Stiri scurte: 22.10.2015

Press conference by President of the Russian Federation Vladimir Putin

– Rata de aprobare in Rusia pentru Putin, a ajuns la 89,9%!

Putin’s Approval Rating Hits 89.9%, Breaking Previous Record

Shi'ite fighters look at former Iraqi president Saddam Hussein's palace at Makhoul mountains, north of Baiji, October 17, 2015

– Fortele de securitate irakiene anunta ca au descoperit in Baiji din provincia Salahuddin 19 gropi comune cu trupurile a 365 de luptatori ISIS! Nu se stie de cat timp erau ingropati si cum si-au dat seama fortele irakiene ca „erau ISIS”…

Silence! Liberators Find Bodies of 365 Dead ISIL Terrorists in Baiji Graves

– Imagini din drona, ofensiva armatei siriene recucerindu-si tara!

War is Hell: Drone Footage of Syrian Army Offensive

– Putin discuta situatia din Siria cu Egiptul, Iordania, Arabia Saudita, Turcia…. (Cuum. nu cu US,  UE ci cu vecinii regionali?! E sfarsitul lumiii!GV)

Putin discusses situation in Syria with Egyptian, Jordanian, Saudi, Turkish leaders

-Grupari din Irak cer Primului Ministru sa caute ajutorul  Rusiei cu atacuri aeriene asupra teroristilor ISIS!

Iraqi groups call on premier to seek Russian anti-terror airstrikes

Veterans Today

Kaiser_387

 •   „Este o legatura puternica intre comandantii Mossad si cei ISIS” declara generalul israelian capturat de armata irakiana!

Breaking Story: Israeli General Captured in Iraq Confesses to Israel-Isis Coalition

Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu speaks during a press conference at his office in Jerusalem, Israel, Thursday, Oct. 8, 2015.

– Marti seara la un congres zionist, PM  Benj. Netanyahu spune ca ” Hitler nu voia sa-i extermine pe evrei ci doar sa-i deporteze din tara, dar palestinienii sunt vinovati pentru holocaust ca Haj Amin al-Husseini  Marele Muftiu al Ierusalimului si liderul palestinienilor  de atunci i-ar fi spus: arde-i!” Imediat German Chancellor Angela Merkel a sarit ca arsa: „Noi, Germaia suntem vinovati de holocaust!” (Ee… asta „justifica” felul cum sunt tratati palestinienii in Israel:  „dinte pentru dinte si ochi pentru ochi”, pe toti! GV)

Germany to Bibi: No, We’re Responsible for the Holocaust, Not Palestinians
– Baiat palestinian de 13 ani impuscat de politia israeliana in Ierusalim, e lasat sa sangereze pana la moarte nelasandu-se nimeni sa se apropie de el pentru a-i da ajutor! In timp ce era pe moarte un civil evreu il palmuieste si loveste cu piciorul…

13 Year Old Palestinian Kid Bleeds To Death | Executed by Israeli Forces | Jerusalem

– Pe tacute, US impanzeste Africa cu bazele sale militare pentru drone.

THE STEALTH EXPANSION OF A SECRET U.S. DRONE BASE IN AFRICA

Be-200CHS

– Doua avioane rusesti Be-200ES, au fost chemate in Indonezia pentru a stinge un mare incendiu de padure, pe care au reusit sa-l opreasca.

Russia Aircraft Arrive to Extinguish Forest Fires in Indonesia – Embassy

Chinese aircraft carrier Liaoning cruises for a test in the sea. (File)

 • Pe fondul tensiunilor crescande. o delegatie a US Navy a vizitat miercuri portavinul Chinei,

As Tensions Rise, US Sailors Visit Chinese Aircraft Carrier

-OPEC su tarile nemembre au hotarat sa stabilizeze pretul petrolului…

OPEC, Non-OPEC Oil Producers Agree to Work on Stabilizing Prices
– In avans de summitul de saptamana viitoare de la Londra pe tema crizei financiare, China face apel pentru „o moneda mondiala” care sa inlocuiasca dollarul in schimburile economice internationale!

