizabilitati” si pedofilia, la fel ca…”diabetul”, de ex!

Furor in Greece over pedophilia as a disability

– FMI pe cale sa dezlantuie razboi civil in Nigeria, Ghana, Chad, Guineea si Camerun dupa ce peste noapte a crescut de 3X pretul la carburanti prin retragerea subventiilor de stat, la cerea acestora! 

–  Sobolan de 1m, gasit intr-un magazin de pantofi din Bronx !

Monster: A picture allegedly taken in a Foot Locker in New York City shows the giant dead rat

Se pare ca acestia sunt dintr-o specie Africana (Gambia) si adusi ca animale de companie…

The Beast of the Bronx: Three-foot rat ‘found in New York City shoe shop’

– Invatati sa acordati primul ajutor de resuscitare! VIDEO

Learn Sarver Heart Center’s Continuous Chest Compression CPR


6 comentarii on “Stiri scurte: 10.01.2012”

  1. lili3d spune:

    TV-ul – cea mai puternică modalitate de manipulare – ai mai scris undeva. Se vede cu ochiul liber câtă influenţă are! Informaţia devine din ce în ce mai greu de asimilat din punctul de vedere al credibilităţii.

    • George Valah spune:

      Deja cred ca exista alte forme si mai insidioase si mai puternice… Un ex: am scris despre adaugarea lithiului in apa potabila, duce la docilizare… Dar sunt multe alte variante, de fapt o intreaga „stiinta”, in care TV e doar cea mai aparenta…
      Problema de azi pentru multe state, e ca nu mai au credibilitate iar cei in uniforma care se duc sa moara sau sa omoare pe altii STIU ca nu mai e „patriotism” sau „iubire de tara” ci interese de cele mai multe ori private… De aici „nevoia” de a inlocui prin motivatii legate de frica sau false „cauze nobile”!

  2. lili3d spune:

    O profesoară de-a mea spunea, pe vremea lui Ceauşescu, că ,,o să se dărâme şandramaua”.
    Dar când şi cum?

  3. George Valah spune:

    Asa, ca o „senzatie” personala, va fi … neasteptat, adica va porni de la ceva aparent marunt care apoi va „scapa de sub control”! Cand? Inca putin, nu sunt toate coapte…

  4. Ana Pinescu spune:

    George, tot observand si discutand despre acest scenariu al baietilor rai, al dorintei lor feorce de a conduce/dispune, mi se pare ca revad un scenariu vazut des la desene animate: cand un personaj incearca sa darame un zid si incearca intai cu o piatra dar nu reuseste, apoi cu un bolovan, apoi cu o grenada…in final ajunge la ditamai ghiuleaua care – in mod normal- ar trebui sa ii asigure succesul actiunii. Dar, printr-o intamplare, ghiuleaua ii explodeaza tocmai lui in cap!
    Cam asa fac si raii astia: chimicale ordinare in loc de mancare, poluare, psihoze colective (incalzire/racire globala), virusi/vaccinuri … cu toate astea nu le merge „daramarea” si pace. Sigur ca sunt victime, dar aceasta minunata Creatie, care este corpul si psihicul uman se pare ca a fost construit special sa reziste, sa se adapteze acestor otravuri picurate zilnic.. Dumnezeu a prevazut atacurile malefice si ne-a dat rezerva interna pentru a rezista, partea aceea de 80% din creier care este nefolosita detine, de fapt, softul pentru momentele astea? Reusim sa inghitim otrava si sa o „transformam” in substanta benefica (de genul CO2 transformat in oxigen) prin niste capacitati pe care nu ni le cunoastem, dar care rezida in noi?
    Pentru ca daca asa este, atunci poate ar trebui sa constientizam putin aceste calitati date noua si in felul asta sa ne dezmeticim ca noi suntem „armele” care ii vor culca la pamant pe cei rai….

    • George Valah spune:

      Vezi Gabriel: „tot” ce exista e creat/face parte din natura! Deci toate variantele sunt incluse in „interior”: si cele de atac si cele de aparare! Iar conform tot legilor naturale…sunt in echilibru, conditie „sine qua non” ca sistemul sa fie stabil. Si…este!
      Chiar daca „local” apar dezechilibre, tendinta e ca in „climatologie”: cu cat mai mare depresiunea atmosferica, cu atat mai vijelioasa „echilibrarea”! Unii pricep, altii …cred ca ei sunt „buricul”! 😉


Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.