Stiri scurte: 21.09.2011

– Alt taifun se astepta sa loveasca direct CN Fukushima!

http://www.ssd.noaa.gov/mtsat/flt/t2/flash-vis.html video

Typhoon Heading Straight At Wrecked Fukushima Plant

– TEPCO admite: toate subsolurile din CN avaraiata, sunt crapate si pline cu mii de tone de apa contaminata radioactiv!

Fukushima Reactor Basements, Walls Likely Cracked Open

– Din reactorul 3, plutoniumul scurs in apele oceanului, e purtat de curenti spre coastele de vest ale Americii! Timpul de injumatatire al plutoniului: 24.000 de ani!

Plutonium May Be Flowing All The Way To West Coast

– Japonia vrea acum sa-si exporte produsele marine din Fukushima in tarile din… „lumea a treia”!( Hop si „noi”, ca le dau „ieftin” !GV)

Fukushima Seafood, Products To Go To Developing Countries

– Cel mai recent discurs al lui Gaddafi:20.09 ac

– Conducerea Libyan National Transitional Council (NTC) nu cade de acord cu cine sa formeze noul cabinet!

Libyan Rebels Can’t Agree On Cabinet

– In timp ce Israel pare tot mai izolat in Orientul Mijlociu trage dupa el si America, a carei putere si autoritate in lumea araba scade tot mai mult! Indiferent daca Palestinienii vor avea recunoasterea sau nu a unui stat, scindarea e facuta !

Obama, Netanyahu To Palestinians – Go To Hell

US Intensifies Efforts To Stop UN Showdown

Why The Middle East Will Never Be The Same

– Turcia blocheaza accesul Israelului la datele NATO  si deschiderea unei reprezentante dupa ce un radar de mare putere a fost amplasat in tara lor!

Turkey Blocks Israel-NATO Liaison Office

– China vrea sa-si lanseze in spatiu propria statie interplanetara! La inceput, una micuta si fara oameni pe ea…

China To Lunch „Heavenly Palace” On Way To Space

– China a anuntat ca vrea sa ajute financiar UE! Doar ca… asta pune America si UE in pozitia de „competitori” pentru fondurile chineze! Ca sa puna „paie pe foc”, China limiteaza tranzactiile cu bancile franceze! (Cand doi se cearta, al 3lea castiga! Asta stie si China! GV)

China Halts French Bank Transactions

– Optiunile Index, prevestesc prabusirea burselor in Octombrie!

Index Options Predict October Stock Collapse

– In apele Golfului Mexic, ciudate forme fluorescente ! Corexit+petrol+solventi, sau o noua form de viata… ?

– Satelitul NASA de 6,5t, este „programat” sa cada pe pamant VINERI ! (VIDEO)

NASA Satellite To Fall To Earth Friday 

– In doua ore si jumatate, 4 cutremure au lovit sudul Guaremalei! Cel mai mare:5,8 !

Guatemala Hit By Four Quakes

– 7 oameni de stiinta sunt in fata judecatorilor italieni, pentru ca nu au putut „prezice” cutremurul din 2009 care a omorat 300 de persoane!

Italian Scientists On Trial For Failing To Predict Quakes

– In UK, anul acesta exista 2 toamne! Prima: datorita secetei si daunatorilor, multi copaci si-au pierdut frunzele mult mai devreme… A doua: incepe acum…

Britain Sees ‘Two Autumns’ – Trees Turn Differently

– In tarile UE, vaccinul anti HPV este trimis la „verificari”, datorita unor potentiale pericole legate de compozitia sa!

Ireland, EU To Probe Merck’s HPV Biohazard Vax



30 comentarii on “Stiri scurte: 21.09.2011”

  1. Marian din...Berceni spune:

    Satelitul acela…de 6,5 tone nu poate cadea …din ” neatentie” peste Washinghton DC ?Peste noi …stai linistit …nu cade deoarece este vorba si de inclinatiea Pamantului aici …pana la 57 de grade inclinatie mai este o gramada …noi suntem pe la 43-45 .China vrea sa-si lanseze in spatiu propria statie ?La inceput spn ei ca ” va fi micuta „….Pai de cat spatiu este nevoie ca sa incapa o…armata de chinezi ?Incap ei in…geamantane dar intr-o ” statie orbitala amarata „?Tot chinezii vor sa ajute financiar UE? Pai de ce avand in vedere …prabusirea burselor din …octombrie ?Japonezii in afara ” produselor …marine” nu mai exporta ieftin si altceva? Niscaiva, PC-uri sau ceva ” toyote” , ceva ” plasme ” de peste 2m diagonala ?Eu m-asi multumii si cu un Nisan plus o „plasma” de 1,5m si un PC cu o „memorie” de macar un terra….ca asa sunt eu…nepretentios.Daca-i mai ” atinge ” si acest nou taifun…sa fie pregatiti { si nu numai ei!} cu lumanari , si sa cante cantecul lui Paturca: „Doamne, Vino Doamne …Sa vezi ce-a mai ramas….din oameni” Spui ca ” timpul de injumatatire al plutoniului este de doar….24.000 de ani!?Pai sa …injumatateasca si timpul acesta si…dupa 12.000 de ani …se vor putea intoarce …acasa.La ora asta …toti aia din birourile „TEPCO” sau de la guvern, trebuiau sa fie la Fukujima …sa-si masese oasele cu….bare de plutoniu cald…din cea mai ramas din miez! Dupa toate astea mai postezi si despre cretinii aia ce doresc sa ” fabrice” un vulcan artificial…Oameni de stiinta zic ei ca sint…De ce nu incearca mai bine sa-si traga un glont in capatana si dupa aia sa incerce sa se…intoarca din morti ? N-ar fi mai bine ? Si pentru stiinta si mai ales pentru noi, locuitorii inca vi ai planetei Pamant ?

