„Crop circle” din California: INTERPRETARE MESAJ !

Interpretarea acestei imagini imi apartine si nu trebuie luata decat ca o „varianta posibila” si nu altceva. Este foarte probabil sa mai existe si alte interpretari, de aceea oricare din variante trebuie inteleasa cu discernamant  neexistand nicio certitudine   ca acesta e intelesul „adevarat” si nu altul.

Asadar in mare graba, imaginea din campul de la Salinas (California centrala) a fost ras/cosit,  sa i se stearga urma ! In seara precedenta aparitiei imaginii, intamplator doua persoane au filmat niste scanteieri de lumina verzui deasupra campului respectiv.  (clip postat in Stiri scurte  02.01.2014) A doua zi pe 30 Decembrie 2013 imaginea aparuse! Data, are semnificatie.

In videoclip se incearca o asa zisa interpretare, partial corecta, dar total incompleta si chiar inselatoare.

– Mesajul central e scris in alfabetul Braille (al orbilor). In patratul central apar numerele „192” de 5 ori , litera „B” la inceput rand 2 si cifra „1”  la sfarsit rand 2.  Se sugereaza ca „B” vine de la „Braille”.

Cifrele: 1, 2, 9 apar pe cerc in pozitiile corecte ale orelor de ceasornic.

Prezentatoarea din clip sugereaza ca: „192”este:

– website pentru „Ciclism USA ”

– Capitolul  din Codul Penal  California referitor la „omucidere”

– Iridium in tabelul periodic

– Motorul de cautare al persoanelor in UK.

Aici se opresc interpretarile in clipul video.

California-crop-circle-jpg

De aici mai departe  incercam sa descifram acest mesaj important!

 1. Avem in careul central de 5 ori 192 si „B” la inceput rand 2 si „1” sfarsit rand. Mesaj: „192 Be one”, adica „” Atentie: 192 va fi simultan de cinci ori (intr-unul singur!)!!!”
 2. „192” trebuie sa aibe 5 intelesuri/semnificatii/evenimente legate intre ele prin acest numar simbol.
 3. Iridiu 192 – este un element radioactiv in tabelul periodic, folosit la „iradieri  in radiografii si tratamente cu iradiere” Semnificatia lui si a numelui este IRADIERE. mesajul e scris in alfabetul „nevazatorilor” (Braille) caci „radiatiile nu se vad”, nu se percep!
 4. 192 California CP- „omucidere”.
 5. Cercul cu pozitionarea bilelor la „orele de ceas”  1,2,9 dar care se citesc IN SENS INVERS acelor ceasornicului adica „192” ! In sensul cessornicului – viata, in sens „INVERS” opusul vietii/moartea! Se porneste de la un cerc mare (cifra 1) iar cercurile” descresc ” pe masura ce se ajunge in sens invers vietii la cifra 2 ! Deci se porneste de la „o cantitate mare si se ajunge la una mult mai mica, proportional cu ariile cercurilor!”
 6. Patratele de sub careul central sugereaza reactoarele de la CN Fukushima. Este adevarat ca acestea sunt in numar de 6 iar in CC apar 5. Dar al saselea „e scos inafara” patratul cu alb din stanga!
 7. Din cele cinci reactoare de la baza figurii este „insemnat” cel cu nr. 3. din orice parte s-ar face citirea.  Nu am mai dat ca stire dar in prezent la Fukushima ACEST reactor 3 este ingrijorarea si pericolul cel mai mare! El a fost incarcat cu MOX cel mai distructiv si periculos amestec de URANIU si PLUTONIU (celelalte reactoare sunt umpute doar cu uraniu) ! Acest amestec topit a ajuns si el la apa freatica din pamant sub reactorul care a fost strapuns!
 8. Deasupra  si dedesubtul dreptunghiului  sunt linii si puncte: mesaj codificat „morse”! Acest fel de comunicatii e folosit mai ales in caz  de „cerere de ajutor” si „intre nave” ! (Pamantul e o nava cosmica…)
 9. Pe randul de sus in „morse”:” etbt ” Adica: „ET  b(i)t”=  ET bit= „Informatie/re de la ET”
 10. Sub dreptunghi  o linie deasupra reactorului 3:  litera morse „T”. Semnifica „trei” dar si „T(heos)= „mare putere” In principal: „reactorul 3 , puternic/dominant”
 11. Sub cele cinci reactoare/patratele, in morse: „STHM” urmate de „semnul exclamarii (!).”  Adica : „Seth Major”! ( Seth= in mitologia egiptului antic = stapanul diavolilor, al raului !)  In referire la reactorul 3! Scrierea e consonantica.
 12. In afara careului cu scriere Braille, linia arata cum materiile radioactive coboara in pamant, ies pe dedesupt in ocean se ridica in sus trec de apa in atmosfera! Sunt imprastiate de „ploaie”- liniile din stanga si vant! Inafara careului mare care e „reactorul 3”  -identificat prin 3 patrate mici- imprastie -liniile paralele ce urmeaza si celelalte crescatoare –  radiatiile in toate cele 4 laturi sau puncte cardinale!
 13. Mesajul e dat „cu o zi inaintea sfarsitului anului” pe 30 dec: „Atentie, mai e putin pana la…!)
 14. Mesajul e dat in California: va fi prima si cel mai greu lovita!

