Stiri scurte: 25.08.2014

– Dintr-un interviu din 19 aug. a.c. cu Dr. Ian Fairlie, Radiation Biologist, rezulta ca pana in 2012 nu se cunostea nici macar la nivel de specialisti, scaparile masive de radiatii pe termen scurt (accidentale) din centralele nucleare, deoarece se faceau publice doar „cantitatea totale/media anuala” a acestor scapari!

Scientist: Massive spikes in radioactivity are being hidden from public — Radiation doses around nuclear reactors increase exponentially — It’s a major worry… very, very important — Something must be done (VIDEO)

– In solidaritate cu fortele de aparare ale Gaza si impotriva agresiunii Israelului, Anonimous a lovit mai multe siteuri oficiale: Bank of Israel, biroul PM Netanyahu, al Ministrului de Finante, Ambasada Israelului in US, Biroul Central de Statistica si Imigrari…

Hack Attack! Anonymous strikes at Israeli govt over Gaza

File:CBS News logo.svg

gaza-fire.jpg

– In noi bombardamente, Israelul a demolat mai multe cladiri mari de 12-13 etaje din Gaza!

In escalation, Israel continues to level large buildings in Gaza

Europa & Middle East News

– Colonisti evrei in prezenta armatei IDF, aruncand cu pietre in casele palestinienilor  pentru a-i provoca!

Videos of US Terrorist Jews Throwing Stones at Palestinians

– Peste 300 de  evrei supravietuitori ai holocaustului nazist si descendenti ai acestora, condamna genocidul Israelului asupra palestinienilor din Gaza printr-o scrisoare deschisa data presei, existenta in link!

Over 300 Survivors and Descendants of Survivors and Victims of the Nazi Genocide Condemn Israel’s Assault on Gaza

– O drona spiom israelieana de tip stealth,  a fost doborata de iranieni in apropierea centralei lor nucleare de la Natanz.

Israeli spy drone downed near Iran’s Natanz nuclear plant – Revolutionary Guards

An Israeli F-15 I fighter jet (AFP Photo / Jack Guez)

– Bugetul militar al Israelului pe 2014 are rezervate 3 miliarde $, pentru „un atac asupra Iranului”!

Israel budgets $3 bn for strike on Iran – report

– Fortele separatiste din estul Ukrainei au incercuit mii de soldati ukraineni si au capturat 2 batalioane de tancuri!

Anti-govt forces ‘circle 1000s of Kiev troops, capture 2 tank battalions’ in E.Ukraine

ITAR-TASS

– Primul post TV ukrainian de stiri 24/24 in limba engleza, a inceput sa emita incepand cu 24 August a.c.

Ukraine Today television goes on air

–  Fermierii din UK se simt puternic loviti finanaciar de embargoul rusesc asupra laptelui si produselor lactate! 

Farmers in debt and despair as dairy market collapses

https://i0.wp.com/static.bangordailynews.com/wp-content/uploads/2014/08/10035801_H13431155-250x250.jpg

–  Trupele ISIS vaneaza toate femeile blonde din Irak pe care vor sa le lase insarcinate pentru a distruge „gena blonda” din ele!  Multe au fost fortate sa fuga in munti, 300 sunt tinute prizoniere! (Cred ca banuiti cine e aceasta populatie blonda din Irak si alte parti ale zonei si care le e descendenta  … GV)

‘ISIS want to impregnate Yazidi women and smash our blond bloodline’: Fears grow for the 300 women kidnapped from Sinjar’

The Savage ISIS Murderers are US and Israeli Agents

 

– Cei mai salbatici si cruzi combatanti ISIS sunt de fapt agenti ai US si Israel!(Ca sa vezi: ala in negru care respira greu, era…tac-su!GV)

The Savage ISIS Murderers are US and Israeli Agents

– In Nigeria, Boko Haram liderul militantilor Takfiri  isi declara  in N-E orasului Gwoza, „califat”.

Nigeria’s Boko Haram declares ‘caliphate’

 

– Trupe speciale britanice SAS  in numar considerabil si cu tehnica sofisticata sunt in Irak pt a-l prinde pe calaul identificat al jurnalistului Foley!

SAS in high-tech hunt for Jihadi John: ‘Significant force’ of elite UK troops on the ground as MI5 identify James Foley’s sickening killer

– Germanii s-au saturat „cu aliatii NATO si sefia organizatorica a US” , sa mai cheltuiasca bani peste tot unde sunt razboaie de atata propaganda in legatura cu vecinii europeni (Ukraina) spune ministrul Apararii din Germania…  (:-D   GV)

– Statul Islamic e o creatie a US Intelligence (si Israel), iar scopul ar fi crearea unei Uniuni a Orientului Mijlociu in …”Irak”!

