Ce se intampla zilele astea cu Soarele ?!!


62 comentarii on “Ce se intampla zilele astea cu Soarele ?!!”

  1. Just Me...Carla spune:

    se „infurie”, ca este cam mare traficul, prin el …………

  2. George Valah spune:

    „Prin el…” ?

  3. Just Me...Carla spune:

    ihi,este „doar” o Poarta ,am avut „privilegiul” sa privesc prin camera video dotata cu un filtru (invatata am fost de Belsim) si Surpriza 😀 trafic foarte aglomerat,indiferent la ce ora …din pacate,am avut caseta de scurt metraj si nu am surprins minunea,poate altadata cand ma voi afla in sanul naturii……..

  4. FreeYourMind spune:

    Conform teoriei lui Nassim Haramein http://fymaaa.blogspot.com/2011/07/nassim-haramein-intregul-negru-2072011.html, in centrul Soarelui este o imensa gaura neagra , iar aceste gauri negre ar putea fi portaluri, gauri de vierme prin care s-ar putea face legatura intre diferite stele din univers (acestea fiind adevaratele Stargates). Au existat de-a lungul timpului mai multe filme care aratau diverse obiecte de dimensiuni planetare intrand in soare, dar acum au mai disparut de pe net acele filme. Am gasit unul, dar nu e f concludent.

    Am mai gasit unul cu un obiect care orbiteaza soarele

    si inca unul aici

    • Just Me...Carla spune:

      exact la fix 😀 ai venit prietene ,zi frumoasa sa ai si multumesc pentru completarile care sunt extrem de binevenite….ca de obicei !!!

    • George Valah spune:

      Multumiri pentru clipuri! Intradevar deosebite! Totodata privindu-le, mi-am dat seama cam cum sunt protejate acele obiecte, de caldura imensa si tot ce mai e pe acolo…! 😮
      Ramane sa „diger”….

  5. Just Me...Carla spune:

    m-am prins de acest lucru,acum ceva timp,avand ca baza un mesaj mai vechi si vizionand o imagine in care erau reprezentate niste „capuse solare”…din soare vin Veghetorii,toate celelalte civilizatii care exista in galaxia noastra sunt „apartinatoare dimensiunilor „limitate” adica pana maxim in dimensiunea a -7-a ,celelalte se afla dincolo…..acele capuse solare incercau din rasputeri sa afecteze Poarta Galactica aflata in soare,absorbind energie……este atat de evident ….RA ….

    • George Valah spune:

      „Capuse solare” ? „Celelalte sunt..dincolo” (de a saptea)? INCERCAU SA AFECTEZE POARTA GALACTICA’!!!?
      Treaba nu gluma! Daca mai stim ca „aia” traiesc 500 milioane de ani… Prefer sa ma lupt cu illuminati si baietii (mai multe fetite!) lor !Sunt chiar norocos! 😀

      • Just Me...Carla spune:

        😀 eheiii ,de asta spun ca „avem spate” ,iar daca astia mici ne servesc frica si teama ,ca fiind meniul zilnic,atunci inseamna ca ei sunt mai infricosati de o mie de ori decat altii si pe bun drept ,ca au si de ce 😀 este? ….cum spunea si Dummitru Ioan Branc,la Sarmisegetusa in locul sacru s-au facut masuratori si se vorbeste depre legatura cu a 12-a dimensiune(am pus eu niste lucruri mai demultdespre ce se intampla in acele locuri,hiperboreea,entitati plasmatice,ie simpla ,codite impletite etc ..etc)…..,deci…..aici ar trebui sa ne explice Gabriel mai multe,am inteles ca „busola” e la el 😀

      • George Valah spune:

        Carla…ai inceput sa „vii de-acasa”! Minerva redivivus… 🙂

      • George Valah spune:

        Carla…ai intuit bine, e regula: „oricine te ataca sau incearca sa te domine, o face cu mijloacele la care EL e vulnerabil! (Ca le-a simtit pe pielea lui!) Asa ii afli si slabiciunile!” valabil pe coclaurile de pe la noi…
        Pentru cei „dintr-a saptea” probabil ca trebuie schimbata „foaia”… E ceva cu care nimeni, nici macar „ei” nu pot sa „se joace”: The Big Big Boss ! Tehnologiile, stiinta la cele mai sublime niveluri, putere…” u name it” sunt „pop corn” pe langa „a fi pe cale”… De unde stiu? Uite: cand Iisus a inceput sa ia natura la rost, sa faca vin din apa si sa dea dracii de-a dura prin prapastii, toti s-au mirat : „de unde stii Tu toate astea, cu ce putere se fac toate astea” OK! Apoi la urma de tot, a mai zis ceva: „Eu am reusit, asa puteti si voi”! OK. Deci toate puterile, toata natura si spiritele si ce mai vrei si gasesti. TOATE la un loc, fac = cu oricare din noi care „putem reusi” fara ele. la fel de bine ca si cu ele…! Mai clar: daca esti „pe calea care se vrea de la tine” …. „ailalti” au „incurcat-o”, ca se pun cu The Big Big Boss! Eu cred ca si ei cunosc asta/// oho, au si incerca-o deja, ca timp berechet a trecut! Da.. o iau mai „pe ocolite”: Nu se pun cu TBBB, dar… „ne sapa pe noi la radacina” adica un fel de „zbarca” ca sa picam, sa calcam stramb, sa…”spargem oalele”! Apoi, cu degetelul intins sa zica: „Ii vezi ce fac..? Astia nu merita! Lasa-n-ii mai bine „noua” sa avem noi grija de ei…. sa-i „reeducam”!” Acum exista 2 variante: „Da, astia au iesit strambi, la „indreptat cu ei” saaau: ” daca erati destepti n-ati fi picat asa cum ati picat! Nu pricepeti nimic:!”Astia mici” au mai mult „potential” decat vedeti voi! Daca nu va vedeti de alte trebi…cand mai treceti pe la „portal”, v-am ars”!
        Eu cred ca „le-ar tremura putin solzii” sau ce poarta pe sub pijamale, daca „noi” ne-am apuca „mai multi” sa ne dam pe brazda, sa ne mai uitam si prin ochiul ala de nu se vade si il tinem adormit, daca ne-am mai uita si pe sus, in loc sa stam cu nasul pe jos, dupa „de-ale gurii” si in general daca am fi mai…”veseli”
        Cam atat. Ma duc.

  6. Bun articol, imi place acest blog. Un pic off-topic: va supun atentiei site-ul FILME1.NET – un site gratuit de filme online subtitrate in limba romana, fara reclame (!), rapid si foarte bun. Eventual, poate va intereseaza si un schimb de linkuri. Va multumesc anticipat!

  7. gabriel spune:

    Carla, Gabriel s-a relaxat in zona izvoarelor minerale SlanicMoldova, la sauna si piscina. Iar cand a revenit a gasit ”copiii” (care sunteti) catarati pe ”next level”. Daca in scena a aparut si Freeyour mind (blogul Iesirea din Matrix ?) atunci as prefera sa trec in sala; calibrul este to big for me incat sa mai intervin. Pentru divertisment, poate…uneori.
    Prevad o urcare accelerata a blogului GV in ”top ten” bloguri din Romania. (cu efecte pe masura asupra ”cititorilor”)

    • Just Me...Carla spune:

      hai Gabriel,lasa modestia deoparte ,ia busola si spune ce lipseste,acum daca tot esti relaxat 😀 poti intra in scena fresh ,hai nu ne mai „arde” :D….this is your time,just do it !!!!

  8. gabriel spune:

    Just Me…Carla :
    …..,deci…..aici ar trebui sa ne explice Gabriel mai multe,am inteles ca “busola” e la el

    …o fi busola la mine, dar incerc sentimente de frustrare si dezorientare decand cu …miscarea polilor. Parca nu ma mai regasesc, parca sunt plecat de acasa, …nu stiu ce se intampla, zau.

