Stiri scurte: 12.04.2017

-Soros „isi cumpara” congresmani cu care sa influenteze politica Americii…

Rep. Adam Schiff’s Congressional Career Aided by Soros-Financed Groups

-Putin spune ca US se pregateste sa bombardeze Damascul si sa dea apoi vina pe Assad!

Vladimir Putin says US is preparing to bomb Syrian capital and will blame devastation on Bashar-al Assad’s forces

Ships from Carrier Strike Group 8 are in formation for a photo exercise in the Atlantic Ocean

-Trump a dat ordin consiierilor mlitari sa pregateasca un plan de lovire a N Koreii! Aceasta ar putea avea loc impreuna cu S Koreea cu ocazia „exercitiilor militare”!

 

Trump orders military advisers to prepare plans to hit North Korea

-Un defector din N Koreea spne ca liderul Kim Jong e disperat si e gata sa loveasca US cu rachete nucleare!

North Korean leader Kim Jong Un ‘desperate,’ ready to strike US, defector says

-N Koreea e o amenintare de atac cu arme chimice, spune MA al Japoniei

North Korea Poses Threat of Chemical Attack – Japan’s Defense Ministry

-U.S. Secretary of State Rex Tillerson a emis marti un ultimatum Rusiei cerandu-i „sa fie de partea US si a aliatilor ei in Siriam sau sa ramana alaturi de Assad Iranul si Hezbollah, ceea ce nu-i va servi interesele pe termen lung! Si nu putem lasa sa se ntample asta din nou…”

Tillerson issues ultimatum to Russia after meeting with top diplomats at G7 summit

– Falsele acuzatii ca Assad foloseste arme chimice impotriva propriei populatii sunt la fel ca „armele de distrugere in masa” de care era acuzat Saddam Hussein si pentru care acesta a fost omorat iar Irakul distrus!

The Syria Barrel Bomb Hoax

-Atacul „chimic” de la Idlib a  fost un „false flag” menit sa-l invinovateasca pe Assad, vor urma si altele- spune Putin!

Idlib ‘chemical attack’ was false flag to set Assad up, more may come – Putin

-Rusia si Iranul hotarati sa combata terorismul din Siria!

Russia and Iran Committed To Combatting Terrorism In Syria

Russia Insider logo

US upset that it can't operate willy-nilly in another country's airspace

-Pentagonul „deranjat” ca Rusia le urmareste prin sistemele de locatie „avioanele invizibile” cand acestea patrund ilegal in spatiul aerian al Siriei, de multe ori pentru a bombarda!

Pentagon Cries Foul After Devious Russians Track US Warplanes Illegally Intruding in Syrian Airspace

Everyday life of the Russian air group at the Hmeymim airfield in Syria

– Vice Presdintele Comisiei Parlamantare pe probleme de aparare a Rusiei Yury Shvytkin avertizeaza: „Nici prin cap sa nu va treaca sa atacati instalatiile rusesti din Siria, nu va fi nici-o conversatie dupa asta, doar actiune reala!”

‘Real Action’ to Follow: Don’t Even Think of Attacking Russian Military in Syria

FILE PHOTO. © Omar Sobhani

-UK refuza sa confirme ca ISIS le-a atacat o baza a fortelor speciale din Siria

Britain refuses to confirm ISIS attacked special forces base in Syria

-Documente CIA din 1983 arata planul de distrugere a Siriei, care precede actuala criza.

1983 CIA Document Reveals Plan To Destroy Syria, Foreshadows Current Crisis

-Telul illuminati de abolire a proprietatii private, e renascut acum in „globalism”!

The Illuminati goal of abolishing private property: reborn in Globalism

 

MailOnline - news, sport, celebrity, science and health stories

Scientists are concerned that computers are already overtaking us in their abilities, raising the prospect that we could lose control of them altogether. Pictured is the Terminator film, in which robots take over - a prospect that could soon become a reality

-A pierdut deja umanitatea controlul asupra inteligentei artificiale? Computerele evolueaza mult mai rapid decat inteligenta umana!

Has humanity already lost control of artificial intelligence? Scientists admit that computers are learning too quickly for humans to keep up

Ivan Glebov, head of the Moscow-based laboratory of laser nano-structuring of glass

-Rusia a creat   un disc de forma CD care poate stoca 1Tbite de date pentru 100.000 de ani, si care nu poate fi distrus de foc, apa sau radiatii cosmice!

Russian-made ‘eternal’ disc to store data for 100,000 years

-Telescopul Hubble a vazut ceva gigantic iesind dinspre Uranus…

Reclame

11 comentarii on “Stiri scurte: 12.04.2017”

 1. WildWind spune:

  „Telescopul Spatial Hubble” este la fel de real ca si „Statia Spatiala Internationala”.

  • George spune:

   Man, tot vad ca arunci info de genul asta: ba ca rachetele intercontinentale nu pot zbura, ba ca statia spatiala internationala nu exista (desi exista poze prin telescop de pe terra, facute chiar de amatory, nu de organizatii oficiale); da si tu mai multe detalii, pe ce te bazezi, ce legi ale fizicii sunt inculcate, etc.