  2. George Valah spune:

    Acu doua zile erai somer si suparat, acum vrei sa vina marfa japoneza pe piata! Toyote, plasme… Gheise? 😀
    E.. asa mai merge! Inchipuieste-ti ca esti proprietarul uzinelor Honda si traiesti in Berceni incognito! Ce distractie! Lumea habar n-are, iar in conturi esti… miliardar! he he he ..

  3. Marian din...Berceni spune:

    Frate….sunt tot somer si suparat{ mi-au dat banii pe care mi datorau si sunt mai putin suparat}asa ca gandesc ca o „micuta” japoneza, chiar contaminata radioactiv sincer nu ….m-ar deranja!Pai in Berceni….nu poti locuii …incognito! Cam toata lumea , stie totul despre toata lumea !A si apropo de …lume ? Ce parere ai despre emisiunile pe care Tudor Barbu { cred ca asa se numeste} le ” face” la …OTV-escu ?E cu adresa”… sau chiar tipul este interesat de subiectele respective.?Vad ca este documentat si nu ca pentru sau …pentru emisiune…Vad ca este efectiv bine documentat .

  4. Just Me...Carla spune:

    George ,ai vazut clip-ul cu urmarirea ozn ? ….http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nleAaaqEHvQ))))))

  5. lili3d spune:

    Mai multe emoticoane din alea. Pentru fiecare dintre noi câte unul.

  6. lili3d spune:

    Dar la festivalul George Enescu, aţi fost vreunul?
    Sau la târgul şcolar de carte din Tineretului?

    • George Valah spune:

      Lili… „nu mai fac”! 😦

    • Marian din...Berceni spune:

      Ce dracu mai …@ lili3d…! Daca locuim ” in satu’ cu ministrii” crezi ca „intram ” chiar pe unde este ” cate ceva” ? N-avem nici timp nici bani majoritatea dintre noi.De ce crezi ca la 60 de ani ” stau” pe net ?Cat despre festivalul ” George Enescu”…las la o parte faptul ca mie-mi place…alt gen de muzica dar, ce se desfasoara sub ” inaltul {?} patronaj al …presedintelui Romaniei” ma fac sa fiu cel putin …atent . Targul scolar {?} de carte din …Tineretului…sa fim seriosi.Asta nu inseamna insa ca sint un tip ce nu apreciaza …” arta si …chiar cultura” ca sa citez din…filmul cu acelasi nume.A si pentru ca ai vorbit despre ” derbedeii” di cl. I…te banuiesc a fi invatatoare. Ajuta-ma te rog sa descopar ceva.Este vorba despre …un fel de …poezie absurda. Incepe cam asa:” Pe o strada lunga-ngusta…Un om se ducea …venind”… si continua in acelasi fel…aiuritor.Eu tin minte ca am mai citit-o in urma cu niste ani…..{ multi al dracului !} si sunt sigur ca autorul era Ion Pribeagu.Am cautat { pe net evident…unde alta sa caut ?} si am gasit ca ar fi fost scrisa de …Eminescu!!! M-asi cam indoi de asta…de fapt chiar ma indoiesc.Am mai gasit pe undeva cum ca autorul este…anonim! Poate matale cu …relatiile dumitale din …invatamant ma poti ajuta sa aflu autorul versurilor, fapt pentru care-ti multumesc anticipat.

  7. lili3d spune:

    ,,Vreau acasaaaa !”
    Unde acasă?

  8. Marian din...Berceni spune:

    lili3d :
    Prin cărţile mele sigur nu este. Şi am o grămadă destul de mare. Dar o să-i întreb şi pe colegi. Şi asta era la clasele I-IV?

    @lili3d Please… cum zic ” vecinii” nostri… americani !Si inca o data multumiri anticipate!

    • lili3d spune:

      Încă nu am aflat cine a scris poezia. Dar l-am descoperit şi eu, cu ocazia asta, pe Ion Pribeagu. Însă ţin minte şi voi mai întreba. Mai am nişte speranţe.

  9. lili3d spune:

    Adevărul este că aici la mine e tare frumos… Şi, anul ăsta, Bucureştiul mi s-a părut foarte obositor. Şi cel mai frumos ,,parc” mi s-a părut cimitirul Belu! 🙂
    Idei virtuale! Poate în a patra dimensiune vor deveni ,,realităţi”. Speranţă o fi şi acolo?

    • George Valah spune:

      „Adevărul este că aici la mine e tare frumos…” Cam… pe unde?
      „…in a patra dimensiune vor deveni ,,realităţi”. Speranţă o fi şi acolo?” Nici n-am ajuns inca, si te si gandesti cum sa… pleci de acolo! 😀 Da, „exista”, da „noi” nu trebuie inca sa stim asta! Se invata abia intr-a cincea!

      • lili3d spune:

        Pe blogul meu sunt destule poze de la mine. Dar par a fi luate de pe net…
        E cam mult până acolo!…
        Deocamdată, aici avem imaginaţia.
        Şi cred că n-o să se termine niciodată, cu dimensiunile astea. Ne păcălesc, de la una la alta, ca să mergem mai departe!…

      • George Valah spune:

        Da, frumoase locuri! Chiar esti norocoasa….
        Deci: aici imaginatia, acolo speranta, apoi…. Poate si ceva „concret”, macar un atom doi palpabili, ca… sunt destui si e de unde…! 🙂

  10. lili3d spune:

    Nu. Speranţa e pentru acolo. Atomii trebuie controlaţi!


Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.