De rerum naturae:” Impuscaturile de la cinematograful Aurora Colorado au fost planificate cu…17 ani inainte?!”

– Imaginea din stanga e cinematografului in care au avut loc impuscaturile, cea din dreapta este una din „cartile de joc illuminati” din 1995!

In plus:

Asasinul care a tras in acest eveniment a fost unul din cei sase studenti care a primit o bursa pentru „Un program de elita in neurostiinta” in vremea studentiei.

Universitatea din Colorado a sustinut „un exercitiu identic” in aceeasi zi, ca cel din Cinematograful Aurora! (Sa ne amintim ca si cu ocazia evenimentelor 9/11 s-au sustinut in aceeasi zi si acelasi timp cu atentatele WTC „exercitii in NY prin care „se simulau” atacuri cu avioane asupra unor obiective din  zona, de catre „teroristi”!Astfel „avioanele reale” au putut sa se apropie nestingherite de turnurile gemene, fara a fi atacate de AA, „crezandu-se” ca fac parte din…exercitiile simulate”!GV)

A existat in 1986 un episod de benzi desenate „Batman” in care un „Cavaler Negru” intra intr-un cinematograf unde rula „Batman” si impusca mai multi spectatori, apoi totul e pus pe seama „violentei inspirate de Batman” si folosit pentru a se dezarma populatia (in America).

Mai sus, si ” alte carti illuminati ” din seria celor aparute in 1995!

Programele de manipulare mentala din US sunt extrem de perfectionate si active pentru a fi folosite in scopuri politice, pentru a se justifica anumite masuri coercitive neconstitutionale impotriva populatiei, sau in alte scopuri similare fiind preluate in mare masura de la specialistii nazisti (operatiunea paperclip) sau KGB (MK Ultra)

Did Illuminati Card Game Depict Aurora Colorado Shooting?


8 comentarii on “De rerum naturae:” Impuscaturile de la cinematograful Aurora Colorado au fost planificate cu…17 ani inainte?!””

  1. Belsim spune:

    Bine te-ai intors, George!

  2. ion spune:

    Colorado Shooter = Father is SENIOR SCIENTIST w/ FICO – to testify @ LIBOR

  3. Cezar spune:

    Clară legătura cu experimentele MKU. Puţini cunosc faptul că în cadrul acestor experimente s-a căutat și proiectarea unui câmp de energie mentală în viitor, cu scop bine determinat.


Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.