Stiri scurte: 14.06.2017

N. Korea threatens to strike New York in response to 5-month-old Trump tweet

-Ca raspuns la un tweet de acum 5 luni al lui Trump, N Koreea ameninta ca „poate lovi New Yorkul” cu rachetele sale nucleare!

N. Korea threatens to strike New York in response to 5-month-old Trump tweet

U.S. Defense Secretary James Mattis arrives  for a House Armed Services Committee hearing on the Pentagon's budget priorities on Capitol Hill in Washington, U.S., June 12, 2017. REUTERS/Yuri Gripas

-Secretarul Apararii  al US, Mattis spune ca N Koreea e cea mai urgenta amenintare la adresa securitatii nationale!(Si cand te gandesti ca are nici jumatate din suprafata tarii noastre… GV)

North Korea ‘most urgent’ threat to security: Mattis

North Korean leader Kim Jong Un inspects the defence detachment on Jangjae Islet and the Hero Defence Detachment on Mu Islet located in the southernmost part of the waters off the southwest front, in this undated photo released by North Korea's Korean Central News Agency (KCNA) on May 5, 2017

– E posibil ca de-acum incolo N Koreea sa faca teste de lansare de rachete la fiecare doua saptamani, spune un expert american.

North Korea Likely to Conduct Missile Launches Every Two Weeks, US Expert Says

 

-NATO dat in judecata de Serbia! In bombardamentele din 1999 aproape 15t de uraniu saracit au  fost aruncate pe teritoriul sarb care a cauzat cresterea imbolnavirilor sarbilor de cancer sau alte boli asociate !

‘Up to 15 tons of depleted uranium used in 1999 Serbia bombing’ – lead lawyer in suit against NATO

-US isi recunoaste numai o cincime din atacurile sale cu drone in alte tari. Sub pres Obama se admite ca au fost ucisi intre 2,867  si 3,138  de persoane in tari ca  Somalia, Yemen,  si  Pakistan.(O… si pe  la TV la  noi, un „cuvantator” pomenea de „70.000 de morti in razboiul (degeaba!) din Irak”, in realitate, au fost cam 2 milioane de irakieni omorati plus nenorocirea populatiei din Falujah bombardata cu acelasi uraniu saracit, care da malformatii oribile la nou nascuti si cancere la ceilalti!GV)

U.S. HAS ONLY ACKNOWLEDGED A FIFTH OF ITS LETHAL STRIKES, NEW STUDY FINDS

U.S. Defense Secretary James Mattis gestures during a press briefing on the campaign to defeat ISIS at the Pentagon in Washington, U.S., May 19, 2017

-Mattis: Rusia, China, contesta dominatia militara a US! E socat de lipsa de pregatire a armatei  americane iar superioritatea lor militara nu mai e un fapt dela sine inteles!

Mattis: Russia, China Challenging US Military Dominance

Mattis ‘Shocked’ by US Military’s Lack of Readiness Following Sequestration

US Acknowledges That Its Military Superiority is ‘No Longer a Given Fact’

Pentagon chief wants excess bases closed, but warns cuts put ‘troops at greater risk’

-Mattis vrea inchise bazele militare care sunt in exces, dar reducerea numarului trupelor e un mare risc.

Pentagon chief wants excess bases closed, but warns cuts put ‘troops at greater risk’

China Military Modernization Drones

-China si-a marit numarul de drone avansate tehnologic de la 67 la 115.

China’s AI Advances for Drones to Enable ‘Swarm Intelligence’ Collection

-Putin avertizeaza America ca are „o falsa impresie ca poate face orice fara sa dea socoteala”!

Putin Warns America „Has A False Sense That It Can Do Anything Without Consequences”

Buk-M3

-Rusia si-a amplasat in Extremul sau Orient, baterii de sisteme AA Buk-M3 de ultima generatie.

Russia’s Far East Covered by Cutting-Edge ‘Kill-All’ Buk-M3 Anti-Missile Systems

 

-Senatul american a adoptat o lege care limiteaza puterile lui Trump de a ridica sanctiunile asupra Rusei.

Senate Bill Limits Trump’s
Power to Lift Sanctions on Russia

The Fake News Media has never been so wrong or so dirty. Purposely incorrect stories and phony sources to meet their agenda of hate. Sad!

-Trump: Media cu stiri false niciodata nu a fost atat de incorecta si murdara!

Trump: „Fake News Media Has Never Been So Wrong Or So Dirty”, Slams 9th Circuit

-Hillary C explica: „calea de a stopa terorismul este sa „intelegi” cultura si mancarea altora”!

Hillary Clinton Explains The Way To Stop Terrorism Is To „Understand” Other Cultures & Their Food

-Sondaj Gallup arata un declin socant in respectul americanilor fata de propriul guvern!

Gallup Finds Stunning Decline In Americans’ Respect For US Government

The photo taken on May 5, 2015 shows Prime Minister of the United Arab Emirates (UAE) and ruler of Dubai, Sheikh Mohammed bin Rashid al-Maktoum, upon his arrival for a  regional summit in Riyadh, Saudi Arabia. (AFP photo)

-Emiratele Arabe Unite au cheltuit 3 miliarde dollari pentru finantarea tentativei de lovitura de stat din Turcia de anul trecut!

