Stiri scurte: 22.11. 2011

Tahrir Square

– Protestatarii din Piata Tahrir din Cairo, jura sa „lupte pana la moarte”! (22 dintre ei chiar asa au facut in ultima confruntare cu fortele guvernamentale! GV)

Tahrir Square crowds vow ‘fight to death’ for end of military rule

– Obama mai aduce 20.000 de militari acasa, sa fie sigur ca „o sa fie liniste in tara” cand „o sa se prabuseasca tot”! ( Eu zic sa-i aduca „pe toti”! Si o sa fie liniste si „in afara tarii”!GV)

– Cum se infiltreaza de catre politie o manifestatie, cum sunt recunoscute „cartitele”! Clip „scoala” la o manifestatie studenteasca din Londra, 9.11.2011 !( Macar sa le fi pus niste barbi, ceva! Dar si-asa au iesit „bine”!GV)

– DARPA – (directia de cercetari a armatei SUA) pune la punct un sistem de recunoastere a persoanei de la distanta, bazat pe ritmul/amprenta inimii persoanei! Adica sa stie si sa recunoasca de ex. printre manifestanti „clientii lor”! (Poate si un „analizor de gaze”  ar face treaba! Nu s-au gandit?GV)

Follow Your Heart: Darpa’s Quest to Find You by Your Heartbeat

– „A venit timpul sa  actionam in Iran” spune Ministrul Apararii din Israel Iehud Barac

AFP

AFP: ‘Time has come’ to act on Iran, Israel says

 – „Sa indrazneasca Israelul sa atace, ii vom arunca pentru totdeauna la groapa de gunoi a istoriei”! Declara seful Garzii Revolutionare Iraniene!
Iran’s Revolutionary Guards dare Israel to attack

– In China, de cateva saptamani a inceput sa se folosesca aurul si argintul ca valori de schimb! La banca, oricine poate sa-si converteasca sau sa-si  tina economiile in aceste metale in loc de „moneda”!

China’s banks use gold as legal currency VIDEO

– US Navy a testat cu succes alimentarea pe una din navele sale cu combustibil alternativ, un amestec 50/50 de ulei de hidrolizare extras din alge si combustibil petrolier clasic. 

U.S. Navy’s Self Defense Test Ship successfully transits on alternative fuel blend

Saif al-Islam Gaddafi

– Abdullah al-Senussi, seful „intelligence” al lui Gaddafi a fost si el prins in desert, la doua zile dupa Saif al Islam, fiul fostului „dictator”!

Cel din poza e „seful intelligence”.(Derutant! GV)

Gaddafi’s intelligence chief captured in southern desert

– Sheriffii de County (~judet) se organizeaza sa apere Constitutia impotriva abuzurilor „federale”. Ei sunt alesi de catateni si au jurat pe Constitutie s-o apere. (Pe la noi, tot felul de smecheri cauta sa-si schimbe Constitutia dupa plac si „obligatii”, si apoi sa o „bage la semnat” catre popor prin referendum! Dar la „ei” deviza e „to protect and serve” sa protejam si sa servim, in timp ce la noi, nu e! GV)

Heseltine

– „UK va adopta euro” spune Lord Heseltine din Partidul Conservator!Da, dar  dupa ce „euro supravietuieste” cu sprijinul Frantei si Germaniei. ( Nuuu…n-ati inteles! A Merkel vrea „acum” si euro sa supravietuiasca cu sprijinul „UK”, Frantei si Germaniei!Britanicii astia, greu pricep!GV)

The euro will survive – and Britain will join, says Michael Heseltine

Men forced to work as agricultural labourers under the Nazi regime: Germany tax levy on Belgian Nazi slave labourers provokes fury

– Germania a hotarat sa „taxeze” pensiile acordate „sclavilor belgieni” folositi la munca fortata de nazisti in timpul WWII. Taxarea se va face „retroactiv” din 2005! (Da, iar din sumele astfel adunate, sa se sprijine bancile locale, iar daca lor le va fi bine, la toti le va fi bine! Am zis bine?Si inca ceva: in poza se vede ca nimeni nu e fortat si toti par fericiti. De ce nu recunosc?GV)

Germany tax levy on Belgian Nazi slave labourers provokes fury

– The Japan Agency for Marine-Earth Science and Technology (JAMSTEC), a prezentat ieri intr-un simpoziom harta contaminarii cu cesiu 137 a Oceanului  Pacific pana la 5000m adancime si 4000Km departare de sursa CN Fukushima, pentru perioada Iulie-August ac. Nu e „periculoasa”!( Oricum, nu e voie sa bei „apa de mare”! Doar… peste sa nu fii!GV)

http://ex-skf.blogspot.com/2011/11/contaminated-water-from-fukushima-i.html

– Un reporter de la Washington Times, a fost int-o „excursie” de 6 ore cu ajutorul permisului unui localnic, in „zona interzisa” din preajma CN Fukushimei! (galerie foto pe link)

http://www.washingtonpost.com/world/japans-no-go-zone/2011/11/18/gIQAiz7NcN_gallery.html

– Colonelul Navy Seal, Tim Nye , spune ca „toata prinderea lui bin Laden e facatura”! (Taci maaa…!GV)

Former Navy Seal’s book on Bin Laden’s death branded ‘fabrication’


9 comentarii on “Stiri scurte: 22.11. 2011”

 1. […] Diana Emma, Flavius Obeada, G1b2i3, Gabriela Neagu, Gabriela Savitsky, Gand licitat, Geocer, George Valah, Giorgiana, Gia16, Grapefruits, Ilarie, Gina, Innerspacejournal, Ioan Usca, Klausen 1976, Lilly, […]

 2. […] Fetita Junglei,  Flavius Obeada, G1b2i3, Gabriela Neagu, Gabriela Savitsky, Gand licitat,  George Valah, Giorgiana,   Ilarie, Gina, Innerspacejournal, Ioan Usca, Lilly, Lunapatrata, Madi si Onu,  […]

 3. […] Carla, Colţu cu muzică, G1b2i3, Gabrielle, George, Ioan Usca, Ragnar, Rokssana, Schtiel, Shayna, Stropi de suflet, Supravieţuitor Rate this: Share […]

 4. Ana Pinescu spune:

  off topic: Carla e bine? Nu am mai vazut-o pe aici de vreo doua zile si ma gandesc sa nu se fi intamplat ceva.

  • George Valah spune:

   Cam asa ma intrebam si eu…

  • Just Me...Carla spune:

   Sarut Mana D-na Ana !!! sunt bine ,nu va faceti griji,doar, a venit sezonul prajiturilor ,stiti cum e,vara nu prea gatim la cuptor,acum trebuie sa recuperez si asta ,apoi la caldura cuptorului mai jucam si un Piticot cu cei mici si un Nu te supara frate 🙂 , si trece timpul repede,nici nu-mi place foarte mult acest anotimp si atunci voi cauta sa-mi umplu timpul foarte tare ….sunt langa voi si voi fi mereu ,VA RESPECT FOARTE MULT VA IUBESC SI VA IMBRATISEZ CU MULT DRAG !!!


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.