China calls for new global currency

Petro Poroshenko, Ukrainian presidential candidate, takes part in the early presidential election at a polling station in Kiev.

– Fosti angajati il acuza pe Poroshenko de frauda fiscala in imperiul sau mediatic!

Ex-Employees Accuse Ukrainian President’s Media Empire of Tax Fraud

Kryukov Railway Car Building Works– Ukraina vrea sa dea in judecata Rusia pentru ca acestia … nu mai vor sa cumpere vagoane de marfa si echipamente feroviare de le ei!

The Great Train Robbery? Ukraine Sues Russia for not Buying Carriages

ZeroHedge

– „Arabia Saudita va fi in faliment in 5 ani” previzioneaza FMI.

Saudi Arabia Will Be Broke In 5 Years, IMF Predicts

vaccine-injuires-and-deaths-Sept-3-15

-Vaccinul antigripal,cel mai periculos dintre toate vaccinele, cauzeaza frecvent boala autoimuna Guillome-Barre, paralizii!Nimeni nu a studiat efectul combinat al multiplelor vaccinari pe durata vietii unui om!

Flu Shot Remains Most Dangerous Vaccine Based on Injuries and Deaths Compensated by Government – 

moscow-metro-station-architecture-russia-bright-future-david-burdeny-8

– Statii de metrou moscovite, galerie foto.

The Hypnotizing Beauty Of Russia’s Historic Metro Stations


43 comentarii on “Stiri scurte: 22.10.2015”

 1. gabin sandu spune:

  Spun unii ca in „marele plan” este prevazut guvernul mondial; occidentul vede ca acesta trebuie sa detina controlul total al maselor (fara sa mai existe popoare), pe cand alianta estica spune ca acesta sa fie un fel de consiliu al batranilor care indica directia corecta pt omenire, avand atributii ca eradicarea saraciei, depoluare, dezvoltare, asistenta medicala, energii eco etc…intre guvern si popoare existand incredere si respect reciproc.
  De aici neintelegerea!
  Una dintre variante este deja clar conturata, cealalta acum incepe sa prinda forma. Popoarele din zonele de conflict merg deja „pe incredere” fata de Rusia, isi doresc cooperarea cu ea sau o asigura de suportul lor. „Mama Rusia” pare ca stie ce face. Exemplul cu interventia avioanelor in incendiul din Indonezia este graitor.
  Cred ca sunt mari sanse sa se schimbe regulile jocului….

  • George Valah spune:

   S-ar putea sa ai dreptate… Ceea ce observ e „paralizia vestului” inlantuit de propriul trecut in care suprematia fortei solutiona tot! Ma uitam ca in timp ce facea un joc stereotip de sanctiuni (forta), amenintari (forta), provocari si inscenari -doborarea MH-17 si datul vinei pe rusi (forta), etc, Rusia gasea noi forme de colaborare si tratate cu alte state (BRICK), deschidea proiecte noi de dezvoltare (piata eurasia de la Lisabona la Vladivostok), oferea cooperare si intajutorare (asistenta tehnica India constructia de CN) etc! Raspunsul de max „inteligenta” al vestului ( vinovat de tot ceea ce s-a creat in Orientul Mijlociu, N Africii – cu extindere spre centrul Africii!): doar propaganda anti Rusia! Nu mai e Saddam, Osama, Gaddafi, Milosevic, etc… „acum” e Putin! Iar aceiasi incapabili se doreau/esc „stapanii lumii”! De aceea au nevoie de copii autisti prin vaccinare, de turme indobitocite de frica prin razboaie fara sens si mizerie materiala prin distrugeri si saracie, de popoare plecate unde vad cu ochii de prea multa nedreptate, pentru ca tocmai „ei, ALESII ILUMINATI” sunt o culme a mediocritatii si ineptiei si nu mai pot sa domine decat pe unii SUB nivelul lor de incapacitate!