Dumnezeu sa aibe grija de noi!

GV


75 comentarii on “„Crop circle” din California: INTERPRETARE MESAJ !”

 1. Daniela spune:

  Am ramas cu totii fara grai?Sigur nu ne place!Traim vremuri interesante!

 2. Watcher spune:

  Deci va fi un dezastru silentios?!

  Nu inteleg de ce nu Japonia e prima care va fi lovita, contaminarea acviferului lor mi se pare o tragedie.

  Ma intreb cine a provocat accidentul si de ce…?!

  • George Valah spune:

   Stiri scurte: 02.01.2014
   – Decembrie 2013, un departament federal SUA emite o comanda pentru 14 milioane pilule iodura de potasiu (se iau in cazul radiatiilor din atmosfera mai ales cu Iod radioactiv. GV) livrabile inainte de 01.02. 2014.

   Solicitation Number: 14-284-SOL-0015A

   • Ana spune:

    pai da, stirea ta mi-a atras atentia. Cernavoda, Krsko.. mai degraba se pregatesc in caz de ceva problem. iar simultan ni se dau alte teme de gandire, ar fi o ipoteza…

 3. gabin spune:

  Salutari George si un an bun tuturor!
  „risc” sa fac un mic pas mai departe pornind de la explicatia ta pt mesajul crop-circle:
  cele 5 insemne 192 care sunt Be one ar putea fi cele 5 elemente -cf medicina chinezeasca- ce alcatuiesc fiinta umana: metal, apa, lemn, foc, pamant si care guverneaza organe ca plamani, ficat, inima etc..
  Adica „inversarea vietii” va fi prin/pentru toate acestea 5.
  Apoi daca mesajul a fost dat „la ora 12” cand se schimba anul, si fiecare luna a anului este reprezentata de o ora, inseamna ca vom ajunge „cu totii” la ora 1(adica in ianuarie) dupa care sensul se inverseaza timp de 4 luni si se ajunge la ora 9 „in forma micsorata”…urmand sa continue procesul inca 7 luni pana ajungem in dreptul cifrei doi „forma finala”.
  aici apar schematic relatiile dintre cele 5 elemente care sustin viata
  https://www.google.ro/search?q=5+elemente&tbm=isch&source=iu&imgil=8zI6v4E4aBghrM%253A%253Bhttps%253A%252F%252Fencrypted-tbn2.gstatic.com%252Fimages%253Fq%253Dtbn%253AANd9GcRlKcQqSMRUi-9tCJ1EYYUHvldrSkO1DlMIyqUqSsqIL7scCttQ%253B2480%253B2480%253BK4o9UetvSCS0kM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fcommons.wikimedia.org%25252Fwiki%25252FFile%25253A5-Elemente.jpg&sa=X&ei=nw_JUqrsHdHEswaI1oG4BQ&sqi=2&ved=0CEQQ9QEwAg&biw=950&bih=645#imgdii=_

 4. merlin2 spune:

  dar daca… mesajul indica un loc (desenul pare o schita cadastrala iar cifrele indica niste coordonate ?! de vazut locatiile care corespund acestora ! ) iar ceasul indica orele unei zile ( nu noapti ) atunci ar fi ( in ordinea marimii ) 13.9.14 ( poate fi data 13/09/2014 , adica..ziua 13, luna 9 si anul 14 al acestui mileniu) cind intr-o locatie se va intimpla ceva, si cum localizam un eveniment ? fireste in coordonatele spatiu-timp !

