Ce se intampla ?! Gropi gigantice in China ?!

Dupa ce a aparut in media stirea despre giganticele gropi surpate din Guatemala, in una din ele disparand chiar si un bloc cu 3 etaje, numeroase relatari au inceput sa curga despre un fenomen similar care se intampla pe teritoriul …Chinei  !

Desi ar fi tot felul de explicatii „naturale”, bazate pe ploi, seceta, cutremure, etc, totusi unii se intreaba daca nu cumva au vre-o legatura cu predictiile pentru 2012, sau cine stie, alte efecte datorate omului (CERN? HAARP?)

Unii se intreaba: de ce „gaurile” sunt asa de …perfect rotunde ?

Misterul e nerezolvat, mai ales ca frecventa si simultaneitate in timp … de ce „asa de multe” si …”acum ” ?

NOTA: As mai avea si eu o … nedumerire: cum sunt atat de „precise” ? In Guatemala surparea a fost EXACT a unui bloc, dintr-un sir de multe altele de pe aceeasi strada, lasand absolut neatinse pe celelalte ! In alta foto de sus, se vede o groapa EXACT cat latimea unei sosele, neafectand de loc zonele invecinate !

Aceasta e o gaura in Guatemala ! Comparatie…

Are there any reasonable explanations for spectacular sinkholes in China ?


8 comentarii on “Ce se intampla ?! Gropi gigantice in China ?!”

  1. MIKA spune:

    Cand discutam cu Magdel acum o saptamana acest subiect,aceeasi intrebare am avut-o si eu :” cum de sunt asa perfecte?”
    In celelalte poze ,daca le-ai vazut ,zici ca peretii acestor „gauri” sunt finisate.
    O alta intrebare : Unde s-a dus acel pamant „inghitit” in adancuri????? A aparut in alta parte pe Terra ,un munte????
    O fi oare inceputul de formare al unei gauri negre?

    A fost mare valva cu proiectul de la Geneva si deodata nu s-a mai auzit nimic .Sa stie ei ceva si noi nu?

    • George Valah spune:

      Stiu ca e…cel mai secret proiect! Nimeni n-a mai auzit nimic despre el! Chiar si ziaristii se intreaba…Ca o ..parere: chestia e artificiala si se..”experimenteaza” ceva! Arma? Transport de materie? Ca si cum, „cineva” ar extrage niste..”carrote” (probe de sol) uriase! Aaaa… mi-am amintit, o teorie..Mi s-a parut atunci..”fantezista”! Ca experimentul CERN chiar a reusit sa creeze o gaura neagra si ca niste „extraterestrii buni, sau…speriati ” ne-au suspendat in..timp, pentru a putea sa gasesca solutii sa rezolve problema… Dar, pentru moment NU au solutii si ca asta ar fi intrdevar finalul „glorios” al planetei? Galaxiei? Mi-e somn…

  2. […] Soferii sunt vinovati pentru ca sunt gropi in asfalt ca dupa bombardament. […]

  3. […] sunt copleşitoare. Spectacolul, un periplu specific Antichităţii: Olimp, Roma, Cleopatra, Teodora, Marc Antoniu, Venus şi Zeus. În rolul magnificei regine a Egiptului, Cleopatra, Enya ! Efectiv […]

  4. Invisibil spune:

    Parerea mea fata de gaurile acestea nu sunt stiintifice , posibil ca din ele sau mai bine spus in ele sa fie ceva: OZN, o taina … , un „monstru” .
    Dar e posibil ca in adincurile acestei gauri sa fie un tonel , dar dupa imaginile acestea cum arata gaurile posibil ca si tonelul subteran e mare…. cine stie … dar eu vad sfirsitul la tot … sau mai bine o noua etapa a vietii, mai inalta, posibil ca v-a fi 2012 sfirsit, posibil, dar aceasta v-a raminea in cartile de istorie copiilor, copiilor nostri. Toti si tot trebuie sa stie ca „oamenii” nu mai exista unde s-a dus omenirea … v-a veni timpul, cind pamintul (TERRA) a sa fie curata fara virusul global (oamenii) , doriti sa traiti scimbativa si lumea se v-a schimba…. primele semne de sfirsit noi am vazut urmatoarele ….. sfirsit la tot.


Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.