    • Just Me...Carla spune:

      chiar esti plecat Gabriel,dar gandeste-te ca esti plecat cu treaba si nu in excursie 😀 ,azi ti-am mai dat voie sa lipsesti dar de maine….. 😀

  9. Just Me...Carla spune:

    :”>

  10. Just Me...Carla spune:

    blush 🙂

  11. lili3d spune:

    George, te referi la cei din tagma ,,The Greys”?
    Spune ceva despre cum să ne uităm prin ochiul care nu se vede. Să aplicăm ceva tehnici, sau pur şi simplu, învăţând?
    ,,daca am fi mai…”veseli” ” La propriu vorbeşti, sau te referi la a fi mai senini şi de aici, uniţi unii cu alţii şi mai puţin certăreţi?
    Poţi să-mi spui când te-ntorci.

  12. Just Me...Carla spune:

    George Valah :
    Carla…ai intuit bine, e regula: ………………

    am intuit ce mi-au dat ,exact cum spui tu,de o perioada mare deja nu imi mai este foame nu imi mai este sete, „zbor prin timp”,nu-mi mai pasa de nimic si totusi imi pasa….am observat ca atunci cand intorc „spatele” spre cale ,primesc detalii rapid,asa ca tot merg inainte,ma intorc o clipa, apoi pornesc din nou ,e amuzant intr-un fel,dar parca as traversa drumul prea repede si atunci trebuie sa incetinesc putin pentru a-mi umple „traista cu merinde” pentru a nu duce lipsa pe drum…..atunci am inteles ca graba nu-si are rostul si am inteles exact ce spunea Arsenie Boca atunci cand se referea la rabdare…….noi defapt primim „totul pe tava” si asta este coplesitor………..despre ei ce pot spune,doar ca au motive sa se ascunda insa au cunostinta si despre rezultat (si in gaura de sarpe de se vor ascunde ,vor fi gasiti)…..intotdeauna pun pe primul plan,emotia,emotia pentru mine este „detector”,iar vis a vis de aceasta poveste(Elenin) nu simt frustrare,nu ma deranjeaza cu nimic,intr-un cuvant nu-mi pasa,stiind ca este vorba de ei,nu de noi ,asa ca starea mea de spirit este mai vie ca niciodata ,urmati-mi si fiti fericiti,acum avem motive de sarbatoare,fiti din nou copii (ca mine 😀 )nu va ganditi ca jucariile se strica ci experimentati cu ele,dar nu va atasati de jucarii niciodata,ei stiu ce jucarii ne plac mai mult si vor incerca sa loveasca acolo ( detasarea inseamna a salva )cine priveste la stele nu are frica de intuneric,eu ador Cerul si il voi privi neincetat stiind ca acolo este lumina ce mi-a dat viata mie si voua…….va iubesc pe toti cei de pe „scena”(blogului) de aici dar si pe cei care….. inca mai stati in umbra !!!!!!!!!

    Tu George ai explicat perfect ceea ce este si cum este …..Iisus stia cine este si cui apartine !!!!! de aceea trebuie sa afle fiecare, cine si ce este,asta nu inseamna ca ne jucam cu orgoliul ci inseamna a ne aduce aminte si a recunoaste adevarul……… kiss George !

    • George Valah spune:

      Carla e „zborul tau” , . Noi suntem decorul… 🙂

    • Just Me...Carla spune:

      ….dar din ce „cuib” am invatat sa zbor George? oare voi nu sunteti din acelasi cuib ???? nu ma voi indoi niciodata de asta…….de aceea va si iubesc,nu doar spun ………..sa nu mai spui asta ….altfel nu mai kiss 😀

