Stiri scurte: 17.09.2013

– Dupa trecerea taifunului prin Fukushima, apa acumulata in perimetrul centralei este pompata in ocean, desi este contaminata radioactiv!

“Emergency measure” underway at Fukushima plant after typhoon — Contaminated water being pumped into Pacific

– EPA – Agentia Americana pentru Protectia Mediului, a facut un proiect de lege prin care se ridica valorile „de siguranta” in cazul expunerilor radioactive de sute si mii de ori fata de cele anterioare! 

New EPA Nuke Rules

The Matrix Revealed

– Incidentul cu impuscaturi  de ieri de la santierul naval militar din SUA, e penibila pentru serv. de paza si info. si are toate datele ale inca unei inscenari   de tip „operatie psihologica pentru manipulare publica”!

Navy Yard shooting: psyop, loose ends, media parrots

– Fostul Procuror General  Ramsey Clark  face apel la comunitatea internationala sa reziste si sa se opuna interventionalismului  politic al SUA in tarile din regiunea Orientului Mijlociu si al altor tari!

World must resist US interventions: Clark

– Gazul sarin, usor de facut, usor de transportat, usor de imprastiat!


– Mass media este cea care „pregateste si manipuleaza publicul” pentru a accepta razboaiele! ( Ghici, cine controleaza …”media”?GV)

CNN

Watch this video

– 1200 de disparuti, dupa recentele inundatii din statul Colorado, datorate celei mai mari furtuni din 100 de ani!

Hundreds await rescue from Colorado flooding as helicopter flights resume

– Media absolut tacuta despre dezastrul cauzat de exploatarile de gase prin fractare din Colorado, asociate cu inundatiile!

Is there a media blackout on the fracking flood disaster in Colorado?

– Televiziunea Natioanala din Pakistan a aratat ca pretinsa ucidere a lui Osama bin Laden nu a fost altceva decat o „inselaciune americana”!

PAKISTANI NATIONAL TV REVEALS THAT OBAMA’S CLAIM TO HAVE KILLED OSAMA BIN LADEN IS “AN AMERICAN HOAX.” — Paul Craig Roberts

Ted Logo

– Atacurile cibernetice si cum va puteti proteja!

http://on.ted.com/Lyne

– Chemtrails – darele imprastiate de avioane, iatace contin:

Chemtrails: A Planetary Catastrophe Created by Geo-engineering 

– Cine este proprietarul… Lunii?

– Aluminiumul din deodorante, poate cauza cancer de san!

Aluminum in Deodorant Linked to Breast Cancer in New Studies

Listverse Logo

– 10 Materiale uimitoare create de oameni! ( videoclipuri in link)

10 Amazing Man-made Substances

– Rasa ariana imprastiata in Afganistan si Kurdistan! (Sau adevaratii daci, asa cum au fost si ramas ei! Vedeti tot clipul, pentru a intelege … ce e de inteles… GV)


7 comentarii on “Stiri scurte: 17.09.2013”

  1. tadeusz spune:

    multumesc pentru stirile deosebit de obiective si interesante

  2. Mircea spune:

    George nu da niciodata gres… Felicitari pt. tot ceea ce faci.

  3. Ana spune:

    Pe langa chemtrails si prin fracturare se urmareste otravirea mediului.
    Chiar daca este in proiect, prin legea privind protejarea rezervei de gaze naturale și interizicerea exploarării hidrocarburilor prin fracturare, sunt recunoscute riscurile.

    ” 2. Se interzice orice formă de exploatare a hidrocarburilor din resurse neconvenţionale prin metode tehnologice de risc, de tipul fracturării hidrulice, care presupune introducerea în subsolul României a subsantelor chimice şi radioactive, sub formă de solvenţi de fracturare.

    3. Se interzice efectuarea oricăror teste care pot provoca cutremure chiar şi de mici dimensiuni.

    Motivele care l-au determinat pe senator să ia aceste decizii sunt următoarele:
    – Este posibil că subsolul României să devină depozit pentru milioane de m.c. de ape reziduale, contaminate cu substanţe toxice, cancerigene sau radioactive, sub pretextul folosirii tehnologiei de fracturare hidraulică. Conform raportului „Impact of shale gas and shale oil extraction ori the environment and on human health” al Parlamentului European, datorită secretelor comerciale compoziţia aditivilor folosiţi în timpul forărilor nu este făcută publică, dar cercetătorii au identificat peste 750 de asemenea substanţe. ”

    sursa http://gandeste.org/general/amor-patriae-nostra-lex-lovitura-grea-pentru-chevron-din-partea-unui-senator-roman/32509

  4. 13 spune:

    Intreti pe linck-ul http://7december.org, o sa gasiti o pagina neagre (Blanck ) si un cod, tineti tasta stanga a mausului apasata si selectati intreaga pagina si o sa apara un text.


Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.