Stiri scurte: 16.12.2011

– Lucratorii de la CN ale Japoniei, dar mai ales cei de la CN Fukushima: „contract cu moartea”! Toti lucratorii din C Nucleare sunt angajati sub conditia ca „vor fi expusi la radiatii”!  TEPCO cere: „Trimiteti-ne oameni carora nu le pasa daca mor”! (incepand cu min16 pana min 20 dar si continuare!) Daca intorci dozimetrul de pe piept cu fata spre corp, poti extinde timpul de lucru cu 10min! Daca il vari in ciorap, atunci poti extinde timpul cu 30min! Toti fac asa, e de la sine inteles, iar daca e iradiat si „o pateste”, ramane ca „a fost un caz izolat si o decizie arbitrara  personala” a lucratorului respectiv! 

– Tot mai multe vedete din estul  japoniei, afiseaza pe blogurile personale imagini ale corpului lor cu vanatai pe el! Acestea apar in cazurile de leucemie, cand vasele de sange se sparg!

More bruise on eastern Japanese

http://ameblo.jp/nakagawa-shoko/entry-11102820813.html

– Cum au adus iranienii drona americana jos? Pe cand aceasta se uita la intreprinderile lor nucleare,  i-au pacalit GPS-ul facand-o sa creada ca aterizeaza la baza din Afganistan! ( Ea a fost de buna credinta, a crezut in oameni, sateliti, pilotul ei cu ochi albastrii…GV)

Iran official: We tricked the U.S. surveillance drone to land intact

– Seful UN Ban Ki-moon, cere comunitatii mondiale sa „actioneze in numele umanitatii contra continuei violente din Siria”! (Deci…”liber” la bombardamente NATO?GV)

UN chief asks world community to act against violence in Syria

– Unul din doi americani, acum sunt saraci sau au salarii mici! (Cu salariul minim legal din California de… 8$/h? Ehe, in Romania salariul „mediu” este de 3,3$/h, dar cei cu salariul minim traiesc si cu mai putin de 1$/h! GV)

‘Dismal’ prospects: 1 in 2 Americans are now poor or low income

– Pretul mediu 2010 al electricitatii consum casnic in US: 11,54centi/Kw ~ 40bani/Kw! Ei se plang ca acesta a crescut „enorm”! Dar in link puteti vedea cum arata el in fiecare stat!

U.S. average: 11.54

Electricity bills by state

Iran to transfer nuclear production across series of secret facilities

– Iranul isi transfera tehnologia nucleara in bunkere subterane secrete rezistente la bombe penetrante! 

Iran to transfer nuclear production across series of secret facilities 

The Guardian home

– Jaque Chirac: doi ani cu suspendare! Atat a primit fostul Presedinte al Frantei pentru deturnare de fonduri publice pe vremea cand a fost primar! ( Poate n-ar trebui sa se publice stiri din asteaa… Ca sunt unii care ar putea cere si la noi… Asa se strica mintile oamenilor, inloc sa munceasca!GV)

Jacques Chirac found guilty of corruption

– Pakistanul ar permite tranzitul de aprovizionare si logistica NATO pe teritoriul ei, dupa uciderea celor 24 de militari pakistanezi, da…”sa  taxeze fiecare container pentru tranzit”! (Ai vazut! Pana la urma intre atatea limbi de circulatie, tot s-a gasit una prin care sa se inteleaga, ca asa e frumos: sa nu fie  „ambitiosi”!GV)

Pakistan to impose Nato transit tax following ‘friendly fire’ troop deaths

– Un sfert din pacientii spitalelor din UK sunt internati acolo pentru…dementa! (Adica… doreau iesirea din UE?GV)

Emergency admissions for dementia patients rise 12%

– NO COMENT video! Merita vazute!!


11 comentarii on “Stiri scurte: 16.12.2011”

  1. Indezirabilul spune:

    Un nou raport şocant al Serviciului Federal de Securitate rus (FSB), privind întâlnirea premierului Putin de săptămâna trecută, cu unul din liderii militari de top ai Chinei, avertizează că Statele Unite şi aliaţii săi occidentali sunt în “pregătire activă” pentru declanşarea unei serii de evenimente catastrofale în cursul anului următor, destinate să arunce lumea în haos, sperând prin aceasta să restaureze ordinea economică şi socială pe planetă…..

