Stiri scurte: 22.09.2011

– „Taifun la Fukushima”!

– Lloyd  firma de asigurari care daduse in judecata Arabia Saudita pentru atacurile din 9/11  ” s-a razgandit”, renunta la caz! (Ce le-o fi transmis G Bush: „Ce ba, ati inebunit? Vreti sa vina aia cu „dovezile” si sa „se afle”?! GV)

Insurance giant withdraws 9/11 lawsuit against Saudi Arabia
– „S-ar putea” ca si bancile europene sa „pice” ? IMF asa „banuieste”… ( Dupa cum apare, cam intreaga lume financiara se clatina, iar tarile, popoarele se inglodeaza in tot mai multe datorii,  fara nici-un folos de pe urma lor! OK! Dar de ce nu se vorbeste si despre…”castigatorii” acestor vremuri? Evident, la o masa de poker, nu pot sa piarda absolut TOTI in acelasi joc! Deci…”unde si cine” e castigatorul? Sa-l stim… Si daca tot castiga asa mereu, „tot potul” cum de are manecile asa  lungi si doldora de „asi” masluiti? GV)

Rash of bank downgrades signals return to ‘danger zone:’ IMF

– In SUA, numarul deceselor datorate medicamentelor l-a depasit pe cel cauzat de accidentele de circulatie!

http://www.activistpost.com/2011/09/drug-deaths-now-outnumber-traffic.html

– Auziti: propagandistii/activistii „incalzirii globale”, masluiesc hartile, asa incat Groenlanda sa apara cu mai putina gheata decat are de fapt @>%& !( Adica… sa fie taxele alea „pe carbon” si „de inmatriculare”, excrocherii ordinare? Apropo, in ce calitate incaseaza „un stat” astfel de taxe, ca si cum „statul” ar fi o victima, iar populatia – vinovata, trebuie sa-l despagubeasca?! P.S. Eu auzisem ca taxele/ excrocheria asta are ca scop „finantarea guvernului mondial” care e acum „in fasa” si trebuie si el sa „pape” saracutu’ ! GV)

Global warming and the twisting of our children’s minds

Times Atlas Must Be Pulped Over Climate Lies

– Ce mai e nou pe la Fukushima? Pai lucrurile stau cam asa: Toate subsolurile  reactoarelor sunt inundate cu mii de tone de apa radioactiva, care e pompata de zor! Problema este ca nu se stie sigur daca apa provine de la racirea reactoarelor, de la panza freatica sau… din ocean care a patruns acolo prin crapaturile din aceste subsoluri! Deci sa „pompezi” oceanul… e cam greu! Chiar si apa freatica e „multa”! Se mai banuieste ceva: ca miezurile reactoarelor 1-3 (4?) s-au scufundat deja la 12m sub pamant si… se mai scufunda cu 2,6m/an!

http://fukushima-diary.com/2011/09/column-whats-happening-in-fukushima/ VIDEO

– De ce nu se mai zice „nimic” in media despre situatia din Libia? Pai cum sa zici ca NATO „o ia pe coaja” ?! (Hmm… Fregata aia a noastra, o fi prins ceva? Oricum, „sa stea mai departe de tarm!” GV)

NATO mercenaries receive another devastating defeat in Sirte

– Gresesc, UE mai zice de Libia si anume ca „bombardarea NATO este o datorie morala”! (depinde de..”morala” si  „a cui”!GV)

Libya – EU Says NATO Bombs Are ‘Moral Duty’

– In Libia, o familie intreaga a fost executata de „rebeli” pentru ca se numeau… „Gaddafi”! Rapirile si alte „executii” de catre „rebeli”, se tin lant pe acolo !

Mother, Family Executed By Rebels Over Surname

Mahdi – Abductions And Assassinations In Libya – Vid

– 80-90% din Libia este inca sub controlul fortelor guvernamentale! (Oricum, de acolo n-o sa se iasa usor… Dar nici nu cred ca se vrea „cucerirea” Libiei: doar campurile petrolifere si terminalele… Restul, pot sa si le „pastreze”! GV)

80-90% Libya Still Under Government Control

– Obama e incantat de cum merg lucrurile in Libia! (Si Bush zicea acum cativa ani ca „s-a terminat razboiul in Afganistan”! De, altfel se vad lucrurile „de sus”, din avion!GV)

Obama: Libya is international model

– Tot Obama, vrea sa construiasca in Afganistan „o inchisoare de 100 milioane de $$$ !” ( Adica, se fac”investitii”, iar „democratia si civilizatia” castiga teren printre „salbatici”!  GV)

Obama Wants $100 Million Prison In Afghanistan!

