Stiri scurte: 30.10.2013

– In Japonia, fara a fi raportate, imbolnaviri si decese datorate Fukushimei sunt tot mai multe in randul populatiei, mai ales al tinerilor si copiilor!

Tokyo Mother: “Total media blackout” in Japan of lots and lots of people developing symptoms related to Fukushima disaster (VIDEO) — “Many cases of sickness and death among young generations” not reported

– Un lucrator de la Fukushima dupa numai 4 luni de munca acolo a dezvoltat 3 feluri independente cancer: de vezica biliara, de stomac si de intestin!

Fukushima Worker: I was diagnosed with bladder cancer in 2012, now stomach and intestinal cancers found recently — Each developed independently, not from one spreading — Worked at plant for just 4 months in 2011

latimes.com

– Promisiunile Lui Obama fata de asigurarile de sanatate „Obamacare” incep sa se intoarca acum impotriva lui! Siteul de pe net unde se fac inscrierile si care a costat 600,000,000$ are un design prost, erori apar si mii de sigurati primesc fara voia lor  anularea asigurarii! Acum Obama spuna ca populatia poate sa-si pastreze vechile asigurari daca asta doreste…

Obama’s healthcare promises return to haunt him

– Cum fenteaza Obama raspunsul la intrebarea de „cum spune  ca n-a stiut ca NSA spioneaza toata lumea”? Raspunsul bate campii pe alaturi!

Britsh Prime Minister David Cameron (AFP Photo/Yves Herman)

– Scandalul NSA arata UE ca mai bine ar fi fara UK inautrul uniunii, intrucat tine mereu partea SUA!

US Trojan horse: NSA scandal shows Europe would be better off without Britain

USATODAY

– George Soros vrea sa se alature si altor sustinatori care o vor sprijini pe Hillary Clinton in cursa pentru presedintie din 2016.

Billionaire is the biggest Democratic donor to back the group.

CNBC

– Laureatul Premiului Nobel pentru finante Eugene Fama, University of Chicago spune lucrurile pe fata: cum „federalii ” manipuleaza piata de capital, bursa si intervin in evenimente neutre pentru a crea „situatii”! Video

Nobel prize winner on QE

kpix-7-2013-masthead

Sources told KPIX 5 that that Google is building a floating marketing center for Google Glass off Treasure Island. (CBS)

– Google isi construieste mai multe structuri plutitoare in zona golfului San Francisco. („Plutitoare” ca sa…pluteasca! Banuiti ce banuiesc? O sa mai vorbim… GV)

Google Reportedly Building More Floating Structures Outside Bay Area

Dean Lautermilch

– De la 1 Noiembrie ca urmare a taierii de pe lista a multor beficiari de bonuri de hrana, in SUA ar putea izbucni revolte sociale?

The Coming November Food Stamp (SNAP) Social Unrest & Possible Riots

– Se intensifica tensiunile dintre China si Japonia asupra insulelor disputate. China promite ca va fi razboi daca Japonia ii doboara dronele care patruleaza zona!

China-Japan Conflict Intensifies

Latin Times

Mexican Drug Cartel Attacks Michoaca

– 11 orase mexicane din Michoacan, Mexic au ramas fara electricitate dupa ce cartelurile de droguri le-au aruncat in aer centraelel electrice.

Mexican Drug Cartel Attacks: 11 Towns Left Without Power In Michoacan State After Gunmen Torch Power Plants

Activist Post

– Ar putea ADNul sa fie descarcat direct de pe internet? Geneticienii spun da! Asta ar fi posibil prin transformarea codului genetic intr-unul de computer, apoi, e simplu!

DNA Downloaded from the Internet? Leading Geneticist Says Yes!

Artist's conception of a comet exploding in the Earth’s atmosphere above Egypt. Credit: Terry Bakker

– O cometa ar fi ciocnit pamantul acum 28 de milioane de ani in zona Egiptului turnand o ploaie de foc si ucigand tot pe o suprafata de 6000Kmp si lasand in urma sticla galbena de siliciu

‘Shockwave Of Fire’ Rained Down After Old Comet Strike On Earth, Scientists Say

New Scientist

– Satelitul Envisat satellite  , arata Lacul Greorge din Uganda unde Pamntul se crapa in doua!