  13. George Valah spune:

    Draga Lili…. Nu e nimic „de citit”, de aflat din „spuse” sau de „vazut cum se face”… Asta o stiau bine „mai toti” inca pe vremea cand pe tablitele Tartaria se desenau capre si oale aburind la foc! E la mintea oricui, ca daca dai drumul „In lume” la „toate puterile sa fie cu tine”… atunci desi le pui in capul „listei de bucate”, nu le poti avea daca nu esti bine „imbracat”, ca la mesele regesti asa se poarta: „tinuta obligatorie”! Deci … lasi un „drum” care te duce acolo, ba mai pui si „indicatoare”, mici „cadouri surpriza” asa sa te tina entuziasmul… Dar ca si in Harap Alb, salata era acolo, dar… trebuia sa treci de URS! iar la urma, daca o faceai, „salata” devenea doar o leguma mai aratoasa, fata de incercarea cu ..URSUL !
    Ce e de facut?
    Intai sa „uitam” tot ce stim… da nu de tot.. 🙂 ! Adica lasam tot deoparte, mai ales grijile…
    asa se invata sa fii liber…
    Apoi sa descoperim „din nou”, tot ceea ce ne inconjoara..
    asa se deschid ochii…
    Apoi, incerca sa intelegi cele ce le vezi, sa iubesti „intregul” nu…”particularul”, apoi „particularul” ca facand parte din „intreg”…
    asa se deschide sufletul…

    Apoi…incep sa vina si… „tehnicile” 😮 🙂 😀

    Daca am fi mai…”veseli”…
    Si zeii se tem de ras! Daca poti zambi, cand altii „si-ar lua campii” ce te mai poate speria, sau pune la pamant? 🙂

    Rudyard Kipling avea o poezie:

    If

    If you can keep your head when all about you
    Are losing theirs and blaming it on you;
    If you can trust yourself when all men doubt you,
    But make allowance for their doubting too;
    If you can wait and not be tired by waiting,
    Or, being lied about, don’t deal in lies,
    Or, being hated, don’t give way to hating,
    And yet don’t look too good, nor talk too wise;

    If you can dream – and not make dreams your master;
    If you can think – and not make thoughts your aim;
    If you can meet with triumph and disaster
    And treat those two imposters just the same;
    If you can bear to hear the truth you’ve spoken
    Twisted by knaves to make a trap for fools,
    Or watch the things you gave your life to broken,
    And stoop and build ‘em up with wornout tools;

    If you can make one heap of all your winnings
    And risk it on one turn of pitch-and-toss,
    And lose, and start again at your beginnings
    And never breath a word about your loss;
    If you can force your heart and nerve and sinew
    To serve your turn long after they are gone,
    And so hold on when there is nothing in you
    Except the Will which says to them: „Hold on”;

    If you can talk with crowds and keep your virtue,
    Or walk with kings – nor lose the common touch;
    If neither foes nor loving friends can hurt you;
    If all men count with you, but none too much;
    If you can fill the unforgiving minute
    With sixty seconds’ worth of distance run –
    Yours is the Earth and everything that’s in it,
    And – which is more – you’ll be a Man my son!

    • lili3d spune:

      Aproape m-ai făcut să plâng.
      În ,,Numele trandafirului”, de Umberto Eco, concluzia finală era că râsul învinge frica. Nu ştiu dacă i-am dat prea multă atenţie, dar se pare că are mare valoare! O să-mi copiez poezia, mi-a plăcut mult.

    • Just Me...Carla spune:

      toata invatatura Universului,in cateva cuvinte ,a fost in „prima auditie” pentru mine ,din pacate…..as fi crescut cu poezia sub perina,daca o stiam mai devreme ….minunat!!!
      kiss George …

  14. Just Me...Carla spune:

    George,acum va trebui sa spun ca si copiii sunt „verificati” si pregatiti de cei buni…..si Ei au o modalitate de a intra in sufletele copiiilor si stiu sa faca ,copiii sa rada,ei stiu asta….Ei au cunoasterea benefica a emotiei si cunosc si cealalta parte a emotiei…..cand spun emotie,nu sunt sigura ca este cuvantul perfect,insa nu gasesc unul mai pe masura….si ingerii plang si rad alaturi de noi,este indubitabil ……………

  15. FreeYourMind spune:

    O varianta a poeziei lui Kipling in limba romana poate fi gasita aici: http://fymaaa.blogspot.com/2008/11/dac-de-rudyard-kipling.html
    Este o poezie in care este condensata tone de intelepciune milenara.

  16. lili3d spune:

    Mulţumesc! 🙂

  17. Just Me...Carla spune:

  18. gabriel spune:

    Just Me…Carla :
    ….dar din ce “cuib” am invatat sa zbor George?

