Stiri scurte: 23.05.2017

express_logo

Manchester terror attack images after bombing

-Atentat terorist  la Manchester, toata media a vorbit despre asta. Dar ce e poate si mai grav e ca  cca 3500 de potentiali teroristi  si 400 de luptatori ISIS s-ar afla in prezent in UK!

Terror in Manchester: 3,500 potential terrorists & 400 ISIS fighters back from Syria in UK

U.S. President Donald Trump and Israel’s Prime Minister Benjamin Netanyahu shake hands as they deliver remarks before a dinner at Netanyahu’s residence in Jerusalem May 22, 2017

-In vizita la Tel Aviv, Trump cauta sa uneasca Israelul cu Arabia Saudita folosind o retorica anti-Iran. Netanyahu si Trump au cazut de-acord ca „Iranul trebuie sa inceteze de-a mai finanta si echipa pe teroristi”! (Adica pe cine/care?GV) US si Israelul nu vor permite niciodata ca Iraul sa aibe „bomba nucleara”! (Israelul are in schimb   voie!GV)

Tryst in Tel Aviv: Trump Tries to Unite Israel, Saudis With Anti-Iran Rhetoric

Trump: US, Israel Agree Iran Must Cease ‘Funding, Equipping of Terrorists’

-„Arabia Saudita, nu Iranul,  e izvorul terorismului!”-Robert Fisk

Ivanka Trump, the daughter of President Donald Trump, listens during a meeting between President Donald Trump and women small business owners in the Roosevelt Room of the White House in Washington, Monday, March 27, 2017

-Arabia Saudita, Emiratele Arabe Unite, promit sa „doneze”  $100 mlioane pentru fundatia lui Ivanka Trump! (:-D  !GV)

Saudi Arabia, UAE Promise to Donate $100Mln to Ivanka Trump’s Foundation

US stirring up ‘Iranophobia’ to boost arms sales to Arab nations – Tehran

-US pedaleaza pe „iranofobie” pentru a-si vinde armele la natiunile arabe! (Tine si cu „rusofobia” la europeni, ca si-acolo e piata de desfacere pentru armament!GV)

US stirring up ‘Iranophobia’ to boost arms sales to Arab nations – Tehran

-N Koreea actioneaza in legitima aparare!

North Korea Acts of Self-Defense

North Korean leader Kim Jong-un during a military parade marking the 105th birthday of Kim Il-Sung, the founder of North Korea, in Pyongyang

-Chna cere US 100 zile de amanare „pentru a pregati sanctiunile impotriva N Koreii”!

China Asked US for 100-Day Delay to Prepare Sanctions Against North Korea

hanford-tanks-550x440

– Situatia nucleara de la depozitul subteran de la Hanford, risca sa depaseasca catastrofa de la Fukushima si sa distruga coasta de vest a US!

For West Coast, nuclear Hanford threat dwarfs Fukushima

 

– Trump vrea sa faca „America mareata din nou”. dar mai intai planuieste sa taie din ajutoarele medicale si tichetele de hrana ale celor saraci! 

Trump budget to cut Medicaid, food stamps – put ‘taxpayer first,’ officials say

-Grecia vrea sa confiste cutiile de valori personale depozitate in banci, proprietatile cu posesor necunoscut!

Greek Authorities To Launch Mass Confiscation Of Safe Deposit Boxes, Securities, Homes In Tax-Evasion Crackdown

Trees

-Un fenomen ciudat a fost observa:t in ultimii 30 de ani speciile de arbori americani migreaza spre vest, iar asta se petrece cu o viteza de 15.4Km/decada! Nimeni nu a putut explica de ce se petrece asta…

American trees are migrating west, and no one knows why

–Primul „Robocop” incepe sa patruleze pe strazile din Dubai!

