Sunete ciudate in diferite locuri de pe Pamant: ciudata asemanare !

La sfarsitul anului trecut si mai ales inceputul anului asta sunete ciudate venite parca de nicaieri sunt auzite in orase mari, paduri sau alte zone! Nu s-a dat o explicatie a acestora dar… iata o „stranie” asemanare dintre sunetele auzite intr-un clip din Colorado si cele care se aud in celebra transmisie a „ET Vrillon catre omenire”! Daca  ascultati cu atentie RITMUL de fundal (incepand min 4:36) cand s-a anunta incetarea transmisiei si trecerea in alta dimensiune a vorbitorului – cea din care venise !

Sa aibe aceste sunete o origine extraterestra, sau semnaleaza o posibila intrepatrundere a unei alte dimensiuni in „dimensiunea” noastra? Se stie despre ipoteza trecerii Pamantului in alta dimensiune la sfarsitul acestui an, pe 21.12.2012, dar  sa fie un proces tranzitoriu  progresiv, lent,  in loc de unul mai rapid?

Comparati:


17 comentarii on “Sunete ciudate in diferite locuri de pe Pamant: ciudata asemanare !”

  1. teo spune:

    Credeti ca guvernul SUA nu stie ce e cu aceste sunete? Prea linistiti stau. Prea multe aparitii OZN si nu intervine armata. Ei intotdeauna se tem de necunoscut, dar eu am impresie ca ei stiu multe lucruri pe care noi nu le stim…..

    • George Valah spune:

      Sunt convins ca si alte guverne stiu despre ce e vorba. Daca nu spun nimic, ori sunt parte din cauza, ori „nu pot sa spuna”, pentru ca „ar pierde ceva”. Ce au de pierdut sunt: control, putere. Asta s-ar petrece daca ar afirma ca „o putere mai mare ca a lor” se manifesta „in jurisdictia lor” !

  2. Teo spune:

    Se poate sa fie patrunderea dimensiunii a 4-a in a noastra pe cale ce facem tranzitia. Dar la ce ma duc cu gandul aceste sunete sunt cantecele amerindiene, hinduse, amazoniene mai mult, acele ritmuri al caror rol era de a te introduce intr-o stare de profunda meditatie pentru „contactarea zeilor” sau mai probabil a unor fiinte din taramuri superioare. Parerea mea e ca daca noi oamenii le-am descoperit, se poate sa fi avut un punct de pornire, natura, in anumite locuri sacru. Iar acum se poate sa aiba acelasi scop, sa ne ajute in trecerea ce vine.

    • George Valah spune:

      Foarte interesante aceste impresii si deschid multe cai de cautare! Exista intodeauna un fond originar comun, unde toate se apropie ca intr-un sorb de „unitate”.

  3. Cornel spune:

    George , te rog sa postezi aceste 4 filmulete. Si daca se poate , sa le traduca cineva. Multumesc

    • George Valah spune:

      FOARTE INTERESANT! Din pacate ultima parte 4/4 nu se incarca!
      Revin. S-a incarcat si ultima parte. Ca o parere personala, „sanse mari” ca totul sa fie „facatura”! Adica cu scop, de la nivele superioare, amestecand date reale cu false! Posibil in folosul NOM !

  4. In fata noastra apare o fiinta scunda,cu trupul negru ca de spuma ,cu maini,dar fara picioare,cu ochii si gura ca de aur ,care tinea o torta.

  5. cristina spune:

    Sunetele acestea ciudate sunt produse de HAARP-ul din Alaska si se foloseste pt.tehnica de manipulare mentala,adica baietii destepti ai planetei vor sa ne spele putin creierele si sa ne faca apatici,fara vointa si fara puterea de a ne revolta sau de a lupta impotriva sistemului.Anul 2012,este anul cind Noua Ordine Mondiala isi pune la punct ultimile detalii,inainte de a se instaura.Va fi cea mai neagra perioada a omenirii,iar rasa umana va fi sclava unui sistem satanist,unde oamenii vor deveni doar niste fiinte cipate si manipulate,iar cine nu va accepta de buna voie,va fi eliminat.Asa ca oameni buni,treziti-va si luati atitudine cit mai aveti timp si nu mai acceptati cu atita usurinta,cardurile,documentele biometrice si alte instrumente folosite la infierarea voastra in acest sistem satanic.Luptati pentru drepturile voastre si nu va pierdeti credinta in Dumnezeu!

  6. fjslfjsl spune:

    Dumnezeu bai pacatosilor

  7. fjslfjsl spune:

    Tatal nostru spus, infarct in somn oprit cu tatal nostru in gand, mai vreti dovezi? obsedati de magie si sf

  8. fjslfjsl spune:

    sunt unii care nu cred deloc….


Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.