Romani, de Ziua Unirii uniti-va! si pregatiti-va de cruce, apa sfintita si usturoi !

Muzica care sapa

nici n-am stiut cand am publicat, articolul anterior nu era de fapt decat o schita, cred ca eram atat de obosita ca in loc sa dau salvare ciorna nu mai stiu ce am facut, in mare cam asta vroiam sa spun, olecuta mai frumos, dar intelegeti voi, nu mai am timp de ferchezuiri si nici de gandit prea mult, asta e,  si o precizare, nu omiteti sa deschideti linkurile, sunt aproape la fel de importante ca  viata  traitta dar privita in ochi

Ce n-am apucat sa spun despre chinezi,  era bun un SONDAJ cu parerea voastra, nu daca sunteti sau nu de acord cu. investitiilor lor aici, acum e prea tarziu,  ci,  ce parere aveti, ce forta de munca vor antrena ele? Romani sau chinezi?

A doua intrebare  este daca realizati legatura intre cele doua ingrediente din ultimele mele doua articole?

Bomboana de pe….v-o arat mai jos… la sfarsit

Revin…

Vezi articolul original 3.172 de cuvinte mai mult


4 comentarii on “Romani, de Ziua Unirii uniti-va! si pregatiti-va de cruce, apa sfintita si usturoi !”

  1. gheorghe spune:

    😦 ne distrug tara. astia sunt tampiti? politicienti spalati pe creier! astia nu se gandesc unde vor traii copii lor? nepotii?

  2. Giovanni Onika spune:

    Telul jugodiilor astea este doar unul singur, SA OTRAVEASCA PAMNUTL ACESTEI TARI, PANZA FREATICA, DACA ACUM POTI BEA APA SI GASESTI APA POTABILA IN ORICE COLTISOR AL TARI, DUPA CATIVA ANI DE POMPAT MILOANE SI MILIOANE DE OTRAVA IN PAMATUL TARI, TOTUL O SA DEVINA OTRAVIT SI ATUNCI O SA DEVENIM SI MAI DEPENDENTI DE „ei” SI APA O SA DEVINA O ARMA IN MAINILE LOR CU CARE O SA NE MANIPULZE CUM VOR EI, IN MOMNETUL ACTUL INCA POTI SA FI INDEPEDENT FATA DE STAT. PRIN LEGI, ORICE MOD DE PROTEST O SA DEVINA ILEGAL, APA SA O AIBA DOAR ei, PAMNTUL O SA-L IA (DEJA SE CUMPARA MILOANE DE HECTARE) NOI O SA DEVENIM NISTE SCLAVI TOLERATI. Aici alte informanti http://www.vrn.ro/chevron-si-jandarmeria-au-pornit-in-toiul-noptii-un-nou-asalt-la-pungesti
    La Multi Ani Romania, La Multi Ani Romani !
    Doamne ajuta-ne !

    • George Valah spune:

      Nu numai apa, dar si aerul va fi otravit – din cauza scaparilor de gaze prin scoarta terestra crapata, solul va deveni contaminat, din cauza deplasarii subst. toxice pompate in subteran si a reactiilor chimice cu gazele emanate!

  3. Giovanni Onika spune:

    Sa indraznim, sa CREDEM !


Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.