 5. gabin spune:

  …am gandit ca ET vad in noi insumarea celor 5 elemente primordiale pe care le-am imprumutat de la Mama Pamant pt a ne fi constituit corpul fizic; mesajul lor este integrator si valabil pt toate fiintele umane, nu pt indivizi separati. De aceea pt ei suntem metal+apa+lemn+foc+pamant care sunt reprezentate pe cerc in sensul acelor de ceasornic…adica metalul este rapus de apa, care este rapusa de lemn, care e rapus de foc, care e rapus de pamant (ca asa e Viata).
  In sens invers apare o grozavie care chiar are legatura cu radiatiile: pamantul e rapus de foc, ..lemnul e rapus de apa si apa e rapusa de metal. Da, uraniul si plutoniul sunt metale, iar apa nu mai are nici o putere in fata lor…
  Am convingerea clara ca mesajul are inclusa si „cheia” care rezolva problema, nu numai o avertizare in fata careia „nu se poate face nimic” -chiar daca acea cheie este doar la indemana unui anumit procent-..

  • George Valah spune:

   In mesaj se spune de „5 semnificatii” ale lui 192, care se intampla „simultan”! Asta cred ca e important de gasit, una ar putea fi si solutia!
   1. Iridiu – iradiere
   2. Ca CP – omucidere (?)
   3. Site US pt ciclism – Plecati, fugiti (?)
   4. Cod cautare UK – „persoane disparute” (?)
   5. Interpretarea cu „ceasul” din desen? Probabil ca mai este o interpretare inafara desenului „lor”. ceva „de la noi”… Poate: http://world.192.com/
   Adica: „site de aflare nr. tel si detalii despre „oameni si firme” pe tot globul”= „fenomenul va fi global, nu numai in California”,iar „apelul” e catre „toata populatia globului” !

 6. AdySan spune:

  Interesanta interpretarea !
  Se zice ca ET astia sunt inteligenti si ca seamana destul de mult cu noi.Atunci ma intreb eu : oare de ce nu invata si ei sa comunice cu noi „mai clar”,sa intelegem ce naiba scriu ei acolo…
  Cand e vorba de extraterestrii,eu unul sunt complet in ceata.Si asta pt ca nu se potriveste cu religia in general.
  😐
  Doamne ajuta!

 7. gabin spune:

  daca norul format de care se spune in articol ajunge intr-o luna in California, atunci …
  Alerta : nor imens de abur radioactiv din Fukushima

  Fukushima este o problemă vitală pentru omenire . În ciuda ordinelor și ajutor internațional , care s-au turnat sute de tone de apă radioactivă în Oceanul Pacific , știri despre dezastrul nu mai ocupa prima pagină a ziarelor , chiar dacă problema este gravă pentru viață în planeta . Acum, am detectat un nor imens de abur în creștere de la sol și se temeau să fi început procesul de topire 89 de tone de combustibil radioactiv . Dacă se întâmplă , toată viața de pe emisfera nordică a planetei va fi serios compromisă .
  01.03.2014 | 11:56 Comentariu ( 2 ) printmailA + A-
  mări
  Vapori de apă radioactivă ar putea fi contamina întreaga emisferă nordică
  Buenos Aires ( Urgente24 ) – Tepco , operatorul centralei de la Fukushima din Japonia , a raportat că vaporii de apă a fost detectat de către camerele de supraveghere la sfarsitul anului trecut . Preocuparea este că nivelurile ridicate de radiatii dificil de a pătrunde în sediul de a efectua inspecții și să evalueze situația . Compania responsabilă pentru curățarea cel mai mare dezastru nuclear de la Cernobîl ( Ucraina ) în 1986 , nu a explicat originea de abur sau de ce aceasta iese din pământ .
   