-Ieri mari si tari, taiau, spanzurau, te „bagau cu capul in apa”, torturau… azi fara imunitate si cu „socoteala” ceruta? Cam asa gandeste Donald Rumsfeld azi…

Welcome to Boston, Mr. Rumsfeld. You Are Under Arrest.

– Intr-un interviu TV Tony Bennet declara ca G Bush stia ca a gresit atacand Irakul care oricum nu avea legatura cu 9/11 !

Tony Bennett – Bush Told Him He Was At Fault For 9/11

– Auziti: Yahoo nu numai citeste e-mailurile, dar le mai si cenzureaza, ca de ex. pe cele legate de protestele de pe Wall St in NY! (Eu cred ca Yahuu, nu face din astea… „Altii” mai specializati „se ocupa”! Yahuu, doar… se uita in alta parte! GV)

Yahoo Censoring Email About Wall St Protests?

– Bazele militare americane in lume (fara cele secrete!):

US Military Bases in the World

American Lead Apocalypse

– In 1930, America planuia sa atace Marea Britanie cu bombardiere si arme chimice!

US Planned For An Attack On BRITAIN In 1930

– Stiu ca s-a mai dat, dar nu pot sa rezist!

– Un nou studiu condus de David Nesvorny, de la Southwest Research Institute in Colorado, U.S., conduce la ideea ca in sistemul nostru solar ar fi existat si o a cincea planeta..”gazoasa”! In timp, aceasta s-ar fi indepartat, pana a iesit cu totul din sistemul solar!

Number 5? Scientists believe our solar system may have once had a fifth gas planet alongside Saturn, Jupiter, Uranus and Neptune

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2039928/Jupiter-Saturn-Uranus-Neptune–did-solar-fifth-gas-planet.html#ixzz1YfHYLR8J  .

–  Asteroidul Vesta, de care am mai amintit, se pare ca a fost „cioplit” de fenomene electrice!

Vesta

The Electrically Scarred Asteroid Vesta


23 comentarii on “Stiri scurte: 22.09.2011”

  1. Just Me...Carla spune:

    eeheei milka manipulata „fonic”…..cam asa stam noi „umanii „si privim instalarea NWO….

  2. Marian din...Berceni spune:

    S-au ” razgandit” aia de la Loyd….Pai au dreptate…actionari principali sunt niste …”sauditi” ca si …Ben Laden de altfel. ce voiai sa faca oamenii?Cand vor” pica” si bancile europene…vom afla cine-i ” castigatorul ” potului .La americani ar face mai bine sa le dea medicamente …freeeee poate in felul asta scapa lumea de ei!Libia….mi s-a parut inca de la inceput un os prea mare si mult prea greu de rontzait pentru francezi si chiar si pentru NATO.Are sa le cam stea in gat…Daca NATO spune ca bombardarea Libiei era considerata „o datorie morala ” pai noi ce dracu sa mai zicem…ca am fost ” bombardati ” cu javre …cam din ’92 incoace?Ce ar fi daca NATO si-ar pune in cap sa ” ne scape ” de ei ?Cum ar proceda ?Obama doreste sa faca ” investitii ” in Afganistan ?!Oare n-ar fi bine sa inceapa „sa investeasca ” in SUA ? Nu de alta dar in curand …se pare ca va avea mare nevoie de asa ceva .La baze americane …cele la vedere vad ca Romania este ” vopsita” in rosu. Sa nu fie de rau augur…1930…ce an…de ce dracu’ n-or fi facut-o ? Pui pariu cu mine ca dupa asta… n-ar mai fi existat al III -lea Reich?Sau in cel mai…bun caz , ar fi ” aparut” azi .De fapt jazz-ul a” aparut ” tocmai pentru a …impresiona vacile. Vacile alea…pe care tipii nu le puteau convinge { oare ?} sa …stea la monta.David Nestvorny…asta …chiar n-are de lucru ?!Vesta …pai ce vroiau sa-l ” ciopleasca …Michaelangelo ?Asa si cu acea ” cruce ” de pe Luna.Ati auzit ” vestea” : un roman din doi …crede in existenta …extraterestilor.Oare o fi din cauza lui …Just me Carla ?!Sper sa nu se supere si-i cer iertare pentru remarca…nu neaaparat neprieteneasca!