Order Out of Chaos: The Global Elite’s Plan for a “Middle Eastern Union”

RIA Novosti

– China cere US sa stopeze supravegherea teritoriului sau. (Nici macar un pic, un picut?GV)

China Requests that US Stop Surveilling its Territory – Reports

This handout photo, taken Aug. 19, 2014, shows a Chinese fighter jet that the Obama administration said conducted a “dangerous intercept” of a US aircraft off the coast of China.

– US avertizeaza China asupra interceptarii de catre avioanele sale militare a unui avion US Navy P-8 Poseidon patrol jet  care zbura intr-o misiune de rutina la est de  Hainan Island, spunand ca „e oprovocare ingrijoratoare”!

US warns China about jet provocation

– China a condus un al doilea test secret al rachetelor sale cu viteze ultrarapida Wu-14  HGV.

China Secretly Conducts Second Flight Test Of New Ultra High-Speed Missile

express_logo

– Aeroporturile din UK vor fi pazite si de agenti FBI, contra „teroristilor jihadisti”

EXCLUSIVE: FBI agents to guard UK airports against jihadi fanatics

Malaysia-MH17

– „Cauzele prabusirii deasupra Ukrainei a avionului malaezian MH-17 au fost trecute la categoria „secret”, de catre Olanda, Australia, Belgia care au semnat un acord de „nedivulgare”!  (Ha! Stirea asta e cea mai tare! Deci… „chestia cu separatistii, cu rachetele BUK rusesti, ca Rusia e de vina, etc”… au fost  praf in ochii lumii (si a lui basescu, bineinteles)? Faptul ca Rusia   si-a pus toate dovezile la dispozitia jurnalistilor si comisiei de ancheta UN, a dat „planul peste cap”?!  Cred ca Australia e bagata „la umplutura”  si doar morgile din Belgia si Olanda mai stiu ce „colete” li s-au cerut sa livreze la „imbarcarea” in acea cursa sinistra!GV)

The Causes of the MH17 Crash are “Classified”. Ukraine, Netherlands, Australia, Belgium Signed a “Non-disclosure Agreement”

The Guardian home

-Gigantii internetului ca e-Bay si FB recunosc deschis ca „manipuleaza utilizatorii in asa fel prin mijloace de tehnica subtila, incat sa nu faca cum doresc ei, ci cum doresc aceste siteuri in alegerile sau cumparaturile care se fac pe net!

Trust us, say the online giants – we won’t make you think for yourself

– Din surse de la Berlin’s Climate Engineering Conference de saptamana trecuta, Professor Steve Rayner,  co-director la  Oxford Geoengineering Programme, dezvaluie ca s-au facut propuneri pentru crearea unor „reguli” in ceea ce priveste geoingineria (chemtrails si modificarea climei terestre!) si „iesirea la suprafata” a acestor operatiuni in prezent secrete si ilegale, astfel incat acestea sa obtina „autorizatiile necesare de operare”! ( Asta da, matrapazlac la scara globala! Dupe ce ani in sir s-a negat existaenta lor, apoi s-a mistificat, acum le vor „legale si necesare”, iar lumea sa plateasca  pe fata pentru finantarea lor!GV)

The Planet Hacking Rules

The Japan Times

– „Din cauza curentilor marini  din Atlantic, „incalzirea globala ia o pauza pana in 2030, dar dupa aceea va reincepe din nou!” comunica intr-un studiu  Markus Huber de la Institute for Atmospheric and Climate Science at ETH Zurich. (Oo… pai atuci taxele alea pe carbon, raman sau se scot? Raman?GV)

Hiatus in global warming is due to Atlantic currents, study says, but will end in 2030

 

– Agenda 21 de depopulare a Pamantului! (Sau cine sunt conspiratorii!)

– „Schizofrenie” sau a inceput „trezirea spirituala”?