    Carla, mare atentie la ”parcursul” zborului. Fa tot ce poti pt a mentine altitudinea. Nu cu mult timp in urma ”ma jucam” astfel , si luam in piept briza din inalt, fentam curentii de aer, priveam peste orizonturi…
    Acum pot preda lectii despre cum se poate atenua socul la impactul cu solul…Ma scutur de praf, indrept aripile sifonate si incerc sa invat iar saritura care ma va ajuta sa zbor iar. Deocamdata am gesturile bobocului de rata… Macar am acceptat momentul si am descoperit ca are ”farmecul” lui.
    Ideea este ca zborul odata incercat, nu mai poti fi multumit in lipsa lui.
    (…recunostinta si multumire….cred ca picajul la mine s-a datorat diminuarii acestora. )
    invat, invat si iar ….

  19. Just Me...Carla spune:

    ;D 😀 nu-mi place zborul cu „parapanta ” ,prea multa adrenalina 😀 :D….m-am invatat sa zbor confortabil,la clasa intai 😀 ….stii cum e,nu te doare capul 😀

  20. Just Me...Carla spune:

  21. lili3d spune:

    Concluzia mea: toate învăţăturile acestea preţioase, expuse aici, se regăsesc în învăţăturile religiei ortodoxe şi în slujba ortodoxă. Acolo e totul, dar n-am analizat mai profund şi nu i s-a făcut publicitate aşa mare, ca la yoga, de exemplu. Toate rugăciunile, îndemnul la a lăsa grijile deoparte, felul în care se cântă, faptul că oamenii îşi strâng mâinile la un alt îndemn: să vă iubiţi unul pe altul, toate astea sunt calea cea mai sigură şi mai uşoară. Dar nu ştiu de ce nimeni nu pomeneşte despre ele, de parc-am fi tot pe vremea lui Ceauşescu. Iar eu nu ştiu să spun ce trebuie!
    Oricum, mulţumesc pentru tot ce se întâmplă aici.

    • Just Me...Carla spune:

      stii Lili ,ani in urma ,ma aflam in dialog cu o persoana din Kathmandu,eu faceam aprecieri la „religia” lor ,la un moment dat ,dupa o pauza, persoana imi spune „dar nu este religie,este un mod de viata”…atunci am inteles,tot ce avem nevoie se afla in interiorul nostru ,nu in exterior .Nici o carte din lume nu-ti poate arata calea,la fel cum Universul este condus dupa niste Legi,asa fiecare din noi trebuie sa-si gaseasca moduri de a-si conduce propriul spirit,iar „indicatoarele” de pe drum sunt insasi perceptia si viziunea individuala ,daca stai linistit si inveti sa te asculti,este imposibil sa nu te auzi ……zi frumoasa !

  22. gabriel spune:

    …si daca toate acestea ar trebui sa poarte un nume,….
    Liliii, tot ce ai enumerat se regaseste in toate ..practicile spirituale autentice.
    Daca imi vei spune ca doar una este autentica, iti voi da dreptate pt ca este a ta.
    Dar la fel voi face si cu George atunci cand va vorbi despre ”a lui”. Cu Carla, deasemeni.
    Cineva spunea ca urcam acelasi munte, dar pe carari diferite.
    Daca ce afli aici te apropie mai tare de ortodoxie, este perfect. Esenta ei este ritualul si pt aceasta nu are nevoie de ”reclama”. Dar ca pe orice carare, (sau cale, in cazul de fata) nu lipsesc primejdiile. Ramane doar pe umerii tai sa le descoperi si sa gasesti varianta de a le face inofensive.
    mai vorbim daca vrei, cu placere.
    lemne „avem”?…ca zacusca da!!

    • lili3d spune:

      Ca să pun întrebări, trebuie să am o bază. Dar nu scăpaţi voi de mine aşa uşor… Staţi să-mi mai vină idei!
      Mai vorbim.
      Sunt lemne şi tot felul de zacuşti. Trebuie să mai adunăm mere, că acum e vremea lor.
      Da, fiecare e judecat pentru propriile alegeri, nu ale altora. Şi, mai ales, pentru felul în care ne purtăm unii cu alţii şi cu noi înşine. Aici cred că se depăşeşte ideea de religie şi intervine doar cea de umanitate.
      Să-l punem pe George să facă un post zilnic: ,,La gura sobei”.
      Salut, George!
      Salut, semeni!