   :-/

   • gabin sandu spune:

    Paralizia vestului este paralizia US care in farama lor de luciditate si sinceritate au inteles ca e momentul cel mai potrivit pt propria lor eliberare. Cum „de sub cine”?..
    In scurt timp chiar si ele vor arata cu degetul catre Golan,…adica „inaltimile”.

   • WildWind spune:

    Daca in Rusia nu s-ar vaccina copii, as spune: Da, intr-adevar se intampla ceva interesant in Rusia…
    Daca oficiali rusi ar spune: „SIDA este doar o minciuna” sau „H5N1 este doar o minciuna” sau „Oameni buni, de fapt, nu exista virusi, asa numitii „virusi” sunt doar bucati de material genetic(de ex. mitocondrial) care apare in procesul natural de apoptoza celulara” sau „bomba atomica e o minciuna” sau „mare parte din programul spatial e o minciuna”, etc, atunci, DA! Atunci am putea, cu adevarat, spera la o schimbare de paradigma.

    • George Valah spune:

     Iti raspund, daca imi raspunzi:

     Cu ani in urma, eram la o slujba de Inviere… Dupa, se imparteau Sfintele Pasti… In fata „ghiseului” era un ghem de omenire de nu puteai nici sa te apropii nici sa mai iesi de-acolo! Eu eram inafara si mai mult ca sa imi fac curaj, ii zic unei doamne necunoscute care era cu o fetita :”Lasati, ca va iau eu …”. M-am apropiat de marginea ghemului de oameni si nu stiu cum am fost practic „impins de ei” ca m-am trezit in fata „ghiseului”! Am luat pachetelele si ma gandeam : „ehe, sa vad cum ies acuma!” Si exact la fel, multimea s-a miscat si m-am trezit impins afara ca un dop de sticla! In 5 minute i-am dat doamnei pachetelul ei si am plecat…

     Tu pricepi ceva din asta, sa-mi explici si mie?

    • WildWind spune:

     Starea ta de atunci(ganduri, emotii, prezenta) ti-a permis sa „activezi functii” de „next level”, de la nivelul „homo ethicus”. Ca urmare s-a activat functia de „reconfigurare traseu spatio-temporal”.
     Multumit de raspuns?

   • anonim spune:

    …PERFECT ADEVARAT…

  • mos bazil spune:

   E posibil. Dupa declaratia de la Soci si ‘activitatile’ ulterioare ale lui Putin INCLIN sa cred ca d-voastra. Daca e ‘la fenta’ lucrurile se complica pentru o parte din marea masa.Altii vor mirosi la margarete tot restul vietii ca Ferdinand.
   Totusi exista si un lucru imbucurator . Nu pot s-o ‘lalae’ prea mult. ‘mgh-ul’ lucreaza.
   ‘De-o mai ducem pân’ la ….’ primavara ‘Lelita Ioana ‘ ne va lumina mintea.
   ………………
   Nu am pastrama acum, dar o sa sa ma mobilizez. Dar am vin ros si ceva tuica de pere la pazaci de grade. Sa nu nasc confuzii. Si strugurii, si perele, si gradele sint din propria-mi batatura . Sa nu ma invinuiasca cineva ca le-am primit cadou de la Putin pe filiera Stalinskaya … Voronin.
   ………………

  • WildWind spune:

   Da, sunt sanse foarte mari sa se schimbe regulile jocului, dar nu in favoarea noastra.