 2. WildWind spune:

  Daca ai timp si sti engleza, vezi aici:
  http://heiwaco.tripod.com/moontravel.htm

  Este cel mai bine documentat material pe care l-am gasit.

  Poti sa cauti si singur „ISS hoax”, spatial program hoax, hubble hoax, etc.

  Atentie! In multe materiale si filmulete de pe net o sa gasesti informatii despre minciunile din „programul spatial” amestecate cu informatii despre „pamantul plat” sau „pamantul gol” sau „pamantul concav”. Sunt special facute asa pentru a pune informatiile in aceeasi oala. Multi dintre cei care vor respinge prostiile despre „pamantul plat” vor respinge automat si informatiile despre falsitatea programului spatial.

  Pentru cei care nu stiu engleza o sa postez mai tarziu si o varianta prescurtata in romana.

 3. WildWind spune:

  Mare parte din „Programul Spatial” e o minciuna, nu doar „Aselenizarile”

  “Programul Spatial” e un film SF exorbitant de scump, cu mii de episoade, care ruleaza pe ecrane de mai bine de 50 de ani si va continua daca nu se vor prinde suficient de multi “pamanteni” ca e doar un film.

  “Programul Spatial” e trucat. De la inceput si pana in zilele noastre.

  Gagarin, Prunariu, Armstrong nu au ajuns nici macar pe orbita(cu atat mai putin pe luna). Statia Spatiala Internationala, Vehiculele Spatiale, toate sunt trucate.

  Cum ne-au pacalit:

  Filmarile din interiorul statiei spatiale sau navetelor se fac, de fapt, intr-o macheta din interiorul unui avion care urca si coboara abrupt, asa numitul zbor ’parabolic’ sau “zero G”. Avionul cu pricina se foloseste si in mod oficial pentru “antrenamente”. vezi link-uri

  Pentru filmarile mai statice si de lunga durata cand “cosmonautii” participa la emisiuni sau interviuri mai mult sau mai putin “live”, nu se mai “complica” nici macar cu avionul, ci filmarile se fac in studiouri si se folosesc niste suspensoare si “ecrane verzi”, inclusiv parul “permanent” si dat cu fixativ la femei ca sa simuleze dinamica parului in imponderabilitate. Se dau de gol pentru ca uneori le scapa miscari nefiresti ale “cosmonautilor” sau obiectelor, inclusiv a parului; – vezi link-uri

  Filmarile in exteriorul “navetei spatiale” sau “statiei spatiale” se fac in niste bazine imense cu apa in care exista o multitudine de module si de machete la scara reala. Bazinele sunt folosite si oficial pentru “antrenamente”. Se dau de gol pentru ca de foarte multe ori le-au scapat bule de aer, care evident n-au ce cauta pe orbita. Le-au mai scapat si imagini foarte scurte cu butelii de oxigen ale scafandrilor, lumini de la proiectoare, etc. Cel mai bun exemplu este al unui “cosmonaut” caruia i s-a umplut casca cu apa pana la un pas de inec…in spatiu, pe orbita…- vezi link-uri.

  “Statia Spatiala” Internationala exista, dar e doar o macheta goala, care se invarte in jurul planetei si are niste camere care filmeaza doar spre exterior. Nici un om nu este si nu a fost vreodata in “statie”(de cand e pe orbita).

  “Cosmonautii” nu urca in modul/capsula/naveta la lansare, ci printr-un tobogan sau niste tiroliene ajung intr-o zona inafara turnului de lansare sau sub turnul de lansare. Oficial, toboganul si tirolienele au rolul de ruta de scapare in caz de incidente/accidente inainte de lansare. – vezi link-uri.

  Navetele spatiale/modulele care sunt “lansate pe orbita/in spatiu”, de fapt, sunt niste machete, care impreuna cu racheta se lanseaza pe o traiectorie care le va duce fix spre…ocean si probabil sunt detonate.

  Modulele/capsulele care se intorc “din spatiu” sunt, in realitate, parasutate din avioane chiar langa locul unde echipele le asteapta. Altfel cum dracu’ ar putea, dupa un zbor(imposibil) de mii de kilometri prin atmosfera, cu o viteza de zeci de mii de kilometri pe ora, sa amerizere la doar cativa kilometri de navele care asteapta?

  “Navetele spatiale” sunt(au fost) de fapt doar niste avioane cu reactie in forma de “naveta” si care au fost folosite doar pentru “intoarcerile din spatiu”. “Cosmonautii” urca la bord, decoleaza ca orice avion(dar de pe un aeroport dedicat) si se intoarce “din spatiu”, “planand” triumfal spre pista de aterizare unde asteapta mass-media si multimea de “pamanteni”.

  Toate filmarile/imaginile de pe Luna sau Marte au fost si sunt facute, evident, pe Pamant. Imaginile cu celelalte planete sunt in cea mai mare parte doar grafica computerizata sau “imagini compozite” asa cum le numesc cei de la NASA, ESA (European Space Agency) , JAXA (Japan Aerospace Agency), etc.