  Unii experți consideră că problema detectată ar putea fi un indiciu că a început de topire piscina de combustibil , ceea ce ar duce la 89 de tone care conțin dispersa în atmosferă , care afectează emisfera nordica intreaga planeta lui . Cu toate acestea , alți experți subliniază că în Japonia este de iarnă și aburul de la apa caldă este mai vizibil atunci când în contact cu aerul rece . Acest al doilea panou a decis că norul radioactiv din reactorul 3 în două zile ajunge pe coasta de vest a SUA , după cum sa menționat de către cel mai puțin optimist , bagajele RT.com
   
  Spre deosebire de alte cinci reactoare ,reactorul 3 care conține MOX ( abreviere oxid mixt ) , un tip de combustibil utilizat în reactoarele nucleare de fisiune compuse dintr-un amestec de oxid de uraniu natural , uraniu sărăcit și oxid de plutoniu . Iazul de depozitare a combustibilului în acest reactor conține încă aproximativ 89 de tone de combustibil nuclear MOX compuse din 514 de bari .
   
  În noiembrie anul trecut , un grup de ingineri din domeniul nuclear din Japonia a inceput eliminarea barelor de combustibil de uraniu și plutoniu de la centrala nucleară , un pas dificil dar esențial în planul de a dezafecta centrala , care va dura mai multe decenii .
   
  În 2011 , un cutremur cu magnitudinea 9,0 și tsunami-ul ulterior avariat grav centrala nucleară . Dezastrul a lăsat mai mult de 18.000 de morți sau dispăruți și a provocat pagube serioase , cu aproximativ 380.000 de clădiri au fost distruse .
   
  Mecanisme care reduc radioactivitate din aer
   
  La centrala nucleară Fukushima Daiichi a făcut emisii , lungi , compuse dintr-un cocktail de produse radioactive . În general vorbind , există trei mecanisme care ajuta la reducerea nivelului de poluare și , prin urmare, nivelurile de risc :
   
  1 – . Emisiile radioactive sunt reduse treptat în volum tot mai mare de aer . Evident , acest lucru duce la o scădere a concentrației de material radioactiv în aer ( sau , mai precis , o scădere a activității în aer exprimată în Bq/m3 ) . Aerul pe care oamenii respira tinde să fie mai puțin și mai puțin radioactive .
   
  2 – . Materiale radioactive prezente în aer, se depun treptat pe podea , ceea ce duce la reducerea progresiv norul radioactiv și , prin urmare , de asemenea, periculoase . Un rezervor uscat , în mod continuu , fără a afecta vremea , și mai intens de depunere, umed condusă de ploaie sau zăpadă se produce . De toamna , curățați masele de aer contaminate , care precipită la sol ( sau mare ) pulberile radioactive ( aerosoli ) și gazele solubile (cazul de iod radioactiv ) . Este de așteptat ca norii radioactivi rămâne pentru mult timp în Oceanul Pacific și Oceanul Atlantic , unde ploile au un impact mai puțin din punctul de vedere al sănătății .
   
  3 – Activitatea de material radioactiv scade cu timpul : unele dintre ele , cum ar fi cesiu 137 sau kripton 85 , se face foarte lent , altele repede . Rata de deteriorare este determinată deperioada fiecărui nuclid radioactiv .
   
  De iod – 131 este de 8 zile. Aceasta înseamnă că într- o perioadă , în acest caz de 8 zile, activitatea sa inițială este redus la jumătate , și așa mai departe , la 16 zile …

 8. Mihaela spune:

  Raspuns pentru johnnyntm :traducerea :

  „Nori imensi de vapori radioactivi ies din reactoarele de la Fukushima si sunt temeri ca a inceput procesul de fuziune al celor 89 tone de combustibil radioactive.
  Tepco, compania operatoare a uzinei de la Fukushima a informat ca acesti vapori de apa au fost detectati de camerele de supraveghere la sfarsitul anului trecut. Unii experti considera ca a inceput procesul de topire al cazanului de combustibil, ceea ce ar insemna ca cele 89 t sa fie dispersate in atmosfera, afectand intreaga emisfera Nordica a planetei.
  Alti specialist spun ca in Japonia e iarna si vaporii de apa calda ar fi mai visibili in contact cu aerul rece ( adica mai potentate .n tr). Acest al doilea grup nu cred ca norul radioactiv al reactorului 3 ar putea ajunge in 2 zile pe coasta de vest a SUA.”

