Stiri scurte: 29.01.2012

– Viitoare portavioane chinezesti, concept!

latimes.com

– Drona „fara pilot” care e capabila sa decoleze si aterizeze autonom de pe un portavion, este cea care ingrijoreaza pe multi: „o masinarie inarmata, care judeca singura”!Cine raspunde de „erori”?!

New drone has no pilot anywhere, so who’s accountable?

The Independent

Rusia e foarte ferma de partea lui Assad al Siriei si declara ca toate diferentele trebuie rezolvate prin discutii intre parti, fara conditii preliminare cum ar fi demisia presedintelui !

Russia stands fast in support of Syrian regime

MailOnline - news, sport, celebrity, science and health stories

– Planul germaniei de salvare a Greciei: bugetul acesteia sa fie sub control UE in schimbul unor noi sponsorizari! (Pentru cat timp? „Atat cat va fi nevoie”! Ohoo..!GV) The German Plan: Extraordinary proposal for EU to take control of the Greek budget in return for more bail-out cash

Snotr logo

– Marea deschidere: VIDEO !

http://www.snotr.com/video/8716/Dawn_of_the_Dead

– Keppler anunta descoperirea a 11 sisteme planetare cu 26 de planete in galaxia noastra! De fapt, Universul e plin de asemenea sisteme, doar noi incepem sa le vedem!

Kepler announces 11 planetary systems hosting 26 planets

– Europa vrea sa construiasca un scut „anti asteroizi” care sa protejeze Pamantul! Acesta va putea fi testat cam peste 3 ani, insa saptamana viitoare, pe langa Pamant va trece la distanta dincolo de orbita Lunii, un asteroid gigantic ‘(433) Eros’ de  dimensiunile: 28Km/12Km/12Km !

Europe is developing an asteroid shield… but it won’t be in time for the 19-mile wide monster hurtling past Earth next week

– Ce e ACTA :


3 comentarii on “Stiri scurte: 29.01.2012”

  1. Teo spune:

    Foarte interesante conceptele pentru portavioanele Chineze. Mai ales cel care este si submersibil, avan si submarile ancorate de el. Mai bine zis nava-mama decat portavion(si port-submarin pe langa). Dar mai e mult de la concept la lansarea unor astfel de minunatii, chiar si pentru China, desi ar ajuta mult in linistira americii daca le-ar avea deja.

    • George Valah spune:

      O singura problema: asa cum ziceau rusii (si le dau dreptate!) „portavioanele sunt niste tinte f. costisitoare”! Adica sunt bune sa ameninti tari mici, cand vrei sa fii „razboinic”, dar in fata unei mari puteri nu prea mai inseamna nimic!Dinozaurii sunt „depasiti” si au mai mult efect politic si de „impresie artistica”, ca si „om pe luna”! Un EMP local, scoate TOT din functiune: comenzi nava, avioane, TOT, apoi.. ii culegi ca pe rate!


Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.