  Toate filmarile/imaginile implica, tehnici, trucaje, grafica computerizata si “smecherii” gen Hollywood si filme SF.

  De ce au trucat programul spatial:

  Pentru ca in realitate, prin tehnologia disponibila, n-am putut si in continuare nu putem sa ajungem in spatiu si sa ne si intoarcem. Unii vorbesc de alte tehnologii, mult mai avansate decat tehnologiile cunoscute de noi, care sunt folosite in secret. Daca ar avea asemenea tehnologii n-ar mai fi fost nevoiti sa trucheze programul spatial.

  Putem trimite pe orbita sateliti de sute de kg, chiar si tone, dar treaba devine imposibila cand se pune problema revenirii pe planeta(sau coborarii pe Luna, Marte…)

  Ca sa ne putem intoarce de pe orbita ar trebui sa franam(deceleram) de la aprox. 7800m/s(28000 km/ora) pana pe la 150-250m/s cand s-ar putea deschide parasutele modulelor sau un vehicul gen naveta ar putea sa faca manevre pregatitoare pentru aterizare.

  Franarea s-ar putea face in mai multe feluri:

  – arderea de combustibil in motoare de racheta, ca si la lansare;

  – frecarea cu atmosfera(termosfera, mezosfera, stratosfera, troposfera).

  Prima varianta are o mare problema :

  Ar trebui carate pe orbita niste sute(mii) de tone de combustibil in plus. Ca sa cari pe orbita niste sute(mii) de tone de combustibil in plus, ar trebui sa mai arzi la lansare cateva mii(zeci de mii) de tone de combustibil, pe langa miile de tone pe care oricum trebuia sa le arzi pentru o lansare fara revenire(sateliti). Asta ar duce la niste rachete de dimensiuni colosale, lucru pe care evident ca nu suntem in stare sa-l facem, nici macar cu tehnologia actuala.

  Asa ca, teoretic, ramane varianta a doua, franarea prin frecare cu atmosfera, varianta care, oficial, se foloseste. Dar si asta are cel putin o problema mare :

  Franarea(decelerarea) de la 7800m/s la 200m/s prin frecare cu moleculele de aer din atmosfera duce la eroziune prin frecare, ardere si dezintegrare. Practic, s-ar intampla si cu modulele spatiale sau navetele acelasi lucru care se intampla si cu meteoritii. Ar arde si s-ar dezintegra in atmosfera. Praf si pulbere…

  Ca sa nu se intample asta ar trebui folosite niste materiale care sa reziste la eroziunea extrema prin frecare. N-avem asemenea materiale. Chiar daca am avea materiale care sa reziste la eroziune extrema, ele ar trebui sa reziste si la cresterea temperaturii la zeci de mii de grade Celsius, tot din cauza frecarii cu moleculele din atmosfera. In acelasi timp acele materiale ar trebui sa fie si extrem de izolatoare termic, ca sa protejeze incarcatura(aparatura, sonde spatiale, cosmonauti) fata de zecile de mii de grade. Evident, n-avem asemenea materiale.(Ar mai fi si varianta unor “scuturi energetice” care se protejeze modulul/naveta. Asemenea scuturi avem doar in filmele SF despre care stim ca sunt filme.)

  Ca sa se mearga mai departe si sa se iasa de pe orbita pamantului, spre luna, planete, comete, etc., ar insemna:

  – niste sute, mii de tone de combustibil in plus ca sa se accelereze pana la 11000m/s, viteza minima necesara ca sa se invinga complet gravitatia pamantului;

  – trecerea(la dus si la intors) prin centurile de radiatii Van Allen, lucru care, se pare, ne depaseste atat din punct de vedere al rezistentei oamenilor cat si al aparaturii si materialelor;

  – niste sute, mii de tone de combustibil in plus ca sa se poata efectua manevre pe traiectoriile necesare, stabilizare si pozitionare.

  – niste sute, mii de tone de combustibil in plus pentru decelerare de la 11000m/s la 200m/s, la intoarcere;

  Asa ca “baietii” au gasit o alta varianta: sa ne minta si sa trucheze programul spatial. Asta a functionat si inca funtioneaza fara prea multe probleme tehnice grele si de nedepasit.

 4. WildWind spune:

  Scapari la “misiunile in spatiu”:

  Atentie la miscarile care o iau prin surprindere pe „cosmonauta” – e in zbor “parabolic”, nu e in spatiu; atentie si la parul „cosmonautei” – are o dinamica de mătură(e cu fixativ), nu se misca ca si cand ar fi in imponderabilitate…

 5. WildWind spune:

  Cum se joaca scafandrii de-a cosmonautii(oficial asta se intampla doar la „antrenamente” si „simulari”) :

 6. WildWind spune:

  Cum scapa de lansare:

 7. Dana spune:

  Parte de dreptate are WW. Multe info aruncate pt deruta, chiar „STUDII STIINTIFICE” care se contrazic unele pe altele de nu mai stii ce sa crezi, sau studii/descoperiri adevarate interzise. Daca nu ai timp pt a discerne intre multimea de steaguri false si fumigene este bine de mers pe traditie, clasic.


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s