Dubai’s first ‘Robocop’ begins patrolling streets

MailOnline - news, sport, celebrity, science and health stories

-In 10 ani printre noi vor fi roboti care simt si gandesc ca noi oamenii, spune inventatorul sistemului nervos virtual…

Robots that think and feel like humans will live among us in 10 years, says inventor of the virtual nervous system

-Duminica trecuta Trump, regele Arabiei Saudite si Presedintele Egiptuli au participat la o ceremonie in care si-au intins mainile peste un glob luminos.Dua asta. Trump a postat in aceeasi zi aoi  pe Tweeter urmatorul mesaj ciudat:

„Cirrus cel Mare a fost ingropat cu un sceptru cu o mare putere. Eu, Regele Noii Lumi, ordon poporului meu, sa-i fasesca mormantul si sa recupereze sceptrul. Nimeni sa nu doarma pana ce sceptrul va fi gasit”!

=

 


14 comentarii on “Stiri scurte: 23.05.2017”

  1. Neica Ion spune:

    Niciodată, nici ce-l mai evoluat robot creat de om, nu se va putea ridica peste nivelul spiritual a celui mai insignifiant om de pe Pământ.

  2. WildWind spune:

    Ghicitoare:

    A inceput cu Roswell. A urmat Sitchin. S-a intarit si aprofundat prin Discovery, History, National Geografic. Papa a confirmat. In ultimii ani NASA a inceput sa lase sa se subinteleaga. Toti mai multi astronomi si astrofizicieni(de renume) sustin ca au identificat niste coordonate. S-a dat si un termen: in maxim trei ani va fi gasita. Ca sa penetreze si masele, a prestat si Trump pe aceeasi tema…

    Ce sa fie, ce sa fie?

  3. George Valah spune:

    iar ne mutam pe alta planeta

    • WildWind spune:

      Nu stiu care le e planul, dar vad ca baietii pedaleaza din ce in ce mai puternic pe subiectul „Nibiru”. E un subiect pe care l-au dezvoltat si promovat atent zeci de ani ca sa nu zic ca are si conotatii mult mai vechi. Asta ma face sa cred ca este ceva extrem de important pentru ei. Este unul din pilonii de baza pe care vor sa-l folosesca pentru a………(fill in the blank).

      Cu o marja de eroare de 0.1% cred ca si „Nibiru” este, evident, tot un fake.

  4. Ivan Tea spune:

    WildWind, please, poti sa iti argumentezi pozitia ? Daca ai scrie si de ce crezi ca e un nonsense ce afirma acel blog, mi-ai face un mare bine atat mie cat si altora care citesc pe aici ( poate am intelege de ce ma aflu in eroare ). Nu doresc sa intru in polemici, ci doresc doar sa inteleg. Multumesc !

    • WildWind spune:

      Pentru ca m-ai rugat, o sa „demontez” pe scurt blogul cu pricina(si alte zeci de mii care sunt cam la fel).

      Sunt doua aspecte: de forma si de continut.

      Forma: „tocana de legume”
      O persoana echilibrata care are ceva de comunicat altora si alege sa faca asta prin scris, o face intr-un mod decent.
      Un mod decent inseamna o anumita punere in pagina. Un fond deschis la culoare si caractere negre sunt cel mai des folosite.
      Persoanele care sunt un pic mai „artiste” folosesc „video invers”, adica fond negru(inchis) si caractere albe sau de o culoare deschisa.
      Pentru a scoate ceva in evidenta se folosesc italicul(aceluiasi font) sau boldul; in cazurile in care nu se poate asta(ex: cind scrii comentarii pe blog-ul lui George) se pot folosi caractere mari.
      Daca esti mai artist, sa spunem ca se accepta folosirea a doua(sau mai multe) culori dar asta presupune ca este vorba de site-ul sau blogul unui artist sau designer care stie ce face.

      Daca cineva foloseste TOATE culorile deja putem spune ca acea persoana urla la cititori.

      Daca cineva foloseste toate culorile si video invers si mai multe tipuri de fonturi si dimensiuni diferite de font si italic si bold si caractere mari, deja este evident ca acea persoana urla isteric si in cazul asta nu putem discuta de o persoana echilibrata, ceea ce face inutil sa mai si citesti ce a scris acea persoana.