  Mihaela

 9. mos bazil spune:

  La multi ani tuturor.
  Cind am vazut desenul saptamina trecuta m-am intrebat in ce pozitie trebuie asezat pentru „a fi citit” .Nu cred ca este un mesaj scris direct. Lam intors si rotit pe toate fetele si am constatat :
  -daca se citeste in oglinda apare ceasul din illuminati card (turnul din Tokyo 3 fara 5) si ceasul din Simpson No Christmas (tot 3 fara 5) Intre 02.50 si 02.55 (55 marit/scos in relief fata de celelalte)
  -citit la 180 grade si ‘fortind’ alfabetul Braille ar rezulta :
  291Γ291Γ
  1Γ 291Γ2
  291Γ291Γ
  poate o reprezenta o data (29.1 intre luna 1 si luna 2) Γ (gama) poate o locatie (Fukushima/unde se pare ca macaralele folosite in zona au fost demontate!!!)
  Raman doar multe semne de intrebare si noi sa ne dam cu presupusul.!

  • George Valah spune:

   La Multi Ani!
   ET „s-au gandit la toate” 😀
   Au folosit triunghiul pamant gol de la stalpi ca „baza de indicare” – in desenul tehnic intotdeauna „baza” e figurata ca un triunghi cu varful in sus. Mai mult, au folosit si urmele lasate de tractor pe camp sau vant, pt a le cuprinde in cerc si a simboliza „vantul” care imprastie! Am mai intalnit si in alte crop circle asemenea situatii…
   Dar bineinteles, si alte interpretari sunt posibile, e bine sa gasim cat mai multe si mai ales pe cea corecta…

 10. cristytepes spune:

  Reblogged this on mUFOn ROMANIA.

 11. qwykx spune:

  Nu este rea deloc interpretarea ta George si poate chiar n-ar fi rau de luat niste masuri preventive, ceea ce mi s-a parut insa socant de la inceput si nu m-a parasit nici acum, desi stiu ca exista din ce in ce mai multi fermieri, executanti incredibil de rapizi si priceputi de corp circle-uri stiu ca primele cercuri au fost sursa unor inteligente exterioare planetei, datorita simbolisticii care trebuia sa aiba ca autor un cunoscator mai mult decat genial in ale astro-fizicii, o parte dintre legaturile dintre simboluri ramanand si azi necunoscute. Aoord insa credibilitate ipotezei ca acesta ar fi unul veritabil, asa cum am spus ce ma socheaza este ceea ce iese din sfera de comunicare pamantean-extraterestra de pana acum, (cel putin aceea cercetata si publicata oficial sau clandestin sau poate nu cunosc suficient…). Faptul ca nu mai opereaza prin simbol, ci printr-un limbaj direct si cunoscut, printr-o reprezentare exacta, (limbajului Braille este unul direct), desi mesajul transmis este unul care trebuie interpretat. Acest lucru marunt, dar flagrant diferit de tot ce au avut grija sa transmita extraterestrii pana acum, denota ori ca corp circle-ul este de origine umana, ori faptul ca et-being, cel putin aceasta rasa, au avut deja cel putin un contact de grd. III cu noi, si ma indoiesc ca doar cu orbii, prin urmare au adus la cunostinta civilizatiei noastre si acest pericol, ceea ce da inutilitate acestei reprezentari. Dar cine stie, poate ca n-au ajuns la un …acord ;-P
  In plus ar fi fost prea evidenta reprezentarea prin cifre arabe sau romane a mesajului?! sau poate ar fi facut-o daca nu ne-ar fi considerat atat de orbi?!