      • George Valah spune:

        „Să-l punem pe George să facă un post zilnic: ,,La gura sobei””

        Intr-un film romanesc mai vechi, punea unul intrebarea: ” Cine stie ce face Dumnezeu acum?”
        Unul a raspuns: ” Sufla in foc…”.

        Oare pe unde o fi „focul” acum…? 🙂

  23. alia spune:

    Exprimati gandurile mele mai bine decat mine ,Carla sunt de acord cu tine in ceea ce priveste zborul , asa este , este minunat sa vezi ansamblul , sa iubesti neconditionat si tot este cheia . Nu conteaza religia , indiferent cum Il numesti este acelsi .Trebuie sa avem minte libera si sufletul plin de dragoste numai asa reusim sa ne mentinem pe cale .

    • Just Me...Carla spune:

      asa este,cand altii invatau tehnici ,eu ma luptam sa-mi infrang armata de Ego-uri ce-mi conditionau existenta si fericirea , eliberandu-mi „vehicolul divin”,Constiinta .Ce pot spune,decat ca am fost intotdeauna „atenta” cu viata mea,cu cei din jur,cu pasii ce trebuia sa-i fac.Nu avem nevoie de un guru care sa ne recunoasca si sa ne invete.Oare cine ne poate cunoaste mai mult decat noi insine pe noi insine pentru a stii ce invatatura ni-i se potriveste ??? Noi singuri ,Fiinta Treaza,Constiinta Vie din noi fiecare, ne poate cunoaste si invata.Deviza mea a fost ” SA NU TE IDENTIFICI CU CIRCUMSTANTELE VIETII” si cum spunea Invatatorul „feriti-va de aluatul saducheilor si al fariseilor”(care reprezinta doctrinele materialiste)…….tot Iisus a spus …..Nu-i cu putinta ca unul sa intre in casa celui puternic si s-o ia cu sila, decat daca a legat mai intai mainile stapanului. Abia atunci el ii va jefui casa.”……este vorba de Constiinta,Fiinta Interioara a fiecaruia pe care trebuie sa o trezim si sa veghem asupra ei,pentru a nu fi „furata”…………

  24. Ana Pinescu spune:

    Va dau binete, ca un nou-sosit ce sunt. Din blog-in-blog am ajuns aici, am citit si ras-citit cateva zile si s-a instalat dependenta. Adica, la ora 10-11 daca nu sunt publicate „stirile scurte” devin nelinistita….
    Imi recunosc limitele de intelegere (si uneori de acceptare) a ceea ce se discuta aici, dar nivelul e atat de inalt incat imi gasesc scuze. Ma simt cam ca la intreruperea coneziunii cu Matricea, sau cam ca la ruperea firului dintre avion si planor: imi cam tremura genunchii!
    Dar, spre linistirea mea, citesc aici – bine cristlizat si exprimat- lucruri care nu imi dadeau pace demult, intuiri ale lucrurilor aflate dincolo de perdea. Jocurile facute ce baietii rai (care nu sunt si destepti automat) incep sa fie atat de vizibile incat orice voce bine auzita (ca acestui blog) poate trezi pe inca cineva, apoi pe inca unul si tot asa pana se deschit tot mai multi ochi.
    Am credinta ca The Big Big Boss nu permite terfelirea noastra, a celor ziditi din lut si „treziti” cu suflarea Lui. Dar pentru asta avem si noi cateva indemnuri de respectat… trebuie sa avem incredere ca suntem o zidire cu multe posibilitati.

  25. gabriel spune:

    Intr-un film romanesc mai vechi, punea unul intrebarea: ” Cine stie ce face Dumnezeu acum?”
    Unul a raspuns: ” Sufla in foc…”.
    Oare pe unde o fi “focul” acum…?