   • George Valah spune:

    Dar noi doi, daca am face „regulile” le-am face „in favoarea lior?” 😀

    Dar ce-ar fi sa facem noi regulile?! Iti place „surf”? ‘-)

    • WildWind spune:

     Ma dau batut! 😦
     Nu inteleg la ce te referi in nici una dintre intrebari…

    • George Valah spune:

     Regulile nu se fac „cu pixul pe hartie” ci fiecare in mintea si inima lui isi stabileste regulile!
     Deci NU ALTII ci tu/noi ne stabilim regulile iar cadrul stabiit de altii e scheletul pe care il umplem noi cu regulile noastre! Iar ACUM, sufla vant de schimbare/rearanjare si daca „prindem valul” si il folosim in favoarea nostra… surferi ne numim! 😉

    • WildWind spune:

     Da, teoretic e posibil. Dar pentru asta ar trebui sa se ajunga la o „masa critica” de oameni „treziti”. Parese ca mai avem ceva pana la atingerea „masei critice”.

    • George Valah spune:

     Din „surse oficiale”, cine controkeaza 20% din mass media unei tari, controleaza mass media acelei tari!
     Nu stiu are e procentul pentru „revolutii/transformeri spirituale, sistem etc… Dar in trecut a fost „unu per populatie”. OK, acum poate …”cativa”? 😉

    • WildWind spune:

     Unii spun ca ar fi 5%, altii ca 10%. Sau pe-aici…

     Cat despre subiectul „ACELA”, pozitiile noastre sunt diametral opuse. Cred ca cel mai bine ar fi sa cadem de acord ca nu suntem de acord. 🙂

     • George Valah spune:

      Nestingheriti in propriile convingeri… However asa cum spunea Ramakrishna in vizita sa in Romania: „Negati, negati cu toate argumentele si puterea voastra, iar atunci cand toate vor fi epuizate, ramane doar varianta ca „exista”!

 2. Dariusz spune:

  Buna observatie , Gabin. O minte limpede , vioaie si lipsita de prejudecati observa lipsa de tact a occidentului , bazata pe forta si santaj. Orisicim , rusii au fost cei mai buni sahisti din lume…….

  • gabin sandu spune:

   Buni sahisti inseamna buni strategi, inseamna creier si suflet la un loc. Adica putere! Ca daca erau doar muschi vorbeam de forta, asa cum spunea George.

   • George Valah spune:

    Da. de chestia cu „US Navy” pleaca sa ii sperie pe chinezi la ei acasa, in M Chinei de S, aia zic ca „n-o s-o permita” si cand americanii ajung bompres in bompres cu marina chineza, …. aia ii invita sa le viziteze „portavionul ala nou nout”…. cum e?! 😀

 3. mos bazil spune:

  Scuze George. Replay . Test . Vreau sa ma lamuresc de ce ‘se ciopleste’ din text.

  E posibil. Dupa declaratia de la Soci si ‘activitatile’ ulterioare ale lui Putin INCLIN sa cred ca d-voastra. Daca e ‘la fenta’ lucrurile se complica pentru o parte din marea masa. Altii vor mirosi la margarete tot restul vietii ca Ferdinand.
  Totusi exista si un lucru imbucurator . Nu pot s-o ‘lalae’ prea mult. ‘mgh-ul’ lucreaza.
  ‘De-o mai ducem pân’ la ….’ primavara ‘Lelita Ioana ‘ ne va lumina mintea.
  ………………
  Nu am pastrama acum, dar o sa sa ma mobilizez. Dar am vin ros si ceva tuica de pere la pazaci de grade. Sa nu nasc confuzii. Si strugurii, si perele, si gradele sint din propria-mi batatura . Sa nu ma invinuiasca cineva ca le-am primit cadou de la Putin pe filiera Stalinskaya si Voronin.
  ……………..

 4. WildWind spune:

  Hahahahaha!

  Da zdravstvuyet Rossiya !
  Да здравствует Россия!
  Zhivaya propaganda!