  • George Valah spune:

   Mie mi se pare ciudat ca in comunicarea cu „alte specii” chiar aici pe pamant, cum ar fi, caini, pisici, etc, avem „pretentia” ca „ei prostii” sa ne invete limbajul nostru (si chiar o fac! 😀 ) pe cand „noi desteptii” nu pricepem „NIMIC” din limbajul lor! 😀
   Cred ca ET „ne cunosc” si ni se adreseaza „asa cum se poate in conditiile date”! Apoi, mesajele „sunt pt toti, dar nu pt oricine”! Adica „nici sa creezi panica in masa, dar totusi trebuie sa ii avertizezi cumva pe natangii aia”!

 12. anonymus spune:

  Buna ziua!
  Oare desenul din interiorul cercului nu seamana cu un cip? Sunt profana in ale electronicii, dar asta a fost prima mea impresie cand am vazut fotografia. Iar cercul exterior cu cele trei unitati nu cumva reprezinta mase atomice si legatura dintre ele? Sau ceva legat de elemente chimice terestre?

 13. Ana spune:

  Nvidia a prezentat azi, în Las Vegas, noul standard din lumea procesoarelor mobile, Tegra K1, primul procesor cu 192 de nuclee. ???
  http://activenews.ro/performanta-k1-super-procesorul-grafic_1813627.html?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=performanta-k1-super-procesorul-grafic

 14. supika spune:

  Seamana perfect cu imaginea lui Tegra K1 – http://www.engadget.com/2014/01/05/nvidia-tegra-5/

 15. Sorin spune:

  ……rog sa vizualizati http://www.alamongordo.com/crash-riots-nuclear-attack/ in completare (corelare) cu interpretarile pe care le percep a fi extrem de bune.
  Cu stima si admiratie pentru munca d.lui George Valah !

  • George Valah spune:

   Multumesc… Din pacate video a fost scos… Insa trebuie luate FFF in serios declaratiile:

   – Ce spunea in 27 August a.c., Janet Napolitano -Director DHS: “Un atac cibernetic masiv si serios va avea loc pe teritoriul SUA si un dezastru natural de felul care natiunea nu a mai vazut vreodata, e de asemeni probabil si este pe drum”!

   “A massive and “serious” cyber attack on the U.S. homeland is coming, and a natural disaster , the likes of which the nation has never seen is also likely and on its way.”

   Outgoing DHS Director, Janet Napolitano, August 27, 2013

  • George Valah spune:

   Eu cred ca pt Israel, Iranul e pe locul 2, dupa ce Rusia s-a bagat in Mediterana cu flota militara si „concesiuni pe zacamintele de acolo”! Si nici nu poate zice „pis”! Iar Rusia „chiar are” armament nuclear „de-adevaratelelea”!

   • Sorin spune:

    Apropo de profetii nostri si rachetele Iranului (sau ale Rusiei) :
    -in contextul desfasurarii viitorului devastator razboi /care va incepe in mai 2014 /dupa baba Vanga ar fi debutat in 2010 in 10 noiembrie (cu asa-zisa primavara araba ) iar faza acuta lunile mai-octombrie 2014 , se pare ca vom avea dedicate noua romanilor 4 bombe nucleare asa cum apar in viziunea d.lui Ioan Istrate .Dumnezeu sa ne apere !

    • George Valah spune:

     Ma „intriga” dozele de iodura achizitionate recent: 14 milioane SUA, 18.000 Romania! Suna a …”cote alocate” ! :-/

    • Ana spune:

     Asa s-ar parea, George, Iranul prioritate 2. In prezent cred ca sunt unele tensiuni si de aici continuarea unor masuri preventive si de stabilitate.

    • Ana spune:

     O, nu m-am facut inteleasa. Schimbarile sunt destul de mari si de aici tensiuni, dar nu cred intr-un conflict nuclear. Daca am continua cu rugaciunile, asa cum propunea si Lili si Mircea, cred ca vom primi mult ajutor.

 16. anonymus spune:

  Suna a stoc vandut inainte de expirare! Mai ales daca e si tara noastra unul din cumparatori!