Satellite rainbow shows where Earth is splitting apart


18 comentarii on “Stiri scurte: 30.10.2013”

  1. JO spune:

    Buna dimineata George. Am vrut sa va transmit ieri o parte din trairile pe care eu le am in fiecare dimineata cand ma trezesc. Bombardarea cu stiri violente si negative pe care o suportam zilnic ne duce incet dar sigur spre regres. In schimb informatia ajuta la evolutia omului cu o singura conditie: sa ramai detasat fata de mizeria care ne e servita zilnic.

    • George Valah spune:

      Multumim JO! 😀
      Daca te-as ruga, sa ne ajuti zilnic, sa gasesti in presa internationala, stirile bune, as fi eu si probabil si cititorii fericiti sa facem un blog numai cu ele! Nu glumesc! 😉
      Pana la urma adevarata putere se capata nu prin izolare (ex. o sera?) ci tocmai prin a invinge ceea ce e de invins si a pastra ce e de pastrat… Bineinteles, aplicabil numai la maturitate… :-/
      De cateva zile observ cat de zgomotoase devin vrabiile in cele 2-3 minute cat dureaza rasaritul Soarelui… Apoi, se linistesc iar. Ce crezi ca fac? 🙂

  2. Daniela spune:

    Toate pasarile salbatice sunt foarte agitate de citeva zile si nu numai dimineata.Dar cainii mei din curte nu dau semne si nici cu pasarile nu ”se cearta” daca mai atententeaza la mancarea lor.

    • George Valah spune:

      Inspre finalul clipului cu „Puterea secreta a mintii” sunt redate sunetele pe care le emit diferite planete: Uranus, Saturn, Neptun, Jupiter… Pamant. Sunetul emis de Pamant e ….”ciripit de pasarele”!

  3. Giovanni Onika spune:

    Buna ziua, ma uitam zilele astea la incidentele care sau intamplat in mai multe banci din Romania si mai multor persoane le-au disparut bani si bunurile din cutiile de valori. Ma gandeam ca este incredibil ce se poate intampla in tara asta, apoi il vad pe consilierul BNR Adrian Vasilescu care in loc sa spuna ce orice om normal si mai ales el care face parte din sistem ca este inacceptabil asa ceva, el o dadea ca ce fac acesti oameni e obiceiul de a tine bani la saltea inntr-un mod mai elaborat si nu faptul ca bnacile aveau obligatia sa abia grija de acele cutii de pe urma carora castigau bani buni. Eu am ajuns acum cand ma uit la stiri sa incerc sa vad adevaratul scop care ar putea fi in spatele celor declarate, iar domnul mai sus mentionat o dadea sus si tare ca de ce oameni nu isi tin bani in banci depusi de unde ar castiga si o dobanda, de unde m-am gandit la o conspiratie . In Romani se stie ca sunt undeva la 30.000 de casute de valori, unde oamnei ar putea sa-si depoziteze sume mari de bani, dar care banca nu ii poate „manari”. Prin „incidentul” creat si dupa cum sunt si declaratiile-indemnurile consilierului,ca oamnei sa-si depuna bani in banci unde ar fi la dispozitia bancilor direct ca sa nu mai zic ca atunci marea masa de bani ar fi in banci iar atunci s-ar putea o crea o situatie ca in Cipru si toti bani sa dispara implicit toate economiile oamenilor, iar acestia o sa fie despagubiti dar cu BITCOIN :] care evident nu o sa-i poti manevra decat prin RFID. Oricum „incidentele” si situatia creata pute si tot ce se face este doar impotriva noastra. Doamne iarta-ne si ne ajuta !

    PACEA FIE CU VOI !

    • George Valah spune:

      Domnule Onika,intuitia dvs nu va inseala si chiar ati inteles mai mult decat se asteptau „ei”! In timp ce in multe tari lumea isi scoate banii din banci dupa episodul Cipru, iar FMI face campanie ca „in toate bancile sa se jefuiasca la fel” economiile oamenilor, HOP! La noi scandalul bine mediatizat al cutiilor de valori si toti „binevoitorii” de la tv care te manipuleaza ‘sa DEPUI banii in banci, ca e”mai sigur”! Ce e SIGUR s-a vazut in Cipru si urmeaza generalizarea metodei, ASTA e conjunctura! Bineinteles ca vor sa pacaleasca cat mai multi, sa „tunda cat mai scurt blana oilor”!
      Si eu ma uitam zilele trecute la un smecher din studioul Realitatea TV care in loc sa fie de partea pagubasilor, sa se arate ca BANCA RASPUNDE IN URMA CONTRACTULUI INCHEIAT SI PT CARE A INCASAT BANI DE LA CLIENT – obiectul contracTului fiind tocmai ASIGURAREA SIGURANTETEI CELOR DEPOZITATE IN CUTIILE DE VALORI AFLATE „IN INCINTA BANCII”, ii tot chestiona si– ridiculiza pe pagubasi, ca si cum A LOR ERA VINA ! Mai avea putin sa spuna asa cum faceau militienii pe vremuri: „prinde-l tu pe hot si adu-l la mine, sa vezi ce-i fac”!
      Din pacate multi romani inca sunt naivi si cauta „justificari logice” pentru situatii in care legea ar trebui sa guverneze. Aici, nu e loc de tocmeala: BANCA CARE ARE OBIECT DE ACTIVITATE SI E ASIGURATA IN PASTRAREA CUTIILOR DE VALORI R A S P U N D E ! E posibil sa existe o „limita (suma) de responsabilitate” dar in niciun caz nu e TOTAL absolvita!

      Multumiri d-le Onika, daca multi ar vedea ceea ce vedeti dvs, in cativa ani toti pungasii astia ar fi la mare stramtoare cu trucurile lor de doi bani!

  4. Giovanni Onika spune:

    Scuzati-mi „oamnei ” , intensitatea 🙂

  5. JO spune:

    Acele pasari ne transmit ca la ora actuala au loc transformari fara precedent la nivel de constiinta, la nivel planetar, au loc transformari in sistemul nostru solar , in galaxia noastra..etc. Se pare ca traim vremuri foarte interesante George, dar grija zilei de maine la uni si goana dupa avutie la altii ne face sa nu le percepem. Apropo, ai observat jocul de lumini de la rasarit si de la apus?……te lasa fara suflare…

  6. Panait spune:

    In Henderson, NV, SUA la fel de ciudat se manifesta pasarile. Am observat gugustiucii, care dimineata zboara besmetici, speriati de pe case in pomi si invers, apoi se linistesc dar ramin mai putini ca dimineata. Aseara linga casa in iarba aproape am calcat pe un gugustuc care dormea in iarba !? A zburat imediat dar ei dormeau in pomi, pe casa, i-i auzeam mereu, acum nu mai dorm pe casa. Trebuie sa fie un motiv ca la o distanta asea de mare pasarile sa se manifeste la fel.
    George felicitari ! Esti in continuare cel mai bun si nu exagerez de loc. Toate cele bune.

    • George Valah spune:

      Si eu multumesc pentru vizite si aprecieri… Ce m-a mirat in cazul vrabiilor e ca atunci cand rasare soarele incep sa ciripeasca toate odata facand un zgomot „asurzitor” si nu-mi aduc aminte sa fi remarcat asta inainte! Adica exista un ciripit dimineata, „dar nu asa de puternic”! De asemeni de cativa ani culorile viorii ale rasaritului au fost inlocuite cu o culoare uniforma, opaca, maro-roscat a norilor, care dupa rasarit revine la „normal”! O pun pe seama chemtrails…?
      Henderson, Lake Mead, multa arsita… Nimic nu se compara primavara cu culorile din desertul inflorit…

  7. Panait spune:

    Nu asta am vrut sa spun…
    Nimic nu se compara cu ” iarba verde de acasa” .
    Cu multa stima.

    • George Valah spune:

      Mai glumim… si penru ca veni vorba:

      • Panait spune:

        Nu stiu cum sa-ti multumesc, nu gasesc cuvintele potrivite, m-am bucurat enorm cind am vazut ce mi-ai trimis, esti un om deosebit. Esti atit de ocupat si mai ai timp sa fi si … OM.
        Multumesc de 1000 de ori MULTUMESC…
        Toate cele bune I-ti doresc si promit ca o sa ma rog pentru tine si cei dragi tie.

        • George Valah spune:

          Vezi, eu am trimis un cantec vechi si spui ca te vei ruga pentru mine si cei dragi mie…Acum, sunt iar dator…
          Asa suntem noi romanii: mereu indatorati, bogati fara sa stim… 🙂


Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.