Nibiru/Elenin – noua traiectorie !


13 comentarii on “Nibiru/Elenin – noua traiectorie !”

  1. […] Racoviceanu, Alex Mazilu, Ana Usca, Androxa, Caius, Cati, Gabriela Elena, Gabriela Savitsky, George Valah, Griska, Ilarie, Ioan Sorin Usca, Luna Patrata, Mesterul Manole, Mirela Pete, Ro-xana,  Rokssana, […]

  2. Geo spune:

    E extraordinara simularea treceri planetei nibiru, si haosul urmat de trecere ei, dar ia na trecut in 2003?

  3. Just Me...Carla spune:

    George ,cometa sau nava spatiala ?…de multe ori parca sunt la desene animate,chiar si acolo deja se spune pe fata ……

  4. Geo spune:

    George Valah crezi ca va veni sfarsitul in 2012? Ca eu unul sunt derutat , ba ca in 2012 o sa soseasca nibiru, dincolo, cei de la nasa spuneau ca ia a trecut in 2003, nu ne-a spus despre asta crezand ca o sa ne prajeasca.Si mai este cu cometa elenin , o sa aduca sfarsitul pe 28 octombrie 2011.

    • George Valah spune:

      Cred ca NIMENI nu stie sigur ceva…
      Dar pun problema altfel: „Cei MARI” cu putere, se ocupa „azi” cu mai multe lucruri:
      – Construesc bunkere – E o afacere „buna” ca oricare alta, o investitie si „nu strica” in multe situatii. – poate avea sau nu legatura cu „evenimente amenintatoare”.
      – Fac stocuri de alimente – e bun si in cazul speculei si „face bine” la afaceri , dar sunt bune si pentru ca NU SUNT CONTAMINATE de caderile radioactive…. Pot ajuta si in caz de…”evenimente”!
      – Se declanseaza „noi” razboaie: Libia, se „pregatesc” Iran, Siria ! – Asta inseamna „planuri de viitor”, nu…. „sfarsit”!
      – Pamantul a intrat intr-o perioada mai violenta: cutremure, racirea (nu incalzirea!) climei, furtuni, inundatii ! Din pacate, multe din ele au fost create DELIBERAT de ….”UNII” prin imprastierile chimice din avioane, incendierea masiva si globala a padurilor, distrugerea vietii si poluarea cu petrol in Golful Mexic, CN Fukushima, HAARP, etc ! Toate au avut si au impact major la ceea ce se intampla pe Pamant! Dar… TOATE sunt „facute” nu naturale. Asta implica „plan” si „vointa”!
      – S-a „investit” enorm in a se face „reclama” la un „eveniment” major in 2011-2012 ! Aceste „investitii” se vor „recuperate si inmultite”! Miza: Scaderea populatiei, guvern mondial unic, acapararea TUTUROR bunurilor in mana „elitei”, restul ramas al omenirii sa fie „implantata cu cipuri – sau nu, daca se gaseste ceva mai eficient, sa fie depersonalizata si neutralizata psihic, incapabila de a mai intelege starea in care se afla si de a se mai opune= sclavie.
      – Mai sunt date semnificative dar… ideea ramane aceeasi.
      Concluzia: Cu cat esti mai pregatit, e mai bine! Corolar: orice forma de pregatire implica ideea de … „viitor”. Iar in „ziua de azi” as caracteriza ce se intampla in lume drept…. PREGATIRI !
      Ma intelegi…?

  5. Geo spune:

    Da anteleg! Si ai dat o explicatie foarte buna, multumesc.Si sunt multe tari care asi construesc buncare , si nu numai guvernul, ci si oameni de rand asi fac acasa un astfel de buncar , doar mai mic, cu provizii , si toate cele necesare supravetuirii.Acum nu stiiu ce fac romanii, rusii siau facut peste 5.000 de buncare ,si cred ca inca asi mai fac.Toti se tem de sfarsitul adus de cometa elenin , iar daca ia asi va mentine traiectoria actuala va pune in pericol viata pe pamant. Cometa elenin este asteptata sa fie vazuta cu ochiul liber de pe pamant pe data de 17 octombrie 2011.Chiar nu stiiu ce sa cred, oare vine aceasta cometa spre noii?Scuze cati pun atatea antrebari, dar numai cu tine vorbesc despre sfarsitul lumi care va veni in 2011 sau 2012.

    • George Valah spune:

      Pana la urma, nu cred ca va fi…”sfarsitul lumii” ci poate numai al… „unora”, asta in cazul in care „niste cataclisme naturale” chiar ar avea loc… natura e conceputa in asa fel incat „nimic perfect nu exista”: face parte din legile fizicii ca nu exista randament 100%! Asta e valabil si in… „distrugeri”: mereu mai scapa cate ceva! Dar a fi pregatit eu nu vad numai sa „depozitezi alimente si altele” pentru „zile negre”! Eu as vedea mai ales o pregatire individuala, ceva de genul „supravietuitorul” din Discovery, in care sa cunosti plantele, natura, sa stii sa te descurci in orice conditii, sa stii sa te aperi, sa te tratezi, sa-ti maresti aptitudinile fizice si psihice prin antrenamente (yoga, arte martiale, medicina naturista, acupunctura, etc) Chiar daca nu va fi nimic cataclismic, invatura acumulata iti va deschide personalitatea, increderea in sine, si capacitatea de intelegere… Deci, numai bine… 🙂

  6. Geo spune:

    Acum daca va veni ceva catalismic, eu unul ma descurc , am o logica si o groaza de idei care ma va ajuta sa supravetuiesc, si nu numai , stiu ceva electronica, chimie, fizica, mecanica la greu!!!si toate astea sunt importante pentru a supravetui in conditii apocaliptice.Ar fi mai multe de spus dar nu ma mai lungesc… .

  7. Just Me...Carla spune:

    Geo :
    Acum daca va veni ceva catalismic, eu unul ma descurc , am o logica si o groaza de idei care ma va ajuta sa supravetuiesc, si nu numai , stiu ceva electronica, chimie, fizica, mecanica la greu!!!si toate astea sunt importante pentru a supravetui in conditii apocaliptice.Ar fi mai multe de spus dar nu ma mai lungesc… .

    ….e bine de stiut Geo, ca te pricepi….si bine ar fi sa sa oferi si altora din ideile tale,cine stie,poate multora le va prinde bine,nu te-ai gandit sa scrii cateva articole blog ?….nu stiu daca vei fi trecut in Cartea Vietii pentru asta,insa sunt convinsa ca vei primi inzecit,asta in cazul in care astepti recompensa 😀

  8. Geo spune:

    Pai ce idei sa le dau?Daca vom intra in al 3-lea razboi mondial, si va veni o bomba atomica peste noii, o sami fac o ancapere acoperita cu plumb, ca am auzit ca plumbul opreste radiatiile.Cu cometa Elenin sau ce o fi, e mai naspa , dupa cum vad din simularea de mai sus o sa ne arunce de pe orbita, si o sa fim o perioada mai departe de soare , asa ca va ingheta planeta, in cazu asta e nevoie de energie pentru a ne ancalzi, si mai trebuie sati faci o gradina acoperita pentru ati creste legume, fructe etc. Cand o sa fim mai aproape de soare va fi cald ca pe Venus, adica de circa 475 grade celsius, in faza asta nush ce fac ca se va evapora apa, poate ami vine atunci niste ideei in disperare de caz.Si e posibil sa si ne ciocnim cu alta planeta din sistemul solar.Ce parere ai Carla?

  9. Geo spune:

    A si faza cu recompensa nu astept nimic !!!


Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.