    …focul este intotdeauna ”acolo unde sunt 2 sau 3 adunati in numele Lui”. Acolo e Lumina, Caldura, …e jarul de sub cenusa cautat de Carla.
    Spiritualitate nu se observa ”mergand pe strada” (inca) dar este deajuns sa apara acel ”Cineva” care sa dea cenusa la oparte si f multi ”ii vor recunoste glasul” si vom fi persoane, …nu indivizi. si vom fi popor,… nu populatie.

  26. gabriel spune:

    Bine ai venit, Ana! Din ”blog in blog” inseamna din treapta in treapta, da?
    Te previn asupra lui George, nu stiu ce face ca materialele lui dau dependenta. Combina scrisul cu ceva ”substante”? Ne serveste printre randuri ceva ”etno-botanic”? Mereu am stat sa ma intreb!!
    Curat-murdar, coane George!

      • Just Me...Carla spune:

        eu piper 😀

      • George Valah spune:

        Iar ceilalti… „restul”!

        Vasile Voiculescu parca, avea o snoava: „Ciorba de bolovan”

        La un om sarac lipit, trage peste noapte un calator. Seara, nimic de manacare. Calatorul zice:
        – Hai sa gatim „ciorba de bolovan”!
        Se apuca, si puse la fiert intr-o oala, un bolovan mare! Dupa un timp, gusta.
        – Eee… e buna, dar un morcov si un pastarnac i-ar da un gust si mai bun!
        Saracul, se duse in vecini si se intoarse cu cele doua radacini.
        Dupa un alt timp, calatorul gusta iar:
        – Da, acum e mult mai buna, daca-m avea si o ceapa, niste varza si vre-o doi cartofi…
        Saracu pleca iar prin vecini si se intoarse cu cele cerute..
        Dupa alt timp, calatorul mai gusta si zise iar:
        – Ehh.. macar un fir de leusten, sare si un pic de ulei sa-i punem de-asupra, ar fi apoi gata!
        Fara multa vorba, saracul pleca iar printre sateni si gasi cele cerute…

        Asa mancara… 🙂

  27. Just Me...Carla spune:

    lili3d :
    Cine se aseamănă, se adună, nu?
    Aici.

    da Lili,se numeste sincronicitate …pup,zi frumoasa !

  28. Just Me...Carla spune:

    George Valah :
    Iar ceilalti… “restul”!
    Vasile Voiculescu parca, avea o snoava: “Ciorba de bolovan”
    La un om sarac lipit, trage peste noapte un calator. Seara, nimic de manacare. Calatorul zice:
    – Hai sa gatim “ciorba de bolovan”!
    Se apuca, si puse la fiert intr-o oala, un bolovan mare! Dupa un timp, gusta.
    – Eee… e buna, dar un morcov si un pastarnac i-ar da un gust si mai bun!
    Saracul, se duse in vecini si se intoarse cu cele doua radacini.
    Dupa un alt timp, calatorul gusta iar:
    – Da, acum e mult mai buna, daca-m avea si o ceapa, niste varza si vre-o doi cartofi…
    Saracu pleca iar prin vecini si se intoarse cu cele cerute..
    Dupa alt timp, calatorul mai gusta si zise iar:
    – Ehh.. macar un fir de leusten, sare si un pic de ulei sa-i punem de-asupra, ar fi apoi gata!
    Fara multa vorba, saracul pleca iar printre sateni si gasi cele cerute…
    Asa mancara…

    si pana la urma bolovanul ii facura sa procure de toate 😀 eheeeiii istet bolovan 😀 …m-a dus cu gandul ,George,la bolovanul meu de la Sarmisegetusa 😀 :D…zi frumoasa ,om minunat !!!

  29. lili3d spune:

    Vă salut scurt. Nu-i frumos din partea voastră că vă-ntâlniţi fără mine, dar poate vă gândiţi şi la mine. Azi e ziua de sclavie în familie. Adică saună în bucătărie şi altele…
    V-aduc eu zarzavaturile!

  30. alia spune:

    Salutare , ce mai stiti de Elenin, se ami aude ceva ? Ar trebuii sa fie aproape, numai maine nu-i poimaine .


Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.