  2. Marian din...Berceni spune:

    Ai vazut fratzicule? Tot frantzujii saracii….Gianta latina dom’le!Doi ani cu suspendare pentru Chirac…fost presedinte, dar nu cand era presedinte a facut manaria ci pe cand era …primar al Paris-ului.S-au bazat judecatorii pe faptul ca-i la varsta pe care o are, bolnav ce sa mai vorbim[ ca oricum cam toti astia cu bani se inbolnavesc de…orice atunci cand se intampla sa le gaseasca cineva vreo vina si sa incerce sa-i si pedepseasca prin …puscarie] si a si fost TOTUSi PRESEDINTE ca altfel….putea sa-si ia cel putin 10 ani ca asa prevede codul lor Penal.Asi face o paralela cu…” al nostru” . Oare ” al nostru” va fi macar judecat ce sa mai vorbesc de condamnare…pentru tot ce a facut in tara pe care a condus-o ?Te-ai interesat , cam cati gologani ofera aia de la TEPCO alora ce participa la dezafectarea centralei la incercarea de a stavili macar urmarile dezastrului ?Ia vezi, afla suma, mai sti poate ca-i interesanta pentru unii dintre noi care …oricum nu mai avem ce pierde!Chestia aia cu Obama { ti-am spus ca engleza mea este cam….” subtire”} este exact ce inteleg eu ? Pai si atunci aia ce zic…ca doar in primul rand drepturiole lor sant suspendate primele ? cred ca ar fi pentru prima oara in istoria Americii { cazul lui Scco si Vanzzetti fiind firesc ceva…regretabil} cand s-ar intamplka asa ceva si sifiliticii aia n-ar iesii cu armele pe strazi sa-l darame pe cioroiul { asa ai zic aia din Alabama lui Obama…vezi ca si rimeaza} de la…Casa Alba!Bai frate { ca inteleg ca matale ai trait destul in state ca sa sti cum merge treaba pe acolo} dar cum se poate ca un tip ce nu-i nascut pe pamant american…sa devina presedinte ?Cum au inghitit americanii galusca asta ? De fapt cum au inghitit-o toti aia de umbla inbracati { in special pe timpul noptii} in cearceafuri albe si au ” coifurile alea pe cap” …aia de au obiceiul sa „planteze” cruci arzand pe anumite pajisti?! Si mai raspunde-mi : cum dracu au inghitit astia galusca sa fie condusi de un musulman…intr-un razboi contra …musulmanilor? Pai de aceia l-au si pierdut! Caci ..l-au pierdut, indiferent de ce rahat mananca .Astept frate lamuririle tale si ale altor vizitatori mai destepti decat mine ca eu…am ramas in ceatza dupa vizionarea acestui material. Apropo: esti sigur ca-i….pe bune ?Asta cu Obama evident.

  3. lili3d spune:

    Prin ,,prolonged detention”, se urmăreşte ajungerea la autocontrolul gândurilor şi comportamentelor? Adică la… plecarea capului.

    • Marian din...Berceni spune:

      Traducerea este { desii sunt convins c-o sti} retinere prelungita. Deci nu te mai pot retine fara acuzare { cum este si la noi} 24 de ore sau…ceva mai mult ci te pot tine …pana uita si parintii de tine!De aceea si intreb : cum de n-au iesit inca KKK-ul sau americanii obisnuiti INCA cu pustile sa ia Casa Alba cu asalt ?

  4. Theodora spune:

    Multumesc pentru stiri!
    Nu puteau sa pacaleasca GPS-ul si sa o directioneze sa inspecteze instalatii din alta tara?
    Off topic
    Daca se pricepe cineva am nevoie de un sfat:
    Pentru tata, 77 ani, recuperat partial dupa un accident vascular cerebral, are dureri mari de coloana (ciocuri care s-au unit intre ele) nu se poate opera, il pot ajuta cu ceva bioenergie si daca da la cine pot sa apelez? Sau daca stiti un alt remediu .. naturist de preferat ca inghite destule medicamente.
    Multumesc!

  5. Ana Pinescu spune:

    Pana i se termina mandatul lui Obama se dumiresc si americanii daca au avut sau n-au avut presedinte astia 4 ani! Scenariu de film si nimic alta: un escroc maruntel, luat marioneta de „baieti”, lustruit, pomadat si transformat in presedinte.

    • Marian din...Berceni spune:

      Pai in cazul asta …ce a patit Jack Chirac …chestia aia cu suspendare…va parea o gluma buna comparativ cu ce va pati negrul asta obraznic! Nici macar nu-i nascut pe pamant american. La inceput zicea ca numai ma-sa mare este din Kenya iar acum…Cred ca se va adopta ” solutia” Kennedy in acest caz…si nimeni nu se va mai supara asa cum au facut-o in ’63.

  6. Ana Pinescu spune:

    Ce sa il mai impuste, Mariane, ca maine-poimaine i se termina mandatul si le rade in fata ca i-a jucat patru ani pe toti, cate milioane sunt ei acolo… Aia cu glugi albe au cam dormit anii astia, pe bune! Si aveam o baza in ei….

  7. Ana Pinescu spune:

    George, uite inca ceva ce a trecut pe langa Soare si e nevatamat. Zic ei ca ar fi cometa:
    http://www.stiintasitehnica.com/surpriza-cometa-lovejoy-supravietuieste-dupa-intalnirea-cu-soarele_992.html
    E din in ce mai „prietenos” Soarele nostru si nu mai parleste pe oricine se apropie.


Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.