 17. qwykx spune:

  imhi… vinisor, sampanica,
  deci disclosura lipsei verigii de legatura simbol-simbol – extraterrestrial fata de simbol-limbaj direct – terrestrial semnalata atat de necipat-iel de mine inteleg ca nu face nici cat o berie degeratica ?
  las’ ca va pui eu colo la rugaciunica :-P)

  nu va spusei ca trebe ceva preventie, o iodata bromurica 😆

  pas glumite / grepfruitul si Zeolitul cele mai puternice dezactivatoare radioactive, numai sa le iei mai inaintica 😀

  • George Valah spune:

   Zeolitul se regenereaza cu saramura, deci zeama de varza face minuni!Hiq Hi5, vorba… stiu eu cui! Adica :

  • George Valah spune:

   La a doua citire, as zice ca „niste sampanica” o meriti la halba! Si o rezervuta de samponel sunt binevenite, ca spalatul des e sanatate curata!
   Mai ramane sa vedem „ora/data Las Vegasului” cu targul ala de chip(s)uri: „Mes Dames Et Monsieur, Faites Vos Jeux, Rien Ne Vas Plus !”

 18. qwykx spune:

  😛 😛 😛
  cat dai “Bibicule” ca-ti fac reclama, da vezi ca “vitrionul” e rusesc 😆

  • George Valah spune:

   Trei „in unul” a fost si mai usor decat cinci in unul! 😀
   Si nu va mai ciondaniti: rusesc, englezesc, tot vitrion cu gust de cerneala violenta !
   Ce „reclama”? Nu s-a facut plata inainte? :=)

 19. qwykx spune:

  Vezi ca te-ai intercalat cu dusul intre mine si rasul meu la paralela (7.01.- 11.41) Caragiale dar nu pot sa nu ma bucur cand vad cat esti de fericit cand te speli de dimineata 😛 Intre ce merit si ce-mi oferi tu e o mare diferenta, ca dintre cineva cu simtul umorului si cineva cu simtul omorului… eu nu beau alcool, dar inchipuie-ti ca am baut ce si mai ales cum mi-ai oferit… “A la votre!”
  (8.01. 7.29 a.m.) Mon chere Jorj, țțțțț….nu fi atat de suparat, n-a fost decat o simulare, un gag, dar tu citeste-l …Gog
  adu-ti putin aminte …”Cerem iertare de la romani, pentru ca nu i-am respectat si nu i-am iubit indeajuns …Emitem ganduri de pace, iubire si armonie catre intreaga tara, …[…] Vizualizam cum iubirea vine din noi toti impreuna, si curata, vindeca, mangaie, […] … , Simtim cum iubirea invaluie toata tara, o infloreste, o insanatoseste, aduce bucurie in sufletele oamenilor, ii insenineaza. Vizualizam cum orice rau sau nedreptate sau necaz, se topeste in aceasta iubire…”, […] “Gratia Divina este “peste tot” unde este si Dumnezeu si creatia Sa. Doar trebuie s-o simti….[…]
  (ianuarie 8, 2014 la 7:29 am) “Iisus i-a intrebat: “Care dintre voi este fara de pacat sa arunce primul piatra” rusinandu-i pe toti! “
  Recunosc, ideea nu mi-a venit de la inceput, mi-a venit pe parcurs, penitenta 😦 lui George m-a inspirat 🙂 nu in tot dar in mare parte , si intr-o foarte mica parte… lanurile de porumb
  Gog,…e lumea, cu toate ale ei, suntem pregatiti pentru ea?
  Sa ne rugam deci, asa cum ai spus ‘[…]“Dumnezeu nu a cerut si nu cere vreodata “umilinta”- ci SMERENIE! Intelege “smerenia” !”