– Abandonata la nastere de parinti pentru ca s-a nascut fara picioare, a fost crescuta de o familie care au invatat-o ca nu exista „NU POT” in viata! Inspirata de performantele gimnastei americane Dominic Moceanu, a devenit la randul ei o campioana in gimnastica si tot ce si-a pus in minte, apoi a aflat ca era sora lui Dominic! VIDEO in link

https://docs.google.com/file/d/0ByFUzo9KwryWWkRwUEw4bmZNaVk/view?pli=1&sle=true

–  De ce barbatii trebuie intotdeauna sa lase femeile sa vorbeasca primele…  😀

 

 


21 comentarii on “Stiri scurte: 25.08.2014”

  1. Maria spune:

    De ce femeile trebuie intotdeauna sa lase barbatii sa vorbeasca primii … 😀

    Femeia se pregătește să-i spună soțului că vrea să se despartă:
    – Vasile, am o veste proastă pentru tine…
    – Ce-i, Leano ?? Eu am una bună…
    – Păi, începe cu a ta.
    – Am câștigat la loto 1 milion de euro… Spune-o pe-a ta acum.
    – Ei, am ars cozonacii.

  2. dionis spune:

    Maria,in US sotul e obligat sa-i verse 50%…daca ea divorteaza(chiar si concubina fiind are drepturi) asa ca pe el nu l-am inteles.Multi dintre ei nu se casatoresc cu americance,si intreaba daca altele sint de accord sa semneze acte prenuptiale.

  3. ion spune:

    http://www.dcnews.ro/baroneasa-de-rothschild-pe-lista-consiliului-de-administratie-al-electrica_451910.html

    o noua pagina glorioasa scrisa de clasa politica in razboiul dus impotriva cetatenilor tarii pe care o guverneaza.

    • George Valah spune:

      Cand am aflat asta acu cateva zile, a fost clar: suntem pe felie cu Ukraina- ca si-acolo si-au infipt omul in compania de gaze prin fractare! iti dai seama ca aia nu mai zic nici „pis” si la fel nici noi aici! Asta ca sa isi bage mintile in cap oricine ar veni la presedintie ca „aici e „la ei” si nu faci ce vrei”! La asta ne-a adus toata clasa politica de la iliescu pana la basescu si ponta care s-a dus la bruxelles sa ia lista chiar el, ca altul poate o pierdea sau o pata cu cafea!
      Chestii de-astea ma fac sa ma intreb daca mai are rost sa mai dau vreo stire…

      • gabin sandu spune:

        🙂 interesanta intrebarea care te framanta.
        In cazul in care populatia „ar indrazni”, faptul „ca stie” poate face diferenta si astfel „indrazneala” ar avea alta amploare.
        Cred in blocajul sistemului bancar, echivalentul decuplarii „masinariei” de la sursa care il alimenteaza. Vreau si sper sa fie provocat cat mai repede pt a putea vedea ca se poate si altfel. Daca ar fi o cale de a grabi asta, as fi interesat.

        • George Valah spune:

          Pana la „blocajul bancar” care ar lovi nu numai in banci ci si in milioane de clienti „nevinovati”, exista „N” mijloace prin care „multimea sa fie bagata in seama”! Ex: o zi in care „nimeni nu mai foloseste metroul pana la a nu mai folosi TOATE mijloacele de transport in comun! Realizezi masa de oameni mergand pe jos sau in masini proprii si cele de transport in comun „goale”! Socant! Variante, cate vrei ! Nu e nevoie de „autorizatii” nu ar fi „manifestatie”, dar ar zdruncina din tzatzani ‘sistemul”!

        • gabin sandu spune:

          In varianta resetarii, debusolarea va dura cateva zile, …vor fi si convulsii, dar apoi totala transparenta, stergerea datoriilor si accesul la fonduri pt scopuri constructive -toate astea- vor face ca „supararea” sa treaca (cel putin asa se vorbeste despre asta sub denumirea de EVENIMENTUL). In noile conditii, finantele nu vor mai fi folosite ca arma, nu vor crea datorii, nu sunt insotite de dobanda si vor avea doar scopuri umanitare. Adica luat din mana Cabalei, va fi un instrument „cu o noua infatisare”.
          Daca a ras cineva, inseamna ca e …de bine 🙂

        • gabin sandu spune:

          la polizor? ..adica produci scantei ?
          inainte vreme se chema tocila si se actiona cu piciorul sau la manivela. Ce vremuri a avut bunicu’.

  4. dionis spune:

    Maria ,aici e o societate feminista:gindul elitei nu este neaparat promovarea femeii ci impozitarea lor(fiind mai numeroase)precum si distrugerea familiei traditionale si apoi a familiei in sine.Copii sint tinuti in scoala aproape toata ziua,parintii la lucru,raceala in relatii..divort.

