Baze ET pe Pamant, mii de Kmp ! Voltaire, contele de Saint Germain stiau de cinematograf sonor, aparate zbor din sec XX !

Este  un video-documentar deosebit, dar netradus ! Se vorbeste de contactul direct dintre oameni si ET, locuind efectiv pe pamant, in Italia, in baze subterane sau sub Marea Egee construite pe suprafete de mii de Km! Tehnologiile lor de constructie se bazeaza pe crearea de straturi supradensee de pamant care devin astfel  „ziduri de sustinere”, despre teleportarea obiectelor si fiintelor, despre ET degajand iubire si armonie, aflati in conflict cu ET malefici care vor dominarea , distrugerea speciei umane! Toti, traiesc pe Pamant, printre noi, arata ca noi…

Apoi( videoclip 5), o scrisoare originala a lui Voltaire catre contele de Saint Germain, in care vorbeste de „prietenii” deosebiti, care le-au arata cum pe la mijlocul sec XX vor exista „tablouri (picturi)  vorbitoare”, masini zburatoare deosebite!


7 comentarii on “Baze ET pe Pamant, mii de Kmp ! Voltaire, contele de Saint Germain stiau de cinematograf sonor, aparate zbor din sec XX !”

  1. Just Me...Carla spune:

    esti un geniu George,caut documentarul acesta de mii de ani 😀 ,in sfarsit….thank you !!!

  2. Just Me...Carla spune:

    ….si eu cand ti-am spus cum e vremea pe planeta mea nu m-ai crezut 😀 😀

  3. Carmen spune:

    am citit acum ceva vreme niste carti scrise de Ariaba Havah (un pseudonim desigur), care vorbeau despre acelasi lucru. Ma intreb si va intreb: cat e fictiune si cat nu e? Si daca nu e…ce e?

  4. Carmen spune:

    ^ Ariana Havah, sorry de greseala.

    • George Valah spune:

      Un lucru e ABSOLUT SIGUR: ET exista si au legaturi cu persoane (deseori fara dorinta acestora)de pe pamant. In clipul de pe post, sunt anumite detalii care ma fac sa cred in autenticitatea lui. A fost o totala surpriza scrisoarea lui Voltaire si mai ales continutul ei !


Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.