Stiri scurte: 27.06.2013

1984-movie

ABC News

– Snowden sta de cateva zile in zona de tranzit a aeroportului din Moscova unde sunt magazine si un mic hotel, practic neintrand in Rusia! Putin spune ca nu il va extrada. Video

Edward Snowden Steps Into Secret U.S.-Russia Spy Scuffle

Reuters / Tatyana Makeyeva

– Snowden a ascuns documente secrete ale NSA, in caz ca „ceva s-ar intampla cu el”! (Adica… nu numai ca NSA „asculta pe toata lumea ce vorbeste”, dar fac altele si mai rele?! Incredibil, e nebun!GV)

Snowden hid copies of secret NSA documents in case something happens to him

– Opinia publica mondiala este de partea lui Snowden si nu de cea a lui Obama si a Americii! (Pana la urma, incet incet, din ce-a fost/reprezentat SUA ramane doar o…. „mare putere militara agresiva” si cam atat! Istoria arata ca „o asemnea formula”  e „expirata ca potential” iar in final caderea e „brusca”. Pacat. GV)

The World Says Yes to Snowden, No to Obama

– „Cazul Snowden”, ridica intrebarea: „Cine sunt eroii si cine adevaratii tradatori”?Cei ce dezvaluie abuzurile si crimele sunt tradatori, sau cei ce le provoaca si le acopera?

CommonDreams.org

– Dupa ce NSA a postat o falsa „lista de fapte”  in legatura cu  PRISM , pe  propriul site web oentru a arata „siguranta si discretia comunicatiilor cetatenilor americani” , acum si-au retras-o tot ei pentru ca nu mai pacalea pe nimeni! (Oh americanii, le trebuie „o mana de fier” si sa-si bage mintile in cap si … „sa creada”! Si cand aplauda, sa nu mai fluiere!GV)

After public outing for posting false information, agency removes „fact sheet” from website

Consortiumnews

– Curtea Suprema a SUA (asemanatoare oarecum Curtii Constitutionale de pe la noi!GV) este cea care acum sugruma democratia americanilor! (La ei, la noi, oriunde, „daca merge ca o ratza, arata ca o ratza si macane ca o ratza, atunci e…ratza!GV)

Supreme Court’s War on Democracy

The Guardian home

Cameron and Merkel

– Guvernul german a exprimat   furia crescuta a opiniei publice  fata de programul UK de a monitoriza comunicatiile globale si traficul pe internet prin  GCHQ’s Project Tempora Ministrul german de justitie a numit asta  „un cosmar Hollywoodian” iar un stat democratic nu poate inflori „sub valul secret al operatiunilor statului”!

GCHQ surveillance: Germany blasts UK over mass monitoring

Telegraph.co.uk

– Furia opiniei publice dupa ce se vede intr-un clip  cum parlamentarii UE semneaza de prezenta apoi pleaca, totul pe un salariu de peste 14.700 euro/luna!

Fury caught on film as MEPs ‘sign in and slope off’

Turkish Prime Minister Recep Tayyip Erdogan

– PM Turciei Erdogan a descoperit ca BBC ii destabilizeaza tara! (Poate zice si de mineee…!!GV)

BBC part of conspiracy to destabilize Turkey: Erdogan

– Siria, esecul rebeliunii („externe”)! Viitorul: „ajutoare umanitare de la agresorii externi”   NATO, Israel, Katar, Arabia Saudita, Turcia, care de fapt ar trebui sa plateasca „daune de razboi”!

Fukushima Diary

– Cesium radioactiv gasit in 15 din 15 esantioane  de frunze de ceai din diferite locuri din Prefectura Shizuoka, Japonia!

Cs-134/137 detected from 15 of 15 tea leaves samples in Shizuoka prefecture

– TEPCO plimba apa contaminata radioactiv dintr-un rezervor in altul si numesc asta… „diluare”!

Tepco transferring back contaminated water to the crippled reservoir No.2 again, Tepco “diluting”

– La presiunea Americii, Japonia a fost obligata sa faca promisiuni ca isi va relua programul nuclear cu MOX (uraniu+plutoniu -cel mai toxic cunoscut pe pamant!GV) in centralele ei nucleare! (Ca daca nu, le mai da un cutremur de nu se vad!GV)

Japan made secret promise with U.S. to restart pluthermal nuclear program

– Un mic tzunami  de  0,3-2m  ar fi lovit pe 13 Iunie a.c. coasta de est a SUA, fara a se cunoaste ce l-a cauzat! Ar putea sa fi fost „o furtuna in largul oceanului” sau… o brusca alunecare a mantalei terestre! (Voi ce credeti?GV) VIDEO

Small tsunami on the East Coast?

– Copii de la Cernobil (Belarus) vin si acum in SUA pentru a se trata de afectiuni datorate catastrofei nucleare petrecute acolo cu zeci de ani in urma!

Local program helps children receive treatment years after Chernobyl

– Ce mai urmeaza sa apara pe piata: varza modificata genetic cu otrava de scorpion in fiecare celula a ei! Suntem asigurati bineinteles ca …”nu prezinta pericol”!

GM Cabbage with Scorpion Poison Coming Soon

GreenMedInfo Banner

Biophotons: The Human Body Emits, Communicates with, and is Made from Light

– Corpul uman emite si comunica prin biofotoni, el insusi fiind alcatuit din lumina!

Biophotons: The Human Body Emits, Communicates with, and is Made from Light



Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.