Stiri scurte: 15.07.2014

– Materialele radioactive de la CN Fukushima, imprastiate de vant, contamineaza suprafete tot mai intinse si mai indepartate! Lucrari planificate  la reactorul  1 al centralei, vor duce curand  la imprastierea altor mari cantitati de substante radioactive !

Officials: Radioactive material released into air from Fukushima plant, areas far away being contaminated — Gov’t tracking plumes using emergency prediction system — “Large amount” of radioactive substances will soon be released (PHOTOS & VIDEO)

La conferinta de presa din 3 Iulie a.c., TEPCO face apel la toate popoarele lumii pentru ajutor! Kozue Morisono  din Koriyama  (60Km de CN Daiichi 1) spune:  „vomit sange, pielea in gura se jupoaie, … contaminarea e in toata Japonia! Copiii in ploaie asteptau mancare in zilele imediat de dupa explozie! Guvernul nu ne-a avertizat cu absolut nimic!” ( O atitudine identica a existat si aici in Romania: pe 26-28 Aprilie 2011 cand deasupra  tarii noastre a existat un nor radioactiv cu materiale de la Fukushima si „a plouat”, copiii mergeau cu capul gol pe strazi, toate se desfasurau „normal” fara ca lumea sa fi fost anuntata sa stea in casa! Vazute de mine! GV)

Fukushima Press Conference: “To the people of the world… dangerous developments… we need your help” — I vomited blood, skin inside mouth peeled out… no limit to radiation damage… contamination is all over Japan — Speaker nearly cries when revealing babies in rain waiting for food after explosion, “Gov’t didn’t issue any warnings” (VIDEO)

– Un comando de 13 israelieni a incercat sa anihileze atacand pe uscat o beterie de lansatoare de rachete hamas din Gaza , dar 4 din ei au fost raniti iar 3 dezarmati si capturati de palestinieni! Este pentru prima data de la esecul din 2006 din  Liban, cand sunt infranti!

Gaza: Israeli commandos ‘running like chickens’

humanitaruan-1

– Bombardamentele israeliene vizeaza printre alte obiective statiile de alimentare cu apa potabila ale oraselor, echipele medicale din spitale.

1910

Pictures: Zionist Criminals Attack on Humanitarian Crews

US Senator John McCain (R-Arizona)

– Senatorul american John McCain lauda „retinerea admirabila de care da dovada Israelul” in Gaza, in ciuda celor 175 de victime palestiniene facute de acestia! (Ehe, sa fi fost „el in locul  Israelului”…  „radea tot”!! Asa ca „sunt norocosi” palestinienii „aia”! GV)

McCain admires ‘Israeli restraint’ despite 175 deaths in Gaza

– Departamentul Justitiei din US investigheaza cazul „carului alegoric” de la parada de 4 Iulie din oraselul Norfolk, Neb., pentru ca avea un manechin „zombie” in fata unei usi de baraca numita „biblioteca prezidentiala Obama”! Si pe deasupra pe-acolo Norfolk se mai pronunta si „Norfork” („fara furculita”). Si aa… nu se incalca „libertatea de expresie si a cuvantului din tara democratiei”,  „infractiunea” e …”rasism”! (Adica nu din cauza ca e „presedinte”(asa cum e) ci ca „e negru”, de-aia… si etc!Smecheri, nu gluma! GV)

Holder’s Justice Dept Investigating “Racist” Obama 4th Of July Float

– 68% dintre americani cred ca „alegerile” sunt trucate! (Adica si la ei s-a votat „in Franta”   1vot/3 secunde”?!GV)

68% OF AMERICANS THINK ELECTIONS ARE RIGGED

– In North Carolina – unii politisti mint ca s-a sunat la 911 (echiv. 112 la noi) ca sa patrunda in casele oamenilor si sa le perchezitioneze! Acum e si el anchetat.  (Destept, dar „neinteles”!GV)

Police Dept. In N.C. Under Scrutiny For Lying About 911 Calls To Search Homes

The Independent

– Proteste violente din cauza bombardamentelor Israel din Gaza, in mai multe orase ale lumii! In Paris duminica au fost si doua sinagogi atacate cu bate si scaune, de protestatari!

Israel-Gaza conflict: Synagogues attacked as pro-Palestinian protest in Paris turns violent

RIA Novosti

A house in Donetsk, a town in southern Russia’s Rostov Region, hit by a shell fired from the Ukrainian side of the border

– Rusia ia in consideratie „o lovitura chirurgicala” in Ukraina, ca raspuns la proiectilele ukrainiene explodate pe teritoriul sau in Rostov pe Don!  „Singura cale de a lupta  impotriva (situatiei) este asa cum tarile civilizate o fac, adica US si UE. Ar trebui sa folosim arme precise,  ca Israel, pentru a distruge pe cei care au lansat aceste proeiectile” spunea duminca  Yevgeniy Bushmin  deputat in camera superioara a Rusiei!