  • gabin sandu spune:

   ww, nu este nici o problema ca la un moment dat entuziasmul sa te poarte intr-o anumita directie; daca va aparea ceva care te va face sa te razgandesti, nu inseamna ca te-ai inselat. Absolut deloc. Trebuie doar sa te orientezi si sa cauti din nou ceea ce te captiveaza, ce te atrage, ce iti da bucurie. Vechea experienta ti-a dat tot ceea ce trebuia sa-ti dea, asa ca fa loc alteia. Este ca in surfing, daca vrei. Urmaresti valul cel mare, chiar daca si el va ajunge la mal. Daca statistica spune ca multe casatorii se termina cu un divort, inseamna sa nu te mai casatoresti?
   Dar poti ramane si pe margine, observator. Este dreptul tau! Dar atunci fii preocupat de observatia in sine, fara a judeca. Este o arta in asta. Ce zici?

   • WildWind spune:

    Complet de acord cu tot ce ai spus. Doar ca n-as amesteca principiile pe care le-ai enuntat cu modul in care ar trebui sa privim spectacolul jocului de putere si de interese.

 5. WildWind spune:

  Va rog cititi analizele de mai jos. Oricare dintre ele. Pe toate, ar fi ideal. Daca o sa aveti argumente serioase prin care sa sustineti contrariul, o sa fiu un om foarte fericit. O sa dau de baut. Evident, vodka! Poate da si Mos Basil un pic de tuica de para…

  http://redefininggod.com/2014/11/the-rockefeller-plan-for-the-brics-new-world-order-in-their-own-words/
  http://redefininggod.com/2014/11/chinas-complicity-in-building-the-rockefeller-new-world-order-in-their-own-words/
  http://redefininggod.com/2015/06/globalist-agenda-watch-2015-update-44-putin-confirms-farcical-nature-of-brics-bank-vs-imf-propaganda/

 6. WildWind spune:

  Metroul din Moscova a fost inceput prin anii ’30. Frumoasele statii de metrou din articol sunt „Marete realizari Staliniste”. Aparent, omenirii i-au trebuit mai bine de 70 de ani ca sa descopere aceste frumuseti si sa le promoveze in limba engleza. Interesant, nu?
  Apropo, cine a fost in Moscova stie ca realitatea e „un pic” alta. Demult n-am mai vazut niste imagini atat de photoshop-ate.

 7. WildWind spune:

  Va rog cititi analizele de mai jos. Oricare dintre ele. Pe toate, ar fi ideal. Daca o sa aveti argumente serioase prin care sa sustineti contrariul, o sa fiu un om foarte fericit. O sa dau de baut. Evident, vodka! Poate da si Mos Basil un pic de tuica de para…

  http://redefininggod.com/2014/11/the-rockefeller-plan-for-the-brics-new-world-order-in-their-own-words/
  http://redefininggod.com/2014/11/chinas-complicity-in-building-the-rockefeller-new-world-order-in-their-own-words/
  http://redefininggod.com/2015/06/globalist-agenda-watch-2015-update-44-putin-confirms-farcical-nature-of-brics-bank-vs-imf-propaganda/

  • George Valah spune:

   Am doua genuri de raspuns:
   1 – materialist dialectic (cred ca asta il preferi! 🙂
   2 – metafizic (asta il prefer eu!)

   Deci il discutam pe 2! :-O

   Dupa cum se vede, „marii lideri ai vremii noastre” joaca, sau incearca sa joace, intr-un scenariu deja vu, (cu anticristi, calareti apocaliptici, armaghedoane, etc) scris de mii de ani …”de altcineva”! Zis altfel, ei au in cap o idee: D-zeu (oricare!) a creat lumea, apoi nu se mai amesteca! Daca ai grija sa fii tu intotdeauna motul de pe val, adica sa te mulezi pe scenariu, dar sa tragi tu foloasele mereu, se cheama ca esti marele smecher al turmei! Doar ca…. pana si copiii de cl intai invata despre „multimi”: partea e mai mica decat intregul! Adica, poti fi smecherul smecherilor, ca „daca eu am facut scenariul, tot eu i-am scris si finalul! Si daca citesti pana la cap zice: „binele a invins.” Restul sunt…detalii! Si daca iar ma intrebi: „Si tu crezi de-astea?” raspunsul e: ce cred eu n-are nicio importanta, da uite: „marii actori CRED in asta, ca altfel nu ar fi intrat in roluri! Si daca ei joaca piesa „ca actori” finalul e exact cel al piesei originale!Asta e problema labirintului: nu exista decat o singura intrare si o iesire, daca ai acceptat sa intri in el…’-)