      Eu, cand dau de asemenea site-uri, le inchid dupa primele secunde fara sa citesc nimic si stiu sigur ca n-am pierdut nimic.

      Continutul: „tocana de legume”.

      Despre continut ar trebui sa scriu de 10 ori mai mult decat e pe acel site si sa dau sute de link-uri pentru a-l demonta complet. Nu o sa fac asta.

      Pe scurt, acel site(blog) este o amestecatura de crestinism, orientalism, mitologie greaca, zodiac, „spiritualitate”, program spatial, Sitchin, etc.

      Punctez citeva:

      Biblia – fake. Biblia este un amalgam de texte istorice, mituri si credinte pe care evreii le-au preluat(a se citi: furat) de la babilonieni, egipteni, asirieni si spun ca este istoria lor. De-a lungul anilor aceste texte au fost selectate, mixate, modificate si „traduse” in asa fel incat sa serveasca intereselor bisericii.

      Emerald tablets – fake;

      Sitchin – mason(are rost sa intru in detalii? 🙂 )

      Citat: „I have never found anything from NASA or the scientific community that
      confirms the existence of Planet X”. Asta inseamna ca ori nu stie sa caute cu Google ori minte.
      „Comunitatea stiintifica” a adus in ultimii ani o gramada de „dovezi” ca exista „Nibiru”.

      „Programul spatial” – fake. Mi se pare hilar ca incearca sa argumente „simbolistica” anunnaki cu „informatii” din „programul spatial”.

      Mai departe urmeaza un amalgam de gnosticism(Pistis Sophia), yoga, crestinism, „spiritualitate”, etc… dar eu o sa ma opresc.

      PS Inclusiv cele doua comentarii de la sfarsit sunt fake-uri.

      • George Valah spune:

        Perfect adevarat cu „de unde a fost furata Biblia”! Ca o completare: manuscrisele de la Marea Moarta, „fake”! Ele nu dateaza de acum 2000 de ani ci sunt de pe vremea „cruciatilor”, anno Domini… cca 1200! Acum 2000 de ani se scria „pe papirus”, nu pe pergament! Pergamentul a aparut mult mai tarziu, iar caracterele scrierii si exprimarea sunt din perioada mentionata a cruciatilor!

        • Ivan Tea spune:

          Pentru ca intreaga cronologie prezentata noua de sistem, este un fake . Totul s-a petrecut mult, mult mai recent decat ni se spune oficial. Si mai sunt si niste gauri in cronologie, necoperite de nici o perioada istorica, pur si simplu lipsesc niste sute de ani de la numaratoare.

      • George Valah spune:

        Se pare ca „ceva se va intampla”! Dupa „prezicerea” data ceva timp in urma cu semnele de reper „nuclear Koreea” si ultimmul „aterizarea navetei spatiale americane X…” iata acum „vestea”: o emisie solara CME, nu foarte puternica dar care v-a lovi in plin Pamantul in urmatoarele 24h, adica 26-27 Mai! Clipul care era transmisie „live” acum e intrerupt, am apucat sa vad cam jumate din el…

  5. Neica Ion spune:

    Timpul, este expirat, un non-sens în stare ambiguă, o prelungire a existenţei actuale, de către Lumină pentru reconectarea sufletelor de lumină la Sursă, de partea cealată întunericul încercă a să-şi menţină lumile create prin frică şi înşelăciune asupra oamenilor, sunt paradoxuri care acolo în univers par să fie luate în considerare, iar noi oamenii, chipurile sub pretextul liberului arbitru, care pare este o gogoriţă, suntem, prin energia degajată, un impuls în universului Creaţiei, în care deşi negativitatea pare că a lut-o razna, totu este în mod absolut controlat.
    Orice goană prin, sau spre zona întunecată, este o himeră.


Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.