    • Maria spune:

      Probabil avem societatea pe care o meritam. Apropo de discutia de mai sus, la protestele impotriva exploatarii RM si a gazelor de sist a participat un mic grup de persoane. Ceilalti multi treceau pe langa noi in pas de plimbare indiferenti… acum sa nu ne mai miram.

      • George Valah spune:

        Parerea mea e ca „indiferenta” noastra se datoreaza zecilot de ani de inabusire a personalitatii de mici (cine te crezi tu? modestia si umilinta sunt calitatile tale, ce, tocmai tu o sa rastorni lumea? etc) si a inducerii de catre aparatul de stat prin toate mijloacele a idei de lipsa de putere a individului, de ridicol daca incerci sa spui adevarul direct, de coruptia generalizata a acestui stat care nu are alt scop decat propria acumulare de putere si averi, desconsiderand cetatenii…

        • johnnyntm spune:

          Majoritatea suntem precum maimutele alea dresate. Nu facem nimic impotriva sistemului, iar daca se gasesc unii sa faca, nu numai ca nu ii ajutam, ci dimpotriva, le dam la gioale ca sa ne punem bine cu stapanii. Vorba unei cunostinte, e cazul sa ne facem singuri propria revolutie in curte, in viata, si sa-i ajutam pe cat posibil pe ceilalti care fac acelasi lucru. Cancerul se dezvolta celula cu celula, nu se vaita ca organismul e potrivnic.

          • George Valah spune:

            Cu un sistem, „nu te lupti”, IL FOLOSESTI! Orice sistem e un mecanism, care poate fi facut sa actioneze si in folosul tau nu numai contra ta. Asta trebuie INVATAT. Degeaba cineva ar arunca cu pietre intr-o locomotiva care merge cu un tren dupa ea, cand simplu e sa tragi semnalul de alarma s-o opresti! Dar pt asta asa cum zici, trebuie sa ne refacem de la inceput toate mentalitatile noastre: sa ne respectam noi pe noi insine( inseamna a nu accepta orice si oricum, a avea principii proprii pe care sa nu ti le incalci cu orice risc si indiferent de urmari), sa respectam si pe ceilalti, sa nu fim nepasatori fata de ce se intampla in jur, etc… Nu e greu, trebuie invatat si practicat, ca unul din „pricipiile” proprii…

        • Maria spune:

          exact Johnnyntm, nu stim sa ne recunoastem ca lideri sau sa ii recunoastem si ajuta pe lideri, poate cu aceasta incepe unitatea si bineinteles cu revolutia din propria curte

  5. prentice mulford spune:

    „indiferenta’ noastra fata de ei este in aceast moment cea mai buna arma impotriva sistemului. acesta detine toata logistica necesara astfel incat sa deturneze/schimbe polaritatea oricaror actiuni se vor desfasura impotriva lui. ce n-ar da acum oamenii din euromaidan sa dea timpul inapoi si sa stea acasa pe fundul lor.” indiferenta” ca termen sinonim este si ceea ce ne recomanda in diferite ziceri oameni sfiniti care traiesc in duh si pot accesa diferite linii ale timpului. ca si specie in acest moment omenirea nu poate evolua. este prinsa in ciclicitatea determinata de combustibilii fosili. in momentul in care nu ii vom mai folosi sub nici o forma, petrodolarii nu vor mai exista, mijloacele actuale – limitative – de transport vor fi schimbate iar razboaile vor disparea. vom fi obligati „sa inventam” sursele alternative de energie care se folosesc in toate universurile – si de care in acest moment se folosesc doar unii – si care ne vor permite lucruri care in acest moment nu exista in credintele noastre si pe care ma abtin sa le exemplific. renuntarea la combustibilii fosili este data obsesiv in diferite filme, documentare sau alte forma de propaganda undeva in jurul anilor 2060. chiar si atunci indiferent de evolutia tehnologica nu vom scapa de anumite forme de control. dar una este sa-ti trebuiasca pasaport sa mergi in canada si alta este pentru a parasi sistemul solar.
    dpmdv nu merita efortul de a acorda atentie unor subspecii umane ca cele care ne apar pe mijloacele tv. sunt prea mici acesti insectoizi. este exect ceea ce ei doresc. indferent ca aceasta este pozitiva sa negativa ea este o recunoastere a sistemului. protestul in sine este o recunoastere a matricei este modul prin care aceasta se asigura ca suntem conectati la ea. acesta este si motivul pentru care suntem asteptati in strada…un vin de casa bun intr-o ambianta placuta poate colapsa orice fel de sistem. burebista stie…


Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.