   • WildWind spune:

    Nu prefer dialectica materialista nici pe departe. Doar imi expun parerea vis-a-vis de stirile pe care tu le postezi, stiri care nu prea abordeaza subiecte metafizice(fetita de 9 ani cu al treilea ochi „activat”, nu consider ca intra la modul serios in categoria „metafizica”)

    Nu conteaza ce cred „marii actori”. Conteaza ce cred „marii regizori”. Din punctul meu de vedere, „marii regizori” stiu mult mai multe decat stim noi despre cum functioneaza universul si fac tot ce pot ca noi sa nu stim.

    Da, toti am acceptat sa intram in „labirint” cu buna stiinta. Decizia de a intra in „labirint” am luat-o inainte de nastere. Ca sa iesim, e nevoie de cunoastere. Cunoasterea ne este foarte mult ingreunata de valurile de ceata, fum si frica cu care suntem invaluiti. Oricum, pana la urma vom iesi, fiecare individual, daca indeplinim cel putin o singura conditie: nerenuntarea de buna voie la liberul arbitru. In limbaj religios: sa nu ne vindem sufletul. Restul, e can-can.

    • George Valah spune:

     Sa le luam pe rand:
     – Cazul fetitei nu e cu nimic mai diferit/spectaculos decat… hmm, mersul pe jos, sau caderea ploii, sau maturatul prin curte… E „tot atata” metafizica! „Spectaculoasa” e instrainarea nostra la care s-a ajuns, de lucrurile perfect normale!
     – Pai tocmai „asta” e: De fapt e „un singur regizor” si o gramada de prostanaci care se cred ei regizori cand de fapt sunt actori in roluril de regizori! Nu conteaza cat de mult stii, ci CE stii! Paradoxal, prostia cea mai mare e a celor „destepti” care stiu „foarte multe”! Aici e „povestea Cenusaresei” mereu „pedepsita” sa aleaga lintea din cenusa si faramituri de paine (parca…)! 😀
     – „MAREA FRICA” a celor „mari” e tocmai „desteptarea prostimii” ca in ciuda valurilor, fumului gros, etc si imensei puteri din acest plan pe care ei au acumulat-o, toate astea nu inseamna NIMIC si e la indemana ORICUI nu numai sa „scape” din labirint si ceata, dar sa fie cu mult peste puterile lor, de orice fel! Si daca „scapa” unul, pot scapa si doi, apoi TOTI! Asta inseamna: s-a terminat cu „puterea”! Marea turma abia fusese invatata ca e „inchisa fara iesire” si vine UNUL si IESE zicand : pe-aici fratilor E CALEA!
     – „Liberul arbitru” e „instrumentul”, e adevarat, dar … plugul singur nu ara ogorul si-l face sa rodeasca! Mai e nevoie de vointa plugarului, puterea calului si … „sa ploua la timp” ( ‘-) )dupa ce ai insamantat! Iar tocmai ACUM, „foamea” a ajuns la un prag critic – ceea ce da vointa plugatilor sa iasa la arat, „caii” au forta cum n-a mai fost, si… „sufla vant de furtuna cu tunete, traznete si ploaie ” ! Opreste-le „pe toate” daca mai poti! Aici e diferenta dintre „Regizor/Scenarist” si … restul!