-Qatarul a ramas fara dollari!(Din cate imi amintesc, toti cetatenii Qatarului primeau din partea statului (aici nu intra si veniturile din munca!) ca parte ce le reveneau din exploatarile de hidrocarburi, cam 200.000$/anual! Dar nu sunt sigur asupra cifrei…GV)

Qatar Is Running Out Of Dollars

– Ayatollah Seyyed Ali Khamenei al Iranului spune ca „America destabilizeaza Orientul Mijlociu cu razboiul ei aiuristic „contra terorii” si ca ei au creat ISIS!

Iran’s Ayatollah Khamenei Blasts
America’s Phony War on Terror 

© Leonhard Foeger

-UE incepe procedurile legale contra Ungariei, Poloniei si Cehiei, pentru ca nu primesc refugiati. Polonia declara ca isi rezerva dreptul de-a nu primi refugiati.

EU launches legal cases against Hungary, Poland, Czech Republic for not taking in refugees

Poland Says Ready to Defend Right to Refuse Admission of Refugees

 


4 comentarii on “Stiri scurte: 14.06.2017”

  1. neicaion spune:

    Dacă N. Coreea era prin africa , sau prin europa, era demult desfiinţată, cu tot armamentul lor de antic, este doar un scut pentru Rusia şi China care îşi protejează acest avanpost şi este suficient să-i ţină pe americani la foc mic deoparte.
    Dacă holocaustul nu a fost real şi logic nu prea avea cum să fie, ia nemţii au plătit miliarde de mărci şi euro pentru un fapt mai mult închipuit. Oare cât ar trebui să plătească america pentru decimarea umanităţii prin folosirea a tot felul de armament, chiar nuclear, mai pe tot Pământul, prin Africa şi chiar în Europa. De ce ei nu sunt acuzaţi pentru genocidul de la Hiroşima şi Nagasacki? şi din multe alte zone, iar Iliescu nostru, chipurile ar fi, pentru o amărâtă de mineriadă, comandă tot din exterior, o altă vânătoare de vrăjitoare, ce va muri în faşă, a sistemului nostru nou actualizat prin Johanis în liga lui trump. Şi în curând noi Românii vom fi ce-a mai absurdă naţie din ue, nu că nu am fi deja, Românii liberi nu vor mai avea acces direct la această entitate dacă Ungaria, Polonia şi Cehia urmează calea englezilor, fapt ce nu poate fi exclus dacă îi mai stresează mult cu cotele obligatorii de terorişti. Ce e de râsul ue, e că cam toată economia aşa-zisei uniuni se află în aceste trei-patru ţări cu România în frunte cozii, unde prostimea doar slujeşte.

  2. George Valah spune:

    Hai sa nu ne mai lasam pacaliti:
    1 N Koreea n-a atacat niciodata pe nimeni, ei au fost atacati, provocati, amenintati! Ca poate nu ne place regimul de la ei… asta e altceva, da poate nici lor nu le-ar placea ce se intampla pe la altii, cu impunerea de „emigranti”, sa vina „nus’cine” sa-ti ia padurile si sa-ti crape pamantu ca-ti vrea „gazele de sist”, iar „jandarmii tarii” sa te bata tot pe tine ca de ce iti aperi pamantul si etc!
    2 Ceea ce trebuie sa priceapa pana la urma tot romananu e ca „nimeni nu te respecta atunci cand ceri si dai” inloc „sa-ti iei” ceea ce ai nevoie si prima regula a „alorlalti” e: NU SUNT REGULI! Daca se pricepe ASTA, mai departe e simplu: cand vezi un curcan ca isi infoaie coada spre tine,mai fa-i si „glu, glu” sa si-o infoaie si mai tara, sa-i poti numara bine toate penele, daca vrei sa i le jumulesti! Daca tie ti se vorbeste despre „reguli”, uita-te la „regulile lor”, si pe alea sa joci si tu! In rest nu-ti face griji de „cine e mai puternic” ca „puterea si prostia merg impreuna”, cu cat e mai mare magaru, cu-atat mai mare si samaru…
    Ungaria, Polonia, Cehia s-au prins deja si isi fac jocul dupa cum le convine, APOI inloc sa-si faca pulbere tarile, „dau explicatii” la UE! Si daca Bruxellului nu-i convine, le dau si mai multe „explicatii”! Pana se lamuresc, sau pana se satura „de explicatii”.

  3. luigilucretiu spune:

    Breaking Israel News: „PROFEȚIA” ȘOCANTĂ a rabinului Nachmani despre rolul COREEI DE NORD în războiul final al lui Gog și Magog și sfârșitul vremurilor
    http://ortodoxinfo.ro/2017/05/04/breaking-israel-news-profetia-socanta-rabinului-nachmani-despre-rolul-coreei-de-nord-razboiul-final-al-lui-gog-si-magog-si-sfarsitul-vremurilor/

    • George Valah spune:

      Mai inainte a fost cam tot asa si „viziunea” unui baiat din Israel de 15 ani care a fost in moarte clinica… Dar am impresia ca momentul a fost depasit. Flota americana a plecat din M Japoniei, iar N Koreea nu prea mai are „cu cine sa se razboiasca” …
      Siria ramane „fierbinte”!


Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.