Russia Considering ‘Surgical Strike’ on Ukraine – Report

ITAR-TASS

– Fostul primar al orasului Slaviansk Nelli Shtepa, a fost arestata pentru 2 luni de armata de la Kiev cu acuzatii de „atentare la teritoriul si inviolabilitatea Ukrainei”! (Adica nu de …”terorism”? Ca asa ii numesc pe „separatisti”…  Hmm, nu stiu ce sa mai cred!GV)

Ukraine’s Sloviansk ex-mayor arrested for 2 months

– Rusia si Arabia Saudita semneaza un acord nuclear in domeniul civil. (Adica asa cum procedeaza si Iranul, doar ca sauditii nu sunt „iranienii”!GV)

Russia, Saudi Arabia to Sign Civilian Nuclear Cooperation Deal

The Guardian home

– Siria e hotarata sa elimine de pe teritoriul ei fortele ISIS, asa incat Assad este „aliatul vestului” in Siria! ( Poti sa „nu-l iubesti”?GV)

Bashar al-Assad is west’s ally against Isis extremists, says Syria

– Aeroportul din Tripoli (Libia) atacat puternic de militiile islamiste! ( Sarkozy, rupe lantul puscariei  si usa ferecata sa „aperi” ce ai „construit” acolo! Iar noi, sa trimitem iar fregata… GV)

Tripoli airport hit by severe attack from Islamist militia

Security officers stand outside the U.S. Embassy in Berlin July 10, 2014. (Reuters/Thomas Peter )

–  Peste 12 agenti CIA lucreaza in ministerele din Germania! (Iar afla Merkel, iar intelege „gresit”, iar se supara!GV)

Over a dozen CIA-recruited spies work in German ministries – report

ZeroHedge

– Asociatia BRICS  (Brazil, Russia, India, China and South Africa) cu programul ei antidollar, isi face propria banca alternativa la FMI si Banca Mondiala! (La FMI si Romania e „membru fondator” si ar fi avut unele avantaje dar… asta a fost „pe alte vremuri”!GV)

Anti-Dollar Alliance Prepares Launch Of BRICS Bank

india map

– Lucratorii dintr-o fabrica de iuta din India l-au batut de l-au omorat pe patron, pentru ca voia sa le mareasca orele de lucru! (Oare ce-o fi fost in mintea lui, in acele ultime clipe?GV)

INDIAN FACTORY WORKERS BEAT CEO TO DEATH

Some scientists say the temblors could be connected to the oil and gas drilling method known as hydraulic fracturing, and especially the wells in which the industry disposes of its wastewater.

– Inregistrarile US Geological Survey arata o crestere semnificativa a frecventei cutremurelor in statele Oklahoma, Texas si Kansas, adica exact de cand au inceput exploatarile prin fractare acolo!

7 quakes possibly caused by fracking hit central Oklahoma

– Anul acesta a fost cea mai rece luna Iunie din Antarctica, inregistrata vreodata  -34.9c  media zilnica ! (Ba a fost „cel mai cald an din istorie, lunile iulie-august arsita si secetoase” si cine zice altfel…! GV)

Coldest Antarctic June Ever Recorded

– In Brisbane Australia, cele mai reci temperaturi din ultimii 103 ani!

Brisbane hits coldest temperature in 103 years

GreenMedInfo Banner

Turmeric (Curcumin) Shown to Possess a Powerful Anti-Aging Effect

– Tumeric are si calitati antiimbatranire!

Turmeric (Curcumin) Shown to Possess a Powerful Anti-Aging Effect

 

 

 


2 comentarii on “Stiri scurte: 15.07.2014”

  1. ioan spune:

    incredibil cum pot sa disinfo astia din media mainstream privitor la „Ukraina” mai pun odata linku daca nu „intra” il gasesti pe net la o simpla cautare.harta ANEXARILOR
    http://www.geographictravels.com/2014/02/ukraine-artifact-like-african-country.html
    este o „creatie”100% tarista si bolsevica cu teritorii ANEXATE ABUZIV din Polonia Romania si chiar Rusia (Donbas+insusi Kievul -capitala istorica a ivanilor). tarii din prostie au umfrat aceasta broasca nunita „ukraina mare) iar bolsevicii din interes.

    • George Valah spune:

      Incredibil cum ‘ai nostrii” nu au zis nis „pis” despre teritoriile astea, cand Transnistria voia sa se alipeasca la rusi! Nu cumva sa-i supere pe „vestici”/americani!


Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.