     Si sa revenim la „oile noastre”,: 20 de ani din ce „a muncit” US s-au spulberat in 2 saptamani de „munca” ale rusilor! Terifiant ca lectie, trezire la realitate, si trezire la iesire din iluzie in alta realitate! „Contagios” ca „o boala” dar „pe invers”!
     Si ca sa raspund si la temerea „aceeasi Marie cu alt fes”: odata pornita „furtuna trezirii” iti ia vantul si palaria si fesul si tot ce mai ramane e sa fii in directia LUI sau in „contra” vantului! E, „acum” fii „regizor” in mijlocul furtunii, daca poti!

    • Ecaterina spune:

     Mi-a plăcut răspunsul tău GV. Super.

   • Dariusz spune:

    Ce e mai trist este ca ..EI” , sunt printre noi , in tabere diferite. Razboaie sangeroase si atunci , cu mii de ani in urma pe aceleasi teritorii ( Irak , Siria , Palestina , Iran ) , vechea Mesopotamia , Asiria , Akadia , si acum .De aceea , ce se spune in Biblie se adevereste in mare sau mai mica masura. As afirma ca Biblia este scenariul umanitatii scris de ,,EI” si pus in practica de actori , fara nicio cracnire..EI SUNT IN TOT SI IN TOATE , PESTE TOT SI PESTE TOATE…..

    • George Valah spune:

     Mie imi apare alta varianta: de zece miliarde de ani drumul a fost parcurs de mii si mii de civilizatii … SE STIE si mersul si variantele de deznodamant, si ca la „nivelul asta” e un prag: „a fi sau a nu fi”! Am fost avertizati tocmai pentru a ne pregati si cati pot, sa il treaca, dupa care urmeaza curgere lina pna la milla +1000! Ca o „carte de drum”!

    • WildWind spune:

     Dariusz, se pare ca tu nu ai citit postarile mele mai vechi. Exact asta am tot spus si eu. Foarte interesant! Se pare ca suntem de aceeasi parere in chestiile grele, si tu ma acuzai ca-s proUSA…

    • WildWind spune:

     Da, drumul a mai fost parcurs de mii si mii de civilizatii. Cifra de zece miliarde nu stiu din ce „ecuatii” ai obtinut-o.

     Nu cred ca e vorba de nici un prag. Asta cu pragul face parte din scenariul lor, asa cum spunea si Dariusz.

     Iar chestia cu +1000(imparatia de 1000 de ani) e de-a dreptul „toxinfectie”!!!

    • WildWind spune:

     A, sa nu uit…Drumul a mai fost parcurs de mii si mii de civilizatii, dar fiecare civilizatie trebuie sa isi gaseasca propriul drum. Tocmai asta e ideea. Asta „isi doreste” Universul. Daca toate civilizatiile ar urma exact acelasi drum, ar disparea „miza jocului”.

 8. gabin sandu spune:

  mai spun unii ca diferenta dintre viziunea US si cea a Rusiei este pt ca fiecare este sustinuta de categorii diferite de ET. Reptilieni-draconieni vs siriusieni-pleiadieni-andromedani…
  Influenta asupra Rusiei a inceput relativ recent… fata de cealalta care e ..antica. A fost totusi timp pt preluarea super tehnologiilor asa incat armele lor au speriat deja vestul.
  Sii Rusia (ca intreg Pamantul de altfel) a fost sub influenta celor gri (pana la momentul caderii voalului, cand pentru prima data omenirea a atins procentul de 50,1 % lumina) de aceea exista (inca) vaccin si toate cele de care spune ww. Si Rusia are de facut curatenie in propria ograda. Acesta este doar inceputul, nu se fac toate peste noapte.
  Ce repede a trecut noaptea asta! .. 🙂

  • WildWind spune:

   Sa speram ca ai dreptate si acesta e doar un inceput. Si ca o sa se faca curatenie.

   Asa cum stau lucrurile in momentul asta, pana si zicerii „Speranta moare ultima” parese ca i-au facut „downgrade”. Ar suna cam asa „Speranta va fi omorata ultima”.

   Cat despre asa zisele „gasti” de „elienshi” care, cica „roiesc” pe aici, cred ca-i tot fumigena…


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.