    • Just Me...Carla spune:

      😀 😀 hai ca esti tare Mariane ,haha ,mai repede mi-ar fi trecut un glonte prin cap decat asta 😀

      • Marian din...Berceni spune:

        Ma bucur ca nu te-am suparat …cat despre , glonte…lasa-l dacului sa treaca prin capetele alora ce ne guverneaza! Desii nu cred ca va face mare paguba…la cat de seci au capatzanile…

  3. George Valah spune:

    Iti dai seama de un „proces public” vazut de TOATA planeta, in care sauditii veneau cu „dovezi de stat” despre ce si cum a fost cu turnurile alea gemen, de ce au picat si cine a bagat avioanele alea in ele! Apropo, pana si copiii de gradinita stiu, ca avioanele de pasageri au un sistem de „protectie antitero”, prin care la o adica, controlul avionului sa poata fi luat de la sol, iar pilotii sa nu mai controleze nimic! A fost si un film, mai demult despre asta…
    Chestia cu „bombardarea Angliei de americani si ca n-ar mai fi fost razboi…. tocmai am scris putin timp inainte despre un general neamt care tocmai asta zicea: englezii au impins deliberat Germania in razboi, stiind ca acestia nu aveau cum sa-l castige si asa sa scape de ei „odata pentru totdeauna”! 🙂

    • Marian din...Berceni spune:

      Ma frate …adica ataiti si atati oameni si atatea si atatea …agentii au demonstrat clar, cu ” acte” cum se zice …iar sifiliticii …deloc sa recunoasca. Ce mare lucru era sa le ceara ” scuze” …irakienilor…ca oricum este …la moda!?Singurii ce nu-si cer scuze …pentru nimic in lume , sunt rusi. De la americani….aia ce se lauda cu …democratia , cu civilizatia cu…ce dracu’ se mai lauda ei pe acolo , te asteptai la…ceva…Cat despre acel general german{ nemtii sunt …austriecii } despre care faceai vorbire, pai n-a mai lipsit mult si Germania castiga razboiul, asa ca nu vad cum ar fi putut scapa englezii de ei o data pentru totdeauna.Deci fostul general german….batea apa-n piua!Ce dracu’ ca si copii de gradinita{ alea particulare …nu alea patronate de ministerul lui Funeriu} ca in cateva luni savantii germani pregateau incarcaturi nucleare pentru a fi purtate de V-uri.Nu stiu ce i-au oprit , sau cine i-a sabotat…insa …poate ar fi fost mai bine sa fi scapat de ei…nu de alta dar n-ar mai fi existat acea „intelegere” ticaloasa de la Teheran unde Churchil ne-a ” cedat ” lui Stalin de parca eram….averea lu’ ma-sa!

      • Marian din...Berceni spune:

        Evident n-ar mai fi existat: The Beatles, Bonie Taylor, Shaekin Stevens….adica unii de care {chiar britanici fiind} …imi place

      • George Valah spune:

        Cum sa-si ceara scuze si… „sa ramana in Irak”? Tocmai si-au tras o „ambasada” la Bagdad de 1 miliard de $$$ si mai vor s-o si „extinda”!
        http://www.huffingtonpost.com/2011/09/16/us-embassy-iraq-state-department-plan_n_965945.html?page=1
        Chestia ca „nemtii aproape castigasera razboiul”… e ca in bancul: „ia-l de pe mine ca-l omor”! 😀
        Germania, dupa cum s-a constatat la terminarea razboiului si cum a spus Robert Openheimer (trecut apoi la americani, cu… aceeasi „treaba”!), au fost „sabotati” de propriii savanti (multi evrei) si erau mai departe de bomba atomica decat se credea! Au avut alte realizari…dar nu pe asta!

  4. lili3d spune:

    George, azi ai fost cinic cu… ştirile!
    Eu aş zice că vacile alea sunt sensibile şi melomane! Mă întreb cum ar fi reacţionat la manele?

  5. Just Me...Carla spune:

    vad bine ? Romanica ,chiar sta bine la capitolul „ocupatie”

  6. FreeYourMind spune:

    Videoclipul cu vaciile este colosal :))))))

  7. FreeYourMind spune:

    Se pare ca ocupatia americana e mult mai extinsa. Cel putin asa se spune in articolul si documentarul de aici http://antiiluzii.blogspot.com/2011/09/armata-permanenta-sursa-puterii.html#comment-form .

  8. Cezar spune:

    Salutare din Bucegi! Treaba cu WW II a fost un simplu scenariu pentu creerea statului Israel. Nu conta cine pe cine ataca ci rezultatul final…

  9. Cezar spune:

    Pe un picior de plai
    Ziua am petrecut in rai,
    In Gura de Rai!
    Stramosii veghetori sunt la locul lor si pastreaza echilibrul. Va voi impartasi trairile, cu drag, cand revin. veghetori sunt la locul lor si pastreaza echilibrul. Va voi impartasi trairile, cu drag, cand revin.

  10. Just Me...Carla spune:

    si noi vrem acolo Cezar 🙂 …de ce nu ai organizat o excursie ? 🙂

  11. Cezar spune:

    Chiar m-am gandit la asta 🙂 , am in plan organizarea de excursii tematice, initiatice si axate pe dezvoltarea personala.


Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.