Vina Libiei, vina lui Gaddafi: voiau sa introduca moneda de.. aur !

E  vorba de miliardele de euro si dollari depozitate cu mare usurinta in bancile americane si europene, e vorba de petrol, dar… ceea ce nu putea fi acceptat era ca Libia dorea sa introduca o moneda unica din aur, iar in viitorul imediat aceasta trebuia sa devina o moneda unica folosita in Africa! Consecintele ar fi fost dezastruoase atat pentru dollar cat si pentru euro! Va mai amintiti, cum Sadam Hussein, dorea sa schimbe moneda de tranzactionare a petrolului de la dollar la euro, apoi imediat a fost atacat Irakul pentru…. „armele de distrugere in masa”? (care nu au fost gasite nici pana azi! GV)

Asemenea tendinte de „evadare” nu pot fi tolerate! Ar echivala cu un…Armaghedon financiar!

Recomandari:

Teo Negura, Gabriela Elena, Carla, Theodora, Rokssana, Snake, Shayna, Luna Patrata, Proortodox , Ioan Usca, Nabadaiosu…,, Klausen, Schtiel , Proscris, Alchimie Spirituala, Madi, Gabi Rotaru, Fluturas, Veronica, Ana,


8 comentarii on “Vina Libiei, vina lui Gaddafi: voiau sa introduca moneda de.. aur !”

  1. snake spune:

    pana unde se poate merge daca exista interes economic & financiar? pana la distrugerea unui stat, a economiei si industriei acestuia, inlaturarea guvernului & presedintelui, infometarea populatiei s.o….

  2. snake spune:

    „distruse” – a se intelege in viziunea autonomiei si suveranitatii! un stat care nu mai este suveran, indivizibil si independent nu mai poate fi numit stat ci enclava sau curat sclavagism modern!

    • George Valah spune:

      Un banc „cinic” era cam asa: avantajul bolnavilor de alzheimer este ca dupa ce au pierdut toate proprietatile, inca se mai pot bucura crezand ca ..le au”!
      Cam asa e si cu „statele”. Am vazut un clip in care un PM al Israel (am uitat care :-() se „minuna” cum „o tara mica ca Israelul”, a putut sa cumpere Ungaria si Romania si poate va cumpara si Polonia! Clipul era …destul de vechi… Mai sunt intrebari vis-a vis de ce se intampla si de ce se intampla… „la noi in tara”? Tara „cui”?!

  3. snake spune:

    Voala de vezi Grecia. Nu-si mai poate incasa taxele si impozitele! Cica a ratat toate conditiile impuse de FMI la acordarea imprumutului. Deja nemtii si francezii s-au „oferit” sa le cumpere niscaiva insule! Aici s-a ajuns cu FMI-ul si cu NWO. Si la ei sunt zilnic proteste, grecii fiind mai uniti si mai luptatori decat romanasii nostri mamaligosi. Nici despre ce se intampla acolo nu se vorbeste!

    • George Valah spune:

      O asociatie de „locatari” (un popor)angajeaza un administrator (statul). Daca administratorul se apuca sa vanda bunurile date in administrare ( mine de aur, zacamintele de petrol, insulele tarii, etc) Asta NU E… DELAPIDARE ?

  4. snake spune:

    George, teoretic ai dreptate – asa spune litera legii. Esenta e importanta: de ce unele guverne si-au vandut sau isi vor vinde zacamintele/ terenurile agricole/ padurile/ insulele…? Eu zic ca au fost puternic „ajutate” din exterior. S-a ajuns aici pentru ca asta au urmarit grupul celor care detin puterea economica a lumii! Suntem aproape de faza finala. Planul le-a reusit din plin! Totul s-a simplificat neasteptat datorita guvernelor tarilor tinta, formate in majoritate numai din politicieni corupti, lacomi si complet dezinteresati de bunastarea poporului pe care-l conduc vremelnic!

    • George Valah spune:

      Sa pui in capul tuturor institutiilor de stat si chiar a statului, tot felul de puslamale, momai si mafioti, este tocmai parte din acel plan! ( America nu face exceptie!) In mod normal, nici-un guvern nu ar avea dreptul sa instraineze bunurile naturale ale spatiului pe care este construit statul, pt ca acestea nu apartin unui guvern, sau generatii! Imagineaza-ti pasii urmatori: urmeaza instrainarea tuturor terenurilor ce nu sunt detinute in privat (inclusiv munti cu paduri, drumuri, ape curgatoare, plaje, etc!), „externalizarea” serviciilor de administratie statale catre „firme private”, de ex…din Abisina, etc.. Cam ce mai ramane din „statul” si „tara” respectiva? Evident, cei ce chiar dispun de mijloacele necesare (grupurile ce conduc lumea) s-au „prins” demult de aceste „detalii”! De aia a fost nevoie sa se puna tot felul de mangafale la conducerea statelor, apoi restul devine… „rutina”!

      EPA and Corps plan to seize control of all water


Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.