  • George Valah spune:

   Ca sa iti treaca putin din multele ganduri ce te apasa, exista si o usurare: adevarul elibereaza! 😉
   qwykx – este „identitatea” ta de moment? (ca mai ai „cateva” 😀 ) Nu-mi fac griji decat pentru adevarata/ul „qwykx”: l-ai „amenintat” sau „convins” ca „e mai bine asa, de bunavoie” sa ti-o „imprumute”? La 19 ani, esti gata de „eroism” alaturi de cei de la Pungesti, iar intre „entuziasm si infricosare” e doar o energie cu alta directie, dar sa nu-ti vorbesc „tie”, de… „abecedar”! „Cand” s-a produs „substitutia” a fost „clar”, dar am lasat „sa curga” sa vedem „unde se duce”.. Misterul fiind rezolvat nu mai are haz decat daca te-as vedea si eu „cat esti de fericit/a cand te speli dimineata pe ochi”. Mai complicat cu uitatul in oglinda. Vezi, nu te-am scos complet „la iveala” doar „un pic”, un „gag”, un „ga(n)gurit de gugustiuc” fata de „croncanit de crocozaur”. Umor. Nu omor. N-am dat cu piatra, doar cu „pana”.

 20. qwykx spune:

  poate ca totusi la cel din urma comentariu ii dai drumul, trebuie sa cred totusi in tine ca sa te urmez, trebuie sa crezi in mine ca sa primesti ceea ce am de daruit

  • George Valah spune:

   Ce e de daruit „se da”, nu se discuta despre „cum o sa fie cand va fi”, ca … poate e, sau nu e.
   Eu nu doresc nici sa cred in cineva, nici altii sa creada in mine. Doar ofer alternative, iar liberul arbitru al fiecaruia le foloseste sau nu, dupa voie. A „crede” in cineva, e forma de neincredere in propria persoana. Exact opusul e de dorit…

 21. qwykx spune:

  si comentariului anterior cand ii dai drumul?
  sau alternativa ta nu permite decat propria alternativa?
  mi se parea corect cand discretitezi pe cineva sa ii oferi posibilitatea unui raspuns

 22. qwykx spune:

  ba trebuie sa crezi in omul care iti propune ceva, doar n-o sa iei de bun tot ce ti se propune, a lua sau a nu lua (prin liberul arbitru) e o alegere nu, in functie de ce criterii?

 23. qwykx spune:

  un om discreditat nu mai poate darui altora nimic, dar nu conteaza, am inteles ce trebuia sa inteleg

  • George Valah spune:

   vezi, „polemici” din astea nu intereseaza pe nimeni, la ele ma refeream. Pt ele exista mail.
   Daca e ceva de spus, care sa foloseasca la toti, e binevenit. Nimeni nu „crede” o „persoana” sau alta, ci „un adevar” daca e, cazul. Iar daca „este adevar” „se apara pe el insusi” (citat G. Becali- pe care nu-l simpatizez desi poate merita)

 24. qwykx spune:

  nu ma iau de nimeni, mergi in pace cu dumnezeu

 25. qwykx spune:

  e un mod de a intra in contact cu subconstientul, de a invata cum sa-ti deparazitezi gandurile, de a-l face sa taca pentru a putea permite curgerea fluxului de frecventa riidicata unde informatia devine mai pura, de a intari capacitatea de focalizare, si prin astea de a-ti putea intari propriul flux al rugaciunii. E esentiala cuplarea sunetului cu imaginea, intr-o minte din ce in ce mai curatata, care emite pe frecvente cu grafism de amplitudine mai mare si-n care impusul e mai des si mai rapid

  George, la asta trebui insa sa nu intrerupem lantul saptamanal al rugaciunilor, (eu n-am facut-o), pe langa tot ce propui sa nu le uitam pe acestea caci o data pornit si nesustinut, intareste si isteteste raul care devine mai iscusit, propun ca indifernet de tema data de tine sa mergem in paralel si cu ele. Si trebuie ales un tipar rostit la unison. Aceleasi cuvinte intarite in sunet, imagine si emotie cresc substantial forta ei.

  Rugaciunea inimii la care sa alaturam dorinta noastra „Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu, iarta-ne pe noi pacatosii…numele fiecaruia celui care se roaga…apara-ne si ne pazeste tara, Romania si pe copiii tai de orice rau »

  inainte de a-ti raspunde aici asta iti scrisesem in ultimul tau apel, pastreaza-l sanatos, oricum n-ai fi dat doi bani pe el


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.